Min oplevelse med Budget Rent a Car i Københavns Lufthavn er uden sammenligning den dårligste service, jeg nogensinde har oplevet. Jeg havde på forhånd betalt for min lejebil og forven... Se mere
Budget/Avis i Malmø tager betaling for nærmest usynlige småridser på spoiler, som der var på bilen ved udlevering. Vi skrev under på kontrakt inden udleverige, fik udleveret bilen og fik at vide af ud... Se mere
En tsunami af inkompetence.. Min oplevelse (den meget korte version): • Fik Ikke den varebil som bestilt, men en mindre varebil • Måtte derfor selv køre samme tur i egen bil, • Jeg ble... Se mere
Hold jer laaaaangt væk fra dem. De snyder deres kunder. Havde leje en bil i Madrid lufthavn gennem dem, de Beder om depositum på (400 euro selvom jeg havde leje bilen igennem deres hjemmeside) som vil... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Budget Rent a Car - Biludlejning – biludlejning i københavn - billeje, leasing og minileasing - bil, varevogn og minibus i Danmark og resten af verden. Lej din bil online.
Baldersbuen 5, 2640, Hedehusene
- www.budget.dk
Helt ligeglade med kunden
Hej - jeg håber I ser dette før i booker bil med Budget for jeg kan kun advare mod det på det kraftigste.
Jeg lånte bil midt i juni og afleverede den uden skade søndag den 22. juni. De sender så i august en meddelelse om at der var en skade på bilen og at de derfor har taget hele selvrisiko på 5000 kroner. Jeg kontaktet dem flere gange med de informationer de har udbedt sig og stadig har jeg ikke fået penge tilbage (end ikke en kommentar til de oplysninger jeg har indsendt har jeg fået).
Uberettiget p-bøde tog 3 måneder at få returneret
I forbindelse med at jeg lejede en bil blev jeg trukket penge for en parkeringsbøde jeg ikke havde fået. Og efterfølgende har der været et forløb på 3 måneder for at få pengene returneret. Et forløb hvor Budget/Avis København gentagende gange ikke har levet op til det de har lovet.
Sagen havde følgende forløb:
1. Opkald til Avis for at få tilsendt dokumentation for p-bøde. De kan ikke finde noget dokumentation og lover at vende tilbage.
2. Efter ikke at have hørt fra Avis i to uger henvender jeg mig personlig. De beklager at de ikke har vendt tilbage, men kan fortsat ikke finde dokumentation. Jeg må dog gå med uforrettet sag da de først skal have vendt sagen med parkering København.
3. Både skriftligt og mundligt får jeg bekræftet at de har trukket mig for en parkeringsbøde, udstedt til den efterfølgende lejer. De lover at returnere pengene
4. Da pengene ikke bliver betalt tilbage som lovet, skriver jeg en e-mail tilbage for at gøre opmærksom på dette. Intet svar.
5. Jeg ringer igen og beder om at få mine penge. Nu kommer der nogle penge retur, dog kun gebyret, ikke beløbet for p-bøden
6. Jeg ringer igen, og endelig får jeg så de sidste penge returneret (for p-bøden).
Dvs. de har trukket penge uberettiget, ikke haft nogen dokumentation for deres handlinger, undladt at vende tilbage efter aftale samt gentagende gange ikke været i stand til returnere et pengebeløb.
Virksomheden virker utrolig inkompetent, der er åbenbart ikke styr selv de mest simple procedurer (dokumentation, vende tilbage på aftaler, overføre penge som lovet). Jeg har lejet hos flere bilfirmaer der har lavet fejl, men ingen har været så dårlige som dette.
Hvis man lejer bil hos den danske afdeling af Budget/Avis skal man være indstillet på, at være meget insisterende hvis der er fejl i afregningen, for at få rettet op på fejlen. Det virker ikke til at der er særlig stor interesse for en kunde, så snart et lejemål er overstået.
Pengemaskine
Vi lejede to biler på nettet i DK. Betalte og glædede os til en dejlig ferie.
I rom skulle bilerne afhentes og nu kostede ekstraforsikring meget mere, værre blev det da jeg kom hjem og fandt ud af at de opkrævede , lufthavnsgebyr 97 euro, vejafgift 17 euro, forrudeforsikring 11 euro, person skade fors 90 euro og selvrisiko forsikringen kostede nu 153 euro.
