Jeg står med præcis samme oplevelse som Alexander Rousing. Egentlig virkelig øv, for hvis jeg ser på min oplevelse med disse earbuds ved stillesiddende arbejde er de virkelig gode. Men nu har jeg på... Se mere
Købte et par dyre in ears (bose quiet comfort) og blev lovet at de var gode til træning og aktivitet. De falder konstant ud ved næsten samtlige træningsøvelser. De kan langt de fleste gange ikk... Se mere
Drop at brug deres chatfunktion - intet menneske fortjener den frustration jeg oplevede ved at blive ledt i cirkler og besvare de samme spørgsmål om og om igen. Virkeligt ringe bot. MEN! Da jeg rin... Se mere
At købe fra Boses egen hjemmeside er en elendig købsoplevelse. Du kan på ingen måde regne med de leveringstider, der står på hjemmesiden. Desuden får du ingen information fra Bose, hvis der er afv... Se mere
Hold jer væk INGEN kundeservice …
Hold jer væk INGEN kundeservice det lyder fint med returret, det vil jeg benytte mig af og jeg har sendt 2 mail uden svar, så har jeg ringet til dem 3 gange uden resultat man får at vide ``Vores rådgiver har travlt i øjeblikket. Deres opkald er vigtig for og vil besvares snarest. Du er nr. 1 i køen og en medarbejder vil besvare det snarest. Ventetid ca. 4 min´´ 1 gang ventede jeg 45 min – 2 gang ventede jeg 1½ time 3 – gang 75 min. uden der sker noget. Så de har absolut ingen kundeservice. HOLD JER VÆK, BOSE ER BLEVET ET SNYDE FIRMA KUN MED VARMT LUFT.
Stop straks med at købe Bose - med mindre du gerne vil snydes
Et par headsets til små 3000 kr.
L..... virker ikke
Nåmen så virker deres support vel?
Nej det gør ikke. Der er ingen der svarer.
Man kan oveni købet høre at de løfter af en gang imellem for at høre om man stadig er på.
Det er sikkert noget med den måde de måler servicelevel på. Sådan en gang fusk og lusk
Ringeste kundeservice jeg har oplevet.
Jeg er nødt til at tilslutte mig den voksende horde af folk der er utilfredse med kundeservicen hos Bose.dk
Jeg har et par høretelefoner Soundsport Free True Wifi hvor knapperne på højre enhed er begyndt at smuldre. Det er liiiige over de 2 års reklamationsret, så jeg spørger til en pris for at få dette udskiftet. Jeg sad først næsten en time i kø på kundeservice nummeret - INTET svar.
Jeg har prøvet deres Whatsapp - INTET svar.
Jeg bliver godt rød i sikringen og skriver så til Technical Support som svarer efter 1 time.
"Du bedes venligst kontakte os pr. chat (Kan findes under kontakt os på bose.dk) eller telefon.
Det er til dato den ringeste service jeg nogensinde har oplevet med et produkt af den kaliber. De skulle evigt skamme sig at have så arrogant og ligegyldig en holdning til deres kunder.
Reagere Bose ikke på Whatsapp eller mail, er jeg nødt til at snakke med Forbrugerrådet Tænk.
Batteriet blev dårligt på min Bose headset…
Batteriet blev dårligt på min Bose QC-35II cirka to uger efter garantien udløb.
Deler kritikken om at det er svært at komme igennem til supporten men efter at have prøvet et par uger at komme igennem til kundesupport kom jeg igennem.
Efter at have afleveret serienummeret så meddeler medarbejderen at de skifter mit headset gratis. Jeg spørger til garanti og så får jeg at vide at Bose strækker garantien i visse sager.
Har fået et helt nyt headset, det hele tog tre dage. Så mit forhold til Bose er nu i bedring :-)
Elendig kundeservice af dimensioner
Elendig kundeservice. Man betaler en høj pris for deres produkter og så når man har brug for kundeservice er der ingen hjælp at hente. Utal af forsøg på at komme igennem til deres Whatsapp (som de selv henviser til via hjemmeside) til deres danske kundesupport pr. telefon hvor ingen tager telefonen, selv efter en times ventetid, den fortsætter bare med at ringe og via deres FB chatbot.
Det er så ringe service af så stort et brand og så skal vurdere om man vil købe deres produkter fremadrettet.
