Bowl'n'Fun Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 132 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede dårlig service, med manglende personale, uhjælpsomme holdninger og svært ved at få hjælp. Anmeldere rapporterede ofte problemer med madkvaliteten, hvor måltider blev beskrevet som kolde, tørre, smagløse eller lugtende dårligt, og nogle varer virkede daggamle. Flere personer stødte også på problemer med faciliteternes og produkternes tilstand, såsom ødelagte bowlingbaner, dårligt vedligeholdte minigolfbaner eller mangel på tilgængelige drikkevarer. Dog bemærkede nogle kunder positive interaktioner med personalet og roste enkeltpersoner for deres venlige, opmærksomme og hjælpsomme service. Enkelte andre følte også, at maden, især buffeten, kunne være overraskende god og veltilberedt, hvilket bidrog til en behagelig atmosfære for familiebegivenheder.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde tvetydige oplevelser med personalet, hvor nogle rapporterede venlige, søde og servicemindede... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent negativ oplevelser med service, hvor mange rapporterer om dårlig service, manglende... Se mere

Quality

Brugere udtrykker stor utilfredshed med kvaliteten, især vedrørende vedligeholdelse og madoplevelser. Mange... Se mere

Product

Kunder deler tvetydige meninger om produktet, hvor nogle roser maden som god, varm og rigelig, med lækre... Se mere

Location

Anmeldere nævner tvetydig feedback om placeringen, hvor nogle finder det et hyggeligt sted til familier og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Havde en gymnasieklasse med til buffet og bowling. De gav mig en regning på mere end 2000kr for meget uden et ord. Fik rettet noget af det, men fik uden varsel et gebyr på 75kr ekstra da jeg spurgte o... Se mere

Hvorfor skal man som voksen betale for indgang, når man ikke benytter selve legelandet og blot holder øje med ens børn. Med de priser for mad, snacks og drikkelse, burde det være stærk reduceret pri... Se mere

Afdeling Svendborg. Når man har bestilt en pakke med mad og drikke forventer man også at få dette. Vi bestilte julefrokost buffet med drikkelse. Vi bowlede først (Ingen service under bowling ) og... Se mere

Var ude for at spille lidt udendørs minegolf med mine to børnebørn, har været på mange forskellige baner. ALDRIG har jeg betalt penge for værre skrald, banerne var totalt misholdte, ødelagte, skæve og... Se mere

1. Forlystelsescenter
  2. Bowlinghal
  3. Buffetrestaurant
  4. Legeland
  5. Escape room

Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.

Under middel

Svarer typisk inden for 48 timer

127 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kold mad og trist service

Kold mad trods værende early birds, dårlig rengøring i legerum og personale, der ikke virkede som om, de havde lyst til at være der. Udførlig feedback givet via spørgeskema, men intet hørt.

14. februar 2025

Bowl’n’fun Vejle

Fint bowlingcenter, men dsv ikke så godt et personale. Slukkede skærmene før tid og da man spurgte hvorfor, svarede de dsv ikke særligt pænt.

21. februar 2025

Hej Ida,
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at personalet ikke var imødekommende, da de besvarede jeres spørgsmål. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster skal have.
En banetime varer 55 minutter, og det kan være derfor det har virket, som om spillet sluttede før tid.
Vi er ærgerlige over, at oplevelsen ikke levede op til jeres forventninger, men vi håber, at I har lyst til at besøge os igen en anden gang.

Julie, Bowl'n'Fun & Maximum

Jeg VIL have at distriktschefen høre…

Jeg VIL have at distriktschefen høre dette, Elias fra bowling din Kolding, dette oplsag handler om ham, han har den bedste kundeservice man kunne tænke sig, han tilpasser alle aldre og han sørger for at alle får en god oplevelse, mega fedt mand😎

10. januar 2025

Hej Anders,
Tak for din anmeldelse. Rosen er hermed videregivet 😊
Julie, Bowl'n'Fun & Maximum

