Jeg har prøvet at komme i kontant med deres customer service over chatten og telefonen adskillelige gange. Hver eneste gang dirigere de mig til deres e-mail og siger at de ikke kan gøre mere. De sva... Se mere
Jeg prøver at hjælpe en borger med at få link til en flybillet, som han har bestilt og betalt for længe siden. Selv om vi har alle oplysninger, er det ikke muligt at finde billetten på nettet. Han ska... Se mere
Fly fra Bruxelle til Hamborg forsinket mange timer. Brussels Airlines lover at betale alle udgifter, hvilket de også gør, bare ikke den store taxa regning på 5.400 kr. fra Hamborg til Billund. Vi har... Se mere
O stjerner. 7 mdr. siden 22 timers forsinkelse af fly. Vi har søgt om kompensation og 2 gange blevet bedt om at udfylde formular. Dette gjort og der har været korrespondance indtil november. Nu hør... Se mere
As Belgium’s national airline, Brussels Airlines was founded in 2002 and has its base at Brussels Airport. The airline operates flights to Europe, Africa and North America and is one of the hub airlines of the Lufthansa Group.
Ringlaan 26, 1831, Zaventem, Belgien
- +32 2 723 23 62
- www.brusselsairlines.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ville hellere cykle på en ethjulet punkteret cykel end at flyve med dem
Helt umuligt at få kontakt og man kan glemme alt om at få pengene tilbage for deres aflysninger. Hvis bare de svarede efter 3 måneder, kunne vi lave en aftale, men det gider de ikke engang.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice
Jeg har forståelse for, at det er svære tider for flyselskaberne. Men jeg har været virkelig tålmodig, og har trods mange henvendelser (telefon, mail, messenger) og udfyldte "refund-skemaer" online, stadig ikke set en krone. Jeg har ikke engang modtaget en bekræftelse af, at jeg har bedt om pengene retur. Hvis de i det mindste skrev, så jeg vidste, de havde min anmodning og gav et estimat på, hvornår de forventede at kunne behandle den. Men man hører intet, og det føles som at slå i en dyne.
Aldrig i mit vil jeg købe noget fra…
Aldrig i mit vil jeg købe noget fra Brussels Airlines. D.19 juli bestilt jeg t/r fra København til Barcelona til to personer. Pengene bliv taget, men fik ingen billetter. Har prøvede og kontakt dem siden, men ingen hjælp få jeg. Når jeg endelig få fat på dem, efter 20-28 min ventetid, siger de allesammen noget forskelligt. Den ene siger, du skal vente i 24 timer før pengene kommer ind på din konto, den anden 4 dage, ring til din bank.. osv osv.. ( skal lige siges jeg har kontaktede min bank, og de kan se, at pengene er gået til dem, det eneste de skal gøre, er at send dem mail om refundere pengene! Men de nægter gøre det.
ALDRIG BESTILT FRA DEM!!
Vi fik vores flight annulleret pga Corna…
Vi fik vores flight annulleret pga Corna pandemi.
Ringede til Brussels airlines kontor i DK.
Vi fik en fin service på engelsk.
de refunderede biletter omgående. Der var ikke nogle problemer.
GOD SERVICE
Umulig at komme igennem
Umulig at komme igennem, robot svar i chat og på Facebook , autosvar på e-mail ingen der tager telefonen i deres Call center, har nu vente mere end 3 mdr. på en refusion !
Brug aldrig dette selskab.
Brug aldrig dette selskab.
Umuligt at få kontakt pga aflyst fly og derudover telefonregning på kr. 200 for at ringe til dem!
USERIØST!
Stadig ingen penge efter aflyst fly i…
Stadig ingen penge efter aflyst fly i april trods klare EU regler. Useriøst selskab.
