Vores første flyvning med BA, så var noget skeptisk/ængstelig efter at ha’ set anmeldelser på Trustpilot (vi har ikke selv haft indflydelse på booking af flyselskab) Fløj Billund- Heathrow-Vancouve... Se mere
Elendigt fly selskab og general service niveau = 0. En tur CPH-LHR-CPT og retur, med utallige forsinkelser, alt for lidt plads i Deres "nye Boeing 777", dårlig forplejning, enten ikke helt færdig tilb... Se mere
En helt uacceptabel oplevelse med British Airways Vores fly blev aflyst, og vi kom først afsted 26 timer senere end planlagt. Det betød, at vi mistede en hel nat og en hel dag i Lon... Se mere
Købte billetter fra Billund til London City og retur. Sad i lufthavnen i +7 timer da flyet hele tiden blev forsinket. Da vi skulle boarde blev det aflyst. Personalet forsikrede mig om at rejsen ville... Se mere
Book flights to London and New York with British Airways. BA, the full service airline, offer low airfares and hotels in holiday destinations around the world.
Storbritannien
- www.britishairways.com
Svarer typisk inden for 1 uge
Dårlig
Dårlig, dårlig og atter dårlig kundeservice!
Aldrig om vi flyver med dem igen !
Jeg har sendt 10 mail og de svare ikke tilbage.
0 stjerner.
0 stjerner.
Var det muligt at give 0 stjerne fik BA.
Skulle til 40 års fødselsdag i L.A tilbage i sep.
Første aflyser de aftenen før (9timer) mit fly, så aflyser de det nye fly, og 3 fly til London blev forsinket så meget vi missede sercurity til vores fly til L.A med 5 min, da man skulle være igennem sercurity en time før.
Det betød, de måtte sende os over New York og blev 19 timer forsinket..😵💫🤯
Efterføglende har jeg fremlagt bevis for BA skyld i hendelsen, men de har bare lukket min sag og vender ikke retur på mine mails osv.
så nu vil jeg sende hver dag til de svare.
Vildt at være så ligeglad med ens kunder.
Skal ALDRIG flyve med dem igen🤬
BRITISH AIR ER TOTALT UPÅLIDELIG & FULD AF LØGN
Man skulle tro, at BA bevidst arbejder på at skræmme kunderne væk! Vi var med BA fra CPH - over London til Phønix. På vej til Phønix sad vi i Heathrow ude i flyet og ventede i over TO timer, ventede på ingenting ??- som optakt til en flight på 11 timer til Phønix. Meget kritisabelt. Men på hjemturen gik det så HELT galt: I London sad vi i flyet - netop boardet CPH-flighten - og ventede i FEM TIMER inde i flyet, uden forklaringer uden mad eller drikke - ingen ku' komme hverken frem eller tilbage, BA forsøgte at bilde os ind at det var mangel på personale i Heathrow (det var ALTID andres fejl), hvilket tydeligvis var løgn, da vi ud af vinduerne kunne iagttage det ene fly efter det andet komme rullende ind, derefter ankom cleaning crew, derefter bagagen fra pasagerer og derefter afgang! Alt imens VI ingen steder kom den ene time efter den anden. Kl. 23 om aftenen tog de sig omsider sammen til at aflyse flighten. Alle fik herefter besked på at gå til bånd 11 for afhentning af vores bagage. Der stod vi så, hundredevis af mennesker fra også andre flights, og ventede i 1,5 time - men fik aldrig bagagen, og vi fandt så ud af, at alle BA-medarbejdere var gået hjem! Vi kunne heller ikke komme fra Lufthavnen: der var 2000 i taxakø, ingen ledige hotelværelser, så vi overnattede - som mange mange andre - på gulvet i hallen i Heathrow. Dagen efter måtte vi bruge 3 timer på overhovedet at få vores bagage igen, som viste sig bare at være smidt et sted, hvor alle ku' ha' hugget den. Det var ikke muligt at komme til København før om aftenen dagen efter, alt var booket. Vi måtte selv betale mad og drikke, tlf stik osv. - som British Air nu ikke engang vil refundere, det er f... dråben: de var forpligtet i sådan situation til at bistå deres rejsende med hotel, transport, vouchers osv.: MEN BRIT AIR YDEDE INGEN ASSISTANCE overhovedet. Vi havde lige overstået en søvnløs nat hjem fra Los Angeles og måtte så igennem endnu en søvnløs nat pga. mega uduelige og 100% UPÅLIDELIGE British Airways. Vores klare råd til alle: Hold jer LANGT væk fra British Air. I Lufthavnen hørte vi fra mange andre, at sådan var det altid, dette var intet specielt. Book hos nogle andre. Venlig hilsen tidligere passagerer
Transit i London
En fantastisk flyvetur til JFK med mellemlanding i London endte slet ikke stresset og kaotisk pga. et terminalskifte i sidste øjeblik. Vi synes BA er et fantastisk selskab med styr på tingene, og vi ser frem til mange rejser med dem i fremtiden.
