Bravo Tours Anmeldelser

4.551

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 509 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunder roser konsekvent den fremragende service og de vidunderlige ferier, der tilbydes. Personalet og guiderne fremhæves ofte for at være utroligt hjælpsomme, venlige og kompetente, hvilket sikrer en problemfri og behagelig oplevelse fra start til slut. Mange udtrykker en stærk følelse af tryghed og tillid, idet de føler sig godt taget hånd om under hele rejsen. Dog oplevede nogle kunder vildledende information om hotelfaciliteter, såsom uopvarmede pools eller forkerte værelsestyper, samt problemer med lovede all-inclusive pakker, der ikke blev overholdt. Desuden nævnte enkelte utilfredshed med prissætning, hvor annoncerede priser steg markant, eller lovede prisgarantier ikke blev opretholdt. Der var også bekymringer om utilstrækkelig problemløsning og dårlig kommunikation, når der opstod problemer under rejserne.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange roser den gode service og information fra start... Se mere

Holidays

Mennesker rapporterer positive oplevelser med ferier, hvor mange udtrykker stor tilfredshed og glæde over... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver guidernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Location

Kunder havde tvetydig oplevelser med placeringen, hvor nogle fandt den fantastisk med flot udsigt over havet... Se mere

Price

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med priser, hvor nogle finder hjemmesiden overskuelig med gode... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Dejlig ferie med fin service og skønne omgivelser! Vi var på en dejlig heldagstur til vands og til lands med sød og dygtig guide. Kalamaki, Zykanthos er et meget smukt sted. Hotellet Caletta Is... Se mere

Opmærksom. Bravo tours har udsendt nye billetter og vi konstaterede, at der var blevet ændret flere ting. Så vær bl.a. obs på om jeres ekstra tilvalg er på billetten stadigvæk. F.eks. transport, pri... Se mere

Vi havde en helt fantastisk ferie i Calabrien i Italien på hotel: La Conchiglia Suites & Spa. Et hotel hvor servicen er helt i top, leveret af et imødekommende og venligt personale. Værelser og o... Se mere

En god overskuelig hjemmeside med mange gode valgmuligheder og i forskellige prisklasser. God service og information fra start til slut. Gode rejseguider på ferien. Meget tilfreds. Vær dog obs hvis... Se mere

1. Rejseselskab

Hos Bravo Tours er vi med jer hele vejen – fra feriedrømmene starter, til forventningens glæde og helt til vi vinker farvel igen i lufthavnen. Hvert år rejser ca. 150.000 dejlige gæster med os ud i verden – lige fra en solrig charterferie til en oplevelsesrig rundrejse, golfrejse, grupperejse eller safarirejse. Vi har altid dansktalende rejseledere på alle vores charterrejsemål, som giver dig tryghed og store oplevelser på rejsen. Vi er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 3320), og vi følger altid Rejseankenævnets retningslinjer og afgørelser.

God

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(4.551)

Det hele var bare en god oplevelse

Det hele var bare en god oplevelse

12. maj 2026

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at det hele var en god oplevelse.

Vi håber at kunne byde dig velkommen på endnu en rejse med Bravo Tours en anden god gang.

Rigtig dejlig ferie på Rhodos

Rigtig dejlig ferie på Rhodos - boede tæt på dem gamle by på dejligt hotel med udsigt over havet og over til Tyrkiet. God service både på hotel og fra guiderne

11. maj 2026

Hej Anne,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte 5 stjerner.

Det lyder som en skøn ferie på Rhodos med en fantastisk beliggenhed tæt på den gamle by og den flotte udsigt over havet og til Tyrkiet. Vi er meget glade for at høre, at både hotellet og vores guider har bidraget til en god oplevelse.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen på endnu en rejse med Bravo Tours.

Vi har rejst med Bravo Tours mange gange

Vi har rejst med Bravo Tours rigtig mange gange og vender altid tilbage til jer.
Vi bestilte rejsen hos Bravotours i Herning - fysisk butik og blev ekspederet af en sød kvindelig medarbejder.
Vi var spændte og vidste ikke helt hvad vi kunne forvente af opholdet, da der indimellem var en dårlig anmeldelse af hotellet.
Men hotellet var rigtig fint. God beliggenhed med kort afstand til strand med gratis liggestole.Dejlig mad med mange valgmuligheder og et servicemindet personale.
Inden turen blev vi kontaktet af en sød guide der ville høre om vi havde spørgsmål.
Vi bruger sjældent guiden på vores rejser men det er dejligt at vide at de er der.
Er sikker på at vi skal til hotel Monte Carlo i Tyrkiet igen engang

Hej Ingrid,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for den store tillid, I viser os ved at rejse med Bravo Tours igen og igen.

