Bowl'n'Fun Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 52 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede dårlig service, hvor personalet ofte var uhjælpsomt, uopmærksomt og havde svært ved at håndtere situationer, hvilket resulterede i frustration over manglende betjening. Der var hyppige klager over madens kvalitet, som ofte var kold, tør, smagte af ingenting eller virkede som genopvarmet fra dagen før. Desuden oplevede mange, at udstyr som bowlingbaner og simulatorer var i dårlig stand eller ikke fungerede, og at drikkevarer eller madvarer var udsolgt. Dog var nogle kunder tilfredse med personalets venlighed og hjælpsomhed, hvor enkelte medarbejdere ydede en ekstraordinær service og gjorde en positiv forskel for deres besøg. Enkelte fandt maden overraskende god og veltilberedt, og nogle fremhævede stedet som hyggeligt og velegnet til familiefester med mange aktiviteter.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet tvetydigt, hvor mange roser medarbejdernes venlighed, imødekommenhed og service,... Se mere

Service

Kunder udtrykker stor utilfredshed med servicen, som mange beskriver som dårlig, uprofessionel og... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer negativ oplevelser med kvalitet, hvor mange udtrykker skuffelse over madens tilstand og... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor mange roser maden som god, varm og velsmagende, med... Se mere

Location

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med lokationen, hvor nogle finder det et hyggeligt sted at holde... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Afdeling Svendborg. Når man har bestilt en pakke med mad og drikke forventer man også at få dette. Vi bestilte julefrokost buffet med drikkelse. Vi bowlede først (Ingen service under bowling ) og... Se mere

Booket tid kl 19:15 torsdag aften i Roskilde. Får opkald omkring kl 18 om vi kan komme før da vi er de eneste som har booket og det derfor “ikke kan betale sig at holde åbent” bare for os. Vi kommer 3... Se mere

0 stjerner og atter 0 stjerner!!! Bowl’n’Fun Horsens mangler kompetent personale og ledelse. Maden er elendig og serveres ofte kold og tydeligt kan det både ses og smages at det er fra dagen før. Når... Se mere

1. Forlystelsescenter
  2. Bowlinghal
  3. Buffetrestaurant
  4. Legeland
  5. Escape room

Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.

Under middel

Svarer typisk inden for 48 timer

Bowl’n Fun Holstebro - Meget skuffende

Bowl’n Fun Holstebro: Virkelig skuffende. Måtte henvende os i køkkenet fordi ingen personale kom ud og tog imod nye gæster. Alt, og jeg mener alt, var klistret og rodet. Brugte glas stod ved banerne. Da vi bad personale om at tørre borde af hjalp det ingenting, så jeg bad om selv at gøre det. Men den klud havde ikke set rent vand og sæbe - føj. Gulvet på toilettet var fyldt med papir fordi det almindelig papirhåndklæde var skiftet ud med toiletpapir. Ingen til at betjene kødet ved grillen, salaten var mere død end levende, salattilbehør var tør og kedelig.
I alt en skuffende oplevelse, vi før har oplevet bedre. Det er udelukkende pga. familien der fik softice, at det blev til tre stjerner, ellers blev det kun to.

24. august 2025

Hej Lisa,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er oprigtigt kede af at høre, at jeres besøg hos os ikke levede op til hverken jeres eller vores egne forventninger.

Det er på ingen måde acceptabelt, at I skulle opleve manglende betjening, rod ved banerne, manglende rengøring samt utilfredsstillende forhold i både buffet og på toilettet. Vi forstår fuldt ud, hvor skuffende det må have været – særligt når I tidligere har haft gode oplevelser hos os.

Din feedback er givet videre til vores ledelse og team, så vi kan tage hånd om de ting, du beskriver, og sikre at standarden bliver løftet. Vi ønsker, at vores gæster altid skal føle sig godt taget imod og få en oplevelse, der lever op til forventningerne.

Vi håber meget, at du vil give os muligheden for at vise, at vi kan gøre det bedre næste gang.

