Bowl'n'Fun Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 136 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede dårlig service, hvor personalet ofte virkede uhjælpsomt og uopmærksomt. Maden blev beskrevet som kold, tør og smagløs, med bekymringer om kvaliteten af både mad og drikkevarer. Desuden var bowlingbaner og andet udstyr ofte i dårlig stand, og faciliteter som minigolfbaner var forsømte. Dog fremhævede nogle specifikke medarbejdere for deres gode service og hjælpsomhed. Enkelte kunder fandt også maden overraskende god og veltilberedt. Nogle bemærkede desuden en hyggelig atmosfære og gode aktivitetsmuligheder, trods den generelle negative opfattelse af kvalitet og service.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet tvetydigt, med mange der roser medarbejdernes venlighed, imødekommenhed og... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent negativ oplevelser med service, hvor mange rapporterer om dårlig service, manglende... Se mere

Quality

Brugere beskriver negativ interaktioner med kvalitet, hvor mange oplever, at faciliteterne er slidte og... Se mere

Product

Kunder havde tvetydig oplevelser med produktet, hvor nogle roste maden og minigolfbanerne. Mange rapporterede... Se mere

Location

Anmeldere nævner tvetydig feedback om placeringen, hvor nogle finder det et hyggeligt sted for hele familien... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Booket tid kl 19:15 torsdag aften i Roskilde. Får opkald omkring kl 18 om vi kan komme før da vi er de eneste som har booket og det derfor “ikke kan betale sig at holde åbent” bare for os. Vi kommer 3... Se mere

0 stjerner og atter 0 stjerner!!! Bowl’n’Fun Horsens mangler kompetent personale og ledelse. Maden er elendig og serveres ofte kold og tydeligt kan det både ses og smages at det er fra dagen før. Når... Se mere

Havde bestil 3 baner, havde ringet 2 gange, det var til polterabend, men da vi kom derned sagde den stakkels 18 årige arbejder bag disken, sagde han at der kun var 2 baner til 13 mennesker, hvilket er... Se mere

1. Forlystelsescenter
  2. Bowlinghal
  3. Buffetrestaurant
  4. Legeland
  5. Escape room

Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.

Under middel

Svarer typisk inden for 48 timer

136 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Måske uheldig

Vi besøgte Bowl’n’Fun Aalborg C en aften, hvor vi ankom lige før kl. 22. Vi spurgte efter en ledig bowlingbane, men fik at vide, at næste mulighed først var kl. 23. Derfor valgte vi at veksle til 10 kroner og spille pool imens.

Nede ved poolbordene købte vi et øltårn og gjorde klar til at hygge os, men vi opdagede hurtigt, at der kun var 2-3 brugbare poolkøer, og de var allerede i brug ved bordet ved siden af os. Der var omkring 4–5 poolborde (men kun vores og det ved siden af var i brug). Heldigvis var gruppen ved siden af flinke nok til at låne os en kø, så vi kunne komme i gang.

Kl. 23 fik vi vores bowlingbane – bane 9. Den første kugle gik fint, men kort efter begyndte banen at registrere “gutter”, uden at kuglen havde ramt noget. Vi tænkte først, at det bare var en enekelstående fejl, men det skete tre gange inden for de første 10 minutter.

Vi gik op og spurgte personalet, hvad der kunne gøres. Vi fik at vide, at den eneste mulighed var at blive rykket en time frem, hvilket vi ikke havde tid til. Vi spurgte derfor om en form for kompensation. Kort efter fik vi tre genstande på husets regning (Shaker sport), og en medarbejder stod og observerede banen i cirka fem minutter for at sikre, at den virkede.

Efter at medarbejderen gik, opstod fejlen igen. Vi henvendte os endnu en gang og spurgte, om banen kunne genstartes eller lignende, men vi fik aldrig noget svar eller opfølgning. Problemet skete yderligere én gang senere i spillet. Vi kunne godt fornemme, at personalet ikke havde en reel løsning.

Alt i alt havde vi en hyggelig aften. Manglen på brugbare poolkøer og en bowlingbane, der ikke fungerede optimalt, er dog ikke helt optimalt. Det var fint at få genstande som kompensation, men det føltes også rimeligt, når vi samlet set havde brugt tæt på 1000 kr. På pool, øltårn, bowling og skoleje for 3 personer.