Alt i alt kostede de to biler mere end 12000 kr.
Hvis det ikke er optrækkeri, findes det ord ikke.
Allan Jacobsen
Tyrkiet 23/6-29/6 2014
Tyrkiet 23/6-29/6 2014
Vi ankommer til tyrkiet og Budget kontoret er tomt. Der er ingen medarbejder. Vi ringer derfor til Budget og vi bliver hentet og afleveret ved et andet Budget kontor.
VI er stærkt utilfreds med at skulle betale 1000 kr for forsikring, da vi står i budgets kontor om natten i lufthavnen Antalya. Det er både en dyrere forsikring end noget andet billejningsfirma vi har oplevet, tidligere fik vi oplyst at forsikringen koster 413 kr på deres hjemmeside. (Den havde vi også tilvalgt men var ikke gået igennem ved bestilling af bilen), da jeg bestilte den kom den ikke med og vi kunne ikke få fat i Budget eller forsikringsselskabet på telefonen så vi havde ingen andre muligheder end at købe den ved afhentning af bilen.
Dyreste billejning nogensinde. Derudover talte de ikke engelsk og vi kunne ikke få at vide hvad vi underskrev. Og sidst men ikke mindst oplevede vi dårlig kundeservice, da de var meget uvenlige og virkede irriteret over at vi ikke kunne forstå dem (igen fordi de ikke kunne engelsk).
Billejen blev tredoblet da jeg skulle afhente bilen på vej på ferie
Har i dag haft en meget dårlig oplevelse hos Budget. Via SAS Eurobonus var der tilbud på billeje hos Budget. Jeg checkede priser og valgte at bestille. Skulle så hente her til morgen på vej på ferie. Det kunne jeg godt. Men til mere end 3 gange prisen. Selv om man kunne indtaste, hvor man boede ("Danmark" kunne vælges), var prisen kun gældende for personer med adresse i Sverige. "Det stod i lejebetingelserne et sted" fik jeg at vide.
Derudover havde jeg ringet ind for at høre, om min 21 årige datter kunne være chauffør nogle af dagene. Det kunne hun sagtens. Jeg skulle blot oplyse det, når jeg hentede bilen. Heller ikke den holdt.
Så på vej på sommerferie med familen har vi måttet finde nye veje at leje en bil. Meget uklar kommunikation på hjemmesiden, dårlig afstemning af regler internt - dårlig ferieoplevelse.
Uacceptabelt.
Jeg bestilte en (H) Klassebil (Audi A6) eller Ligende til Lørdag d.17 august 2013, og forudbetalte hele billejen med mit Mastercard på deres hjemmeside, da jeg så tager ud for at hente bilen, får jeg først at vide at de ikke har den Ønskede bil klasse, (Som jeg havde betalt for) - Fint nok, men han kunne tilbyde mig en BMW 3-Klasse, og betalte diferencen tilbage.. Da jeg så accepterer og viser ham mit Kørekort, kigger han på mig og siger du kan ikke leje en bil her hos os, da jeg så spørger hvorfor, mumler han 2 ord, og ønsker derefter ikke at snakke med mig mere. Jeg spørger så indtil hvad med refundering af den forudbetalte leje, og han lover at jeg ville få dem inden for 5 bankdage, (IDAG) jeg har stadig ikke modtaget nogle penge fra Budget/Avis.. Jeg har i 6 forsøgt at få et svar på hvorfor jeg ikke kunne leje en bil hos Budget.. Jeg er ikke registreret i RKI, og har aldrig lejet en bil før.
Da jeg så idag var ude i Kastrup Lufthavn for at snakke med Manageren om det, siger han simpelt til mig "Hvis du nu bruger dit hoved og tænker dig om, så ved du også godt hvorfor du ikke kan leje en bil her hos os"
Han skal være glad for at jeg er sådan en rolig person, fordi i mit hoved er den tale måde overfor en kunde på alle måder uacceptabel.
Jeg handler aldrig hos Budget igen.
Varmeste anbefalinger til budget.dk
Jeg forstår ikke kritikken af Budget. Jeg lejer bil flere gange årligt og vælger ALTID budget. Ikke alene er de billigst, det er også det selskab med bedst service. Jeg har brugt budget billeje i både Danmark og udlandet, og det glider altid nemt. På hjemmesiden kan man selv indtaste sine ønsker, så man får en bil, der passer til behovet - hver enten man skal alene på forretningsrejse eller på ferie med hele familien. Ikke én gang er jeg blevet skuffet over budget.dk - tværtimod er de altid hurtige til at hjælpe, hvis der er noget, man er i tvivl om. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til budget.dk!!