Har forsøgt at få fat i BOSE
Har forsøgt at få fat i BOSE. Hovedtelefonerne er defekte og skal byttes men jeg kan intet se på hjemmesiden om hvordan man forholder sig til en sådan situation. Har brugt en time på at ringe til tre forskellige afdelinger, ingen svarer. Har skrevet en meddelelse på deres facebook side, ingen svarer. Har sendt en mail til den mailadresse jeg fandt her på Trustpilot, (kunne ikke finde en mailadresse på hjemmesiden), ingen svarer.
Kan ikke komme igennem hos kundeservice
Jeg har forsøgt i 3 dage i træk at komme igennem til kundeservice, men ingen tager telefonen?
Der er ingen mail, Facebook eller andre måder at kontakte dem på.
I dag var jeg nummer 1 i 40 minutter før den pludselig lagde på.
Skræmmende man betaler så meget for så dårlig support.
Meget dårlig service, bør have 0 (nul) stjerner
Jeg hopper med på vognen, at der er utrolig dårlig service hos Bose. Bestiller et produkt, 1-2 dages levering. Der sker absolut ingenting. Kontakter Bose og får en sludder for en sladder. Ender til sidst med at annullere min ordre, og henvender mig i stedet for til Hi-Fi klubben og bestiller mit ønskede produkt bare fra Sonos. Mit råd: Brug Hi-Fi klubben
skuffelse
Det kan godt være at min bedre mandlige halvdel synes BOSE har fantastiske produkter. Men det er ikke service eller et firma man får lyst til at handle hos.
Bestilte en soundbar 300 d. 8/12, i ordrebekræftelsen og på hjemmesiden står levering inden for 1-2 hverdage, som en fødselsdagsgave til 20/12. I dage den 14/12 har jeg fortsat ingen afsendelsesmail fået. Ringer til Bose, for man kan ikke henvende sig skriftligt (mail) til overhovedet, dybt kritisabelt. Er på vent i 25 min, uden angivelse af hvilket nummer jeg er i en evt. kø. Lægger på, prøver via Wats app, som de selv foreslår under "kontakt os". Intet sker. Ringer igen og kommer igennem. Medarbejderen oplyser at produktet ikke er afsendt da de ikke har flere på lager. Der kommer måske ny sending 21/12, og det er ikke sikkert at denne sending kan nå at komme ud før jul. Jeg annullere ordren. I skrivende stund kan man fortsat gå ind på bose.dk og bestille samme produkt, der står leveres 17/12. Det er meget ringe at man lover noget man godt ved man ikke kan holde. Skidt salgsvirksomhed. I min naivitet tænkte jeg at jeg vel kunne købe produktet gennem et andet firma, men nej. Forhandles kun direkte gennem bose.dk.
Det minder mest om suspekte udenlandske internet firmaer, hvorfor ikke have en hjemmeside der er opdateret i forhold til lagerstatus. Hvorfor er der ingen mailadresse man kan kontakte bose på? Hvorfor har bose ikke tilegnet sig deres trustpilot profil, er man helt lige glad med kundernes oplevelser, man tjener måske for mange penge til at bekymre sig om det?
Har kun produkter fra Bose.
Har 2 revolve højtalere som har 3-4 år på bagen, begge har virket upåklageligt også appen når jeg konnekter på begge som har forskellige navne. Har lige ringet til deres teknisk support for at få hjælp til at finde ud af hvilke serier der kunne afspille med partymode - super hjælp til at vælge. Har modtaget en ny soundlink color, det/de virker bare sammen!! Alt lyd jeg har er Bose surround-anlæg mm.
Ringe servie
Måske er deres produkter ok, når de virker, med service og kundesupport, det er det mest ringe jeg overhovedet har oplevet. har nu igennem 3 uger ventet på en opringning, men ak..., har lige nu siddet og hørt musik og ventet og ventet i 35 minutter, så nu smider jeg på. Jeg skal af med mit Bose udstyr, aldig mere Bose
Ringe kundeservice og manglende levering
Bestilte et sæt Sleepbuds. Bose skrev så, at de forventede levering d. 16.10. Jeg ringede til deres support d. 23.10 for at få dem til at rykke UPS, der åbenbart ikke kan finde ud af at stå ud af bilen og ringe på for at aflevere en pakke. Svaret var, at det kunne Bose ikke gøre noget ved, men jeg kunne da selv ringe til UPS (alle der har prøvet det, ved at det får man som modtager ikke noget ud af). d. 30.10 sender Bose så en kredit nota, da UPS stadig ikke har kunne formå at ringe på vores dør (der er to personer, der arbejder hjemme for tiden, så vi ved, at de ikke har været forbi). Alt i alt står jeg nu uden min vare, som er betalt, og med udsigt til op til 28 dage før jeg får mine penge tilbage. Det er yderst skuffende behandling af en virksomhed som Bose
Dårlig kundeservice
Jeg bestilte er headset d. 7/10, der står 1-2 dages forsendelses tid på hjemmesiden. jeg ringer til jeres "kundeservice" d. 13/10 og får at vide at min varer ikke er blevet sendt i nu og han tager fat i jeres logistik afdeling. Jeg ringer så til jer igen i dag d.19/10 og får at vide at i stadig venter på svar for logistik afdeling og der var intet han kunne gøre. 6 dage uden svar? den kan virkelig ikke være rigtigt. Nu må i venligst godt tage at få finger ud af et hvis sted og få sendt mit headset...