Vi mener, at den samlede vurdering i forhold til vores oplevelse ligger på omkring 3 stjerner. Vi har muligvis været uheldige i forhold til vores bane, men poolkøerne var nærmest ubrugelige. Derudover syntes vi at en maglende tilbage melding på vores henvendelse anden gang var lidt øv.

20. februar 2026

Hej Marius,

Tusind tak for jeres grundige og ærlige anmeldelse af jeres besøg hos Bowl’n’Fun Aalborg C. Vi sætter stor pris på, at I tager jer tid til at dele både de gode og de mindre gode oplevelser.

Først og fremmest er vi glade for at høre, at I trods udfordringerne havde en hyggelig aften. Det betyder meget for os.

Når det er sagt, beklager vi naturligvis de problemer, I oplevede – både med de begrænsede brugbare poolkøer og med bane 9, der ikke fungerede som den skulle. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

At der kun var 2–3 brugbare poolkøer tilgængelige, er ikke tilfredsstillende, og det er noget, vi tager med videre, så vi kan sikre bedre vedligeholdelse og tilgængelighed fremover.

Fejlen på bowlingbanen lyder også frustrerende – især når problemet fortsatte efter første henvendelse. Selvom vi forsøgte at kompensere med drikkevarer og observation af banen, kan vi godt forstå, at det ikke føltes som en fuld løsning, når fejlen opstod igen, og I ikke fik en tydelig tilbagemelding anden gang. Den manglende opfølgning lever bestemt ikke op til vores serviceniveau, og det beklager vi. Vi tager det selvfølgelig med videre til de rette personer internt, så der bliver tjekket op på banerne.

Vi håber, I vil give os en ny chance en anden gang.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Snyder med gebyrer og regning

Havde en gymnasieklasse med til buffet og bowling. De gav mig en regning på mere end 2000kr for meget uden et ord. Fik rettet noget af det, men fik uden varsel et gebyr på 75kr ekstra da jeg spurgte om man kunne betale med EAN, i strid med forbrugernævnet da de ikke informerer mig om det hverken i booking email eller i tale. Ignorerer mails man sender dem. Ingen service. Kommer ikke igen, vil informere forbrugerklagenævnet om manglende overholdelse af tydelighedskrav ved opkrævning af gebyrer.

4. februar 2026

Hej B.C

Tak for din henvendelse, som vi har læst sammen med dine andre henvendelser du har sendt.

Vi svarer dig direkte på mail.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Når der kræves penge for folk der ikke har været til stede

Maden var god og bowling var sjovt (bortset fra at de første 10 min gik på at få det i gang på grund af en systemfejl, men det er hvad det er), intet der, men når der er en buffet, og grundet snestorm en mand ikke kan møde op, og jeg derefter stadig bliver bedt om at betale for mad der ikke er blevet spist, det kan jeg simpelthen ikke se meningen i, når jeg over i købet blev ringet op på dagen for at høre om reservationen skulle annulleres grundet vejret.

6. februar 2026

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.
Jeg er glad for at høre maden var god og I hyggede jer med bowling, trods systemfejlen, den beklager vi meget!

Jeg vil meget gerne høre fra dig, så du må gerne kontakte mig på mail, med hvilket center du besøgte, dato og navn på reservationen. Du kan kontakte mig på mille@bowlnfun.dk

Ikke pengene værd.

Det er få gange i mit liv jeg har gidet give mig tid til at anmelde en oplevelse/restaurant. Vi har haft masser af kedelige/middelmådige oplevelser, men dette er dog et jeg vil huske for penge ud af vinduet.
Vi havde bestilt Battle box, spisning og bowling. Vi blev venligt tage i mod ved indcheckning og bedt om at gå ned og vente ude foran rummet til Battle boks. Her ville vi blive tage af en medarbejder. Vi stod lige ude foran døren og ventede, han kiggede flere gange på os og først efter noget tid og vi havde rykket os ind i rummet, kom han over til os og spurgte om vi havde bestilt. Da han så skal forklare reglerne er han tøvende og så dårlig til at forklare, at vi faktisk ikke ved hvad det går ud på. Umiddelbart virker det til at der skal sættes tid og man skal scanne noget for at se hvor langt tid man bruger, men det blev vi ikke forklaret og medarbejderen sagde at vi blot kunne gå lidt rundt til de forskellige kasser.