Hilsen Katja
Perfekt for en udlandsdansker!
Jeg lejer hos budget som udlandsdansker, og er helt igennem tilfreds med servicen og ikke mindst prisen.
Jeg lejer bil i Danmark ca. 2-3 gange årligt (med afhentning og aflevering i CPH lufthavn) og de sidste 4 gange hos Budget - prisen er et godt stykke under hvad andre kan tilbyde udlandsdanskere, de tager mit mellemøstlige "debit kort" som flere andre ikke ville og jeg har fået en splinter ny bil hver eneste gang på nær denne sommer hvor bilen jeg lejede (en Honda Civic 2013) havde kørt små¨2.000 km. bilen var fuldt tanket ved afhentning og prisen for brændstof afviger kun 35-40 kr. fra når jeg selv fylder den op, hvilket jeg gerne betaler så jeg kan slippe for at køre rundt og lede efter tankstationer på næsten tom tank efter 10 timers rejse som andre selskaber byder deres kunder.
Det tog ca. 10 minutter fra jeg ankom til Budget/Avis skranken i lufthavnen til jeg havde nøglerne og alle mine spørgsmål var besvaret, deres telefoniske kundeservice tager få minutter at komme igennem til og er meget hjælpsomme, - så alt i alt vil jeg anbefale dem til alle udlandsdanskere der skal bruge en bil på deres ferier i Danmark.
Lej kun bil hos Budget/Avis i Barcelona hvis du vil vente over 4 timer
Ved ankomst i Barcelona lufthavn d. 29. juni blev vi mødt af ca. 40 ventende familier som alle skulle afhente biler hos Budget/Avis. Én ekspedition tog ca. 8-10 min. I løbet af forløbet bekræftede Budget/Avis, at de vidste at de havde ca. 400 ekspeditioner denne hektiske lørdag. Alligevel havde de kun bedt 1 medarbejder om at møde op. Efter mere end 3 timers venten kunne vi godt se, at vi ville miste nøglen til vores feriehus, som vi allerede havde udsat en gang, da vi så køen ved ankomst. På det tidspunkt mistede jeg tålmodigheden og tog fat i personen som stod ved biludleveringen. Efter højtråbende diskusion og insisterende krav om erstatning for hotelovernatning og, at jeg ville blive stående til han havde fundet en bil, gav den stakkels medarbejder efter og gav os en bil.
Ved returnering af bilen gentog hele processen sig igen, men ved "vagtskifte", efter mere end 1 times venten, kom der heldigvis en mere handlingsorienteret medarbejder og tog imod nøglerne uden den ellers bureaukratiske sagsbehandling, så vi kunne nå vores fly.
Jeg lejer ca. 8-10 biler om året i forbindelse med mit job, men aldrig har jeg oplevet så en dårlig behandling og kan på ingen måde anbefale Budget/Avis biludlejning.
Skjuler ekstraomkostninger til diesel
Bestilte gennem Cartrawler til en god pris. Langt nede i kontrakten havde de med smaat skrevet, at de ville fylde tanken op for mig. Selvfoelgelig til deres superhoeje pris, hvilket var naesten det samme som at leje bilen i en uge. Ogsaa selv om bilen blev afleveret med fuld tank.
Trækker ekstra penge uden forklaring
Der var god service da jeg hentede bilen, bilen fejlede heller ikke noget. Mit problem er at Budget efterfølgende har trukket 138kr uden at informere mig. Jeg har skrevet en mail til dem for tre dage siden, de har endnu ikke svaret. Nu vil jeg forsøge at få min bank til at trække pengene tilbage.
Skulle betale for vinterdæk, som ikke var bestilt
Vi havde brug for en bil i påsken og bookede derfor en bil hos budget via deres hjemmeside til afhentning i lufthavnen. Vi bestilte ikke vinterdæk, da solen skinnede og vejret var fremragende.
På budget's hjemmeide står der for øverigt følgende:
"Tilvælger du ikke vinterdæk, leveres bilen med sommerdæk."
