Vores første flyvning med BA, så var noget skeptisk/ængstelig efter at ha’ set anmeldelser på Trustpilot (vi har ikke selv haft indflydelse på booking af flyselskab) Fløj Billund- Heathrow-Vancouve... Se mere
En helt uacceptabel oplevelse med British Airways Vores fly blev aflyst, og vi kom først afsted 26 timer senere end planlagt. Det betød, at vi mistede en hel nat og en hel dag i Lon... Se mere
Book flights to London and New York with British Airways. BA, the full service airline, offer low airfares and hotels in holiday destinations around the world.
Storbritannien
- www.britishairways.com
Svarer typisk inden for 1 uge
To gange i træk har British Airways…
To gange i træk har British Airways aflyst et fly uden tydelig grund med få timers varsel. Sidste gang kostede det 18 timers forsinkelse - denne gang tilbød de et alternativ to dage senere.
Det duer lissom ikke, når man skal til bryllup.
Aldrig mere British Airways
Intet fungerede
Forsinket fra cph til Lhr. Vi havde 45 minutter til at nå flyet til Boston. Bagagen kom så ikke med. Hvilket er forståeligt, men da det skulle indberettes kunne de 2 damer ikke forstå hvor vi ville befinde os på vores rejse. Det var utrolig stressende. Den ene kuffert kom med næste fly, den anden kom først med fly mere end 24 timer senere. Vi var taget 3 timer syd for Boston. Det kostede tid i telefonen. 2 døgn efter ankom kufferten, 5 timer før vi skulle til bryllup.
Da vi skulle retur kom en mail 27 timer før afgang. Flyet var aflyst og vi var ombooket til et fly 22 timer senere over Madrid. Jeg forsøgte at komme igennem til BA. Lykkedes efter mange opkald. Der fik jeg fat i en inder og igen er samtalen præget af sprog barriere. Han forsøger at få mig til at accepterer ombookningen ved at sige at jeg havde accepteret rejsen. Nå men med en insisterende snak frem og tilbage, hvor jeg havde styr på flyafgangene via flightraidar endte jeg på et direkte SAS fly. Det endte med Win Win til mig.
Det er bare for stressende og ingen kompensation for manglende bagage i 2 døgn.
Værste oplevelse nogensinde
Værste oplevelse nogensinde!
Alt hvad der kunne gå galt, gik galt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende og vil aldrig turde at flyve med British Airways igen!!!
Horribel oplevelse der tangerer til svindel
Købte billetter fra Billund til London City og retur. Sad i lufthavnen i +7 timer da flyet hele tiden blev forsinket. Da vi skulle boarde blev det aflyst. Personalet forsikrede mig om at rejsen ville blive refunderet automatisk. Det skete ikke. Derefter udfyldte jeg et skema på BA's website, som skulle refundere beløbet. Det skete heller ikke da de nu påstår flyet slet ikke blev aflyst. Hel vanvittig process. Ingen svar fra support på trods af gentagne henvendelser. Find et bedre eller i hvert fald billigere selskab at flyve med!
Vores fly til Heathrow var forsinket så…
Vores fly til Heathrow var forsinket så vi missede flyet til Johannesburg. Vi fik bare at vide at der var booket nye billetter til dagen efter kl. 17:30 og at vi kunne bruge 200 £ på overnatning og forplejning. Selv om bad om hjælp var det ikke deres problem at hjælpe med indkvartering :( Og oven i det, så sker der totalt intet i forbindelse med udbetaling af de 200 £. Hold jer langt væk fra dette selskab.
Avoid at all cause
Avoid at all cause. Forsinket BEGGE veje. Mangel på information ved forsinkelser. Man får bare lov at vente uden forklaring eller tidspunkt. Forvirring omkring check-in. Ringe service. Alt i alt virkelig frustrerende at flyve med British airways.
Håbløs kundeservice
Håbløs kundeservice - hjemmesiden fungere nogenlunde når man skal købe noget eller tjekke ind. Men når man skal udfylde en anmondning om kompensation, så melder den fejl hver gang man er igennem alle 7 steps og har udfyldt alle detaljer. Det burde ikke være lovligt...
Ikke pengene værd!!!!!!!
De burde ikke have en stjerne!