Man kan ikke klage over BA's…
Man kan ikke klage over BA's kundeservice for der er ikke nogen. Skulle flyve hjem fra London, flyet bliver så aflyst pga vejret - fair nok de ikke tager chancer, men da jeg taler med BA får jeg den besked at de kan ikke gøre noget andet end at refundere min billetpris, og så kan jeg selv finde ud af at komme hjem.
Nu skal jeg selv afholde udgifter til ekstra hotel, nyt fly osv
Det er en OMMER BA
Min veninde og jeg købte 2 flybilletter…
Min veninde og jeg købte 2 flybilletter fra British Airways i foråret, da vi besluttede at vi ville til London i efteråret. Til at starte med går alt egentlig fint. Vores fly bliver så ændret, så vi nu skal flyve en del senere på dagen.
Vi tænker ikke mere over det, men får afvide at British Airways at vi kan få refunderet vores billetter hvis de ikke længere passer med vores planer. I juli beslutter vi os så for at ændre vores rejse og vil derfor gerne have de flybilletter (vi blev lovet kunne blive refunderet) refunderet. Vi beder selskabet om at få pengene tilbage.
Da vi ikke får nogen betaling, skriver vi igen til dem, og de svarer at de har sendt (intet er kommet ind på vores konto). Vi skriver at vi ikke har modtaget noget, og de svarer at de har sendt dem.
Vi ender også i opkald med dem, hvor vi får det samme at vide.
Vi forsøger derefter at klage til selskabet (der er nu gået omkring 4 måneder siden vi bedte om en refundering), og de siger at det ikke har noget med dem at gøre.
Det er sandsynligvis den mest elendige service jeg nogensinde har oplevet i mit liv, og jeg vil fraråde alle at købe fra dette selskab, hvis altså at de ikke vil spilde deres penge.
Dårlig flyselskaber
Jeg har en dårlig oplevelse med British airways.
De har aflyst min fly 5 dage før min ferie.
Jeg har brugt 3 timer til at skrive mez dem med chat og har lovet mig med refunderet hele beløbet.
Dagen efter har jeg ringet til dem og de har slettet hele rejsen , men det er stadig har ikke fået bekræftet med mail og heller ikke min penge tilbage .de tog 3 sekunder til at trække pengene fra min konto da jeg har bestilt og nu de sige at måske det tager op til 18 dage til at kontakte mig.
Jeg har lånt penge til at bestille en anden rejse og de har ødelagt min ferie.
Jeg anbefaler dem ikke til noget .