Vi brugte altså 445kr på ingenting og var mere alle mindre overladt til os selv.

Dette efterfulgt at en tur på The Grill. Vi starter med at blive introduceret til alt de IKKE har, lampen på bordet virker ikke, vi beder om et flag på bordet pga. 40år fødselsdag, kommer aldrig.
En stor del af maden er tør og/eller kold, tallerkener mangler flere gange og de er piv kolde.
Softice maskinen er ude af drift, det er selvfølgelig uheldigt, men den sejler i softice, også på gulve og ind under. Kage buffeten er beskidt. Generelt er gulvtæpper, toilettet mv. beskidte og ulækre.
Der mangler sprit i næste alle dispensere.
Vi sad ved et bord hvor vi ikke var generet, men der var flere borde som var sat så tæt, at dem der sad ryg mod ryg faktisk ikke kunne komme ud.

Som det sidste skulle vi bowle, her blev bordene ikke ryddet efter forrige gæster, så det flød med ølglas og beskidt bord.

Alt i alt ca. 1680kr for en virkelig dårlig oplevelse, dog med rabat i restauranten for fødselaren.

14. februar 2026

Hej KN

Tak fordi du tog dig tid til at give så detaljeret feedback. Vi er oprigtigt kede af, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne – hverken med Battle Box, restauranten eller bowlingdelen. Det, du beskriver, er langt fra den standard, vi ønsker at levere.

Vi tager din feedback meget alvorligt. Vi vil gennemgå både instruktioner og personaleoplæring for Battle Box, så fremtidige gæster får klar vejledning og en meningsfuld oplevelse. På restauranten vil vi tage hånd om både rengøring, vedligeholdelse og servicetjek af udstyr, så situationer som kolde retter, manglende tallerkener og defekte maskiner undgås. Også opstilling og rengøring omkring bowlingbanerne vil vi gennemgå, så bordene altid er klar til nye gæster.

Vi håber, I trods alt vil give os en chance en anden gang, så vi kan vise jer den oplevelse, vi faktisk gerne vil tilbyde.

Happies Thisted - Det værste legeland

Det værste legeland, vi nogensinde har oplevet.
Når prisen er 69 kr. pr. barn for verdens mindste legeland, burde man kunne forvente, at tingene virker, men stort set alt er i stykker, og der er ekstremt beskidt og et tyk lag støvet overalt på konstruktionen.
Jeg legede gemmeleg med min dreng, men blev bedt om at forlade legelandet med henvisning til, at man højst må være 12 år.
Det er halv-trist med et legeland, som ikke tillader at børn kan lege med deres forældre.
De to mødre, som var i legelandet, da vi ankom, måtte dog gerne være der.
Så måske det blot er fædre, der ikke er velkomne.

14. februar 2026

Hej Gert,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at jeres besøg ikke levede op til forventningerne. Vi tager feedback om både rengøring og vedligeholdelse meget seriøst og vil gennemgå dette internt for at sikre, at vores faciliteter altid er sikre og indbydende.

Med hensyn til legelandet og at forældre ikke må lege, må man selvfølgelig gerne tag sig af sin mindreårige børn. Jeg beklager, hvis der er har været en miskommunikation og misforståelse, dette tager vi selvfølgelig også med videre.

Udemærket sted

Rigtigt fint sted, vi var i viborg. God betjening men desværre trækker rengøringen af toiletterne en del ned😕

13. februar 2026

Hej Christian,

Dejligt I havde et godt besøg hos os! Vi beklager dog rigtig meget at rengøringen ikke levede op til vores standard, dette er taget med videre til rette personer, således at det ikke skal ske igen.

Vi håber at kan byde jer velkommen igen

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Alt kødet var koldt jeg fik fra…

Alt kødet var koldt jeg fik fra grillen, siger det til tjeneren, og hun siger derefter jeg bare skal give ham kødet tilbage igen, og han vil varme det lidt mere for mig på grillen, kender de ikke til hygiejne? deres kød er genopvarmet, og de har ikke målt temperatur på deres kød inden de smider det på grillen, total dårlig oplevelse, vi var afsted 6 personer. Kommer aldrig igen.

12. februar 2026

Hej Michael,

Tak for din henvendelse.

