Afdeling Svendborg. Når man har bestilt en pakke med mad og drikke forventer man også at få dette. Vi bestilte julefrokost buffet med drikkelse. Vi bowlede først (Ingen service under bowling ) og... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.
Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Meget dårlig oplevelse i Bowl n fun Silkeborg. Maden var virkelig ringe, smager af ingenting. Ingen sæbe og toiletpapir, bekymrende for hygiejnen. En flok børn der har ansvaret for det hele, stakkels dem. Hvor er dem der burde have ansvaret og sørge for kvaliteten? Kommer aldrig der igen!

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
600kr for en time med 2 voksne og 1 barn det godt nok dyrt (skal i have noget at spise?) ja så det lige 300kr pr mand ovenpå nej tak
Jeg er ikke tilfreds (Silkeborg) og vi bowlede kun

Afdeling Svendborg.
Når man har bestilt en pakke med mad og drikke forventer man også at få dette. Vi bestilte julefrokost buffet med drikkelse. Vi bowlede først (Ingen service under bowling ) og gik til bordet kl 18 Der var der ikke mere juleøl. Kl 19.30 var der ikke mere classic øl. Kl 22 kunne man ikke få særlig mange drinks da spiritus også var usolgt. Totalt dårlig stil. Desuden skulle vi hente drikkelse selv hele tiden, der var ikke meget personal service. Tallerknerne stod også længe før der kom nogle efter dem.
Og så rengøringen af toiletterne når der er fuld restaurant var ikke eksisterende de var simpelthen så klamme. Urin, blod og andre lækre ting over alle toiletter, så klamt
Dog hyggeligt med live musik.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi var i Bowl n’ fun Næstved i dag. Skydesimulatoren var desværre igen i stykker (vi var kommet for at indløse et gavekort, da den heller ikke virkede sidst). Den ansvarlige unge mand der var ledende medarbejder (Abed tror jeg han hed) gav os til gengæld jordens bedste service på trods af massiv travlhed i centeret og en masse unge medarbejdere under oplæring. Kæmpe ros herfra og det fik vendt en lidt øv oplevelse til en kæmpe succes for ungerne

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
0 stjerner og atter 0 stjerner!!!
Bowl’n’Fun Horsens mangler kompetent personale og ledelse. Maden er elendig og serveres ofte kold og tydeligt kan det både ses og smages at det er fra dagen før. Når man forklarer sin situation bliver man mødt med ligegyldighed og negativitet - specielt af chefen. Det bliver et pænt nej tak herfra!

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Bowling Fun i Koldings escape room var virkelig dårligt, de fleste ting var slidt op og ødelagte, så man ikke kunne komme videre i spillet. Knappen til “hjælp” virkede heller ikke, så man stod i 15-20 minutter og kunne slet ikke komme videre. Vi fik dog tilbudt en ekstra tur i et andet rum, men var ligeså ringe kvalitet.
Anbefaledes ikke.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Det var simpelthen ringe, vi var 4 spiller der havde givet ca 600 for en bane, da der var 12 minutter tilbage fjernet systemet bare en af spillerne og nulstillet en anden, det ødelagde resten af spillet og medarbejderne kunne ikke gøre noget ved det og de virket egentlig også skide ligeglad, kan ikke anbefales.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi var ude og bowle og bagefter spise, bordene var sat så tæt så vi var flere der skulle rejse os for at folk kunne komme til og fra buffen, tror jeg rejste mig op under spisningen 12-20 gange for at give plads.
Vi gjorde opmærksom på 4 gange vi manglede drikkevarer, de nåede ikke at komme mens vi spiste, må sige det er sidste gang vi kommer for det er bare træls det vi blev budt den dag.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Først og fremmest vil jeg sige tak. Tusind tak til Elias fra bowlnfun/Maximum Kolding for at gøre vores 6årig datters fødselsdagen helt uforglemmelig. Den var fantastisk og Elias gjorde alt i sin magt for at gøre den helt vidunderlig, sikke en succes!
Elias fortjener en stor cadeau og al hjertens tak for alt hvad han gjorde. Alt var til tiden en stor forståelse for os og for børnene. Ja oplevelsen siger mere end tusind ord, helt uforglemmelig. Tusind tak Elias.
Det er bestemt ikke den sidste gang vi kommer ved ham.
Sikke en kompetent ung mand der lige ved hvad der skal til for at gøre sine kunder tilfredse. Ingen stress og jag, mad til tiden, hvis vi eller spurgte om hjælp så var han der, og tilfredsstilte hvert et ønske. et guldkorn i en stor kæde, han fortjener virkelig en stor tak. Hvis folk hsr haft dårlige oplevelser med Maximum eller bowlnfun, så har de hvertfald ikke haft Elias som vært.
Helt fortræffeligt, Mik datter kunne ikke have ønsket sig mere. Tusind tak til Elias, vi ses bestemt igen.
Bowl n Fun Esbjerg & Early Bird
Der er overhoved ikke denne tilbud kl. 17:00
Kæden reklamere med dette. MEN ikke i Esbjerg.
Kokken er ikke klar før kl. 17:30
"Det er bare ikke ok"

