Afdeling Svendborg. Når man har bestilt en pakke med mad og drikke forventer man også at få dette. Vi bestilte julefrokost buffet med drikkelse. Vi bowlede først (Ingen service under bowling ) og... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.
Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Bowl’n Fun Holstebro: Virkelig skuffende. Måtte henvende os i køkkenet fordi ingen personale kom ud og tog imod nye gæster. Alt, og jeg mener alt, var klistret og rodet. Brugte glas stod ved banerne. Da vi bad personale om at tørre borde af hjalp det ingenting, så jeg bad om selv at gøre det. Men den klud havde ikke set rent vand og sæbe - føj. Gulvet på toilettet var fyldt med papir fordi det almindelig papirhåndklæde var skiftet ud med toiletpapir. Ingen til at betjene kødet ved grillen, salaten var mere død end levende, salattilbehør var tør og kedelig.
I alt en skuffende oplevelse, vi før har oplevet bedre. Det er udelukkende pga. familien der fik softice, at det blev til tre stjerner, ellers blev det kun to.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Egentlig et fint center i kolding, men toiletterne trænger godt nok til en overhaling. Personalet man får fat i er lidt 50/50, der er ikke mange smil og nogen taler slet ikke til en, envejs kommunikation når man bestiller, lidt specielt, men nogen søde unge mennesker i blandt 🤣

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Virkelig dårlig oplevelse i bowl'n'fun i Næstved..
Vi var 4 der bowlede, vi kan godt lide at der er konkurrence (som mange andre) men banen var ikke i orden. Slog en strike, men den talte det som jeg slog 8 kegler, den slog selv en kegle ned så mistede et kast og mange flere eksempler.
Jeg gør personalet klar på dette, og de siger at de ordner det til næste gang.
Virkelig dårlig kundeservice. Tilbyd en anden bane, drikkevarer, gavekort til en anden dag et eller andet. I det mindste sig at det er i kede af.
Har bowlet der mange gange før, men ikke igen efter så dårlig og ligeglade personale.

5 stjerner Joakim og Rasmus, tak for at køre os i byen🙌🏼🙌🏼🙌🏼❤️

Alarmerende oplevelse.
Vi var I escaperoom i Svendborg, hvor der var ualmindelig dårlig service.
Stedet levede det ikke op til dansk lovgivning, da vi blev fanget i rummet og ikke kunne komme ud til trods for nødknappen blev aktiveret. Vi ender med at ringe til receptionen for at blive lukket ud (heldigt at 1 person havde telefonen med).
samlet set var servicen på stedet virkelig ringe. vi kommer 15 min før til som påskrevet, men der er ikke klar og vi venter samlet set over en halv time før vi bliver hentet (centeret var stort set tomt). Da vi beder om hjælp af gamemasteren går det minimum 15 min før der er en respons.
men at blive fanget i et MEGET varmt rum uden mulighed for at komme ud, er under al kritik.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Banen startede ikke til tiden, og måtte startes ved kassen. Gulve og toiletter var beskidte.
Da min søn vekslede 200 kr fik han 130 kr tilbage og da jeg gik op for at gøre opmærksom på det, nægtede de at have snydt ham. Han gik vitterligt kun fra disken og ned til mig, han kunne ikke nå at bruge af pengene inden. Jeg tjekkede selvfølgelig hans lommer og kiggede på gulvet. Han tabte en med vilje og det var tydeligt at høre. Der er ingen mulighed for at han har tabt 7 ti kroner uden han hørte det.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi har lige været her 8 Pers, 3 børn og 5 voksne, og hold da op hvor er det blevet godt, startede med at bowle og derefter Big Grill og børnebørnene hyggede sig i legeland. Vi har været her for ca 2 år siden og der er virkelig sket noget på både mad, drikkelse og service🫶👍

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Hvorfor skal man som voksen betale for indgang, når man ikke benytter selve legelandet og blot holder øje med ens børn.
Med de priser for mad, snacks og drikkelse, burde det være stærk reduceret pris eller gratis 🙏 dette ville skaffe flere positive kunder og dermed øget indtjening.

