Vi bestilte buffet til 60 mennesker. Alle gæsterne komplimenterede maden enormt højt. Det var virkelig lækkert, pænt anrettet og lige til at servere. Prisen er også god og man skal ikke ruineres for... Se mere
Vi havde fået forkert nr i forhold til hvor vi befandt os, men chaufføren var kvik og fandt os hurtigt. Maden var upåklageligt, alle uden undtagelse var meget glade for traktementet, flere spurgte t... Se mere
Vi bestilte præmie buffet til vores søns Nonfirmation, og vi må bare sige at maden var utrolig lækker. Alt kødet var så lækkert og mørt og dressingen på salaten smagte himmelsk! Forretten med lakse ro... Se mere
Super lækker Hjerte buffet. Vi var 10 personer til en middag, hvor jeg bestilte hjerte buffet samt brød og cheesecake som ekstra valg. Alt var virkelig lækkert. Delte tingene op så vi startede med... Se mere
Tåsingegade 51, 2100, Kbh. Ø, Danmark
- info@buffetkompagniet.dk
- www.buffetkompagniet.dk
Jeg vil med glæde bestille mad hos…
Jeg vil med glæde bestille mad hos Buffetkompagniet igen! Catering herfra kan varmt anbefales!!
Maden blev leveret lidt før tid og jeg var meget tilfreds med kvaliteten og mængden af det - især til prisen! Vi var nogle vegetarer i selskabet, hvilket jeg gjorde opmærksom på i kommentarfeltet ved bestilling, og vi fik nogle gode vegetariske alternativer til menuen. En fornøjelse!
Dejlig julefrokost fra…
Dejlig julefrokost fra buffetkompagniet.
Alt var lækkert tilberedt og anrettet og der var rigeligt af det hele
Jeg kommer helt sikkert igen.
Dejlig mad og super service
Dejlig mad i rigelige mængder - og utroligt god og venlig betjening! Buffetkompagniet var meget mere fleksible ift. antal og levering end de andre firmaer, jeg undersøgte. Mine varmeste anbefalinger!
Lækker sicilianske buffet
Vi fik leveret den Sicilianske buffet til fødselsdagsfest, og den var både smukt anrettet, super lækker og tilmed i rigelige mængder. Maden ankom præcist som aftalt. De varmeste anbefalinger til Buffetkompagniet.
Supernemt, supergodt.. Bare helt super!
Vi fik leveret mad fra Buffetkompagniet til vores datters navnefest.
Bestillingen foregik nemt og bekvemt over nettet hvor man havde et bredt udvalg at vælge imellem. Et par gæster havde særlige behov for allergener. Den klarede buffetkompagniet også til punkt og prikke. Maden kom som aftalt. Det var super lækkert med brug af gode råvare. Alle gæster blev mætte. De fleste måtte vide hvor vi fik maden fra fordi de var så imponerede.
Og jaa så var der rester til et par dage bag efter, for der manglede ingenting overhoved.
SUPER oplevelse fra start til slut.
SUPER oplevelse fra start til slut.
De var faktisk booket 7/8 hvor vi skulle holde fest, men pressede os ind alligevel.
Maden blev leveret på klokkeslettet, og det var lige til at sætte på bordet.
Vi fik både 38 kuverter af den italienske og 5 veggie og det eneste jeg fortryder, var at vi ikke fik flere af Veggie.
Alle gæsterne var vilde med maden, og vi vender helt sikkert tilbage.
Tak for mad🙏
Endnu engang en rigtig dejlig buffet
Endnu engang en rigtig dejlig buffet. Denne gang receptionsbuffeten, som var SÅ lækker. Fint at man kan vælge mellem retterne. Meget delikat og flot anrettet. Har tidligere prøvet italiensk buffet og ost/pølsebord. Også den sicilianske buffet er lækker. Leveret på klokkeslet!!! Kan kun give mine bedste anbefalinger
Lækker buffet med masser af det hele
Lækker buffet med masser af det hele. Tiptop herfra.
Kommer helt klart til at bestille fra dem igen.
Ikke sidste gang
Super service, levering til tiden og rigeligt af fantastisk mad.
Det bliver ikke sidste gang.
Bruger altid de bedste råvarer
Bruger altid de bedste råvarer, altid venlige og imødekommende. Jeg bruger det hver gang
Dejlig velsmagende mad
Dejlig velsmagende mad. Men med to teenagedrenge (som spiser ret store mængder) var der kun lige nok. Kunne godt have brugt lidt flere kartofler og brød. Men ellers var alt perfekt.
Lækkert mad og god service
Jeg bestilte Hjertebuffeten
til min fødselsdag. Den smagte helt vidunderligt.
Hjemmesiden er let at gå til (dog bedst på computer) - godt stillet op og det var meget let at bestille.
Vi kom selv og hentede - alt var som det skulle være.
Hvis vi havde spørgsmål, ringede vi bare og fik svar med det samme.
Kan klart anbefale Buffetkompagniet! 😊
Tak for lækker mad.
Kan varmt anbefales
Succesbuffet kan varmt anbefales. Super lækkert, friske råvarer og flot anrettet lige til at sætte på bordet. Vi bestilte også brød, som var friskbagt og stadig lunt ved afhentning.
Vi havde bestilt buffet til nytårsaften
Vi havde bestilt buffet til nytårsaften, og det spillede bare. Maden var virkelig lækker og varieret, og der var masser af det. Der var ingen ventetid ved afhentning (modsat visse andre steder:). Så en klar anbefaling herfra!
Dejlig Italiensk Buffet!
Dejlig Italiensk Buffet!
Maden kom til tiden og var virkelig god, vi kan kun anbefale Buffetkompagniet!
Outstanding.
Outstanding.
Super lækkert. Gode råvare og spændende retter. Generøse portioner. Kan kun anbefale Buffetkompagniet.dk
Michael.
Vi bestilte 3 retters menu til en…
Vi bestilte 3 retters menu til en konfirmation . Servicen var i top, til trods for, at vi havde flere justeringer undervejs. Maden var lækkert og frisk og blev rost af gæsterne . Vi vil til hver en tid bestille hos dem når vi skal afholde små som store arrangementer .
Stort tak og masser af roser herfra .
Så lækkert
Så lækkert, så lækkert...
Bare perfekt!
Glæder mig til næste gang.