Afdeling Svendborg. Når man har bestilt en pakke med mad og drikke forventer man også at få dette. Vi bestilte julefrokost buffet med drikkelse. Vi bowlede først (Ingen service under bowling ) og... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.
Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Vi skulle have besøgt centret i Næstved, på parkeringspladsen får min mor et ildebefindende og en ambulance kommer, da min mor bliver kørt til Slagelse hospital, snakker vi med en medarbejder i centret, der annullerer vores booking. Så langt så godt, 14 dage efter modtager jeg en regning for det aflyste arrangement, da jeg dagen efter kontakter centret, vil han sende det videre til deres hovedkontor, som så vil annullere fakturaen, der går nogle dage og jeg har intet hørt, så for en sikkerheds skyld ringer jeg selv til hovedkontoret, en dame fortæller mig at jeg ikke skal gøre mere, for selvfølgelig skal den annulleres. Lige indtil i dag, hvor jeg har modtaget en rykker og en relativt uforstående dame fra bogholderiet ville kontakte centret i Næstved…. Jeg tænker ikke vi kommer på besøg en anden gang, med det vanvid!!!!

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Spiste brunch med min kæreste. Vi bestiller noget at drikke som den unge pige desværre vælter ud over os og vores bord, hvilken kan ske. Mit problem er at min telefon ligger på bordet og bliver driv våd. Da vi skal betale spørger jeg de to piger om der er noget kompensation for at have siddet våde og med en ødelagt telefon. Det var ikke muligt at få noget hvilken jeg synes er fuldstændig uacceptabel service. Ikke et sted vi nogensinde kommer igen med så ringe en service.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Hold da op det var forfærdeligt. Jeg var ude og bowle med mine venner, og vi havde det fint nok indtil vi lige pludselig for vores runder taget væk fra os. Altså de springer over os, men ikke nok om det, så gik pladen ned med Carlsberg mit i mit skud. Altså det er skybillede ikke så fedt. Det er faktisk imponerende hvor forfærdeligt hamrende dårligt det er blevet få nu styr på jeres dårligt. Kraftedme dårligt man vi prøvede bare at have en hyggelig aften men nej nej for satm det kunne godt glemme alt om. 😭😭🥀🥀🤷♂️

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Det var desværre en meget ærgerlig oplevelse vi havde hos jer i dag, hvor vores datter og to andre havde valgt at holde fødselsdag hos jer.
Vi kommer selvfølgelig før for at nå og klare det praktiske inden hele klassen kommer - her fortæller medarbejderne IKKE noget om et parkeringskort.
Vi parker på parkeringspladserne udenfor som er angivet med 3 timers parkering.
Vi formoder at I er bekendt med at jeres fødselsdags arrangementer ofte vare 3+ timer med forberedelse+mad+bowling+ leg.
Det betyder at dem som står som arrangør skal huske at rende ud og rykke bilen?
Så selvom man kaster næsten 3000kr efter sådan et arrangement så kan man ikke engang bare fokuser på at være der for gæsterne for bilen skal rykkes..
At i af ydmyghed ikke vil tage parkeringsbøden på jeres kappe er mig en gåde, hvis I ønsker at man skal komme tilbage og støtte op om jeres forretning.
At I IKKE informere arrangørerne om at de skal forlade festen og rykke bilen er mig en endnu større gåde.
Men endnu værre… så fortæller I mens vi står med bøden i hånden at I har et 24 timers parkeringskort(!!!) som vi kan benytte en anden gang.
Hvor er det bare enormt uordentlig af jer.

Næstved
Vi prøvede escaperoom og laser tag som begge var rigtig godt, men det kan ikke helt leve op til udbydere der specifikt udbyder laser tag eller escaperoom.
The grills buffet var vildt lækker, indbydende og havde meget stort udvalg som løbende blev fyldt op.
Der var stort selskab i restauranten også, hvilket buffeten ikke bar præg af.
Medarbejderne var imødekommende og venlige.
Musikken var generelt for høj både i laser tag og ved bowlingbanerne.
Vi har haft en skøn dag og fødselslaren en fantastisk fødselsdag.

Jeg betalte 50 kr. for en hotdog der tog 20 minutter om at komme

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Perfekt til Blå Mandag. Engagerede medarbejdere og dejlige faciliteter.
Man behøver dog måske ikke nævne for eleverne, at der desværre ikke er alkohol i deres shots.