Vi er meget ked af at høre om jeres oplevelse hos os.
Kødet skal selvfølgelig være varmt og lækkert, og servicen i orden.
Derfor vil vi tag hånd om det med det samme, og gå i intern dialog, så det ikke sker igen.

The grill

The grill.
Virkelig dårlig oplevelse. Maden var kold & udtørret. Tjenerne, smilede ikke, snakkede ikke, spurgte ingen gang om maden var god eller sagde god aften. Kødet lugtede bestemt hellere ikke godt, ham der servede kød smilede ingen gang, lyttede ikke til hvad man ville have & sagde ingen ting. Det var sidste gang jeg sætte mine ben på grillen.

6. februar 2026

Hej Tina,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det gør os virkelig kede af at læse, at dit besøg hos os ikke levede op til forventningerne. Kold og udtørret mad samt en service, der ikke føles imødekommende og opmærksom, er på ingen måde den standard, vi ønsker at levere.
Vi tager din feedback meget alvorligt – både i forhold til madens kvalitet og vores medarbejderes service og attitude og tager det med videre til rette personer internt. Det er vigtigt for os, at vores gæster føler sig velkomne, bliver mødt med et smil og får en god oplevelse hele vejen rundt.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Jeres allergi guide/liste er…

Jeres allergi guide/liste er misvisende.

Jeg har cøliaki, og må derfor ikke få mad som indeholder gluten (hvede, byg, rug m.m)
I har fx skrevet at jeres pommes frites er glutenfri, men det er de IKKE. Hvis man tilbereder pommes frites i en frituregryde, hvor man OGSÅ tilbereder mad med panering, fx nuggets, så er de pommes frites ikke glutenfri mere, da gluten fra det mad, sætter sig fast på det andet mad. Det synes jeg er lidt "uhyggeligt" at jeres kokke ikke ved den slags, og det gør det derfor meget usikkert at spise hos jer, hvis man har en allergi. Man kan ikke derfor ikke stole på jeres allergi guide/liste.
Hvis man har cøliaki og spiser gluten, så kan man blive meget syg. Folk med cøliaki ødelægger deres tarme ved indtagelse af gluten. Ens tarm er op til 1 år om at blive rask igen. Derudover har man større risiko for tarmkræft og knogleskørhed. Men alt dette kan I læse om, hvis I googler "cøliaki".

Jeg endte med ikke at turde at spise jeres mad, og stå ude på toilettet grædende, fordi jeg følte mig til besvær ved jeres personale og ekskluderet fra selskabet, som jeg var i byen med.

Hej Camilla,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og tak fordi du deler din oplevelse så ærligt, Camilla.

Det gør os virkelig kede af det at læse, at vores allergiguide har været misvisende, og endnu mere at det har fået dig til at føle dig utryg, ekskluderet og så påvirket, som du beskriver. Det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have hos os.

Du har helt ret i din forklaring om cøliaki og krydskontaminering i friture – og det er en alvorlig problematik, som vi tager meget seriøst. Hvis vores information giver indtryk af, at noget er glutenfrit, uden at vi kan garantere korrekt håndtering, så er det en fejl fra vores side. Det er ikke godt nok, og det undskylder vi oprigtigt.

At du endte med ikke at turde spise og stod alene med den følelse, du beskriver, rammer os hårdt. Ingen skal føle sig som en belastning eller stå grædende på et toilet, fordi vi ikke har været tydelige eller dygtige nok. Det ansvar ligger hos os – ikke hos dig.

Din feedback er meget vigtig, og vi vil bruge den konkret til at gennemgå og rette vores allergiguide samt vores procedurer og viden i køkkenet, så vi ikke bringer gæster med allergier eller cøliaki i en utryg situation fremover.

Endnu en gang: undskyld for oplevelsen. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – og fordi du satte ord på noget, som virkelig betyder noget.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Vi var til afslutning og valgte Bowln…

Vi var til afslutning og valgte Bowln fun Næstved. De havde forholdsvis godt travlt. Alligevel formåede de at hjælpe alle og nå rundt. Vi havde drikkevarer der var forsinkede dog kom de og kompenserede med andet udover drikkevarerne. Alt i alt var vi 20 tilfredse og glade kunder 👌🏻😁

Hej Muhittin,

Tak for den dejlige anmeldelse!