Vi har oplevet den ringeste service og kommunikation overhovedet. Vores fly er stadig forsinket, og er blevet sat til at være forsinket i næsten 48 timer?! Vi er ikke blevet informeret omkring noget som helst, og deres forklaringer lever ikke op til deres pålidelighed. Istedet for at indse flyet ikke kommer afsted, bliver de ved med at udsætte det, og dermed lade os passagerere stå i uvished uden informationer. Det er ikke okay! 48 timer er for meget at holde folk hen, som bare gerne vil på ferie eller hjem, så lad os få eller tilbyde os andre muligheder.
Langt fra en anmeldelse herfra!
0 stjerner ville passe bedre
0 stjerner ville passe bedre! Vi fik aflyst vores tur/retur og ændringerne ville gøre at vi ikke kunne nå den musical, vi havde booked i London, så vi valgte at bede om refund og booke ved et andet selskab. Vores tur var booked gennem Opodo, som gentagne gange har skrevet, at de "arbejder på" en refund. Turen blev booked i november 2021 og vi har nu efter mange mange mails til Opodo opgivet at få vores 5000 kr. tilbage. Såvel British Airways som Opodo har en horrible kundeservice! Det er gement tyveri ved højlys dag og vi ville ønske, at vi havde kræfterne til at pudse advokater på dem!! En fantastisk pengemaskine, de har lavet sig i fællesskab! Vi har aldrig oplevet noget lignende - og så fra selskaber, som man BURDE kunne have tiltro til! FØJ!
Undgå BA...
Min oplevelse minder meget om de andres!
Flyet hjem fra LAX blev aflyst ("cancelled") og deres alternativ ville betyde at jeg kom for sent hjem personligt.
Man modtager en e-mail med link til en side, hvor man accepterer eller beder om refund. I den naive tro at man får omtrent sine penge tilbage, når det er dem der aflyser, trykkede jeg "refund" og bookede et andet flyselskab, der havde en passende afgang. Refunderingen var en fornærmelse - 0,6pct af billettens pris! Når en virksomhed annullerer ens ordre, så bør man altså kunne forvente at få sine penge igen! (de oplyser på knappen "refund", at der går nogle dage før BA kan fortælle hvad man får)
Elendig oplevelse!
Elendig oplevelse! Jeg var på vej til USA på arbejdsrejse, samme dag som denne oplevelse fandt sted. British Airways aflyste det fly som jeg skulle rejse hjem med. Derfor blev jeg ombooket til et tidligere fly. Problemet lå så i at min forbindelse fra London, som var den der var ændringer i, var en transit rejse, da jeg skulle flyve fra USA til London med samme selskab. Flyet fra USA ville ankomme mere end 1 time efter at det nye fly fra London ville være afgået. Derfor blev selskabet kontaktet, med henblik på at finde et alternativ. Der gik et fly som ville være et par timer efter det oprindelige. Dette var desværre fyldt på økonomiklassen, og British Airways nægtede at opgradere til Business class medmindre vi betalte for opgraderingen selv. De gav derfor kun 2 muligheder - 1 var at vente omkring 8 timer ekstra i London lufthavn, 2 var at aflyse hjemrejsen med dem og finde et alternativ.
Book aldrig en rejse med det selskab, da de er bedøvende ligeglade med deres kunder!
Forfærdelig kundeservice. Flyv med et andet selskab.
Min rejse blev aflyst - det kan jo ske. Men 5 måneder senere venter jeg stadig på at få refundering. De har ikke telefonisk kundeservice, men et beskedsystem hvor man skal vente flere uger på et ikke-fyldestgørende svar fra en der sidder i Indien og ikke kan svare på noget. Jeg får gang på gang besked på at de har lukket sagen og sendt penge. Jeg får dog forskellige datoer fra dem for overførslen og de vil ikke dokumentere overførslen eller fortælle hvilket beløb der er tale om. Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice fra et flyselskab.
UNDGÅ
Hvorfor kan man ikke give 0 stjerner??
Forsinkelser, ingen information, ingen hjælp til ombooking, horribel kundeservice!!!! Undgå hvis I kan.