Anmeldelse af Bowl’n’Fun – En meget blandet oplevelse
Vi var fire personer ude og bowle hos Bowl’n’Fun den 27/4. Jeg havde et gavekort på cirka 350 kr., og vi valgte at tage 2 timers bowling, købe drikkevarer, el-tårne og banen, hvilket løb op i cirka 800 kr. udover gavekortet. Selve bowlingen var en hyggelig oplevelse med god service – vi følte os godt taget imod, og stemningen var rigtig fin.
Efter bowlingen besluttede vi at prøve jeres buffet, som desværre blev en kæmpe skuffelse. Buffeten kostede cirka 800 kr. for os alle – endda efter 30% rabat – men kort tid efter, vi havde spist, blev vi alle fire syge. Vi måtte flere gange løbe på toilettet med opkast og diarré, og tilstanden fortsatte, da vi kom hjem. Alt tyder på madforgiftning.
Dagen, som startede rigtig godt, endte derfor helt forfærdeligt – og vi havde samlet brugt over 1600 kr. + gavekortet på 350 kr. Det føles som penge smidt ud af vinduet. Reservationen var i Liv Nielsens navn.
Bowlingdelen var god, men det ændrer desværre ikke på, at madoplevelsen ødelagde hele dagen. Vi er meget skuffede og føler os snydt for en oplevelse, vi havde glædet os til.

Har bestilt “the Grill”
Da vi kommer er der mere end halvtomt - både MAD og GÆSTER
Der bliver IKKE fyldt op af mad mens vi er der trods vi har givet mere end “early” pris!!!!
Personalet er som sådan venligt nok, fik dog et ret kraftigt indtryk af de havde travlt med at få lukket biksen og komme i byen bagefter
Kom flere gange mens vi sad og spise og spurgte om vi var færdig med forret/hovedret/dessert
Chokoladefontainen virkede ikke
Flere af tingene var ikke til at smage da der ikke var noget
Ventede længe på der kom en og skar kød (det der var)
69kr for en stor sodavand - du kan købe en hel ramme for samme pris 😳
Alt i alt - DET DER VAR DER var ….rimeligt men absolut IKKE mere
Er TOTALT UHØRT man skal give mere end “early” og der så IKKE er mad!!
Da vi kom var der en eller to bowlingbaner i brug , ingen da vi tog derfra så det er ikke dem der optager personalet
Vi kommer IKKE igen - der er masser af andre lokale spisesteder med bedre mad (der ER der) og billigere sodavand

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi prøvede Escape room i dag. En kæmpe skuffelse. Der var fejl i instruktionen på skærmen, stavefejl som ikke gjorde forståelsen bedre og tal ved opgaverne var visket ud eller næsten ulæselige, nogle af materialerne var gået i stykker, ja der er slet ikke noget som helst godt at sige.
Det er overhovedet ikke pengene værd, så det kan vi absolut ikke anbefale.
Nævnte vores udfordringer ved disken men uden forståelse.
Det er VIRKELIG ikke pengene værd. Vi var alle 3 mega skuffede. Når prisen er 850 kr, så forventes et mere professionelt set up og bedre tackling af feedback i stedet for bortforklaringer.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Har lige brugt omkring 400,- Kr på at komme i Happies legeland i Sønderborg. Vi var de første der kom den dag, så absolut ingen undskyldning for at her er beskidt og ikke rengjort fra dagen i forvejen. Gulve var klistret af sluchise møbler og gulve beskidte. Havde hørt det var sådan, men havde også hørt der var kommet ny bestyrer og at det var blevet meget bedre!! Det var det så ikke. Der er også stadig maskiner og forlystelser der ikke virker. Øv, det skulle have været en dejlig feriedag for børnebørnene. Skam jer!

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Jeg har oplevet ringe kundeservice og føler virkelig jeg har spildt næsten 2300 vi hade bukket 2 timer bowling med all inkludert og 2 snack kurve den første 1 der var det næsten ikke til at få drikkelse og bowling personalet hade kun øje på 4 baner raste kunne være lige meget og det var selfølgelig banner kun med unge piger der var gode nok og vi skulle vente 45 min og 5 henvendelser om at få de 2 snack kurve og under bukningen blev der aftalt nat bowling 2 timer de glemmer at informere om det kun er til kl 23 og vi hade banerne fra 22:00 til 00;00 den ene gang stod jeg 5 min i baren med 2 personaler foran mig og ingen henvendte sig til mig så jeg gik igen ærligt man skal tænke sig om 2 gange inden man tager der ind + om det er pengene værd

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Familie dag på bowl'n fun Haderslev.
Nok den værste oplevelse ever. Unge medarbejdere der gør grin med kunderne, de har mere travlt med at chatte end at yde service til deres gæster. Deres mad er under alt kritik, føj en gang møj, kartoflemos der var så hård man ikke engang kunne stikke i det. Jeg har en kraftig fornemmelse af at alt mad var fra dagen før. Virkelig virkelig virkelig dårlig mad. Det var mit sidste besøg

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Hej.jeg var i Haderslev i går maden va4 en skuffelse - katoffelmos som man ikke kunne spise, da det var hård 8g tør. Jeg tror det er blevet en ungdomsklub mange ansatte som går rundt og fjanter i går stod der 5 mand og fjanter ved buffeten det er ikke hygiejnisk. Kommer ikke mere, prisen er jo go nok.

