Jeg har prøvet at komme i kontant med deres customer service over chatten og telefonen adskillelige gange. Hver eneste gang dirigere de mig til deres e-mail og siger at de ikke kan gøre mere. De sva... Se mere
Jeg prøver at hjælpe en borger med at få link til en flybillet, som han har bestilt og betalt for længe siden. Selv om vi har alle oplysninger, er det ikke muligt at finde billetten på nettet. Han ska... Se mere
Fly fra Bruxelle til Hamborg forsinket mange timer. Brussels Airlines lover at betale alle udgifter, hvilket de også gør, bare ikke den store taxa regning på 5.400 kr. fra Hamborg til Billund. Vi har... Se mere
O stjerner. 7 mdr. siden 22 timers forsinkelse af fly. Vi har søgt om kompensation og 2 gange blevet bedt om at udfylde formular. Dette gjort og der har været korrespondance indtil november. Nu hør... Se mere
As Belgium’s national airline, Brussels Airlines was founded in 2002 and has its base at Brussels Airport. The airline operates flights to Europe, Africa and North America and is one of the hub airlines of the Lufthansa Group.
Ringlaan 26, 1831, Zaventem, Belgien
- +32 2 723 23 62
- www.brusselsairlines.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Alle fly forsinket
Fløjet med dem 2 gange begge gange massivt forsinket og dårlig oplysning. Piloten løj flere gange om tider.
ALDRIG BRUSSELS AIRLINES IGEN !!!
Ved bestilling og betaling af rejsen betalte vi også for ekstra bagage. Alligevel måtte vi betale ekstra 40 Euro for en kuffert på max 23 kg, som vi i forvejen havde betalt kr. 186 pr. vej for. Selvom jeg fremviste selskabets egen e-mail kvittering for betalingen, blev dette ikke accepteret. På selskabets egen website under “My booking” fremgår det også, at der er betalt for ekstra bagage.
Jeg har kontaktet selskabet 2 gange, men det er helt umulig at få kvalificeret hjælp til løsning af problemet og refusion af beløbet.
Jeg har nu opgivet og kan bare sige: JEG REJSER ALDRIG MED BRUSSELS AIRLINES IGEN !!!
Absolut dårlig service (Billund
Absolut dårlig service (Billund - Bruxelles tur/retur). Min ene rejsekammerat skulle ikke med flyet fra Billund alligevel (da hun kom fra LA istedet) brusselairlines vælger derfor at annullere hendes returbillet, som konsekvens af hun ikke tjekkede ind. Under mange telefonsamtaler (med mange forskellige ansatte) fortæller de at priser er 40 euro for ændre billetten, så hun kan komme med os retur. 5 minutter senere er den steget til 230 euro og så videre. Hun ender med at rejse hjem alene. Rigtig dårlig service!!!!
Skulle flyve fra Billund til Nice…
Skulle flyve fra Billund til Nice tur-retur, hjemturen blev 2 mdr inden afgang, aflyst og vi blev ombooket til Lufthansa,(lidt øv)da vi skulle afsted fra Billund var der problemer med flyet og blev ombooket til Lufthansa.(igen lidt øv)
MEN Det hele klarede de til top karakter,og vil igen flyve / anbefale dem...
Undgå at booke det selvskb, ikke pengene værd
Har fløjet i gennemsnit 2 turer om måneden, flyver rigtigt meget, og har ALDRIG fået så dårlig en service,
Man kan ikke købe noget i flyveren andet, end man har et Master card,
Vi sidder 200 mennesker i en flyver, som snart er 3 timer forsinket, der er 40 grader i flyet. Vi må ikke få vand. Eller frisk luft, kun 1 toilet virker, og personalet kan kun snakke fransk.... undgå for Gud skyld dette selvskab
Enorm dårlig service. Rejser aldrig med brussel airlines igen
Enorm dårlig service.
Jeg har rejst fra København-brussel-Marseille og retur
På turen derned var begge fly forsinket.
På turen hjem, møder jeg op i lufthavnen og får at vide, at flyet er aflyst pga sne storm i brussel. På trods af, at de har både min mail og telefon nr, har jeg ikke fået besked. De tilbyder, at jeg kan komme med et fly hjem kl 19. På daværende tidspunkt er kl 11 om formiddagen.
Jeg ringer og spørger om andre muligheder, jeg får at vide, at der går et fly dagen efter, men at jeg skal betale for ændringen! Efter en længere diskution får jeg dog “lov” til at rejse morgenen efter, så jeg ikke skal sidde i lufthavnen hele dagen.
I Brussel ender jeg med at betale 45 euro for min kabine kuffert, som jeg har rejst med de sidste 3 år, men som åbenbart er for stor til deres special mål.
Der var desuden så koldt i flyet at jeg sad med jakke, hue og handsker!