Blandet fornøjelse

Var i går i Haderslev og bowle samt spise
Bowling kørte bare og der var styr på reservering osv
Havde bedt om et hjørnebord da jeg bestilte og vi fik et super fint bord i hjørnet
Derefter haltede oplevelsen så gevaldigt
Der kom ikke personale for at tage i mod vores drikke bestilling, så vi måtte op i baren og bestille
Der var mange tomme skåle på buffeten, der manglede tallerkner og der var mange ting der ikke blev genopfyldt. Dog var bl.a. kødet lækkert og velsmagende
Da vi nåede til desserten var der ikke meget og vælge imellem og ismaskinen brudt ned, der manglede tevand og da de kom med noget var det lunkent

Vi kommer nok igen og bowler, men tænker vi spiser et andet sted

8. februar 2025

Hej Heidi,
Tak for din anmeldelse og feedback. Vi er glade for at høre, at alt omkring jeres reservation og bowling var som ønsket, og at i nødt kødet i vores buffet.
Din feedback – både ris og ros – vil blive videregivet til teamet i Haderslev.

Julie, Bowl’n’Fun og Maximum

Blev opkrævet penge for ikke bestilte varer, pas på ikke at bliv snydt

I December måned, besøgte jeg med mine venner Bowl’n’Fun i Næstved som enden på en julefrokost. Jeg havde på forhånd lagt ud for banerne, så der ikke opstod problemer med betaling.
Det var en fin aften, dog er de rigtig dårlige til at styre lyden af musik, den første halvdel af tiden var der helt stille og derefter var musikken så høj at vi ikke kunne høre hinanden.
Nogle dage senere modtager jeg pludselig en faktura på nogle ting, vi angiveligt skulle have bestilt på skærmen ved banen. Dog er der ingen af de 12 spillere, der kan mindes hverken at have bestilt eller modtaget nogle af disse varer. Derfor ringer jeg til deres kundeservice så snart jeg modtager mailen, og de fortæller mig, at de vil tjekke overvågningen for at bevise, at vi har bestilt disse varer.
De beder mig dog om at sende en mail, hvor jeg skriver om vores aftale, og om de vil tjekke overvågningen. Jeg modtager et automatsvar, hvor der står de vil svare inden for 2 dage. Efter 14 dage får jeg endelig svar på min mail. Dog står der i den, at de ikke har mulighed for at tjekke overvågningen efter så lang tid, så derfor fastholder de fakturaen. Jeg er fuldstændig forarget. SELVFØLGELIG skal jeg betale, hvis det er rigtigt, at vi har bestilt og modtaget varer, men jeg synes det er pudsigt, at ikke én ud af 12 spillere, kan huske at have bestilt eller modtaget en eneste af de ting der står i fakturaen. Og da Bowl’n’fun selv foreslår mig at tjekke overvågningen, provokerer det mig dybt, at de efter 14 dage svarer, at det er for sent nu. Helt seriøst! Jeg tror, de prøver at snyde mig, ved bevidst at vente så mange dage. Fordi ærligt, så meget kan de ikke have at lave, og så skal de ikke skrive, at de vil vende tilbage inden for 2 dage!

Hvis du kommer her, så pas på du ikke modtager en faktura på alt muligt, du ikke har bestilt! Vær opmærksom.

19. december 2024

Hej Fie,
Vi har undersøgt sagen. Vores bestillingsskærme er tilknyttet vores bookingsystem, hvilket betyder, at de bestilte varer kun kan registreres fra de baner, jeres booking har været knyttet til. Derfor har vi valgt at opretholde kravet på fakturaen.
Vi beklager selvfølgelig den lange ventetid på svar og for eventuel frustration, det har medført. Dette har på ingen måde været et forsøg på at holde dig hen.

Julie, Bowl'n'Fun og Maximum

jeg ventede 2 timer på min snackkurv …

jeg ventede 2 timer på min snackkurv og den kom aldrig øv altså det er altså ikke og tage ansvar

2. februar 2025

Hej Nikolaj,
Det er virkelig beklageligt at høre, at din snackkurv aldrig kom. Det tyder desværre på, at den kan være blevet glemt, hvilket vi naturligvis er meget kede af.
Såfremt du har betalt for den manglende snackkurv, må du meget gerne kontakte os på booking@bowlnfun.dk.

