Vi bestilte buffet til 60 mennesker. Alle gæsterne komplimenterede maden enormt højt. Det var virkelig lækkert, pænt anrettet og lige til at servere. Prisen er også god og man skal ikke ruineres for... Se mere
Vi havde fået forkert nr i forhold til hvor vi befandt os, men chaufføren var kvik og fandt os hurtigt. Maden var upåklageligt, alle uden undtagelse var meget glade for traktementet, flere spurgte t... Se mere
Vi bestilte præmie buffet til vores søns Nonfirmation, og vi må bare sige at maden var utrolig lækker. Alt kødet var så lækkert og mørt og dressingen på salaten smagte himmelsk! Forretten med lakse ro... Se mere
Super lækker Hjerte buffet. Vi var 10 personer til en middag, hvor jeg bestilte hjerte buffet samt brød og cheesecake som ekstra valg. Alt var virkelig lækkert. Delte tingene op så vi startede med... Se mere
Tåsingegade 51, 2100, Kbh. Ø, Danmark
- info@buffetkompagniet.dk
- www.buffetkompagniet.dk
Suveræn
Eminent italiensk buffet. Forbløffet over alt.
Alt var lækkert, frisk og så nydeligt anrettet. Super!
Hentede selv og blev mødt af den bedste og smilende betjening :). Roser til hele kompagniet herfra!
Lækker mad
Lækker mad, klar til afhentning til aftalt tid, fin og mør steg. En positiv oplevelse. Bruger gerne Buffetkompagniet igen.
Vh Susanne Kristensen
Anbefales!!
Levering på minuttet. Lækkert mad og rigeligt af den.
Anrettet og lige til at stille på bordet.
Alle gæster roste maden efterfølgende.
Yderst lækre menuer
Yderst lækre menuer. Lige til at sætte på bordet. Kommer til tiden. Friske og lækre råvarer.
Har kun rigtig gode oplevelser med Buffetkompagniet
Kan varmt anbefale dem og bruger dem gerne til både små og store arrangementer
Mange af mine gæster spørger ofte, hvor jeg har fået den lækre mad fra
Den italienske buffet er virkelig god
Den italienske buffet er virkelig god. Alle i selskabet roste maden. Flot anrettet. Leveret til tiden. Det er ikke sidste gang vi bestiller mad derfra.
Lækkert, nemt og god service
Vi fik mad i weekenden til vores barnedåb. Maden kom præcis til tiden, den var virkelig lækker og det var smadder nemt!
Ydermere har servicen været i top og der har været fuld forståelse for diverse ændringer, grundet corona. Vi vil helt klart anbefale buffetkompagniet og ved en anden lejlighed bruge dem igen.
Buffetkompagniet kan kun anbefales!
Jeg har haft fornøjelsen af Rådhus-buffeten denne weekend, men har flere gange fået mad fra Jer. Maden er yderst lækker, der er MASSER af det og leveringen kom punktlig på minuttet. Jeg har kun gode ting at sige, og det er bestemt ikke sidste gang der bliver bestilt mad herfra!
Italiensk buffet
Italiensk buffet
Super lækkert og masser af mad
Kom til tiden og var frisk
Det er ikke sidste gang vi bestiller derfra
En lille ting mere mozzarella i tomatsalaten det var lidt sparret .
Mad til fødselsdag
Bestilte mad til fødselsdag. JEG havde ved en fejl bestilt maden et døgn for tidligt, men det håndterede Buffetkompagniet fantastisk, og jeg hentede dagen efter. Jeg ved ikke om de havde lavet noget nyt, eller hvordan de klarede det, men maden var frisk og lækker, og på trods af at fejlen lå hos mig, fik jeg ikke nogen ekstra regning - super service - tak for det.
En god oplevelse
Vi fik mad i går fra buffetkompagniet til en familiefest - super lækker buffet med lækker forret, mørt kød, lækre kartofler og salater og sidst men ikke mindst en dejlig cheesecake - så nemt og tilberede alt maden - tak for lækkert mad, vi kan kun anbefale Buffetkompagniet :-)
Skuffelse over Buffetkompagniet
1 stjerne gives fordi ellers kan jeg ikke anmelde Buffetkompagniet . Jeg var gæst hvor værtsparret havde bestilt Medaljebuffet og aldrig har jeg været udsat for noget lignende .Forretten laks var god ,men laksestykkerne var i rigtig mange forskellige størrelser.Frikadellerne havde meget hård skorpe og var mega tørre, oksefileten flot stegt og skåret i skiver på 2-3 millimeters tykkelse,udskåret af en gæst som var kok,men kødet var utrolig sejt,lammeboven var lækker , ros til den . Sovsen til stegene smagsløs. Kartoffel kagen meget tør og meget smagsløs. Spinatslatten meget lidt salat og alt for meget dressing og de glasserede skatteløg manglede. Pastasalatten ingen krydderurter ,igen smagsløs. Kartoffelsalaten var god.De ovnbagte tomater med hvidløg vil jeg ikke kommentere .

Besvarelse fra Buffetkompagniet
Jeg bestilte præmiebuffet til et stort…
Jeg bestilte præmiebuffet til et stort selskab. Og det var virkelig lækker mad - veltilberedt og med masser af smag.
Både justeringer i antal af gæster, tilkøb af dessert (cheesecake), brød og leveringen fungerede upåklageligt.
Kan kun anbefale dem.
Ikke første gang og hellere ikke sidste gang jeg bruger buffetkompagniet :-)
Endnu engang valgte jeg at bestille maden til den store fest fra Buffetkompagniet. Vi fik præmiebuffet, ændrede forretten og supp. med dessert.
Gæsterne var begejstret for maden.
Alt fra første order til et par løbende justeringer, til levering, fungerede fuldstændig upåklageligt. Kan varmt anbefale dem og vil til enhver tid selv bruge dem igen.
Varm anbefaling
Lækker mad, flot anrettet og rigeligt af den. God service hele vejen igennem samt levering til tiden. Har brugt Buffetkompagniet både til 50 års fødselsdag og til studenterfest og begge hold gæster var vilde med maden. Kan på det varmeste anbefales.
Super lækker mad
Super lækker mad. God kommunikation med dem og levering til tiden.
Tusind tak for en fantastisk italiensk buffet
Tusind tak for en fantastisk italiensk buffet, som vi havde bestilt hos jer til vores datters 18 års fødselsdag. Det var super lækkert, velsmagende, velanrettet og heldigvis dejlig meget af det hele.
Vi og selskabet var begejstret og vil helt sikkert gøre brug af jer en anden gang.
Virkelig lækker mad 👍👍
Vidunderlig italiensk buffet
Vidunderlig italiensk buffet - virkelig lækker mad.
Så fint anrettet og meget velsmagende.
Det er første gang, vi prøver buffetkompagniet, men det bliver bestemt ikke sidste!
Fantastisk
Fik leveret den mest fantastiske buffe i går til 42 personer.
Jeg havde smagt nogle af retterne hos kollega og trak diverse ud fra bufferne, så det blev lige efter min smag.
Alt var perfekt - blev leveret til tiden og gæsterne var benovet over den lækre mad.
Tak til Buffetkompagniet for behagelig…
Tak til Buffetkompagniet for behagelig kommunikation, præcis og hjælpsom levering. Uhyre velsmagende mad, Præmiebuffet, frisk brød og god chokolademousse dessertkage...alt i rigelige mængder til en absolut rimelig pris
V h Tove og Jørgen