26/12/2019 købte jeg en tur-retur…
26/12/2019 købte jeg en tur-retur flybillet direkte via Brussels Airlines med afgang d. 8. maj og retur d. 15. maj. Som alle andre har oplevet det bliver flybilletten uden videre aflyst pga COVID19
Min mand kontaktede Brussels Airlines og talte med en medarbejder d. 06/05/2020 kl 16:00. Beskeden var at vi ville blive kontaktet af Brussels Airlines senere men her d. 28/06/2020 har vi stadig intet hørt. Min booking er slettet online. Og hver gang vi forsøger at komme igennem til Brussels Airlines er det totalt umuligt at komme igennem. Brussels Airlines det er trist I behandler jeres kunder på den måde ... det gør jo at man aldrig rejser med jer igen.
Her d. 10. juli har Brussels Airline endelig svaret at de vender tilbage ...
BA har aflyst fly og slettet min booking uden at refundere beløbet.
Jeg har gennem 3 mdr. forgæves forsøgt at få kontakt til Brussels Airlines, men de svarer ikke på nogen form for henvendelse - pånær autosvar om, at de ikke kan behandle henvendelserne pt. og man skal forsøge senere - eller tage imod en voucher. Jeg har i januar betalt for et fly til juli, som blev aflyst 9. april. Nu er min booking forsvundet fra deres hjemmeside (under "My Booking"), så jeg kan ikke længere tilgå den. De har intet sendt herom udover den oprindelige mail med aflysningen.
Ingen refusion og ingen service AT ALL
Købte flybilletter ved Brussels Airlines i januar 2019 (før COVID-19). Jeg troede jeg gjorde det rigtige som forbruger, ved at købe direkte ved flyselskabet, men nej. I maj aflyser selskabet selv min flyrejse pga. COVID-19 og jeg påbegynder nu min lettere umulige "rejse" for at få mine penge igen. Har været i telefonkø i mere end 5 timer. Deres kundeservicemail er lukket for henvendelser og der henvises til sociale medier + Service Center. Via de sociale medier henvises igen til Service Center, og man bliver sendt i cirkler. Har fået fat i deres indiske call center, men de forstår ikke noget. Der er ingen kommunikation eller status, og jeg har stadig ikke fået mine penge. Jeg kan ikke benytte mig af selvbetjeningsportalen, da den ikke vil acceptere min bookingreference. Jeg læste på Brussels Airlines website at de er ejet af Luft Hansa. Prøve at ringe til dem og kom igennem på ca. 30 sekunder. De kunne dog ikke hjælpe mig med selve refundering (kun ombooking), men har bekræftet mig i at der er forskel på selskaber og deres kundeserviceniveau. Hvis Brussels Airlines skulle være i tvivl, så er jeg ikke en tilbagevendende kunde.
Opdatering december 2020:
Jeg fik mine penge igen. Jeg tænker at Brussels Airlines udbetalte dem (og de andre flyselskaber), på baggrund af pres fra staten. Never again
Afbestilte flybilletter
Afbestilte flybilletter, mistede penge ?
Bestilte 27 april, pga corona ble de annulleret 30 april.
Skrev til dem dagen efter på en mail jeg fik af en medarbejder.
Har ikke hørt noget.
Jeg har ringet til dem på både det danske og belgiske nummer og valgt både engelsk og hollandsk, uanset hvad man vælger i menuen bliver opkaldet bare afsluttet. Mailen lader ikke til at kunne modtage nye mails eller er ikke i brug længere.
Måske alle der læser dette herinde vi kan samle vores oplevelser og referensenumre og sende dem til transportministeriet så der kan gøres noget ved det. Kan vel ikke være i orden vi bare mister pengene og man ikke engang kan finde ens booking på deres hjemmeside ?
Opdatering: Jeg har sidenhen fået kontakt med dem telefonisk, der er bare at ikke give op og prøve forskellige tider. De ville behandle min refungering. En måned senere har jeg fået en mail om at sagen behandles og de vil refundere så snart som muligt. Jeg afventer en afslutning.