Har altid været super glad for at bruge…
Har altid været super glad for at bruge BA men sidst vi kom hjem 13/9 manglede vores kuffert - den er stadig ikke dukket op. Vi har forsøgt at skrive og ringe til dem men de svarer ikke på vores mailsag. Til min forbavselse ser jeg de har afslutter og lukket vores mail korrespondance og de skriver at de har sent mig en mail - den har jeg bare aldrig modtaget!! Nu har jeg i en uge skrevet adskillelige mails men 0 svar - ikke engang automatiske svar!!
Sjovt nok sender de adskillige mails ang nye flyrejser - virkelig dårlig service
Ombookede fly
Ombookede fly, nye rejsetider.. dårlig mad og forsinkelser. Når man tænker på at BA ligger i top 10”bedst” fly selskab,så er det IKKE udfra kundernes oplevelser, kan man regne ud(dårlige anmeldelser). De må have et rigtig godt marketing budget.
Aflyste planlagt flyvning 18 timer før…
Aflyste planlagt flyvning 18 timer før afgang, pga dårligt vejr.
Endte med at bruge 13 timer på at rejse fra Brüssel til Billund.
Der var i øvrigt adskillige fly til og fra London i det tidsrum den oprindelige flyvning var planlagt til.
Ombooket til KLM der planlagde på 45 min transfer i Schipoel…, vi kom selvfølgelig 10 minutter for sendt til Amsterdam pga KLM sindssyg dårlige evne til at overholde tiden
Øv besked fulgt op af god service
Først kom en øv besked om at vores fly til LHR var aflyst. Den kom midt om natten hvor vi skulle flyve tidligt næste dag. Heldigvis så jeg den og ringede til BA. Efter en time på hold fik jeg fat i en meget venlig herre. Han tilbød først en noget senere afgang, som ville betyde at vi kom til NYC 8 timer senere. Da jeg ikke var helt vild med denne, tilbød han plads på SAS direkte til NYC kun ankomst 2 timer forsinket.
Super service.
For det meste er det gået fint med BA
For det meste er det gået fint med BA. De gør hvad de kan for at tingene forgår ordenligt.
Uanstændig kundebehandling fra British Airways
Ja - man skal give en stjerne for at komme videre, men de fortjener 0.
Den 6. marts skulle min søster og jeg fra København til London med British Airways (BA) for at tage et fly videre til Australien. 4 timer før afgang sender BA mig en mail og oplyser at flyet er aflyst. For at nå vores videre fly i London, køber vi billetter hos SAS - vi modtager ingen efterfølgende indformation fra BA. Trods flere henvendelser, via BA hjemmeside, har jeg stadig ikke modtager kompensation for køb af billetter hos SAS. Jeg bliver derfor nød til at indbringe sagen for Fogedretten og opfordre andre til at gøre det samme med Jeres tilgodehavender. BA skal ikke have lov til at behandle kunder på denne måde.
Ændrede afgangstider.
Den første gang jeg var med British Airways var i november sidste år, og jeg var meget tilfreds med oplevelsen.
Derfor besluttede jeg mig for at booke min næste rejse fra Billund til London med dem. Jeg plejer ellers at rejse med Ryanair.
Samtidig bestilte jeg en tur til Dublin, så jeg fik nogle dage i London og resten af ferien i Irland. Jeg ville flyve tilbage til London, den samme dag, jeg skulle hjem til Danmark, så jeg blot skulle skifte fly i Heathrow.
Der gik nogle måneder, så skrev de og fortalte at de havde flyttet min afgangstid fra Billund to timer frem, og det var fint med mig. Samtidig havde de også flyttet min tid fra Dublin til London, så jeg nu blev nødt til selv at lave den afgang om, ellers kunne jeg ikke nå mit fly tilbage til Billund! Det kostede mig lidt over tusinde kroner at lave den ændring.
Senere fik jeg så besked på at de havde lavet min afgang fra London til Dublin om! Det passede ikke ind i mit skema, så det endte med at jeg annullerede den tur.
Jeg fik 158,87 kroner tilbage, og det var mange penge ud ad vinduet.