Mille - Bowl'n'Fun & Maximum

Egentlig et fint center i kolding

Egentlig et fint center i kolding, men toiletterne trænger godt nok til en overhaling. Personalet man får fat i er lidt 50/50, der er ikke mange smil og nogen taler slet ikke til en, envejs kommunikation når man bestiller, lidt specielt, men nogen søde unge mennesker i blandt 🤣

9. august 2025

Hej Lisa,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du ikke oplevede vores faciliteter og service helt, som vi ønsker, at vores gæster skal gøre. Vi tager din feedback om både rengøring og betjening med videre til de rette personer, så vi kan følge op internt.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at give os dine indtryk, og vi håber, vi får mulighed for at byde dig velkommen igen.

Mille - Bowl'n'Fun & Maximum

Virkelig dårlig oplevelse i bowl'n'fun…

Virkelig dårlig oplevelse i bowl'n'fun i Næstved..
Vi var 4 der bowlede, vi kan godt lide at der er konkurrence (som mange andre) men banen var ikke i orden. Slog en strike, men den talte det som jeg slog 8 kegler, den slog selv en kegle ned så mistede et kast og mange flere eksempler.
Jeg gør personalet klar på dette, og de siger at de ordner det til næste gang.
Virkelig dårlig kundeservice. Tilbyd en anden bane, drikkevarer, gavekort til en anden dag et eller andet. I det mindste sig at det er i kede af.
Har bowlet der mange gange før, men ikke igen efter så dårlig og ligeglade personale.

8. august 2025

Hej Only Me Dk,

Mange tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.

Vi er meget kede af at høre om jeres oplevelse hos os, og at vi ikke leverede den stanard som vi ønsker. Vi vil derfor rigtig gerne i dialog med dig, så vi kan høre mere. Derfor må du gerne sende en mail til naestved@maximum.dk, med din oplevelse og telefonnummer. Så kan vi komme i dialog.

5 stjerner Joakim og Rasmus

5 stjerner Joakim og Rasmus, tak for at køre os i byen🙌🏼🙌🏼🙌🏼❤️

16. august 2025

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at I havde et skønt besøg hos os, og vi kunne få jer sikkert frem i byen.

Rigtig god mandag.

Alarmerende oplevelse.

Alarmerende oplevelse.
Vi var I escaperoom i Svendborg, hvor der var ualmindelig dårlig service.
Stedet levede det ikke op til dansk lovgivning, da vi blev fanget i rummet og ikke kunne komme ud til trods for nødknappen blev aktiveret. Vi ender med at ringe til receptionen for at blive lukket ud (heldigt at 1 person havde telefonen med).
samlet set var servicen på stedet virkelig ringe. vi kommer 15 min før til som påskrevet, men der er ikke klar og vi venter samlet set over en halv time før vi bliver hentet (centeret var stort set tomt). Da vi beder om hjælp af gamemasteren går det minimum 15 min før der er en respons.
men at blive fanget i et MEGET varmt rum uden mulighed for at komme ud, er under al kritik.

26. juli 2025

Hej Kristina,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om jeres oplevelse, og vi forstår fuldt ud, at det må have været både ubehageligt og frustrerende.
Sikkerhed er vores højeste prioritet, og det er helt uacceptabelt, hvis nødknappen ikke fungerede efter hensigten, med at trykke på knappen og tag fat i døren. Vi har allerede sat gang i en undersøgelse af hændelsen og tester alle systemer for at sikre, at det ikke kan ske igen.

Vi beklager også ventetiden både før spillet og undervejs – det er langt fra den standard, vi ønsker at levere, og vi tager din feedback med i vores interne træning af personale.

Tak fordi du gør os opmærksom på disse alvorlige problemer – det hjælper os til at forbedre både sikkerhed og service.

Beskidt

Banen startede ikke til tiden, og måtte startes ved kassen. Gulve og toiletter var beskidte.
Da min søn vekslede 200 kr fik han 130 kr tilbage og da jeg gik op for at gøre opmærksom på det, nægtede de at have snydt ham. Han gik vitterligt kun fra disken og ned til mig, han kunne ikke nå at bruge af pengene inden. Jeg tjekkede selvfølgelig hans lommer og kiggede på gulvet. Han tabte en med vilje og det var tydeligt at høre. Der er ingen mulighed for at han har tabt 7 ti kroner uden han hørte det.

