Afdeling Svendborg. Når man har bestilt en pakke med mad og drikke forventer man også at få dette. Vi bestilte julefrokost buffet med drikkelse. Vi bowlede først (Ingen service under bowling ) og... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.
Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Bowl n fun Roskilde!! Kan IKKE anbefale dette sted. Vi holdte polterarbend for min veninde her.
Den unge dame bag disken sagde at vi ikke skulle stresse over at få sko på mm fordi hun bare ville starte tiden da vi var klar. Da vi var klar kunne vi ikke starte vores bowling og hun sagde at hun ville starte den når hun var kommet med vores drikkevare. Det resulterede i at vi kun fik bowlet i 35 min og ikke 1 time som vi har betalt for. Derudover var der + 20 min kø til at kunne få drikkevare og der var ikke engang fyldt bowlinghal. Så “ fri bar” koncept lyder da fint men man når kun og få 1 maks 2 drinks på en time og det var bare SÅ ringe service.
Vi sagde det til damen men hun sagde bare at det må ha været en misforståelse. Folk i køen blev også tydeligt irriteret over det med drikkevare..

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Virkelig dårlig oplevelse. Havde fri bar i 2 timer vores drikkevare kom med 30 mins mellemrum. Lad vær med at betal for fri bar. Prisen er 350 pr. Person.
Dårlig service

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Var ude og bowle og spise.
Bowling var hyggeligt, men buffeten var kedelig. Maden var lunken, tør og smagte ikke rigtig af noget. Salaten var mangelfuld og smagte af køleskab.
Øv øv ikke pengene vær.
Personalet var smilende og venlige.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Hyggeligt at bowle, men rigtig dårlig service. Jeg havde bestilt 2 colaer og en snack kurv, efter 15 min var det ikke kommet, så jeg måtte bruge 15 min oveni på at stå ved disken og vente på det. Banen var booket i 55 minutter.. træls oplevelse

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Jeg bookede en tid til noget online i Haderslev men prøvede at ringe til dem efterfølgende dag for at aflyse da det ikke kunne lade sig gøre. Ifølge deres hjemmeside havde de åbent men telefonen blev ved med at sige de havde lukket (underligt?). Udover det kontakter jeg deres mail fordi jeg gerne vil aflyse tiden og have pengene tilbage. Jeg har ikke set hverken svar eller penge fra virksomheden. Og selvom jeg ikke har været dukket op til begivenheden har de beholdt pengene. Det synes jeg er svineri

0 stjerner – manglende service i Bowlinghallen, Horsens
Vi henvendte os til personalet efter gentagne oplevelser med dårlig service. Vi blev henvist til centerchefen, men mødt med et ubehageligt, negativt og uengageret udtryk samt en tydelig mangel på forståelse. Der blev ikke taget ansvar for situationen, og hun virkede både ligeglad og træt af sit arbejde.
Hvis bowlinghallen skal have en chance for at overleve, kræver det en ledelse, der faktisk interesserer sig for sine gæster og formår, at skabe en positiv oplevelse.
Når stedet i forvejen ligger på 1,9 stjerner på Trustpilot, siger det desværre det hele.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Kolding bowl´n ´ Fun mangler voksne mennesker til at styre de unge der arbejder der, var i dag ude at bowle og spise med min familie aldrig har jeg oplevet så ringe en service til en pris på 3900,-
Mad der skulle være varmt var koldt, tomme fade måtte spørge om at få dem fyldt, ingen kaffe, medarbejderne havde mere travlt med snak og deres telefoner. Ikke et sted jeg vil anbefale til andre.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi var en gruppe på 10 personer som besøgte jeres center for at hygge os, først på bowling banerne, og bagefter i restauranten til spisning.
Det var en blandet oplevelse, der er mange mennesker, der er fuld gang i centeret, vi bliver mødt af en venlig ung mand, som anviser vores baner, og vi får fundet sko til os alle, men vi lægger hurtigt mærke til hvor beskidt der er, chips og popcorn udtrådt på gulvet rundt omkring, fyldte border med brugte glas, og andre steder virkelig klistret fra tidligere spildt drikkelse.
Vi får gang i spillet, og ville i baren og hente drikkevare, der går længe før der kommer en ung fyr over, og undskylder ventetiden, ja tiden løber når de unge mennesker som var på arbejde står og snakker i små grupper rundt omkring i skjul.
Vi får afgivet en bestilling, og medarbejderen i baren, beder om vores bane nummer, for så ville de kommer hen med de bestilte og betalte drikkervare, men efter 10-15min går jeg retur til baren og må igen vente på en medarbejder kommer til syne i den tomme bar og vi står flere og venter.
Jeg siger pænt, vi har afgivet en bestilling til bane nr. 7.! og den unge mand kigger på skærmen og siger, ohhh der er vidst ikke nogen bestilling til bane 7.! Arrrr det kan ikke passe, og han kigger rundt i baren, og finder så en bon med den afgivende bestilling. Når her er den sørme, den klare jeg lige, og efter kort tid kommer der drikkevare til banen, hvor længe mon vi skulle vente hvis ikke jeg havde henvendt mig.!
Det sker flere gange at et par af de unge fyre prøver og løfte opgaverne, imens andre bare laller rundt uden rigtigt og tage ansvar.
Vi har spillet i 2 timer, og der står stadigvæk fyldte cafe border rundt omkring som ikke kan indholde flere brugte glas.
Det er blevet spisetid, vi får først anvist et bord, hvor pladsen var meget trang, og spørger venligst en ung pige, om hun kan gøre noget, vi kan se der er ledige border bagerst i lokalet, og hun undersøger sagen, og siger giv os lige 5 min, så fixer vi et andet bord til jer, super service. :)
Maden er god, intet at sætte en finger på der, men på et tidspunkt mangler der tallerkner ved buffet, det giver god mening for flere border fylder med brugt service, mange gæster i restauranten sætter tallerkner på de tomme border, og der er langt imellem der kommer en service person forbi og samler sammen. det er ligesom der mangler en "voksen" som kan sætte de unge mennesker i den rigtige retning.
Så alt i alt nogen ting fungere fint, imens andre ting virkelig halter i centeret.