Det glæder os meget at høre, at I fik en god oplevelse hele vejen rundt – både i vores butik i Herning, inden afrejse og under opholdet på Hotel Monte Carlo i Tyrkiet. Det er skønt at høre, at hotellet levede op til forventningerne, og at både beliggenhed, mad og personale gjorde ferien ekstra god.

Vi er også glade for, at kontakten fra guiden inden rejsen blev værdsat – selv når man ikke har brug for hjælp undervejs, er det rart at vide, at vi er tæt på.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at sende jer afsted til Tyrkiet eller et andet rejsemål igen en anden gang.

Maiken, Bravo Tours

Jeg giver mine bedste anbefalinger til…

Jeg giver mine bedste anbefalinger til Bravo tours. Altid god service. Søde og nærværende rejsekonsulenter. De råder og er gode til at forklare om de forskellige feriesteder mv.
Når man kommer frem på feriestederne er det nogle fantastiske søde guider👏
Vælg Bravo tours næste gang du skal på ferie☺️

19. maj 2026

Hej Malene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine varme anbefalinger.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har oplevet god service både før og under rejsen. Vi er især glade for dine pæne ord om vores rejsekonsulenter og guider – det vil vi selvfølgelig dele med dem.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen på endnu en dejlig ferie med Bravo Tours.

Maiken, Bravo Tours

God service hele vejen igennem

Hej Ove,

Tusind tak for de pæne ord!

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med serviceniveauet hele vejen igennem.

Maiken, Bravo Tours

Det er altid en fornøjelse at rejse med…

Det er altid en fornøjelse at rejse med bravo Tours,
vi har rejst et par gange hele familien på 15 personer,
de har altid ramlet med hoteller da vi har en forskel fra fem til 70 år
Marianna

Hej Marianna,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for jeres tillid til Bravo Tours.

Det glæder os rigtig meget at høre, at det altid er en fornøjelse at rejse med os, og at vi har ramt de rette hoteller til hele familien. Når man rejser sammen på tværs af generationer fra 5 til 70 år, er det ekstra vigtigt, at alle føler sig godt tilpas – så det er dejligt at høre, at det er lykkedes for jer.

Vi håber at kunne byde hele familien velkommen på endnu en skøn ferie snart.

Maiken, Bravo Tours

Grupperejse med Ældre Sagen Nørre Djurs…

Grupperejse med Ældre Sagen Nørre Djurs på Memphis Beach ,Kolymbia
Vellykket for 16 personer
Fint hotel med all inklusive light
Kan anbefales

Hej,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse fra grupperejsen til Memphis Beach Hotel i Kolymbia på Rhodos.

Det glæder os meget at høre, at I havde en vellykket tur, og at både hotellet, servicen og forplejningen levede op til forventningerne. Det betyder meget for os, at hele gruppen har haft en god oplevelse.

Tak for anbefalingen – vi håber at kunne byde jer velkommen på endnu en rejse i fremtiden.

Falsk markedsføring i mails

Falsk markedsføring i mails

I skriver i jeres mails, at man kan rejse all inclusive for et bestemt beløb. Når man så går ind på tilbuddene, er prisen ofte steget til det dobbelte. Derudover viser det sig, at halvdelen af rejserne slet ikke inkluderer all inclusive, men at det skal tilkøbes, hvilket gør prisen endnu højere.

Jeg synes ikke, det er i orden at reklamere med all inclusive i tilbuddene, når man efterfølgende selv skal sortere de rejser fra, som alligevel ikke inkluderer det. I sidste ende ender prisen ofte med at blive flere gange højere end den pris, I reklamerer med i jeres opslag.

16. maj 2026

Hej Jens,

Tak for din feedback.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, hvis priser eller indhold opleves anderledes end forventet.

Alle vores kampagner er dog altid med frapriser, så på en aktuel kampagne finder du én eller flere datoer/hoteller med den annoncerede frapris og der vil derfor også være rejser som er dyrere.
Priserne kan ændre sig løbende afhængigt af tilgængelighed og efterspørgsel, og derfor kan priserne i nogle tilfælde være steget, når man klikker ind på tilbuddet senere.

