Mest elendige kundeservice / produkt vejledning … hun sammenligne gu hjælperen en induktions kogeplade med bildæk 😜😜 lav slidbane, men du kan godt køre…. Og så kogepladen virker, og kan være væggen... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bosch: Innovative kvalitetsprodukter og serviceydelser fra områderne autoteknik, forbrugsgoder og industriteknik
Telegrafvej 1, 2750, Ballerup, Danmark
- www.bosch.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg har sendt min lidt ældre…
Jeg har sendt min lidt ældre robotplæneklipper til rep. hos Bosch servicecenter. Den kan desværre ikke repareres. Som “plaster” på såret, har Bosch sendt mig et tilbud, på køb af en ny robotplæneklipper, til en meget meget skarp pris!! Jeg er selvstændig håndværker, og har ikke oplevet ligende med andre mærker. Overraskende god service.

Bosch6 ZOO AKKUSTØVSUGER.
Bosch6 ZOO AKKUSTØVSUGER.
2 måneder før støvsugeren fyldte 3 år, holdt den op med at fungere. Laderen blev checket og ydede det den skulle, så det var batteriet der var dødt.
Oprindelig købte jeg et Boshprodukt, fordi firmaet har et godt omdømme. Den fejl gentager jeg ikke !

Bosch varmepumpe climateclass 6100i
Bosch varmepumpe climateclass 6100i. Sådan en købte vi for 1 år siden. Den har sammenlagt kørt i 14 dage. Resten af tiden har den været defekt. Bosch lover og lover at der kommer en montør. Det har der så været 3 gange. Hver gang kommer montøren uden reservedele eller mere passende en ny pumpe. Sidst er vi blevet lovet at nu havde de fået reservedele, og der vil komme montør i start af uge 7. Ved kontakt til Bosch i dag onsdag uden montørbesøg, bliver der oplyst at montøren desværre har ferie.
Kan vi anbefale en varmepumpe fra Bosch NEJ og aldrig har vi oplevet en dårligere service!
Føj i burde skamme jer.
Problem ikke løst.
Jeg vil gerne ændre min oplevelse:
Vi fik som nævnt hurtigt besøg af Bosch, men den fejl de skulle kigge på igen efter deres besøg, og da vi ringer til dem, har de åbenbart valgt at kigge på noget andet da de var forbi.
Vi har også fået to regninger. Efter besøget fik vi en regning der gik i nul, hvilket vi tænkte var fordi problemet ikke var blevet løst, men så har vi her for nylig modtaget et ny regning på omkring 4.000. Vi ved ikke for hvad.
Gammel oplevelse:
Vi har lige købt hus, og havde problemer med en Bosch varmepumpe. Det firma der havde sat den op, havde ikke tid til at se på den, så vi ringede til Bosch, der hurtigt kom forbi og løste problemet.

Besvarelse fra Bosch
Hvordan kommer man i kontakt med Bosch…
Hvordan kommer man i kontakt med Bosch kundeservice ?? Har prøvet at ringe og sende jer mail forgæves. Har i et tlf nr hvor i tager jeres tlf ??

Besvarelse fra Bosch
Umuligt at få kontakt med kundeservice for varmepumper
Nu har jeg i mere end en uge forsøgt at få en ansvarlig Bosch person til at ringe mig op for tegne en service aftale på min Bosch varmepumpe. Jeg har udfyldt jeres onlineformular 2 gange...uden at modtage en kvittering. Jeg har talt med en venlig Bosch telefonreceptionist af 4 omgange siden d. 16/1/23, som forsikrende mig om at jeg ville blive ringet op ASAP. Nu skriver vi fredag eftermiddag d. 20/1/23...Jeg har stadig intet hørt. Er der overhovedet en ansvarlig organisation som tager deres kunder alvorligt bag dette fortagende????
Lækker maskine, men laaaaang ekspeditionstid
Købte en Bosch pro slagboremaskine og så på deres hjemmeside at de kørte en pro deal kampagne omkring levering af en boremaskine.
Sendte kopi af kvittering mv. ind via deres hjemmeside og fik en bekræftelse om at de ville gennemgå den, siden har jeg intet hørt, det er nu 1,5 måned siden. Tænkte det var mærkeligt så prøvede at skrive til dem igen, fik nu en automatisk svarer om at de har 8 ugers ventetid!!!? 8 uger, godt jeg ikke manglede en reservedel.
Værktøjet er fantastisk men 8 uger til at besvare en mail er utilstedeligt.
Jeg har været oppe med vores støvsuger…
Jeg har været oppe med vores støvsuger i Bilka da den ikke virkede mere. Den blev sendt ind til rep, den kunne desværre ikke laves så vi fik pengene retur, det skal siges at dem var halvandet år gammel. God service
Fik i uge 12 leveret og installeret en…
Fik i uge 12 leveret og installeret en varmepumpe har ikke siden kunne få varmer vand end ca. 40-46 grader varmt vand og efter utallige service besøg hvor de hver gang ligger ansvaret over på vvs’eren som så udføre, nye rør , jeg har efterhånden en installation der mere ligner kunst end et varmeanlæg, mit forrige gasfyr vat Boch mine øvrige hvidevare er også Boch og har aldrig haft problemer, har flere gange bedt dem skifte styreenhed hvilket de nægter, nyeste er der nu skal skæres hul i isoleringen på varmtvandsbeholder for at undersøge om termostat kan sidde udvendigt i stedet for inde i beholderen, jeg valgte Boch fordi jeg troede de havde noget af markeds bedste men nu er min tålmodighed slut og vil hermed advare andre med at skifte til Boch varmepumpe da det er mit intriger at jeg ville være bedrer stillet med selv markeds billigste varmepumpe, her hjemme har vi fået et nyt slogan som et køb aldrig Boch da det et det ringeste produkt og så oven i købet til langt højrer priser
Bosch varmepumpe leveres ikke af deres partner efter 8 måneder. Nu har jeg opgivet at få en Bosch varmepumpe - har ventet 8 måneder.
I juni 2022 kontaktede vi Bosch for at få et tilbud på en varmepumpe. De henviste så til deres samarbejdspartner John Jensen VVS. Vi fik så et tilbud, som vi sagde ja til og en leverancedag der sagde starten af oktober. Vi har nu den 21. december og der er stadig intet sket. Men det værste er at vi ikke får noget at vide om en eventuel leverance dag. Vi er virkelig ærgelige over at vi ikke tog et andet firma.