En blodig bowlingtur.
Vi havde bestilt en bane fra kl 16-17 (bane16). Vi ankommer til banen 10 før tid for at finde sko og lige stå og kigge lidt. Vi bliver mødt af et syn med glasskår,sodavandcog isterninger overalt på gulvet. Dem der var igang med at spille undskyldte og forklarede at de altså havde haft forsøgt at tilkalde personale flere gange. Jeg henvender mig ved baren og forklarer problemet, men bliver totalt ignoreret. Da klokken bliver 16 går jeg igen hen til personalet og står og venter omkring 5 min før jeg får hjælp. Men igen kommer der ikke noget personale hen til os. Det skal lige siges at banen heller ikke er aktiveret endnu åbenbart. Jeg går igen hen til baren og denne gang lykkedes det mig at få hjælp hen til os. Men nu er der gået omkring 15 min af vores bowlingtid før det er nogenlunde sikkert at gå på gulvet og banen er aktiveret. Ikke en voldsom god start på vores søns første gang i en bowlinghal. Det der så sker er at min mand glider på gulvet i noget sodavand og skær sig på noget glasskår. Heldigvis har vi plaster i bilen, som vi må holde helt henne ved LIDL med, da parkeringsforholdene er meget små ved bowlingcenteret. Vi får plastret ham sammen. Jeg går igen henctil en personale og forklarer at der fortsat er glasskår og vådt på banen, samt at mange af bowlingkuglerne er så fedtede af sodavand at de er virkelig ubehagelig at holde på. Jeg får faktisk et ret flabet svar. - vi kunne jo bare finde nogle andre bowlingkugler og ellers gå mere forsigtigt.... WHAT!!!! Jeg må jo så sige at det er første gang vi er i bowl'n'fun i næstved.. og jeg håber virkelig ikke det er standarden men svaret på en travl lørdag eftermiddag.
Vi havde også lavet en reservation til spisning ved the grill- der var både service og mad upåklageligt. Men selve bowlingen trækker virkelig ned rent stjernemæssigt. Kun 40-45 min bowling, en ret skadet hånd og ret stressede oplevelse med mødet med personalet.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Har været i ret mange escape rooms. Det her er det klart ringeste escape room jeg endnu har oplevet.
Elektroniske dimser som skulle bruges til at løse opgaven var enten ved at eller var reelt løbet tør for strøm.
Der er ikke en game master på, som kan hjælpe undervejs fordi 'rummet er intelligent' og ved hvor langt man er. Rummet gav os ét brugbart hint og var så stuck på det hint selvom vi havde bevæget os langt videre, så der var reelt ikke rigtig hints at få.
Ham der lukkede os ind og satte os i gang kiggede på tilfældige tidspunkter ind til os og ellers kunne vi jo bare gå op i baren og spørge om hjælp. Det måtte vi jo så gøre undervejs hvor min veninde stod i kø for at få hints - ikke særlig smart når man er i gang med at løse et escape room på tid.
Prøvede i øvrigt at give den samme feedback på Næstved Bowl'n'funs egen hjemmeside, men det var så håbløst at få lov at komme igennem med en anmeldelse på den side at jeg godt kan forstå der kun er 2 der har besværet sig med det.
Alt i alt en ret elendig og meget uimponerende oplevelse.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Min veninde skulle d. 27/9 holde fødselsdag hos bowl’n’fun. hun reserverer bord gennem telefonen. Da vi så kommer, kan medarbejderne ikke finde reservationen? ikke nok med det, men deres attitude omkring dette var skrækkelig. Ingen sympati at finde, bare et “det ikke vores problem”, snotunger.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi var inde og spise, den mad der burde være varm var virkelig kold. Det smagte ikke godt.
Det var i Esbjerg