1 stjerne: Vi besøgte i går Næstved-afdelingen

Vi besøgte i går Næstved-afdelingen, og baseret på det lave stjernetal kæden har modtaget, havde vi ikke de store forventninger. Desværre er kritikken tydeligvis berettiget.
Omgivelserne var acceptable, hvilket dog var det eneste lyspunkt i vores besøg. Det første, der greb vores opmærksomhed, var den alarmerende mangel på bowling-sko. Vi havde forventet, at der ville være passende udlejningssko til rådighed, men der var stort set ingen. Dette betød, at vi måtte bowle i vores egne sko, hvilket var en mindre behagelig oplevelse, især eftersom der lå brugte bowling-sko spredt i hele lokalet, inklusive ved indgangen. Det var tydeligt, at disse sko ikke var blevet rengjort.
Toiletterne var også et problemområde. I løbet af aftenen så vi opkast, der blev efterladt uden rengøring i længere tid, hvilket skabte en ubehagelig lugt og en utilfredsstillende hygiejnisk tilstand. Den mangel på vedligeholdelse og rengøring blev tydelig, hvilket havde en negativ indflydelse på vores samlede oplevelse.
Desuden var der en mærkbar mangel på orden, da brugte glas og kopper stod på næsten alle borde. Flere gæster, herunder os selv, måtte tage initiativ til at rydde op, da personalet virkede fraværende eller optaget af andre opgaver. I baren, hvor vi bestilte vores drikkevarer, blev vi mødt af et uklart syn med omkring 20 beskidte glas, der var blevet der i lang tid uden at blive ryddet op.
Alt i alt var vores oplevelse præget af utilstrækkelig rengøring, manglende kundepleje og en tydelig behov for bedre ledelse. Det virkede som om, at der hovedsageligt var studerende til stede, uden den nødvendige supervision og arbejdsfordeling. Denne oplevelse levede desværre ikke op til de forventninger, som stjernerne havde skabt, og den efterlod os skuffede.

1. februar 2025

Hej Apollo,
Tak for din feedback om jeres besøg i Næstved. Vi er meget kede af at høre, at oplevelsen ikke levede op til jeres forventninger. Ovenstående beskrivelse er selvfølgelig langt fra den standard vi ønsker at levere, og vi beklager de mangler, I oplevede.
Vi tager selvfølgelig kritikken til os og følger op med personalet.

Bowl’n fun silkeborg

Anmeldelse til bow’l’ Fun Silkeborg

Vi havde desværre en meget dårlig oplevelse hos jer den 24. januar, hvor vi fejrede min mands fødselsdag sammen med vores seks børn. Jeg havde forinden ringet for at sikre, at alt var i orden, og vi havde bestilt bowling fra kl. 16-17, efterfulgt af en omgang Laser Magic. Jeg havde også bedt om, at der skulle være flag på bordet for at markere fødselsdagen.

Da vi ankom, havde I glemt at booke Laser Magic-banen, og der var ingen ledige tider før kl. 19.00. Vi havde vores lille baby med og forklarede, at det var jeres fejl og derfor noget, I burde finde en løsning på. Desværre kunne I ikke rette op på fejlen, og vi blev nødt til at acceptere den sene tid, fordi vores børn havde glædet sig.

Under middagen var der heller ikke flag på bordet, som aftalt. Derudover spurgte vi, om vi måtte gå op i buffeten, da børnene var meget sultne, men blev bedt om at sætte os ned og vente. Efter næsten 20 minutters ventetid kom en medarbejder hen og sagde, at vi bare kunne gå op og tage mad.

Det var virkelig en skuffende oplevelse. Vi havde håbet, at dette kunne være et sted, hvor vi kunne holde flere fødselsdage fremover, men med så dårlig service og manglende evne til at levere det, vi havde bestilt, har vi mistet lysten til at komme igen.

Det er ærgerligt, når man ikke kan regne med, at en bestilling bliver håndteret ordentligt. Vi havde forventet en meget bedre oplevelse og føler, at vi ikke blev taget alvorligt som kunder.

Hilsen en meget skuffet familie.