Bowlingcentert fremstår slidt.
Sødt personale.
På the Grill var buffeten mangelfuld, maden var ikke varm.
Mange af retterne smagte som de var taget direkte ud fra frost eller dåse.
Vi måtte bede om mere kød og måtte vente 20 min på det blev klar.
Da vi var klar til at gå ca kl. 2045 og gæsterne var færdige i buffeten var der noget mere fyldt op.
Det er meget utilfredsstillende.
Vi anbefaler ikke at spise der.

Holstebro afdeling.
Latterligt lavt serviceniveau
Ubehøvlede og uintelligent personale som tydeligt ikke gider at være der...
Der er ikke styr på noget som helst.
Vi booker aldrig firma arrangement her igen ..

Hej
Vi var 3 ude og holde fødselsdag hos jer, da vi altid har haft god oplevelse med det.
Men det er da desværre gået den forkerte vej, siden vi var der sidst.
Da vi skulle spise, skulle vi bl.a have kartofler med persillesovs, da vi kom ned og skulle spise det, var både kartofler og sovs iskold, så de måtte fjerne det igen, det samme gjaldt flere af de andre madvarer. Jeg prøvede også jeres rejer i nogle små glas, de var blevet så tørre og seje, at de ikke kunne spises, og langt fra friske. Så vi hoppede til desserten istedet for, men ismaskiner virkede ikke, den fik de så gang i igen, men chokolade fountainen virkede heller ikke, det var bare størknet chokolade.
Vi ville prøve en gang pool, men som det andet, virkede det bord vi var ved heller ikke, så knægten ville op og spille på jeres maskiner, men den han havde glædet sig til, var også defekt. Jeg håber virkelig at standarten vil blive bedre, det er i hvert fald ikke noget vi vil satse på i fremtiden, hvis det er standarten hos jer nu.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Så vil jeg bestilte bord til 2 voksne og 2 børn på en fødselsdag og der jeg har nogen der kun spise pomefriter . Skal man betale fuld pris så må det nok blive Danmarks dyreste pomfriters .
Der er slet ikke noget der hedder fleksibel hos jer . Kan seriøst godt forstå at i ramme bunden med anmeldelse her .
Tænker at der virkelig mangler noget konkurrence til jer på der her område.
Det er virkelig trist at man før sådan en politik hos jer 😭😭😭😭😭

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi kom til et bord der var propfyldt med tomme glas og popcorn overalt på gulv og bord. Der blev ikke ryddet op, måtte selv fjerne det fra bordet. Fik bestilt drikkevarer på tablet, den var noget af det mest klistrede vi nogensinde har set. Intet sted bliver man mindet om at det der bestilles, skal betales i baren. Heller ikke af servitricen. Så går hele konceptet jo også af det hvis man skal op i baren og betale efter? Man kan da bare betale direkte ved tablet? Vi kom afsted en time senere uden at have fået betalt da vi da fuldstændig havde glemt det. Det kostede så 75dkk i faktureringsgebyr!

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi var 10 personer afsted da vores mor valgte at hendes 70 års fødselsdag skulle holdes på bowl’n fyn i Esbjerg. Jeg havde samme dag ringet derud for at sikre at de satte flag på bordet når vi skulle ind at spise efter bowling.
Da vi kom op til bordet var der ingen flag, nævnte det for tjeneren som viste os til bordet. Vi satte os og han kom med flaget og placerede det og gik igen. (Et tillykke med dagen havde nu været på sin plads)
Der gik noget tid før vores tjener kom for at modtage bestilling af drikkevarer.
Maden var enormt skuffende. Kæmpe skiver kød som var sejt så man måtte spytte noget ud i servietten. Ikke varm eller lunt, men meget tæt på lunken mad. Der var langsom opfyldning så vi tog hvad der var og ikke det man ellers havde lyst til. Meget skuffende ligesom sidste gang vi var der, hvilket vi håbede var blevet bedre, men absolut ikke.
Vi havde inden spisningen ordnet betaling af bowling og spisning så det var drikkevarerne der skulle afregnes
Her stod der drikkevarer på regningen som vi ikke havde bestilt og det tog lang tid og var besværligt at få det rettet.
Konklusion må være at vi ikke kommer igen.