Alex
Manglende refusion
Efter at have fået fly aflyst i maj pga Corona forgæves forsøgt at kontakte dem om refusion
Det er ikke muligt at skrive til dem og der er altid optaget på telefonen.
På deres anmodning om refusion link
er min booking der ikke mere.
Kan ikke klage til Transportministeriet,da de kræver,man har været i kontakt med flyselskabet
Hvad gør man for at gå sine penge retur??????
Service er vist et fremmedord hos Brusselsairlines
Brusselsairlines kender ikke til service. Selvfølgelige er de overbebyrdede i forbindelse med Corona Virus, men hvem er ikke det. Brusselsairlines ændrer på vores flybillet til Malaga den 23. juni og tilbage den 7. juli. Vi accepterer ikke deres ændringer, som vi ikke kan bruge, da vi slet ikke som turister må komme ind i Spanien. Vi fik efter lang ventetid den 5. juni fat i en inder på deres telefon, som lovede at oprette en sag. Han kunne dog ikke sende en skriftlig bekræftelse på at sagen var oprettet. Hm. I dag den 11. juni får vi så mail fra Brusselsairlines, som skriver, at vi ikke har reageret på deres ændringer til vores rejse. Og man kan ikke skrive til deres e-mail, som de har lukket ned. Og telefonen er overbelastet, så man bliver bedt om at ringe tilbage. Møgfirma og manglende service.
Har nu forsøgt at komme i kontakt med…
Har nu forsøgt at komme i kontakt med det såkaldte Service Center i snart 2 måneder i forbindelse med at få refunderet billetter, som blev aflyst af Brussels Airlines pga Corona.
My booking på hjemmesiden har de blokeret, så man ikke kan benytte sig af selvbetjening.
Man får kun svar fra deres Robot på messenger, og svaret går kun ud på at forsøge at forhindre refund og lokke med en rabat, som reelt set kun kan bruges til noget, hvis man køber en ny og dyrere billet.
Og så henvises der til Service Center, hvis man absolut insisterer på at anmode om en refund.
Det får man så heller ikke noget ud af, da de ikke tager telefonen.
MEGA dårlig (ikke eksisterende) kundeservice !!!
Aflyser fly til oktober med coronavirus som begrundelse
Aflyser mit fly ud af Billund til oktober med Coronavirussen som begrundelse, umuligt at få svar på refunderingsspørgsmål !!
aflyser fly uden at sende e.mails om…
aflyser fly uden at sende e.mails om det og nægter at betale kompensation. DONT DO IT _ STAY AWAY
Elendig oplevelse
Elendig oplevelse. De fralægger sig deres ansvar for flyforsinkelse, og udbetaler ikke kompensation...
Aldrig Brussels Airlines igen!
En fuldstændig uacceptabel behandling af Brussels Airlines' personale ved indtjekning. Selvom vi havde non-refundable og bekræftede billetter blev vi sat på standby ved indtjekning og damen ved check-in var var både ubehagelig og uforskammet og selvom jeg rejser er igennem lufthavnen mindst een gang om ugen har jeg aldrig oplevet personale opføre hed!sig på denne måde.
Jeg modtog en customer survey efter rejsen, men har aldrig hørt tilbage på den, hvilket også viser selskabets manglende fokus på kunde tilfreds
Meget dårlig service
Meget dårlig service. Vi skulle flyve kl 06:50 og desværre kom vi sent til Billund lufthavn. Kl 06:15 kunne vi ikke udskrive boardingpas og kontaktede en lufthavnsmedarbejder, som sagde at det skyldtes at gaten var lukket. Hun kontaktede gaten, men der var ikke noget at gøre, så vi kom ikke med. Desuden betød vores manglende udrejse at vi heller ikke kunne benytte returbilletterne. Flyver aldrig med Bruzzels Airlines igen.
Jeg har efterhånden brugt Brussels…
Jeg har efterhånden brugt Brussels Airlines en del gange og jeg er ovenud tilfreds. Punktlige afgange, høj service og utrolig venligt personale.