24. januar 2025

Hej Stine,
Tak for jeres anmeldelse, og for at I tager jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi er kede af at høre, at jeres besøg den 24. januar ikke levede op til forventningerne.
Vi beklager selvfølgelig den miskommunikation der har været, da du ringede ind for at tilføje Laser hero til jeres booking.
Vi ønsker altid at skabe gode oplevelser for vores gæster, så vi beklager, at vi ikke kunne finde en bedre løsning for jer på dagen.

Julie, Bowl'n'Fun og Maximum

Elendig oplevelse d 18 januar i…

Elendig oplevelse d 18 januar i holstebro

Skal have en bane kl 2100 og ankommer 20.50 og får først kl 21.20 banen klar og er klar til at spille fordi du ikke kan finde ud af teknikken også bliver skærmen slukket 7 minutter før. Så med god vilje har vi bowlet i en halv time..

Bestiller ølene omkring kl 21.20 og får dem først kl 21.40 også giver de et tårn istedet for dårlig service også er den piv doven.. og rammer man rød kegle kommer det først efter 20 minutter.

Ingen ansvar fra personalet..

Øv!

18. januar 2025

Hej,
Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne.
Vi har noteret os dine kommentarer og har taget dem med videre til centerchefen og teamet, så vi kan sikre, at lignende situationer undgås i fremtiden.

Dårlig oplevelse…

Dårlig oplevelse strømmen gik i 20 min og toiletterne var stoppet
Maden var kold eller ikke færdig bagt og ellers var der ikke nok mad
Og ungarbejderne stod og græd fordi de fik alt skylden fordi chefen var smuttet da det første gik galt!😡😡

18. januar 2025

Så hyggeligt

Mega god service og hyggeligt sted til at starte en hygge aften med drengene

17. januar 2025

Hej Oliver,
Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en god aften hos os.
Vi glæder os til at se jer igen en anden gang! 😊

Julie, Bowl'n'Fun og Maximum

Shari og Oliver gav super service i Horsens mega dejlig stemning, gav en fantastisk aften til os gutter
Mvh Lucas Pedersen

17. januar 2025

Hej Lucas,
Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en fantastisk aften.
Vi glæder os til at se jer en anden gang!

Hold jer væk fra Holstebro Bowl n fun

Hold jer væk fra Holstebro Bowl n fun.
Min søn blev smidt ud af deres legeland, for ikke at have ID på sig( man skal være under 12 år for at lege). Hvad ID skal man have på sig som 12 årig, altså han har da et kørekort til Legoland, men det tror jeg ikke man kan bruge som ID.
Meget skuffende oplevelse herfra, så lad vær med at tage til Holstebro for det!!! Spild af penge!!

7. januar 2025

Hej Emil,

Tak for din feedback. Det lyder bestemt som en mærkelig situation, da der ikke er krav om ID for adgang til vores legeland. Vi vil meget gerne undersøge, hvad der er sket, og vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne.

Vi tager din kommentar med videre og vil finde ud af, hvad der har forårsaget misforståelsen. Vi håber på at kunne give dig en bedre oplevelse, hvis du vælger at besøge os igen.

Svendborg afdelingen

Svendborg afdelingen

Helt seriøst kan man løbe tør for alle 5 slags krymmel til softice vi sidder her kl 11:20

Tarteletterne blev jeg nød til og smide ud så dårlige var de

Sovsen smagte som om en mentalt handicappet havde haft armen nede i den

Personalet opføre sig som om de var til fest igår

Jeg har ellers altid været vild Bowl n fun
Men dårligt personale og dårlig mad var dagens oplevelse

5. januar 2025

Hej René,

Tak for din feedback, og vi er meget kede af at høre om din oplevelse i vores center i Svendborg. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at tilbyde vores gæster, og vi beklager kvaliteten og den opførsel, du har oplevet fra personalet.

Vi tager dine kommentarer meget seriøst og vil sørge for, at de relevante personer bliver gjort opmærksom på dette. Hvis du har mulighed for at dele yderligere detaljer på booking@bowlnfun.dk, vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere.

Vi håber, at du vil give os en chance for at forbedre din oplevelse fremover.