9. august 2025

Hej Stine,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og at den ikke levede op til vores standarder.
Vi beklager, at banen ikke startede til tiden, og at rengøringen ikke var tilfredsstillende – det er noget vi tager meget alvorligt og straks vil følge op på.

Vedrørende episoden med vekslingen af penge: Vi forstår fuldt ud, at situationen har været frustrerende, og vi ønsker på ingen måde, at vores gæster skal føle sig dårligt behandlet. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan få klarlagt, hvad der er sket, og sikre at det ikke gentager sig. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på mille@bowlnfun.dk. så kan vi få klarlagt episoden.

Tak fordi du gør os opmærksom på problemerne – din feedback hjælper os med at blive bedre.

Vi har lige været her 8 Pers

Vi har lige været her 8 Pers, 3 børn og 5 voksne, og hold da op hvor er det blevet godt, startede med at bowle og derefter Big Grill og børnebørnene hyggede sig i legeland. Vi har været her for ca 2 år siden og der er virkelig sket noget på både mad, drikkelse og service🫶👍

6. august 2025

Hej Susanna,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at I havde en god oplevelse hos os!

Vi er rigtig glade for, at både bowling, The Grill og legelandet faldt i god jord hos både børn og voksne – og ikke mindst, at I kan mærke forbedringerne siden jeres sidste besøg. Det betyder meget for os!

Vi håber, at vi snart får lov at byde jer velkommen igen.

Mille - Bowl´n´Fun & Maximum

Hvorfor skal man som voksen betale for…

Hvorfor skal man som voksen betale for indgang, når man ikke benytter selve legelandet og blot holder øje med ens børn.
Med de priser for mad, snacks og drikkelse, burde det være stærk reduceret pris eller gratis 🙏 dette ville skaffe flere positive kunder og dermed øget indtjening.

6. august 2025

Hej Heidi,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi forstår godt dine overvejelser, og vi tager din feedback til os. Vi har valgt en prisstruktur, der afspejler adgangen til hele vores faciliteter – også for dem, der ikke benytter legeaktiviteterne aktivt – men vi lytter naturligvis til vores gæsters input og sørger for at tage det videre til de relevante personer.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at skrive til os, og håber, I havde en god dag hos os trods alt.

Mille - Bowl´n´Fun & Maximum

Bowling er altid sjovt

Bowling er altid sjovt.
Men det var den buffet vi fik ikke, det er det dårligste mad man kan tænke sig, til over pris, der spiser vi ikke igen.

30. juli 2025

Hej Rasmus

Vi er ærgerlige over at høre, at vores buffet ikke har været som forventet på dagen - og følger selvfølgelig op internt.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Catharina - Bowl'n'Fun & Maximum

Jeg var til Børne fødselsdag og det var…

Jeg var til Børne fødselsdag og det var ok vi spillet laser tag hvor efter at jeg fik hovedpine og mavepine og jeg så også at nogle andre gik ud for at lige sig og det var hunde varmt der inde jeg kørte hjem med min venindes mor og vi kørte ind til siden hvorefter at jeg kastede op og min far kom og hentede mig desværre dårlig oplevelse 😞😞

26. juli 2025

Hej Mathilde

Tak fordi du deler din oplevelse – vi er rigtig kede af at høre, at du blev dårlig under besøget. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster skal tage med sig.

Vi tager din kommentar alvorligt og ser nærmere på temperaturen i Laser Hero. Tak fordi du gjorde os opmærksom på det.

Vi håber, du har det bedre nu, og at vi en anden gang får lov at give dig en god og behagelig oplevelse.

Catharina - Bowl'n'Fun & Maximum

Det var smeltende varmt indenfor

Det var smeltende varmt indenfor - totalt ubehageligt desværre. Det var svært at nyde bowling eller maden. Ellers ok buffet (6/10 måske) og bowling for børn virker godt med hjælpemidler. Men en ting man skal passe på med, man kan kun afbestille 48 timer inden, og med børn er det ikke optimalt.

23. juli 2025

Hej Britt

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er meget kede af at høre, at varmen gjorde det svært at nyde både bowling og buffet. På særligt varme dage kan det være en udfordring at holde temperaturen behagelig, men vi gør alt, hvad vi kan for at sikre et behageligt indeklima - også på de ekstra varme dage, og vi er kede af, at det ikke lykkedes denne gang.