Det er skønt at høre, at I havde en god afslutning hos os – også selvom der var godt gang i den. Vi er glade for, at vores personale fik hjulpet jer alle, og at vi kunne rette op på forsinkelsen med drikkevarerne.

Tusind tak fordi I valgte Bowln Fun Næstved – vi håber at se jer alle igen til endnu en hyggelig og sjov oplevelse 🎳

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Brunch buffeten var under alt kritik

Brunch buffeten var under alt kritik, aldrig har jeg oplevet så elendig tilberedning. Der var hår i maden, fluer i juicen og beskidt bestik.

1. februar 2026

Hej Lianne,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse – det er helt uacceptabelt, at maden ikke var tilberedt ordentligt, og at både juice, bestik og hygiejneniveauet ikke levede op til standard. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vi følger straks op internt for at sikre, at dette ikke gentager sig.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Fint koncept med børne fødselsdag i…

Fint koncept med børne fødselsdag i har... Men nå man selv skal henvende sig for at hør hvornår man skal spille Laser tag, hvornår man skal spise, hvordan man få saft og slush ice og ikke mindst høre hvornår der er skattejagt og så med bliver glemt så det hele bliver skubbet så det ender med at forældrene må stå og vente på at hente deres børn fordi I ikke har ordenlig tid til at tage jer af den så er det ikke pengene vejre mere

Hej Réne

Tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse. Det glæder os, at I synes om selve konceptet, men det er selvfølgelig meget utilfredsstillende at høre, at afviklingen ikke fungerede. Ved børnefødselsdage skal programmet være tydeligt, og vores personale skal tage ansvar for at guide jer gennem hele forløbet – det burde ikke være nødvendigt selv at skulle spørge ind til aktiviteter, mad og drikke. At I ovenikøbet oplever, at dele af programmet bliver glemt og tidsplanen skrider, beklager vi oprigtigt. Det lever ikke op til vores standarder. Vi tager jeres feedback meget alvorligt og bruger den til at forbedre planlægning og koordinering fremover.

Iskold restaurant ⛄️

Betjeningen var sød og venlig 👍
Restauranten var is-kold.
Vi sad fem mand og frøs alle ⛄️
I skræmmer jeres kunder væk ligeså stille og roligt ……..

27. januar 2026

Hej Lau,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores betjening – det sætter vi stor pris på 👍
Det er selvfølgelig ikke i orden, at temperaturen i restauranten har været for lav, og vi beklager meget, at I sad og frøs. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Vi tager din feedback seriøst og følger op på indeklimaet, så det ikke gentager sig. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Håbløst

Håbløst, man bestiller fri bar til 13 mennesker får 1 liter x3. Man slår, går op og venter 15 min imens en times bowling stadig køre. Gør det dyre og nemmere for dem der køber det

30. januar 2026

Hej Malte,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores gæster. Fri bar-konceptet burde have været tydeligere forklaret, og ventetiden ved baren lyder desværre også alt for lang. Vi tager din feedback meget alvorligt og bruger den til at se på, hvordan vi kan gøre oplevelsen både nemmere og mere fair for vores gæster fremover.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Jeg har været inde og bowle og spise…

Jeg har været inde og bowle og spise med min familie i aften og det var så koldt at vi måtte tage vores jakker på mens vi spiste og det samme gjorde bordet ved siden af os

29. januar 2026

Hej Martin,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Det er vi rigtig kede af at høre – det er bestemt ikke meningen, at man skal sidde og spise med jakken på. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Vi tager din feedback med videre, så vi kan sikre bedre komfort fremover. Vi håber, I ellers havde en hyggelig aften sammen, og at vi må byde jer velkommen igen under bedre forhold.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Den som i har i Roskilde er virkelig…

Den som i har i Roskilde er virkelig dårlig. Banen har defekter, der lugter, der er grimt. Jeg vil højst anbefale ikke at tage hen på nogle af deres steder. I er simpelthen nød til at tage jer sammen.

25. januar 2026

Hej Gulle Gås,

Tak for din ærlige tilbagemelding. Jeg er ked af at høre, at stedet ikke lever op til dine forventninger, og du ikke synes om stedets udseende.
Oplevelser som defekte baner og dårlig lugt tager vi meget alvorligt, og tjekker op med det samme.