Bowling er altid sjovt.
Men det var den buffet vi fik ikke, det er det dårligste mad man kan tænke sig, til over pris, der spiser vi ikke igen.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Jeg var til Børne fødselsdag og det var ok vi spillet laser tag hvor efter at jeg fik hovedpine og mavepine og jeg så også at nogle andre gik ud for at lige sig og det var hunde varmt der inde jeg kørte hjem med min venindes mor og vi kørte ind til siden hvorefter at jeg kastede op og min far kom og hentede mig desværre dårlig oplevelse 😞😞

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Det var smeltende varmt indenfor - totalt ubehageligt desværre. Det var svært at nyde bowling eller maden. Ellers ok buffet (6/10 måske) og bowling for børn virker godt med hjælpemidler. Men en ting man skal passe på med, man kan kun afbestille 48 timer inden, og med børn er det ikke optimalt.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Temperatur!! Med mange mennesker der er fysisk aktive både i Legeland og Bowling så sveder folk. Og i dag i Aalborg var ingen undtagelse. Der er vitterligt væsentligt varmere indenfor end udenfor på denne sommerdag. Skal vi gætte på 28-29 indenfor? Er det virkelig meningen at der ikke er afkøling indbygget i jeres ventilation?

Virkelig skuffende oplevelse.
Der var beskidt og maden var kedelig og tør - der hvor der altså var fyldt op.
På ingen måde pengene værd.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
De sidste tre gang jeg har været dernede har servicen simpelthen været for dårlig. Den ene mand der står bag baren/kassen er utrolig langsom og uhøflig. En dag som i dag, hvor det er sommerferie hvor de har lovet regn, kan man vel sige i sig selv at der vil være travle dage og derfor sætte personale på til at løfte opgaven. Folk bruger mange penge og det simpelthen ikke okay, når man står med hele familien at man så skal gå hjem med sådan en oplevelse.
Og som lokal er jeg nødt til at understrege det desværre ikke bare var i dag. Dårlig service, beskidt legeland og toiletter.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Ene mand løber rundt og har ikke tid at svare eller sætte folk ind i opgaverne som man har betalt for. Eskape room er så mørke at opgaverne er umulige at løse. Og ingen hjælp.
Rigtig dårlig oplevelse.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi havde en fantastisk madoplevelse i Silkeborg afd.
Meget venlig og smilende personale.
Selv om vi først spiste grill buffet kl 1830, så var buffeten helt fyldt op. Udvalget af retter var overdådigt og flot anrettet.
Fantastisk madoplevelse, som vi absolut kan anbefale.
Vender helt sikkert tilbage.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Stort set alt fra banerne service

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Det er da det værste jeg nogen sinde har været med til
Jeg booker i Vejle, betaler lidt mere end 1300,- men får absolut intet retur, hverken på mail eller telefon
Jeg ringer, og lige nu har jeg siddet i kø, med sindssyg musik i 1 time og 10 minutter. Jeg har talt med chartbox Max, som de anbefaler, den beder mig om at kontakte dem, hvilket jeg jo sidder i kø til. Spændende hvornår jeg får kontakt, jeg bliver vanvitig
Efter 1,5 time har jeg lagt på. Nu er det bare spændende om der er noget som helt klar til mig og mine gæster på søndag, jeg ved jo intet
Efter et døgns forsøg, kom vi frem til at de havde glemt at slå telefonen fra kl 20.00. Men jeg ringede dog inden 20.00, så de er gået fra en ringende telefon

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi startede med minigolf. Banerne var fyldt med grus og ukrudt. Banerne var i dårlig forfatning. Vandbassinerne ved næsten tomme for vand, men fyldt med grønne alger. De burde lukke minigolfbanen ned og få det renoveret. Bowlingbaner var ok.
Happies afdeling i kælderen for børn var nedslidt og lugtede. Børn ville ikke herind. Spillemaskinerne ved indgangen virkede 50% af maskinerne ikke. The Grill buffet' en var smagløs og kold.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi besøgte bowl’s fun Odense og til trods for at der ikke var mere en et par baner i brug da vi kom, valgte de at 2 forskellige selvskaber med 5 personer i hver skulle være på baner ved siden af hinanden, så vi skulle dele bord mm
Vi bestilte 3 colaer der var flade, da vi brokkede os fik vi en sur pige der ikke mente at de var flade, hun tilbød os dog til sidst at vi kunne få noget andet, som viste sig også at være halv fladt.
Min mand tabte sin taske under bænken og der var mega beskidt. Sååå alt i alt en dårlig oplevelse, vi kommer der aldrig igen.