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Lækkert tilbuddet på black friday og en dejlig jule gaver.
Hyggeligt sted til alle familie.
Lækkert mad
Jeg har haft en dejlig oplevelse

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Kolding afdelingen: Der var skidt på gulvet, borene var fedtet, gulvene var klistret toilettet var der ingen papir i rullerne. Det var tydeligt der ikke var gjort rent efter lørdagens fester. Maden var elendig.
Vi var der kl 10.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
4 ud af 5 havde mave onde og tynd mave dagen 3 med opkast efter at indtaget deres ufattelig dårlig grillbuffet, de tog ikke noget som helst ansvar i dette da de mente at problemerne ikke kom fra deres mad. 🤬 deres eftersvar Vi havde i alt 24 spisende fordelt på 5 selskaber.
Der har ikke været henvendelser fra andre.
Alle procedurer er gennemgået og ingen uregelmæssigheder fundet.
Konklusion
Personalet har efterfølgende selv spist og ingen sygdom rapportere

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
I starten af året var vi inde og prøve Næstveds escape room, som vi løste på kort tid, fordi de havde sat hængelåsene på de forkerte skabe. Dermed var der flere af delene vi slet ikke løste eller kom til, før døren pludselig åbner. Som kompensation får vi et gavebevis til et andet escape room, hvilket jo egentlig var fint nok, men også lidt ærgerligt da vores gruppe kommer fra både Fyn, sjælland og Lolland for at have en hyggelig oplevelse sammen. I dag lykkedes det os dog at mødes igen og bruge vores gavebevis. Denne gang er der fejl i hint-skærmen, så da vi har fået første hint, er det det samme hint, der bliver ved at komme frem, trods vi har løst denne del af opgaven. Vi må derfor trykke på "nødknappen" for at få hints, men der går 5-10 minutter hver gang før en medarbejder reagerer på højtaleren, fordi de er underbemandede. 40 minutter inde i spillet går vi i stå, fordi det der oplagt er løsningen på gåden ikke virker. Døren der skal åbne, for at få os videre til næste rum i spillet, åbner ikke. Vi kalder på nødknappen igen, men først længe efter tiden er løbet ud, kommer der en medarbejder for at hjælpe os, og må konstatere at rummet er i stykker. Vi spørger om han ikke manuelt kan åbne døren, og give os lidt ekstra tid, da vi jo har spildt tiden, men det kan han ikke. Men han vil gerne kompensere os med en sodavand. Jeg synes det er en lidt ærgerlig oplevelse, nu for 2. gang ikke at få den oplevelse man har betalt 850,- for.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi betalte 379 for fri bar, men det eneste vi fik var sodavand med likør. De putter ikke alcohol i drinks, så hvis du vil have en fed aften skal du bare gå vlk. Vedreæede keglerne væltede de flere gange, og de shots du får nor du rammer rød kegle er der heller ikke alcohol i