Din feedback er sendt videre til de ansvarlige, så vi kan få gennemgået både faciliteter og rengøring grundigt. Vi beklager oprigtigt, at dit besøg har givet dig et så negativt indtryk, og vi håber, at du vil give os muligheden for at gøre det bedre en anden gang.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Min kæreste havde fødselsdag (jeg havde…

Min kæreste havde fødselsdag (jeg havde booket det til dem) og sammen med hans venner skulle de spille laser hero (20min) og bowling (1 time). Vi ankommer da kl er 21:30, vi har laser hero tid kl 21:45. Jeg kommer derop og siger jeg har booket det her, jeg møder en sød pige som prøver at gøre sit arbejde, hun er højst sandsynligt ikke blevet sat særlig godt ind i det og der var tydeligt travlt som påvirkede hende. Jeg spørger hvor mange jeg har betalt for hun svarer “14”, og det er også det antal vi er. 4 uger inden ringede jeg ud til dem for at hører om hvor mange baner jeg skulle købe, de svarer “3” fordi vi var 14. Pigen jeg snakker med på dagen siger til mig “I kan sagtens være på 2 baner når I kun er 14” som om at der måske er 2 som kan side over og vente til det er deres tur, for det er jo 6 personer pr bane som de fortalte da jeg ringede derud. Jeg svarer til hende, kan jeg så få mine penge tilbage når nu vi kun bruger 2 baner, hun siger hun lige skal snakke med hendes chef. Hun kommer tilbage og fortæller at jeg kan få alkohol for de penge som den 3 bane har kostet. Hun spørger mig hvem jeg snakkede med da jeg ringede herud, og jeg svarer navnet hvortil hun siger jamen det er også min chef jeg lige har snakket med omkring det her (en mand). Jeg svarer hende at det vil jeg selvfølgelig ikke, da de ikke skal ha alkohol herude, og jeg bare gerne vil have pengene tilbage i stedet så. Hun siger til mig om det ikke er nemmere jeg snakker med hendes chef, jeg siger jo og hun henter hende. Her møder jeg en pige og ikke en mand, som det lød på hende at hun havde snakket med, en mand omkring situationen men henter en helt anden. Jeg møder en yderst flabet og ikke særlig serviceminded pige. Jeg fortæller min situation. Og hun siger at man ikke kan være det antal (14) på 2 baner og jeg skal ha 3. Hun forstår ikke rigtig hvad jeg mener og jeg fortæller hende, at jeg jo har betalt for lang tid tiden og at jeg har 3 baner, så siger hun til mig “hvad er så problemet” så svarer jeg - problemet er at din kollega fortæller mig at jeg kan være på 2 baner og ikke behøves min 3 bane. Hvortil hun svarer “amen hun er heller ikke ligeså højt oppe som jeg er, så hun forstår det ikke” - hvad er det for en måde at tale sin medarbejder ned på ? Virkelig pinligt for hende selv, at sige sådan noget. Jeg siger til hende det er fint vi spiller på 3 baner, så siger jeg at jeg har tid til laser hero nu her (21:45) hvortil hun svarer at vi skal gå op til den gule dør, så vil vi blive lukket ind og blive sat i gang. Min veninde stod ved siden af mig, og var i chok over pigens opførsel og måde at håndtere gæster på. Vi står og venter i 10-15 minutter og der kommer ikke nogen. Jeg går derned og fortæller vi blev sendt derop og der ikke er kommet nogen, hvor drengen svarer “nååår jamen jeg kommer nu og sætter jer i gang” - der er virkelig mangel på kommunikation og der er ikke styr på noget. Tænk at have brugt så mange penge, og man skal vente og så bede om at blive sat i gang selv. Der burde være et bedre system - måske flere på arbejde og et bedre værtskab.
Alt i alt, en ret skuffet oplevelse.

23. januar 2026

Hej Sofie,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og først og fremmest undskyld, at fejringen af din kærestes fødselsdag ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, og vi er oprigtigt kede af, at aftenen blev præget af frustrationer og manglende sammenhæng.