KOOOLDT

Maden var kold. Skuffende oplevelse, når man tænker på, hvor stort et brand det er. Bowling var hyggeligt, men det ødelægger lidt oplevelsen når man giver så mange penge og det varmeste er ens tallerkener.

22. september 2024

Hej Jakob,

Vi er meget kede af at høre, at din oplevelse med maden ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår, at det er skuffende, især når bowlingdelen ellers var hyggelig. Vi sætter stor pris på din feedback og vil meget gerne følge op på din oplevelse og sikre, at vi kan tage de nødvendige skridt for at forbedre kvaliteten. Kan du venligst oplyse, hvilket center du besøgte, så vi kan undersøge sagen nærmere?

Tak for at dele din oplevelse med os. Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen og give dig en bedre oplevelse.

Tanja, Bowl'n'Fun & Maximum

SILKEBORG🤯🤬🤮💩👎Hvis jeg kunne ville jeg…

SILKEBORG🤯🤬🤮💩👎Hvis jeg kunne ville jeg slet ik give dem en stjerne for det er ikke det værd… der blev brokket oppe ved kassen men de var ligeglade… vi startede med at klage over at der ik kunne vise hastighed når man skød men nogle af de andre kunne se hva de skyd i hastighed, der var ikke nok børnekugler gulvet spejl klat og man var ved at falde flere gange og jeg skyd i bare tær ellers skulle man skyde 1 meter til 1 1/2 der fra uden man glider, og der var flere der gled og nogle røg på numsen. De anbefaler lune snack kurv men alt var koldt

2. januar 2025

Hej Karina,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse i vores center i Silkeborg. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster, og vi kan forstå, at både de tekniske problemer og sikkerhedsforholdene ikke levede op til forventningerne.

Vi vil gerne undskylde for de udfordringer, du og dine medspillere har oplevet, samt den manglende respons fra personalet. Vi tager din feedback meget seriøst, og vi vil sikre os, at de nævnte problemer bliver gennemgået og løst, så vi kan tilbyde en bedre oplevelse fremover.

Tak for at gøre os opmærksomme på dette, og vi håber, at du vil give os en chance for at gøre det godt igen.

Tanja, Bowl'n'Fun & Maximum

Gavekort som ikke kan bruges til meget

Min dreng har fået et gavekort hvor der står det kan bruges til alt i butikken. På gavekortet er der billeder af alle aktiviteter og mad.
Jeg ringede op i Kolding afdelingen inden de cyklede hjemme fra for at sikre mig at de selv kunne cykle op og vælge aktivitet. Det ville ikke være noget problem og de skulle bare komme og vælge får jeg og vide.
Da de to 11 årige drenge kommer frem får de at vide de ikke kan bruge kortet til andet end bowling og der er desvære ingen forståelse fra personalets side.
Super ærveligt at få så skuffede drenge hjem når de skulle have haft en god dag.

29. december 2024

Hej Andreas,

Tak for din feedback, og vi er virkelig kede af at høre om den oplevelse, din søn og hans ven havde. Vi forstår, hvor skuffende det må have været, når gavekortet ikke kunne bruges, som I havde fået oplyst.

Vi vil meget gerne undersøge, hvad der er gået galt i kommunikationen og i anvendelsen af gavekortet. Hvis du venligst kan sende gavekortets oplysninger til booking@bowlnfun.dk, vil vi hurtigt finde ud af, hvad der har sket, og sikre, at dette ikke sker igen.

Tak for at bringe dette til vores opmærksomhed, og vi håber at kunne rette op på situationen.

Tanja, Bowl'n'Fun & Maximum

Besøg et andet Escape room indtil de får styr på det

Vi bookede den 28.12 1 times bowling og efterfølgende et escape room. Bowlingdelen var ganske fin, dog virkede børne banderne ikke - vi spillede på bane 16. Men det var ikke det store problem. Dog var det helt anderledes med escape room oplevelse, Saw. Den tablet som skulle fungere som hjælp undervejs, virkede ikke, så vi kunne ikke få hjælp - dvs. vi måtte 4 gange trykke på knappen, så vi kunne snakke med personalet. Det endte med en træls, frustrerende oplevelse, hvor vi ikke kom mere end halvvejs. I lyset af at have brugt 1900 kr. på 2 timer, så var det meget skuffende. Vi italesatte det for den unge mand som lukkede os ud, men han var nærmest ligeglad. Vi kommer ikke igen, men sådan en opførsel.