Vi er glade for at høre, at buffeten og børnebowlingen fungerede fint – og vi tager din feedback om vores afbestillingspolitik med videre i vores interne evalueringer. Vi forsøger at skabe en balance mellem fleksibilitet for gæsterne og planlægning for vores personale, men vi forstår godt, at det kan være en udfordring med børn.

Vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen og give dig en bedre oplevelse næste gang.

Temperatur!

Temperatur!! Med mange mennesker der er fysisk aktive både i Legeland og Bowling så sveder folk. Og i dag i Aalborg var ingen undtagelse. Der er vitterligt væsentligt varmere indenfor end udenfor på denne sommerdag. Skal vi gætte på 28-29 indenfor? Er det virkelig meningen at der ikke er afkøling indbygget i jeres ventilation?

23. juli 2025

Hej Marilou

Mange tak for din ærlige feedback. Vi er kede af at høre, at varmen i vores center i Aalborg har været generende under jeres besøg.

På travle sommerdage kan der desværre opstå høje temperaturer. Men vi gør alt, hvad vi kan for at sikre et behageligt indeklima, også på de ekstra varme dage, og vi er kede af, at det ikke lykkedes denne gang - For det er bestemt ikke meningen, at det skal føles ubehageligt.

Vi tager din feedback om indeklimaet med videre til evaluering, så vi kan sikre et godt indeklima for vores gæster.

Rigtig god sommer,

Virkelig skuffende oplevelse

Virkelig skuffende oplevelse.
Der var beskidt og maden var kedelig og tør - der hvor der altså var fyldt op.
På ingen måde pengene værd.

Hej Nadja

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om jeres oplevelse og tager det med os videre. Der vil altid være noget at kunne optimere, men dette er bestemt ikke vores standard, hvorfor jeg straks har taget det med videre til rette vedkommende.

Vi sætter pris på din ærlige tilbagemelding – det er netop den slags input, der hjælper os med at blive bedre.

Vi håber, at du måske en dag vil give os en ny chance for at vise, at vi kan gøre det bedre.

Det under alt kritik

De sidste tre gang jeg har været dernede har servicen simpelthen været for dårlig. Den ene mand der står bag baren/kassen er utrolig langsom og uhøflig. En dag som i dag, hvor det er sommerferie hvor de har lovet regn, kan man vel sige i sig selv at der vil være travle dage og derfor sætte personale på til at løfte opgaven. Folk bruger mange penge og det simpelthen ikke okay, når man står med hele familien at man så skal gå hjem med sådan en oplevelse.
Og som lokal er jeg nødt til at understrege det desværre ikke bare var i dag. Dårlig service, beskidt legeland og toiletter.

Hej Smil

Tak for din feedback.
Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft gentagne dårlige oplevelser med både service og rengøring. Det er langt fra den standard, vi ønsker at levere til vores gæster – og vi tager din anmeldelse meget seriøst.

Din tilbagemelding er sendt videre til det relevante team, så vi kan forbedre os. Vi håber, du vil give os en ny chance fremover.

Spild af penge og tid

Ene mand løber rundt og har ikke tid at svare eller sætte folk ind i opgaverne som man har betalt for. Eskape room er så mørke at opgaverne er umulige at løse. Og ingen hjælp.
Rigtig dårlig oplevelse.

Hej Sabrina

Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse med Escape Room ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi beklager, hvis der ikke var tilstrækkelig bemanding til at give den nødvendige introduktion og hjælp.

Vi har allerede taget din feedback med videre til det relevante team, da vi hele tiden ønsker at optimere både oplevelsen og servicen. Din tilbagemelding er værdifuld for os i det arbejde.

Vi håber, at du måske en dag vil give os en ny chance for at vise, at vi kan give jer en bedre oplevelse.

Catharina - Bowl'n'Fun & Maximum

Vi havde en fantastisk madoplevelse i…

Vi havde en fantastisk madoplevelse i Silkeborg afd.
Meget venlig og smilende personale.
Selv om vi først spiste grill buffet kl 1830, så var buffeten helt fyldt op. Udvalget af retter var overdådigt og flot anrettet.
Fantastisk madoplevelse, som vi absolut kan anbefale.
Vender helt sikkert tilbage.