Maiken, Bravo Tours

Vi var ude at rejse med bravotours det…

Vi var ude at rejse med bravotours det hotel vi bor på er ved at lave lidt om,hvilket betød at der var strøm afbrydelse, hvilket betød for os at vi ikke kunne få andet en deres egen vand til vores morgen mad der ud over var alt lunkent både det der skulle være koldt, og pålæg der har være på bordet i flere timer uden at blive holdt koldt på nogen måde kan meget nemt give mave problemer men vi fik det tilbudt.
Så fra bravotus side vil man ikke gøre noget i er jo blevet tilbudt mad slut

14. maj 2026

Hej Paw,

Vi er kede af at høre om jeres oplevelse med strømudfald og de udfordringer, det har medført i forbindelse med morgenmaden.

Ud fra din anmeldelse, kan jeg dog ikke se hvilken rejse det drejer sig om.
Men når der foregår renovering eller teknisk arbejder på et hotel, kan der desværre opstå midlertidige gener såsom strømafbrydelser. Det er naturligvis ikke optimalt, og vi forstår godt jeres frustration over, at det har påvirket både temperatur og kvaliteten af maden under opholdet.

Vi er også kede af at høre, at I ikke har følt jer tilstrækkeligt imødekommet i situationen.

Maiken, Bravo Tours

Kinetta Beach resort & spa.

Hotellet ligger dejligt tæt på vandet, hvilket er et klart plus. Stranden er dog en stenstrand, så badesko kan klart anbefales for at gøre badeturen mere behagelig.

Maden minder mest om et gennemsnitligt cafeteria — okay, men heller ikke noget særligt eller noget, man vil huske længe.
Fire stjerner er da overvurderet.
Hotellet ligger ret isoleret fra det meste, fitness er fra 10-18. All inclusive ? En god kop kaffe koster 5 euro. Vin og kaffe i automaterne er uacceptabelt. Fransk territorium og ungdoms rejsecenter. begrænsede muligheder lige i nærheden.

14. maj 2026

Hej Klaus,

Tak for din ærlige anmeldelse.
Det er godt at høre, at I satte pris på hotellets beliggenhed tæt på vandet, selvom stranden er stenet og kræver badesko.

Vi er kede af, at maden og hotellets faciliteter ikke levede op til jeres forventninger, og at oplevelsen af all inclusive samt de øvrige forhold på stedet ikke stemte overens med det, I havde forventet. Hotellet lever dog fuldt op til vores egen kategorisering - https://www.bravotours.dk/vard-at-vide/hotelkategorier/

Tak fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser – det hjælper os med at forbedre vores produkt og forventningsafstemning.

Maiken, Bravo Tours

Vi er netop hjemvendt fra en skøn ferie…

Vi er netop hjemvendt fra en skøn ferie med Bravo Tours. Vi blev kontaktet af guiden inden ferien og dagen efter ankomst på hotellet. Vi oplevede en enkeudfordring med hotellet og guiden tog straks fat i hotellet og kontaktede os efterfølgende Vi har egentlig ikke det store behov for kontakt med guiden, men det føltes trygt og godt at vide, at de ee der.

Hej Tonie,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I havde en skøn ferie med Bravo Tours, og at I følte jer godt informeret både før og under opholdet.

Vi er også glade for, at vores guide hurtigt kunne hjælpe, da der opstod en udfordring med hotellet, og følge op med jer efterfølgende. Selvom man ikke altid har brug for kontakt, betyder det meget for os at høre, at det skaber tryghed at vide, at vi er til stede, hvis der skulle opstå noget.

Tak fordi I rejste med os – vi håber at kunne byde jer velkommen igen på en ny dejlig ferie.

Costa del Sol

Vi havde den bedste ferie til Costa del Sol med Bravo Tours
Søde og humørfyldte rejseledere, super hotel, dejlig mad, og så det, som ingen vil kunne gøre noget ved, godt vejr :-)

Hej Poul Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse .

Det glæder os meget at høre, at I havde en rigtig god ferie på Costa del Sol med både godt hotel, dejlig mad og en samlet positiv oplevelse.

Særligt din ros af vores søde og humørfyldte rejseledere betyder meget – det er netop deres mål at skabe tryghed og god stemning på ferien.

Og ja, det gode vejr kan vi desværre ikke tage æren for, men vi er glade for, at det også bidrog til en skøn ferie.

Tak fordi I rejste med os – vi håber at kunne byde jer velkommen igen.

Maiken, Bravo Tours

Så fik vi vores " ekstra regning ".