28. december 2024

Hej Mikkel,

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os. Det er selvfølgelig rigtig beklageligt at høre, at jeres besøg ikke levede op til forventningerne – særligt i forbindelse med jeres Escape Room-oplevelse.

Vi forstår, hvor frustrerende det må have været, at tabletten ikke fungerede, og at dette påvirkede jeres mulighed for at få hjælp undervejs. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi beklager, hvis I har følt, at personalet ikke tog jeres feedback seriøst.

Vi vil tage din anmeldelse videre til den ansvarlige leder, så vi kan sikre, at teknikken bliver gennemgået, og at vores personale er opmærksomme på at tage gæsternes feedback alvorligt og håndtere det professionelt.

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksom på dette, og vi beklager dybt, at jeres oplevelse ikke blev, som den burde have været.

Elendig.og en pengemaskine

Efter at have set jeres anmeldelser igennem undre det mig virkeligt,at man ikke gør mere for kunderne.alle er utilfreds med maden i alle centre,men sker intet..nå men jeres måde at drive en forretning på..

Havde købt bowling og buffet deals på black week.da jeg ser på den mail jeg modtager står bowling først,og står den er gyldig fra købsdato..så inviterer min søn og svigerdatter til Viborg d22/12..
Ringer derop og bestiller bane og mad,og siger jeg har de black Week deals og hun skriver os op..
Da vi kommer og Qr koderne skal scannes,siger medarbejderen,at buffet først gælder fra d.25/12.siger så det synes jeg lyder mærkeligt,når nu bowling gælder fra købsdato.men ak ak,det er rigtig den ansatte siger så,han kan snakke med hans chef,og vi kan få lov af bruge de deals alligevel..niks var ikke muligt,,så tænker jeg og siger,hvor fan.en er den kundeservice henne,det er fu.king 3 dage før og centeret var næsten tomt .men nej det kunne vi ikke den ansatte spørger så hushjælpen om vi vil have buffet.NEJ fan.me nej,men så ringe kunde service..så vi smuttede på flammen bagefter til noget suverænt lækker buffet .
Bestiller så 2 cola. En alm kildevand på flaske og en snack kurv.220 kr.tænker igen hvad fande.. sker der .har han tastet forkert .nej det havde han ikke .
Kommer så ned på banen, og se der er kæmpe huller og afskalninger på de fleste kugler og 2 gange stod den mekaniske,som rejser keglerne op total stille i 3-4 minutter..
Bagefter ville de unge mennesker have et spil pool..40 kr...
Høre så 4 der står ved siden af og spiller,hvor elendigt buffen er og det var koldt det meste,blev ikke fyldt op..

Så mon ikke i skal være glade for,at i er de eneste bowling center i de fleste byer,for ellers tænker jeg i var lukket .

Ikke 1 men nul stjerner herfra

Mine sidste 3 deals på buffet bliver ikke brugt .for sætter ikke mine ben i jeres lor.. center mere..

22. december 2024

Hej Søren,

Tak for din feedback om jeres oplevelse i Viborg. Vi er kede af at høre, at jeres besøg ikke levede op til forventningerne.

For at præcisere omkring vores deals, så er det korrekt, at buffet-deals først kan indløses fra en bestemt dato, da de gælder for vores almindelige buffet. I perioden op til jul har vi haft vores julebuffet, som er til en højere pris. Vi gør vores bedste for at informere om dette både på hjemmesiden og i betingelserne, men det er naturligvis beklageligt, hvis det ikke har været tydeligt nok.

Din feedback vedrørende bowlingudstyr, kundeservice og generelle forhold i centeret er vigtig for os. Vi vil tage det med videre for at sikre, at vi løbende forbedrer os og leverer en bedre oplevelse for vores gæster.

Vi håber, at vi på et tidspunkt får mulighed for at give dig og din familie en bedre oplevelse, hvis I ønsker at besøge os igen.