11. juli 2025

Hej Jørgen,

Mange tak for din dejlige anmeldelse. Jeg er så glad for at høre, at I havde et skønt besøg hos vores afdeling i Silkeborg.

Vi gør meget ud af vores buffet og at vores gæster får en lækker smagsoplevelse, men også at øjnene får noget fint at kigge på.

Vi glæder os allerede til at kunne byde jer velkommen igen.

Hej Jan,

Først og fremmest tak for din anmeldelse og den tid du tager dig for at skrive til os.

Vi er meget kede af at høre, dit besøg ikke levede op til dine forventninger. Vi har selvfølgelig videregivet din information til rette personer, således at der bliver handlet på tingene.

Mille - Bowl'n'Fun & Maximum

Det er da det værste jeg nogen sinde…

Det er da det værste jeg nogen sinde har været med til
Jeg booker i Vejle, betaler lidt mere end 1300,- men får absolut intet retur, hverken på mail eller telefon
Jeg ringer, og lige nu har jeg siddet i kø, med sindssyg musik i 1 time og 10 minutter. Jeg har talt med chartbox Max, som de anbefaler, den beder mig om at kontakte dem, hvilket jeg jo sidder i kø til. Spændende hvornår jeg får kontakt, jeg bliver vanvitig
Efter 1,5 time har jeg lagt på. Nu er det bare spændende om der er noget som helt klar til mig og mine gæster på søndag, jeg ved jo intet
Efter et døgns forsøg, kom vi frem til at de havde glemt at slå telefonen fra kl 20.00. Men jeg ringede dog inden 20.00, så de er gået fra en ringende telefon

10. juli 2025

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os. Vi er selvfølgelig rigtige ked af at dit besøg ikke var som ønsket. Vi er glade for at vi har været i dialog og vi sammen fandt en løsning.

Mille Bowl'n'Fun & Maximum

Vi startede med minigolf

Vi startede med minigolf. Banerne var fyldt med grus og ukrudt. Banerne var i dårlig forfatning. Vandbassinerne ved næsten tomme for vand, men fyldt med grønne alger. De burde lukke minigolfbanen ned og få det renoveret. Bowlingbaner var ok.
Happies afdeling i kælderen for børn var nedslidt og lugtede. Børn ville ikke herind. Spillemaskinerne ved indgangen virkede 50% af maskinerne ikke. The Grill buffet' en var smagløs og kold.

10. juli 2025

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne, og vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at give os feedback.

Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi har derfor kontaktet de relevante personer internt for at følge op på de forhold, du nævner – både hvad angår minigolfbanen, Happies-området, spillemaskinerne og buffeten. Vi er i gang med at undersøge fejl og mangler, så vi kan få dem udbedret hurtigst muligt.

Vi er naturligvis glade for, at bowlingbanerne levede op til forventningerne, men det ændrer ikke på, at vi tager resten af din oplevelse meget alvorligt. Vi håber, du vil give os en ny chance en anden gang, så vi kan vise dig, at vi kan gøre det bedre.

Mille - Bowl'n'Fun & Maximum

Vi besøgte bowl’s fun Odense og til…

Vi besøgte bowl’s fun Odense og til trods for at der ikke var mere en et par baner i brug da vi kom, valgte de at 2 forskellige selvskaber med 5 personer i hver skulle være på baner ved siden af hinanden, så vi skulle dele bord mm
Vi bestilte 3 colaer der var flade, da vi brokkede os fik vi en sur pige der ikke mente at de var flade, hun tilbød os dog til sidst at vi kunne få noget andet, som viste sig også at være halv fladt.
Min mand tabte sin taske under bænken og der var mega beskidt. Sååå alt i alt en dårlig oplevelse, vi kommer der aldrig igen.

7. juli 2025

Hej Ann,

Tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.
Jeg er meget ked af at høre, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne og I gik der fra med en skuffende oplevelse. For at komme til bunds i sagen, vil vi meget gerne høre lidt mere. Derfor må du meget gerne skrive til odense@maximum.dk, med jeres oplevelse og vi kan fortsætte vores dialog der.