Dejlig ferie med fin service og skønne omgivelser! Vi var på en dejlig heldagstur til vands og til lands med sød og dygtig guide. Kalamaki, Zykanthos er et meget smukt sted. Hotellet Caletta Is... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Bravo Tours er vi med jer hele vejen – fra feriedrømmene starter, til forventningens glæde og helt til vi vinker farvel igen i lufthavnen. Hvert år rejser ca. 150.000 dejlige gæster med os ud i verden – lige fra en solrig charterferie til en oplevelsesrig rundrejse, golfrejse, grupperejse eller safarirejse. Vi har altid dansktalende rejseledere på alle vores charterrejsemål, som giver dig tryghed og store oplevelser på rejsen. Vi er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 3320), og vi følger altid Rejseankenævnets retningslinjer og afgørelser.
Bethaniagade 40, 7400, Herning, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Stor ros til Bravo Tours - ikke mindst til Camilla, der som rejsekonsulent arrangerede et "specielt" hotelophold.

Besvarelse fra Bravo Tours
Super ferie, fantastisk Personale og det bedst flymad vi har fået til dato

Besvarelse fra Bravo Tours
Har haft en dejlig ferie og medarbejderne var med os hele vejen.

Rigtig god service fra Bravo Tours

Besvarelse fra Bravo Tours
Dårlige kunde service blev lovet at vi ku holde holde 11 pladser til golftur i tyrkisk men da vi sku ha dem var der ingen og de var meget vanskeligt at få kontakt med den sælger som hade lovet det

Besvarelse fra Bravo Tours
Vi var med Bravo Tours for 4 år siden i Portugal, hvor vi fik et hotel med 78 trin ned til spisesal, svimming pool m.m.
Vi tog på messen i Herning, og snakkede med dem om en tur til Algarve kysten. Vi bad udtrykkelig om, at få et sted , hvor der var meget plan, da vores ben IKKE er til de store stigninger. Jo da, det kunne sagtens lade sig gøre.
Men vi blev klogere, da vi ankom til vores hotel. Vi blev sat af ved hotellet, hvor der var en stigning på ca. 20% op til vores eget hotel, som lå på den anden side af vejen. Det er sgu ikke i orden. Det med at komme ned i byen, var jo fint nok, men hjem igen.??
På deres lille folder står der, at de kan kontaktes 24/7 på et tlf nr. Min kone fik behov for læge hjælp, og vi forsøgte at ringe til deres nr. Men svaret var: dette er arbejds telefonen, klik. Så hun gik fra onsdag aften til lørdag , da vi kom hjem, hvor vi kunne ringe til lægevagten, hvor hun straks kom under pencilin behandling. Det er simpelthen det dårligste, vi nogensinde har været udsat for.
Vi sendte en mail til Bravo Tours, og fortalte dem det hele. Blev ringet op og fik tilbudt et gavekort på 1500 kr, som selvfølgelig kun kunne bruges hos dem. NEJ TAK og så fik vi 1000 kr indsat på kontoen.
ALDRIG skal vi med dette firma igen.
Dem kan man ikke stole på.

Besvarelse fra Bravo Tours
Dejlig ferie med fin service og skønne omgivelser!
Vi var på en dejlig heldagstur til vands og til lands med sød og dygtig guide.
Kalamaki, Zykanthos er et meget smukt sted.
Hotellet Caletta Island er fint, selvom det henvender sig meget til børnefamilier. Dejligt med neriehække, oliventræer og hvid morbær som opdeling af områder.
Meget tæt på den smukke strand.
Restaurant var ok, men ikke fantastisk, og det der ikke virkede (ølhane til frokost/aftensmad), prøvede guiderne at løse.

Besvarelse fra Bravo Tours
Fin ferie i Fuengirola. Godt vejr, fin service både fra hotel og Bravo Tours.

Besvarelse fra Bravo Tours
Alt klappede lige fra bestilling af rejsen og hele opholdet på et godt all inclusive Hotel i Palma Nova på Mallorca 🌞
Venlig hilsen, Dan Thinggaard

Besvarelse fra Bravo Tours
Vi rejste med Bravo tours til Hotel Helios på Kreta. Det var et hyggeligt lille hotel tæt på stranden og park med legeplads. Godt hotel med plads til børn. Gode pools, ikke for store ikke for små, passede perfekt.
Der kom rejseleder fra bravo Tours et par gange i løbet af ugen, fungerede rigtig fint.

Besvarelse fra Bravo Tours
Glad for hotellet Viginia Family resort i Kalithea. Pænt,rent, venligt personale og god mad.
I beskrivelsen stod der var strand med liggestole og strandbar. Derfor valgte vi dette. Men det var ikke tilfældet. Meget skuffet da vi har fysiske udfordringer der gør vi ikke kan ligge direkte på stranden. Flere fortalte at strandbaren ikke havde været åben i flere år

Besvarelse fra Bravo Tours
Vi har nu gjort brug af bravotours til flere ferier, og vi har kun gode erfaringer med dem.
God service og fair priser.
Selv om vi ikke gør brug af deres rejseledere, fornemmer vi, at de står klar med bistand hvis nødvendigt.

Besvarelse fra Bravo Tours
Har rejst med dem to gange nu og alt er i orden.
Fantastiske guider og kvalitet helt efter prisen.
Bedste anbefalinger herfra, og førstevalg ved booking af næste ferie.

Besvarelse fra Bravo Tours
Fantastisk rejsearrangør, der viste sig værd ved meget ofte at tilbyde assistance både før/under/efter vores skønne ferie. Tilmed meget skarpe på pris. Vi kommer retur😎

Besvarelse fra Bravo Tours
Bravo Tours har altid formået at opfylde de ønsker vi har måttet have.
Deres guider er super søde og hjælpsomme hvilket gør at vi vælger Bravo Tours ✈️🏖️🌞

Besvarelse fra Bravo Tours
Bravo tours er altid en dejlig oplevelse

Besvarelse fra Bravo Tours
Opmærksom. Bravo tours har udsendt nye billetter og vi konstaterede, at der var blevet ændret flere ting. Så vær bl.a. obs på om jeres ekstra tilvalg er på billetten stadigvæk. F.eks. transport, prissikring vedr. brændstof mm.
De får alligevel 4 stjerner for da vi ringede til dem, kom vi hurtigt igennem og tingene blev rettet.

Besvarelse fra Bravo Tours
Alt spillede både før og under ferien. Vi var meget tilfredse og helt trygge hele vejen, og kunne altid få kontakt med de dygtige og engagerede guider.
Bare super oplevelse 👍👍