Der er flere ting i din anmeldelse, som giver os anledning til alvorlig eftertanke. Både den uklare kommunikation omkring booking af baner, den måde situationen blev håndteret på i øjeblikket, samt ventetiden og manglende opfølgning ved laser hero er ikke acceptabelt. Især tonen over for både dig som gæst – og internt mellem medarbejdere – er noget, vi tager meget alvorligt og følger op på.

Det er tydeligt, at der har været intern misforståelse og mangelfuld koordinering den pågældende aften, og det beklager vi dybt. Uanset travlhed skal vores gæster føle sig mødt med overblik, respekt og ordentlig service.

Tak igen for din ærlige feedback – den hjælper os med at blive bedre, også selvom vi er kede af, at den kommer på baggrund af en skuffende oplevelse.

Uheldig besøg i Bowl'n'Fun

Jeg besøgte Bowling ’n’ Fun sammen med en gruppe på i alt fem personer. Vi havde på forhånd bestilt jeres “After Dark – All in One”-pakke, som ifølge beskrivelsen indeholder 2 timers ad libitum drikkevarer (inden for et givent udvalg) samt 1 times bowling, og som var tiltænkt en hyggelig aften.
Vi ankom til vores bookede tid kl. 22.00. Ved ankomst blev vi informeret om, at det ikke var muligt at få de 2 timers ad libitum drikkevarer, da stedet lukker kl. 23.00. Personalet oplyste, at dette skulle fremgå af jeres hjemmeside, men de var ikke i stand til at fremvise nogen dokumentation, hverken online eller på stedet, der bekræftede denne begrænsning.
Vi accepterede derfor, modvilligt, at vores booking i stedet blev reduceret til 1 times ad libitum drikkevarer og 1 times bowling.
Undervejs i bowlingtimen blev der dog kl. 22.45 annonceret i højtalerne, at det var sidste runde i baren, hvilket reelt betød, at vores ad libitum-drikkevarer blev reduceret til ca. 45 minutter, på trods af at vi allerede havde fået nedjusteret vores oprindelige booking.
Derudover blev vi under bowling spillet bedt af en medarbejder om at stoppe 5–10 minutter før vores bookede bowlingtid udløb, med begrundelsen at stedet lukkede. Vores bowling, som var booket fra kl. 22.00 til 23.00, blev dermed heller ikke leveret fuldt ud.
Samlet set blev en aften, vi havde set frem til som 2 timers hygge, reduceret til cirka 50 minutters forhastet spil og markant kortere drikkevarer servering, hvilket var skuffende.
Efter lukketid henvendte vi os igen til personalet for at klage over oplevelsen, men de kunne fortsat ikke fremvise dokumentation for de nævnte begrænsninger på hjemmesiden.
På den baggrund mener jeg, at vi ikke har modtaget den ydelse, vi har betalt for, og stor mangelfuld levering af den bestilte pakke, der skulles bestilles på forhånd
(IVejle)

16. januar 2026

Hej Nora,

Tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.

Vi er meget ked af den oplevelse I har haft hos os. Det er bestemt ikke det vi ønsker at vores gæster skal opleve. VI forsøger at komme i kontakt med jer.

Utilfreds med service

Vores døtre var nede og lege i legeland i dag.
Det koster normalt 30 kr,
I dag kostede det 69 kr pr person.
Vi bliver ikke spurgt om vi vil oprette et abonnement med fri leg til samme pris.

Vi ringer og spørger om de kan lave det om til abonnement, men det skal gøres når man betaler.

For dårligt, at de ikke tilbyder det, når man giver fuldstændig samme pris for en dags leg som en måneds pris.

8. januar 2026

Hej Mahmoud,

Tak for din feedback og din tid.

Vi beklager meget at der i første omgang ikke blev tilbudt abonnement. I er meget velkommen til at komme forbi centeret og vi får oprettet jer til abonnement.

Dårlig mad

Maden var kold og blev ik fyldt op så kommer aldrig mere kokken sage maden var den temperatur som det skulle men det var det så ikke

26. december 2025

Hej Henrik,

Tak for din feedback. Det er vi meget kede af at høre. Maden skal naturligvis være varm og løbende blive fyldt op, og det beklager vi, hvis det ikke har været tilfældet. Det er heller ikke i orden, hvis du har oplevet, at din henvendelse ikke blev taget seriøst.

Din kommentar er videregivet til den ansvarlige ledelse, så vi kan følge op og sikre, at dette ikke gentager sig.