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi holdt fødselsdag for vores søn, og havde bedt om flag på bordet. Ved ankomst kunne jeg konstatere at der ikke var flag og adspurgt herom, fik jeg at vide at de var løbet tør. Havde de ulejliget sig med at skrive eller ringe, så kunne vi selv have taget flag med.
Vi tog "rene" tallerkener som havde indtørret ketchup på og vores datter fik et glas sodavand med ukendt indhold i og toiletterne var beskidte.
Buffeten var i bedste fald middelmådig.
Da klokken var lidt i to og restauranten - ikke centeret lukkede, fik vi at vide "vi lukker nu, jeg skal bede jer om at gå". Ikke "restauranten lukker nu, men hvis I vil sidde et andet sted så jeres børn kan lege videre i legelandet, så er I velkomne".
Langt langt under middel oplevelse, som vi ikke kommer til at gentage.
Kan ikke anbefales!

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
der var booket spisning og bowling til 10 personer.
udover at 3 ud af 5 slags kød, var så tørt det dårlig kunne tygges, var selv deres gryderetter, mac & cheese og andet halv køligt og tørt.
vi lægger vel samlet for ca 3000 kr og kommer så ud til en parkerings bøde.
er med på at det er op til en selv at kigge efter P instrukser, men det må simpelthen kunne gøres bedre hvis man vil ha kunder til at komme igen.
der holder max 15 biler ud af 50 pladser hele aftenen.
ingen i butikken nævner noget da vi kommer som de første om parkering.
det er ganske enkelt optrækkeri.
Vi er inviteret til fødselsdag igen d. 25/10-25, men har da ingen som helt lyst til at putte flere penge derned.
vh. Jakob

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi havde inviteret til fødselsdagsfest og havde inviteret 17 gæster. Desværre dukkede to af gæsterne ikke op og da vi så skulle betale, skulle vi stadig betale for buffeten til dem. Mega skuffende oplevelse. Vi har tidligere holdt fødselsdag fest i Kolding. Da vi synes at det er god mad og børnene kan lege i legelandet, men det er absolut sidste gang vi kommer der.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi var i går 6 personer ude og bowle, med et gavekort jeg havde fået. Vi købte nogle drikke vare, som blev betalt ved kassen. Nu her i dag får jeg en regning på bowling, snack kurv og drikkevare! Hvad bilder i jer ind?! Jeg vil på ingen måde anbefale dette sted. Jeg vil kontaktes I DAG!!

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi blev betjent af den sødeste unge fyr, Abæd. Han var fuld af energi, meget imødekommende og fik os til at føle os godt tilpas. Buffeten var virkelig lækker, og vi fik skåret kød af en sød ung pige. Vi kommer helt sikkert igen

Vi kom til Bow'n Fun i Esbjerg Søndag 31/8
Der var mange kunder da vi ankom, vi fik bestilt drikkevarer og mad, salatbaren var næsten tom, vi spurgte om den ikke blev fyldt op, men kokken sagde at der var lukket de næste 2 dag, vi spurgte om vi ikke skulle betale fuld pris det skulle vi, selv om der var mange retter der ikke var mere tilbage af, tarteletter, øl grude var der kun grøndsager tilbage, ris var så hårde at man troede der var sten i, kartoffelmos var der heller ikke meget tilbage af, Churros var der slet ingen af, karamel til softice var der heller ikke, nødder var harske, konen havde fået noget der var dårlig var syg i halvanden dag, opkast.
Det positive var ar servering personale var smilende og gode

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Jeg syndes simpelthen at der var så dejlig god og venlig kundeservice fra en ung sød og smilende fyr ved navnet Elias Boston fik jeg afvide han er simpelthen så sød og fyre nogle gode sjove jokes af og kan få en til og smile (6000, Kolding)

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Bowl’n Fun Holstebro: Virkelig skuffende. Måtte henvende os i køkkenet fordi ingen personale kom ud og tog imod nye gæster. Alt, og jeg mener alt, var klistret og rodet. Brugte glas stod ved banerne. Da vi bad personale om at tørre borde af hjalp det ingenting, så jeg bad om selv at gøre det. Men den klud havde ikke set rent vand og sæbe - føj. Gulvet på toilettet var fyldt med papir fordi det almindelig papirhåndklæde var skiftet ud med toiletpapir. Ingen til at betjene kødet ved grillen, salaten var mere død end levende, salattilbehør var tør og kedelig.
I alt en skuffende oplevelse, vi før har oplevet bedre. Det er udelukkende pga. familien der fik softice, at det blev til tre stjerner, ellers blev det kun to.