Ingen kompensation
Ingen kompensation, og flabede og sure medarbejdere der ikke gider hjælpe og afviser kompensation på rejsestedet og efterfølgende på mail. De blæser på gældende regler. Betal mere for billetten og tag et andet selskab. Kan kun på det strengeste frarådes at flyve med.😤😠
Verdens verdest oplevelse!
Verdens verdest oplevelse!
Min kuffert har været forsvundet i 3 dage nu, og ingen kan fortælle mig hvor den her. Deres kundeservice kan ikke bruges til noget og ingen gør noget for at hjælpe en. Tilmed så har jeg begge gange jeg har fløjet med dem oplevet forsinkelser. VÆLG ALDRIG DETTE SELSKAB!
Var alene med min lille dreng på 9 mdr…
Var alene med min lille dreng på 9 mdr og pige på 6 år... fra rom til brusseles var det så fint og god service. Men da vi kom frem var vores fly forsinket i 4 timer til Billund.... og da de 4 timer endelig bar gået kom der et fly de havde lejet til at skulle fragte os til Billund. Men vi blev i stedet for fortalt at personalet havde fløjet for mange timer og ikke kunne flyve .ere hvilket resulterede i aflyst fly.... Vi får ombooket billetterne til lufthansa og skal nu først til Frankfurt og derfra til Billund. Så 12 timer sener lander jeg e Den og i Billund med mine 2 små børn... ALDRIG MERE........
De virkeligt dårlige anmeldelser af…
De virkeligt dårlige anmeldelser af Brussels Airlines, kan jeg heldigvis ikke genkende fra vores weekend tur denne weekend København /Bruxelles og retur.
Absolut intet at klage over, og vil absolut ikke betænke mig ved at rejse med Brussels Airlines igen.
Tja, skulle har læst lektioner på trustpilot.
Tja, så kommer en mere på listen, ankomst Billund 05:10, få at vide fra sikkerheds personel at flyveren er 1 time 30 minutter forsinket, fra 06:45 > 09:00, men da vi kunne ikke når vores videregående fly, blev vi om-booket til KLM, afgang 14:00, en total forsinkelse af 7 timer 15, i Billund lufthavn :-( Vi fik ingen information fra personelet i lufthavn, jeg var selv i telefonisk forbindelse med selskabet, da jeg henvendt mig til information, fik vi en voucher til kr.112 per mand, det er nok til en enkelte måltid.
På retur gik det lidt bedre, med en forsinkelse af kun 40 minutter i Brussels lufthavn, uden meget information.
Jeg skal i gang med søge kompensation, men frygter det er spild af tid. At de får lov til at drive en virksomhed på denne måde er mig en gåde.
Vi holder os langt væk fra Brussels Airline fremover, anbefaler KLM hvis du/I vil videre i rejsen, uden problemer.
Vi fløj med Brussels Airlines Billund-Bruxelles-New York og retur.
Vi fløj med Brussels Airlines d.10.okt.18 fra Billund via Bruxelles til JFK- New York. Samme vej retur d.20.okt.18. Dvs. 4 fly afgange. Vi købte billetter i December 2017.
Alle 4 fly afgange afgik til tiden. På vej hjem fra New York landede vi endda 1 time før end forventet.
Som forventet ingen forplejning fra Billund til Bruxelles og retur. På turen Bruxelles til New York og retur var der rigtig god forplejning. De kom ofte rundt med drikke-vognen - både før og efter mad. Vi rejste 2 voksne, 2 teenagere og en på 7 år. Til alle måltider fik vores yngste mad som den første og det var alle gangene KIDS MEAL, og på turen til New York var det i en lille plastik-kuffert, som han måtte beholde til sit legetøj. Derudover fik han en aktivitetsbog med farveblyanter og en oppustelig flyvemaskine. Rart personale, som var smilende og hjælpsomme. Rigtig god plads på økonomi-sæderne. God underholdning i skærmene - både film. TV-serie, musik, børneunderholdning mm.
Dårligt firma...aflyser bare fly
Ændring af efternavn på en billet.
Jeg skulle ændre et efternavn på en billet. Jeg ringede første gang til Flybillet 9 dage før adgang og de efterfølgende 7 dage snakkede jeg skiftevis med Flybillet og Brussel Airlines 21 gange med en samlet varighed på i alt 2 timer og 21 minutter. 2 dage før afgang fortæller Flybillet mig, at det eneste de kan gøre er, at aflyse min billet og sælge mig en ny billet til 3.800 kr. (fra Alicante til Billund).
Jeg havde samme udfordring på vejen derned, hvor Ryan Air klarede det på 10 minutter via deres chat funktion ved fremsendelse af pas og vielsesattest via chatten (hvilket i øvrigt var gratis og Flybillet ville have taget 570 kr. for det, hvis det var lykkes dem).