Så fik vi vores " ekstra regning ".
Og ved i hvad, sikke en fin opgørelse, der var med. Bravo Tours skulle betale ekstra 35.000,00 på vores fly. Hvor mange flyafgange ville Bravo Tours holde til ???
Nej det er kun os, som kunder der må dele denne ekstra regning,- det er helt fair !!!
187,00 pr.person, det har alle sikkert råd til.
Så nu glæder vi os - med ro i sindet - til vores ferie.

13. maj 2026

Hej Inga,

Tusind tak for de pæne ord - det betyder meget for os.

Det er dejligt at høre din store forståelse for brændstoftillægget.
Det er jo bestemt ikke noget, som vi synes er sjovt at måtte pålægge vores gæster, men jo desværre, som du selv skriver, en nødvendighed i disse tider.

Endnu engang tak for din anmeldelse.

Vi ønsker jer en skøn ferie.

Maiken, Bravo Tours

Overraskende oplevelse må man sige

Overraskende oplevelse må man sige. Jeg har rejst mange gange med Bravo Tours de sidste 5 år. 5-6 rejser i det blevet til.
Men der er stor sandsynlighed for at dette bliver den sidste rejse med Bravo Tours.

Jeg betalte en rejse for 2 måneder siden. I dag modtager jeg så en opkrævning på flybrændstof på 374 kroner. Jeg har selvfølgelig set det i medierne, at dette kunne være en risiko.

Jeg ringer ind i dag, hvor jeg får en kvinde i røret, der råber og skriger af mig, om at jeg skal tale ordentligt. Jeg har talt meget pænt igennem hele samtalen, så det er jeg uforstående overfor. Hun bliver dog hele tiden med at afbryde mig, og råber af mig, at jeg bare kunne have bestilt forsikring, så jeg ikke skulle betale. Jeg måtte fortælle hende, at forsikringen var dyrere end de 8% de maksimalt måtte opkræve, og at jeg derfor havde sagt nej til det. Det var hun fuldstændig ligeglad med, og råbte og skreg, at jeg (et bandeord jeg ikke må skrive for Trustpilot, så gæt selv) ikke havde noget at klage over. Da jeg spurgte hvad hendes fulde navn var, smed hun røret på overfor mig.

Den opførsel er fuldstændig uacceptabelt, og jeg fik jo ikke svar, så jeg ringede ind igen. Han kunne pudsigt nok ikke se i hans system, at nogen havde haft ringet ind.

TIL gengæld kunne han forklare mig, at de jo ikke kunne sælge rejser med underskud. Okay, sagde jeg, men hvorfor sælger i så nøjagtig samme rejse, med samme fly og hotel 300 kroner billigere end det jeg gav? Her kunne jeg godt mærke, at han gav op, for det kunne han jo ikke forklare.

Jeg bad lidt sarkastisk om de ikke ville sætte tillægget til 1000 eller 2000 kroner, for så havde jeg ret til at afbestille rejsen, og så kunne jeg bestille den samme rejse, og spare 1000 kroner i alt. Dette blev selvfølgelig afvist. Tror det er første gang i mit liv, at jeg er blevet afvist hvis jeg har spurgt til om jeg ikke kunne få et større tillæg. Den eneste forklaring jeg fik var, at der var mange der havde betalt meget mere end mig for rejsen. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skulle bruge den oplysning til.

Det sjove er, at på den nye rejse de sætter til salg, slet ikke kan vælge brændstof forsikring. Nok fordi Bravo Tours skal varsle det inden 20 dage, så rejsen ville aldrig få et brændstoftillæg.

Jeg har altid følt mig godt behandlet af Bravo Tours og deres gode guider. Men deres kundeservice er jo direkte til lokummet. Hvilken kontrast! Jeg vil på heller ingen måde råbes af i telefonen. Jeg er 100% sikker på, at hun ikke ville have talt sådan til mig, hvis jeg stod overfor hende.

Det her er generelt en alt for smart forretningsmodel. Jeg føler mig i den grad snydt og bedraget. Det er ikke så meget de 1000 kroner, men jeg bryder mig ikke om at blive snydt!

EDIT: Nu har jeg så 4 timer efter mailen med brændstoftillægget fået 2 rykkere, om at jeg skal betale NU. Også selvom betalingsfristen i mailen står til at være 18.5.

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal sige til det her.