Da jeg beder om kompensation for jeres dårlige "kundeservice" bliver jeg blankt afvist af jeres medarbeder. Jeg forventer at få kompensation for jeres dårlige service, da kan ikke være rigtigt at et high-end brand som jer, ikke har styr på sine ting.
Ordre nr. WH11680104
Tvunget til at bruge UPS
De insisterede på at sende pakken med UPS, som ikke kan finde ud af at levere en pakke. Resultatet er at den i forvejen meget lange leveringstid nu forlænges med en uge fordi UPS er inkompetente. Havde foretrukket alle andre firmaer.
Dårlig oplevelse og kundeservice
Har fået tilsendt et forkert produkt... Da jeg ringede til kundeservice og fortalte det for at få hjælp til hvad jeg skulle gøre, fik jeg at vide, at jeg skulle returnere produktet, og at jeg så ville få pengene tilbage efter ca. 7 bankdage. Når jeg havde modtaget mine penge kunne jeg så selv få lov at prøve at købe mit produkt igen. Problemet er, at produktet jeg købte var et specialtilbud, som ikke garanteres haves på lager når jeg modtager mine penge om tidligst en uge.
En virkelig skuffende oplevelse. Fejl kan ske, men synes godt man kan forvente en form for kompensation, når man skal bruge sin tid på at oprette en fejl firmaet har lavet. Øv.
Elendig support
Elendig support, manglende information om, at produktet der er langt en ordre på er “out of stock” - det finder jeg selv ud af, ved at ringe til kunde “support” ... kundeservice? nope!!
Elendig support oplevelse
Mit QuirtComfort 20i headset som er lidt over et år gammel kan ikke længere oplades. Jeg har forsøgt at ringe til BOSE support i 3 dage. Man venter i kø i over 45 minutter med musik uden at der sker noget, man bliver afbrudt utallige gange og skal ringe op igen. Endelig kommer jeg igennem, men får at vide at det ikke er muligt at fejlmelde produktet da jeres danske medarbejder er på ferie og at jeg kan ringe tilbage på onsdag næste uge. Et ordentligt firma ville tage imod fejlmeldingen selvom jeres eneste danske medarbejder er på ferie eller I kunne tilbyde at ringe mig op når han er tilbage. Alt dette foregår på engelsk som vi alle taler flydende her i danmark.
BOSE stram op!!
Har en in-Ear headset hvor mikrofonen…
Har en in-Ear headset hvor mikrofonen ikke virker.
Ventede i over 1time uden at komme igennem, utrolig dårlig service.
Kan ikke ringe dem op, kan ikke maile til dem. Tænker ikke det er et mærke jeg vil bruge fremover
Bose Portable Home Speaker
Jeg købte Bose Portable Home Speaker med henblik på at bruge den med AirPlay, som det foreskrives at den kan. Det virker ikke. Jeg ringer til Bose, og får at vide, at AirPlay er en sekundær funktion, som jeg ikke kan forvente virker.
Så skuffet over Bose
Så skuffet over Bose.
Tilbage i tiden stod valget mellem Bose eller Sonos. Ingen tvivl om Bose vandt, blandt andet fordi Bose lovede at jeg ALTID kunne tilknytte nye højtaler til SoundTouch systemet.
Men hvor utroværdige er i, når jeg nu skal udvide systemet, med nye ikke konvertible højtaler!!!
Fool me once shame on you fool me twice shame on me.
Nu vil jeg satse på et nyt system, i mens mit Bose eventyr stille og rolig dø i kælderen. Jeg har mistet tilliden til jer :(