General service = 0
Elendigt fly selskab og general service niveau = 0. En tur CPH-LHR-CPT og retur, med utallige forsinkelser, alt for lidt plads i Deres "nye Boeing 777", dårlig forplejning, enten ikke helt færdig tilberedt, eller serviceres kold. Selv stewardesserne har problemer med at være i gangene, i sær på economy, og kommer tydeligt til udtryk, at De ikke foretrækker at arbejde på disse fly.
0 ud af 0 hvis muligt
0 ud af 0 hvis muligt.
Sjældent har jeg haft så forfærdelig og træls oplevelse med et selvskab. Flyver aldrig med dette selvskab igen..
vi tjekkede i går ind i lufthavnen i Heathrow og da vi nåede til Security, bliver vi afvist da flyet er blevet aflyst i mellemtiden.
Vi står derfor uden kufferter eller andet.
Vi venter 8 stive timer i lufthavnen og ingen kan hjælpe. Folk går grædende rundt og sidder med deres børn. Stemningen er så trykket og ingen kan hjælpe.
Vi bliver sendt videre til en anden lufthavn, og i mellemtiden begynder det at sne og flyet bliver aflyst..
vi står nu uden noget, og uden et sted at være og klokken er 23.00 før vi kan få en taxa til vores hotel vi tidligere på dagen har tjekket ud ved.
Dagen efter tager vi igen til lufthavnen da de siger vi kan få udleveret vores bagage.
Men igen ringes der forgæves på den ene telefon i hele lufthavnen til rejseselskabets kontor.
Igen står folk grædende mm. Og trods den store lufthavn med så mange ansatte kan ingen hjælpe da fly selvskabte er skredet.
VI REJSER ALDRIG MED DETTE *%#*% selvskab igen!!!
Hvis jeg kunne give negative stjerner…
Hvis jeg kunne give negative stjerner havde jeg gjort det.
Jeg mellemlandede i Heathrow på vej til USA, da jeg ikke kunne komme igennem security før mit fly afgik, fik jeg en ufrivillig dag ekstra i London. Første besøg i customer service prøvede de at spise mig af med 8 pund og ingen forplejning, hvor jeg kunne være i terminal 3.
Efter en snak med forsikringsselskabet fik jeg at vide at jeg havde ret til forplejning, og efter endnu en gang i costumer service fik jeg efter meget lang forhandling et hotel værelse.
For at være proaktiv, så prøvede jeg at ændre min hjemtur da jeg også kun har en time og 20 minutter til at komme igennem. Dette var ikke muligt, og jeg skal betale 500 GBP for at få min billet ændret på trods af mine dårlige erfaringer med British Airways.
Jeg flyver aldrig med dette selskab igen og jeg skal aldrig nogensinde igennem Londons lufthavne.
Dårlig service, lange ventetider, lang forhandlinger om hvad der skal til uden resultater, dårlig hotline, de sælger er produkt de ikke kan overholde og dårlig og dyr lufthavnen at side fast i. Forsikringen dækker ikke dette og det gør British Airways heller ikke så man kan bare side i klemme uden at få hverken hjælp eller kompensation
Fantastik oplevelse
Fantastik oplevelse
Alt gik helt fint - Super god service
Den værste flyselskab og kundeserviceoplevelse!
Min kuffert blev forsinket med over en måned, og jeg måtte personligt ringe til dem hver uge for at følge op. Jeg venter stadig på en tilbagebetaling efter mere end fem måneder, siden de sikrede mig, at tilbagebetalingen ville blive sendt til min bankkonto. Kundeservicemedarbejderen fortsætter med at ignorere dele af min sag fuldstændig, det tager mere end to måneder at besvare en e-mail, og jeg er nødt til løbende at følge op på min sag, fordi British Airways ikke kan udføre deres arbejde korrekt!
Aflyser igen og igen og igen
Aflyser. Aflyser. Aflyser. Hele tiden. Igen og igen og de gør intet for at afhjælpe de problemer de skaber med deres aflysninger. Vores fly er aflyst tre gange nu, og vi blev bedt om at klappe hælene i og være glad for at vi måtte flyve med dem. Never again
De aflyser vores fly på vej hjem ekstra…
De aflyser vores fly på vej hjem ekstra dag i dallas + de har smidt vores bagage væk værste flyselskab ever