SVAR:
Selv på Trustpilot formår I at svare mere eller mindre flabet. I insinuerer at det er mig der har råbt og skabt mig i telefonen. Nægter kvinden så også, at hun smed på overfor mig, da jeg spurgte til hendes navn? Da jeg spurgte den næste medarbejder, om hvad kvindens navn var, kunne han pludselig ikke se, at jeg overhovedet havde haft ringet ind. Samtalen eksisterede slet ikke lige pludselig. Det er en forfærdelig omgang gasligtning, og den stil fortsætter i så her på Trustpilot.

I kommer med en masse udenomssnak om hvordan I sælger jeres rejser. Den politik kender jeg så udmærket godt. Men I svarer aldrig på, hvorfor JEG skal betale for flybrændstof, men dem der bestiller rejsen i dag ikke skal. De får ovenikøbet rejsen billigere. Så med din logik, så er det brændstof dem som bestiller rejsen i dag, det er noget gammelt brændstof i har indkøbt tidligere, mens jeg har købt nyt brændstof selvom jeg bestilte rejsen 2.4. Vel at mærke til samme fly. Tror I virkelig at jeg er idiot?

Jeg har bestilt charterferie med Bravo Tours 1-2 gange årligt siden 2021, hvilket I sagtens kan se. Efter dette svar, bliver det den absolut sidste. Jeg vil ikke finde mig i at blive taget bag i. Men jeg vil slet ikke finde mig i at blive gasligted på en SÅ uintelligent facon.

Igen - jeg vil bede om at brændstof tillægget bliver sat op til 1000 kroner. Kan I imødekomme det.Mit brændstof, som jeg bestilte 2.april er jo rigtig rigtig dyrt.

PS: Jeg tror i skal finde en anden SoMe medarbejder til jeres Trustpilot.

13. maj 2026

Hej Benjamin,

Vi må starte med at sige, at den pågældende medarbejder har en noget anden oplevelse af jeres telefonsamtale.

I er blevet opkrævet 187 kr. ekstra pr. person i brændstoftillæg.

Det er korrekt, at vi ikke kan opkræve brændstoftillæg på rejser der bestilles med under 20 dage til afrejse - det står i pakkerejseloven.

Hos Bravo Tours indkøber vi dele af vores brændstof tidligt, men der er også dele af brændstoffet som først købes i dagene op til en flyvning. Det er der en helt fast procedure omkring og det er derfor det sidste indkøb som betyder, at priserne kan ændre sig så markant, at vi, som rejsebureau, ser os nødsaget til at benytte paragraffen i pakkerejseloven, der giver danske rejsebureauer mulighed for efterfølgende prisregulering iht. brændstofstigninger. Vi og ej heller flyselskaberne tjener penge på denne situation – det er ligeledes stadfæstet i pakkerejseloven.

Det er helt rigtigt, at man kan opleve, at dem der bestiller rejser tæt på afgang, nogle gange kan få rejsen billigere, end den der har bestilt tidligere - og som efterfølgende er blevet pålagt et tillæg på flybrændstof. Men det er helt normal procedure at prisen følger markedet - udbud og efterspørgsel. Nogle gange vil en rejse falde i pris tæt på afrejse, hvis efterspørgslen er lav og andre gange vil den stige i pris, hvis efterspørgslen er høj.
Vi kan ikke, som rejsebureau, lægge ikke solgte flybilletter og hoteller (på en given dato) tilbage på lager igen, hvis de ikke bliver solgt. For de kan jo ikke blot sælges på den efterfølgende afgang.
Så vi kan blive nødt til at sælge rejserne billigere, end vi jo egentlig har budget til, for at minimere et tab på en given afgang.

Vi kan sagtens forstå, at det kan virke ulogisk, når man ikke kender hele maskineriet bag - men håber at ovenstående forklaring giver en bedre forståelse. Vi ønsker bestemt ikke at pålægge vores gæster ekstra tillæg, men ser os nødsaget til det i øjeblikket og det er helt i tråd med lovgivningen på området. Vi prøver blot, som så mange andre, at navigere i en uforudsigelig verden i øjeblikket.

Det er selvfølgelig meget beklageligt, at du så hurtigt har fået betalingspåmindelser på brændstoftillæg - det skal vi beklage mange gange.

Vi håber at I trods alt får en god ferie på Kreta.

Maiken, Bravo Tours

En rigtig god ferie på Kreta!