Stor var vores undren derfor, da vi fik udleveret en bil med vinterdæk, hvor vi skulle betale for vinterdækkene. Vi var på intet tidspunkt blevet gjort opmærksom på dette inden afhentning, og da vi gjorde opmærksom på dette ved Budget i lufthavnen, fik vi at vide, at sådan var det bare og at vi skulle betale for de vinterdæk vi ikke havde bestilt, for de var jo allerede på bilen.
Vi kunne da intet gøre, for vi skulle bruge bilen samme dag, og når man først står i lufthavnen, er det jo for sent at finde noget andet, især i påskeferien.
Det er fint nok at de sætter vinterdæk på bilen, men absolut ikke acceptabelt at de tvinger kunder til at betale for noget, som de ikke har bestilt og som er valgfrit. Så det eneste jeg kan betegne det som, er en skjult afgift.
Er så skuffet over Budget...
Jeg bestiller bil til jule aften d.20/11 over budget.dk
(lejen løb fra 23/12 2011 til 26/12 2011)
Pris 975 kr
betales ved afhentning.
Hvilket i sig selv forgår ganske simple og uden problemer og får det bekræftet over min mail som jeg har gjordt så mange gange før.
Jeg ringer ind midt i december får at få en barnestol med i lejen, hvilket igen går nemt og uden problemer og bliver igen bekræftet at alt er ok (havde bestilt vinter dæk også)
Men d. 23/12 2011, altså en måned efter min bestilling og ca. 14 dage efter telefon samtalen, og dagen før jule aften hvor vi skal bruge bilen, kan jeg ikke få lov til at betale med mit Forbrugsforenings kort?!
Jeg har mange gange før bestilt bil over nettet og betalt med Fb kort ved afhentning??
De har opsagt deres samarbejde?
Hvorfor så ikke skrive dette på deres hjemmeside eller på deres "Bekræftelse af Budget billeje" mail?
De er som altid meget høflige, og kan tilbyde mig at jeg kan betale kontant da jeg ikke ejer nogle andre kreditkort.... Normen er at de skal have et kort....
Men hvorfor skal jeg lide under deres fejl? når de selv skriver i min
Bekræftelse af Budget billeje d. 20/11 2011:
Eurocard
Visa International
Mastercard
Visa/Dankort
Forbrugsforeningen (Kun på leje i Danmark i 1-30 dage – kan ikke bruges ved forudbetaling)
Jeg gik lidt i panik, hele mit "bil leje jule budget" var blevet lagt med tanke på at bruge mit Fb kort, da jeg har opsparet en del på det igennem året og derfor ikke havde nogle kontanter, så jeg måtte løbe rundt om hjørnet til Sixt som tager Fb kort får at høre om de havde nogle biler... Men da alle jo havde booket bil hos dem i god tid var
udbudet begrænset og priserne højere...
De havde en familie bil til 2500kr...
Altså ca.1500kr dyre end hvad jeg skulle give i Budget.
Jeg blev nød til at tage tilbudet da vi jo skulle bruge en bil får at kunne komme til jule aften hos familien på landet dagen efter.
Jeg bliver lidt harm over at skulle betale overpris for noget jeg selv have bestilt i god tid... Men som Budget så ødelægger : (
Jeg må nu stoppe mit samarbejde med Budget biludlejning og vil i stedet søge mod Hertz eller Sixt
Håber at de kan leve op til det ellers gode service niveau som Budget leverede.
Farvel og tak for de gode oplevelser vi har haft sammen.
MVH
Allan Andersen
PS
Det kan godt være at jeres Service er super, men jeres Budget Buddy-kort er noget lort der aldrig har virket trods de mange leje biler vi har haft....
Billige biler og god service
De lader til at være billigere end konkurrenterne, men servicen er stadig rigtig god.
Oplevede en gang at hjemmesiden afviste mit kreditkort og jeg blev enig med mig selv om at vente lidt med at prøve igen. 15 minutter senere ringede telefonen - det var Budget der kunne se at jeg havde prøvet at booke, men var blevet afvist. Reservationen gik igennem og jeg skulle bare betale ved afhentning, men stadig med internetrabat.
Fin service, god bil
Nem reservation på nettet med overskuelig hjemmeside. Det var nemt at leje bilen, og bilen var i fin stand.
Dog fik vi igen reservationsbekræftelse via mail (som ellers anført på hjemmesiden). Men da vi ringede ind for at høre, om de havde fået reservationen var den god nok - bilen var reserveret.
Derfor gives kun 4*