Jeg har hørt Ryanair har et dårligt ry, men ud af de snart 50 gange jeg har været med dem, har de aldrig gjort sådan noget her!
British Airways er en skændsel for…
British Airways er en skændsel for denne branche. Tilbagebetaling af reserverede sæder (1450 kr) blev ikke tilbagebetalt, da flyet blev aflyst. Umulige at få kontakt med.
Rejs aldrig med B.A
Det er det værste selskab vi nogensinde har rejst med. Ikke nok med at de har overbooket vores fly, så vi ikke kom afsted mod new York som planen var, vi kom afsted 4 timer senere… da vi så endelig kom til new York, så manglede vi alt vores bagage.. det kan B.A så ikke lige finde… det er nærmest en ødelagt ferie… vi står og mangler alt vores tøj og medicin… jeg rejser aldrig mere med det selskab
FLYV ALDRIG MED BRITISH AIRWAYS!!!
FLYV ALDRIG MED BRITISH AIRWAYS!!!
Jeg havde ikke set trustpilot inden vi fløj med dem, stor fejl tydeligvis.
Vi skulle hjem fra London Heathrow (til billund) 6. Marts. Da vi kommer ud i lufthavnen en time før, står der AFLYST på skærmen udfra BA.
Vi har 2 små børn hjemme, med en barnepige der skal hjem, og en operation næste morgen kl 7 i Skejby. (Skulle have fløjet hjem kl 19)
Vi får fortalt i lufthavnen at alle BA fly i europa er aflyst grundet systemfejl, og da vi fortæller vores situation, forslår de at booke SAS i stedet.
Vi kommer med SAS et par timer senere, dog til CPH i stedet for Billund hvor bilen står, og vi må tage tog til Vejle, hvorfra vi så tager en taxa til Billund, for at hente bilen som vi skal bruge til Skejby. Vi er hjemme kl 3.30 om natten i stedet 19.50.
24 timer senere får vi en mail om at de har ombooket vores fly til om aftenen d. 8 marts i stedet. Her er vi jo heldigvis kommet hjem og kan meddele de kan give de billetter til nogle andre.
Her 16 uger efter, og et hav af "We're sorry, we haven't forgotten about you" e-mails senere. Får vi en mail om at de havde aflyst flyet pga dårlige vejrforhold, og de derfor ikke kan refundere pengene.
Vi havde altså det skønneste vejr i london, sol, varme og ingen vind. Og desuden en meget rolig og behagelig flyvetur med SAS hjem.
Jeg har tjekket vejrudsigten, der var 12 grader, delvist skyer og 4m/s vind, d. 6. Marts i London. Da jeg konfrontere dem med dette siger de at de har kigget igen, men fastholder at det i luftet blæste for kraftigt til at flyve.
ALDRIG FLYV MED BA, deres fly må være lavet af pap i så fald.
Overbookede fly
Overbookede fly, timelange køer som fører til, at vi så fik en stand by plads - også selvom vi var der mere end 2 timer før, som så igen medførte, at den længe savnede tur til New York - min søns konfirmationsgave - nu hænger i en tynd, tynd tråd. Personalet ved ikke, hvad der skal gøres. Jeg er ALDRIG blevet behandlet så dårligt.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice og nægtelse af refundering
Tak for en god oplevelse British Airways
Nu får flyselskaber generelt ikke mange roser, men det fortjener British Airways nu at få.
Vi havde for 2 uger siden bestilt en rejse til New York fra Kastrup med mellemlanding i London. Alle ruter med British Airways.
Det var både på turen ud og hjem en helt igennem fantastisk oplevelse.
Alle fly til tiden, nemt at checke ind, skønt personale og service, samt bagage der bare suste igennem hele vejen.
Flymad som til tider kan være knap så eksotisk en oplevelse, var faktisk også rigtig fint.
Så kan kun anbefale at tage en tur med British Airways.