Lige hjemkommet fra Kreta hvor vi boede på Hotel Sirios Village. Et godt familiehotel - dog med mange småbørn, og med tilsvarende uro. Hotellet er en klar vinder, for en rigtig god ferie. Maden var helt fantastisk, dog var vinen i all inclusive ikke særlig god, men der kan købes god vin, og det gjorde vi. Vi har rejst med Bravo Tours siden 2005, og er aldrig blevet skuffet. Er der små problemer på rejsen, er guiderne behjælpelig med det samme. Vi kan varmt anbefale Bravo Tours.

Hej Sonja,

Tusind tak for din fine og meget detaljerede anmeldelse.
Det glæder os at høre, at I havde en god ferie på Kreta og nød opholdet på Hotel Sirios Village – især maden og den samlede oplevelse.

Som vi også beskriver på hjemmesiden, så er Sirios Village et familievenligt hotel - så der er generelt mange børnefamilier på hotellet.

Det betyder rigtig meget for os at læse, at I har rejst med Bravo Tours siden 2005 og fortsat har haft gode oplevelser. Særligt din ros af vores guider og deres hurtige hjælp undervejs sætter vi stor pris på.

Tak for jeres anbefaling – vi håber at byde jer velkommen igen på endnu en god ferie.

Tyrkiet

Alt var super lige fra bestilling, udrejse, hotel og især rejselederne var helt i toppen

Hej Jette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at alt fungerede godt fra bestilling til hjemrejse, og at både hotel og rejsen som helhed levede op til dine forventninger.

Særligt din ros af vores rejseledere betyder meget – det er netop deres mål at sikre tryghed og god service hele vejen.

Tak fordi du rejste med os, vi håber at kunne byde dig velkommen igen på en ny skøn ferie.

Godt rejseselskab

Godt rejseselskab, alt er som forventet.

Hej Michael,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at din rejse levede op til forventningerne, og at du har haft en god oplevelse med os som rejseselskab.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne byde dig velkommen igen på en ny god ferie.

Bravo tours /Globales Verdemar apartments

Vi har desværre haft en meget skuffende oplevelse med Bravotours. Informationen omkring rejsen og hotellet var mangelfuld, og håndteringen under opholdet levede slet ikke op til forventningerne.

Der stod godt nok i informationen, at liggestole på nogle hoteller kunne koste ekstra, men på vores hotel var der ingen gratis alternativer overhovedet – ingen almindelige stole eller andre steder at opholde sig ved poolen uden betaling. Det synes vi burde være langt tydeligere oplyst på forhånd, da poolområdet ellers nærmest ikke kunne benyttes uden ekstra udgifter.

Derudover blev affaldet i vores hotellejlighed ikke tømt ordentligt under opholdet, og rengøringen generelt var meget utilfredsstillende. Når man betaler mange penge for en ferie, forventer man som minimum ordentlig service, rene omgivelser og korrekt information inden afrejse.

Vi oplevede desværre, at Bravotours var mere interesserede i at sælge rejsen end i at sikre, at kunderne faktisk fik den ferieoplevelse, de var blevet lovet. Det efterlod os med følelsen af dårlig service, manglende ansvar og en ferie, der blev mere frustrerende end afslappende.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse, og vi kommer desværre ikke til at rejse med Bravotours igen.

25. april 2026

Hej Marianne,

Vi er meget kede af at læse din anmeldelse.

Vi behandler dog aldrig reklamationer på de sociale medier, og du er meget velkommen til at kontakte kundeservice på kundeservice@bravotours.dk, så undersøger de selvfølgelig sagen.

Vi anbefaler dog altid at man tager kontakt til vores rejseledere på rejsemålet, så de havde haft mulighed for at kunne hjælpe jer med den manglende rengøring og tømning af affald.

Maiken, Bravo Tours

Jer er 100 % Glad når jeg bruger og…

Jer er 100 % Glad når jeg bruger og rejser med Bravo Tours.

Hej Maj-Britt,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner!
Det glæder os virkelig meget at høre, at du er 100% glad, når du rejser med Bravo Tours.

Vi glæder os allerede til næste gang, hvor vi får mulighed for at sende dig afsted på ferie.

Fin rejse til Algarve

Fin rejse til Algarve. Alt var som beskrevet i omtalen af hotellet. God service fra Guiderne på stedet. Man er altid tryk ved at bestille rejser hos Bravo Tours

2. maj 2026

Hej Bent,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder os meget at høre, at jeres rejse til Algarve levede op til forventningerne, og at alt stemte overens med hotelbeskrivelsen.

Vi er også glade for at høre, at I oplevede god service fra vores guider på destinationen. Det betyder meget for os, at I føler jer trygge ved at rejse med Bravo Tours.