Advarsel - find et andet selskab
Et selskab der aflyser utrolig mange afgange og har mange forsinkelser.
Vi fik aflyst en afgang og de var på ingen måde samarbejdsvillig, da vi ville have vores retmæssige kompensation.
ADVARSEL: Hold jer LANGT væk fra Brussels Airlines!
Gør dig selv en tjeneste: Find et andet flyselskab!
Brussels Airlines sylter, udskyder og misinformere bevidst omkring kompensation i forhold til forsinkede fly.
Vores sag er egentlig soleklar: vores fly fra Milano til Billund blev 3 timer og 15 minutter forsinket, hvilket berettiger os til kompensation i forhold til EU lovgivningen på området.
Brussels Airlines vil dog ikke forholde sig til det, og har end ikke svaret på den mail, som jeg skrev omkring det for 4 uger siden. Hver gang man ringer får man et nyt svar:
"Vi finder ud af det, og ringer tilbage" - de ringer aldrig tilbage.
"Jeg får en kollega til at kigge på sagen"
"Jeg skriver en mail til dig i morgen"
"Vi har en regel der siger, at vi ikke må have med den her slags sager at gøre, før der er gået minimum 8 uger".
Udover dette er Brussels Airlines meget slemme til at ændre, aflyse og ombooke fly. Vores fly fra Billund til Milano blev i første omgang ombooke 4 gange, og vi endte med at blive flyttet til Lufthansa i stedet.
Lad være med at spilde din tid på Brussels Airlines. Det er ganske enkelt ikke det værd.
Ingen reaktion på klage
Vi skulle flyve til Miami den 24 juli 2018, men vores fly blev aflyst, og det medførte en 18 timers forsinkelse. Det kan selvfølgelig ske, og det er ikke derfor, jeg føler mig dårligt behandlet af Brussels Airlines.
Jeg føler mig til gengæld dårligt behandlet, når Brussels Airlines efter næsten 4 uger ikke har svaret på min henvendelse om kompensation, selv om jeg venligt har bragt min e-mail i erindring flere gange. Og det bliver ikke bedre af, at man ikke kan finde et telefonnummer til at kontakte dem.
Det klæder ikke en proffesionel, international virksomhed at trænere sine kunders henvendelser på den måde.
Modtog aldrig mit refund som jeg var godkendt til at få
Modtog aldrig mit refund som jeg var godkendt til at få. Fik endda en mail om mit refund var godkendt af dem men har aldrig modtaget noget.
Har prøvet at få kontakt med dem adskillige gange men med intet hjælp fra dem.
Kan godt sige farvel til mine spildte 1.080 kr
Elendigt flyselskab med ringe service
Elendigt flyselskab med ringe service
18 juli skulle vi flyve fra Billund til Lyon med afgang kl. 7.00.
Vi var tjekket ind og stod klar til at boarde flyet. Så blev det medddelt at vi ikke kunne få lov at boarde flyet. Ingen yderligere forklaringer, blot at vi ville blive kørt til København for at få et andet fly. En lille bus overfyldt og kørte os to timer senere ti København. En sandwich og en vand var forplejningen. Ingen information overhovedet. Find selv din nye afgang og tjek ind.
En forsinkelse på 6 timer i forhold til planlagt ankomst til Lyon. Et mistet fly videre derfra og samlet forsinkelse på 28 timer ti ankomstdestination Bastia - merudgifter på 2000 kr og værdiforringelse af feriedagene. Jeg flyver aldrig igen med Brussels air.
Kompensation kan man ikke få klart svar på selvom transfercenteret i København entydigt angiver at der skal kompenseres.
Træls oplevelse som feriestart.
Fly ikke med dem, hold dig væk og find noget andet.
Fly ikke med Brussels Airlines. Vi havde booket rejse til Porto med mellemlanding i Bruxelles både ud og hjem. Alle flyvninger med Brussels Airlines. Der var små forsinkelser på 20-30 min på alle flyvninger men det værste er at selskabet overbooker deres fly, så nogle passagerer må afvises på flyvningerne. Vi fik tilsendt SMS fra selskabet om vi ville droppe vores flyvning grundet overbooking og istedet tage en senere fly for en pris af 125 euro. Dette gjorde at mange passagerer var rigtig utrygge på om de kom med flyet, og frustrationer ift at nå det næste fly ved mellemlandinger. På turen hjem fra Bruxelles til København oplevede vi at der ikke var sæder til de flygæster der var kommet ind i flyet, og der opstod kaotiske tilstande da folk selvfølgelig var dybt frustreret. Total dårlig service at sætte folk i denne situation, og undervejs på flyvningerne er der dårlig service ombord - ingen info, dårlige flysæder og alt i alt en ubehagelig oplevelse at flyve med selskabet. Vi tager ikke en flyrejse med dem en anden gang.