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Liv og Oliver i Roskilde var smilende og imødekommende og hjalp med alt man bad om. Det var en super behagelig oplevelse og et flot center

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Kæmpe ros til Josephine fra Aalborg centrum, Bowl n fun for hendes service. Jeg arbejder selv indenfor kundeservice og kender godt til at have haft en lang dag med forskellige mennesker, alligevel tog hun sig tid til at give mig en ekstra service og fikse min jakke. Jeg kom ind halv snalleret, og spurgte efter en nål så jeg kunne få lynlåset op da den sad fast, jeg fik en nål af den ene medarbejder og pludsleigt dukkede Josephine op og sagde at hun gerne ville fikse den. Det er DEN ekstra service der gør at man husker stedet og har godt omtale. Stor ros til hende!"

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi var en flok piger der var ude og bowle i det ny åbnede Bowl and fun i Roskilde. Vi kom til tiden og fik tildelt en bane. En bane som ikke gad virke, som vi starte med at bruge de første 10 minutter af vores tid på at få til at virke. Derefter gik det ned ad bakke. Vi ville godt have en hyggelig tur og bestilte derfor nogle drinks med det samme. Derefter ventede vi og vi ventede, men vores drinks kom ikke. Så efter en halv times tid gik vi op og spurgte efter vores drinks. Der fik vi svaret: undskyld vi er langsomme, drinksne er på vej. Vel vidne om at vi havde ventet en halv time på dem. Der går derfra yderligere 15 min og vores bowling tid er slut. Vi går derfor op og spørger om vores penge tilbage, men der fik vi svaret: vi laver dem nu. Det mente vi altså var for sent da vi skulle videre og bowlingtiden var opbrugt. Så vi bad igen om vores penge tilbage. Så sagde de at de bare ville lave dem “to go”, men det var jo ikke hvad vi havde betalt for, så igen bad vi om pengene tilbage. De tilbød os derefter en kande men vi skulle jo videre og havde ikke tid til at drikke dem og forklarede vores situation og bad igen om pengene tilbage. Til det mødte et surt spørgsmål og hvorfor vi ikke bare kunne få dem” to go”. Efter meget kamp med personalet fik vi dog tilsidst vores penge tilbage. Men en ting er helt sikkert! Vi kommer ikke tilbage igen, da vi ikke mener at vi blev behandlet ordentligt på nogen måde.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi havde fået et gavekort, hvor vi ringer ud til bowl n fun Aalborg C for at høre om de tager i mod det. Den ansatte oplyser at det tager de i mod efter de er gået fra seaport til bowl n fun.
Vi booker derfor en bane fredag aften, vel vidende om jf. hjemmesiden for gavekortet at der er en difference vi skal betale for weekend/aften.
Vi møder op i bowl n fun og siger vi har booket banen og giver gavekortet.
Der kommer en utrolig uhøflig mand og siger på en nedladende måde at de kan ikke tage imod gavekortet, hvortil vi oplyser at vi forhørte os ved booking og det blev bekræftet at de tog i mod det - ellers havde vi valgt et andet sted at bowle.
Han kigger blot dumt på os og siger at det gør de altså ikke og hvad vi så har tænkt os at gøre.
Vi afbestilte banen og kommer ikke igen en anden gang med den utrolig dårlig service som den mandlige ansatte samt en kvindelig ansat ydede.
Efterfølgende snakker de om det og fniser. Ikke særlig god kundeservice af personale men heller ikke ved henvendelse om booking hvor vi er vejledt forkert.
Anbefaler bestemt ikke Aalborg C til nogle - kun hvis du vil gøres til grin.

Besvarelse fra Bowl'n'Fun
Vi havde booket bane i Viborg. Den virkede ikke. Fik en anden der heller ikke virkede. Tredje bane virkede efter noget bøvl. Kom først til at bowle efter en halv time, men betalte fuld pris 🤬