Dumme bosch
Min boremaskine gik i stykker lige da jeg havde købt den så jeg kom til at bore et søm i min dollerik
Bosch unlimited serie 6
Jeg har i dag været i Bilka med en Bosch unlimited serie 6 støvsuger der er defekt (den giver stød når man bruger den)
Jeg oplever at jeg ikke kan få et nyt produkt men skal vente 28 dage på at få den repeteret
Da jeg Beder om at få mine penge retur er det ikke en mulighed da Bosch har bestemt at alle vare skal repareres.
Bosch, jeg er ikke imponeret.
Det kan ikke være rigtigt at man køber et nyt produkt, som før man kan benytte det, så skal det lige repareres.

Bosch serie 2 støvsuger
Bosch serie 2 støvsuger
Anmeldelse nr 2 af samme støvsuger
Støvsugeren har udover de tidligere beskrevede gener med støj og ufleksible slanger, lugtet fra den blev tændt første gang, en lugt der minder lidt om en blanding af de gennemsigtige plastik sække, som lugter gummiagtigt og afføring rent ud sagt.
Nu har jeg testet den i 5 måneder og den stinker stadig når den er tændt og lugten breder sig i hele rummet der bliver støvsuget i.
Jeg synes måske at Bosch bør komme på banen og sige noget i forhold til den model støvsuger.
Bosch komfur med induktion
Jeg har købt en Bosch komfur som ikke kan have tre kogeplader igang på lav eller høj varme, uden at den taber varme på den store plade. Tekniker var herude og påstår at sådan skal det være.
I min verden ikke et komfur der virker og deres reklamationsafdeling vender ikke tilbage. Så køb ikke et Bosch komfur, hvis du ønsker at have gang i 3-4 kogeplader på en gang, for det kan ikke holde temperaturen
Jeg fik svar fra Bosch med det samme, omkring min kritik og gav mulighed for at jeg kunne skrive direkte til en person. Dette gjorde jeg med det samme, og fik en tilbagemelding om at de ville vende tilbage. Dog har jeg fortsat intet hørt fra dem, hvilket bare gør min oplevelse af dem endnu dårligere.

Jeg købte 2 stk 18V værktøj
Jeg købte i Bauhaus 2 stk 18V værktøj, idet der i butikken stod et stort skilt, at man fik batteri og lader gratis ved køb af 2 maskiner. I butikken henviste de til, at jeg skulle henvende mig til BOSCH for at få min gratis gave. Jeg har nu skrevet med BOSCH kundeservice flere gange og de kan ikke se kampagnen og sender mig links til alle mulige andre kampagner, som jeg ikke kan bruge. De forholder sig ikke til det faktum, at der står et skilt i butikken med netop denne deal og beder mig nu gå tilbage til butikken. Butikken har ikke noget med kampagnerne at gøre, så de henviser tilbage til BOSCH, som ikke vil hjælpe. Virkelig en dårlig oplevelse. Varerne ryger naturligvis retur og jeg køber et andet mærke, selvom det skulle have været givet som gave denne weekend. Magen til dårlig service skal man lede længe efter!

Opvaskemaskine 2år og 8 dagen
Opvaskemaskine 2år og 8 dagen, beskeden er slip 1289kr for et service, garantien er udløbet. Udover de 1289kr kommer eventuelt reservedele ny maskine koster 3000kr. Hvis en opvaskemaskine kun holder 2år er det godt nok et dårligt produkt til den pris! Der udover syntes jeg det er rigtig dårlig service, da maskinen er 8 dage over garanti!
Bosch skulle have minus stjerner for service!
Vi har efterfølgende haft dialog med bosch, de har undskyldt oplevelsen og vi har fået en rigtig god behandling. Så tak for at I læser og handler på de anmeldelser i modtager!

Besvarelse fra Bosch
Fin support funktion I har på jeres…
Fin support funktion I har på jeres hjemmeside.....bare synd at I ikke selv bruger den og besvarer jeres mails.
Så nu prøver jeg om jeg kan få en respons fra jer, her igennem Trustpilot.
Jeg har siden sommerferien bøvlet med min Indego S+ 500.
Jeg kan ikke forstå, hvorfor I ikke bare opdaterer jeres software så den bliver i stand til at slå alt græsset fra afgrænsningskabel til afgrænsningskabel, både når den klipper i lige baner og de skrå baner???
Intelligensen går jo ligesom fløjten, når den i stedet vælger, at slå fra et punkt på afgrænsning kablet og så ud midt på græsplænen for så, at vende om og køre mod afgrænsning kablet igen og efterlader den halve græsplæne uslået???
Jeg har fulgt jeres installationsvejledning til punkt og prikke. Ved min flagstang har jeg også fulgt jeres vejledning for nedlægning af kablet, men under kortlægning af haven kan den ikke se området, trods det at jeg har lagt kablet fuldstændig efter jeres anvisning. Der er intet sted hvor kablet krydser over hinanden på tilbagevejen. Alt er som i har beskrevet i vejledningen. Så under kortlægningen fortsætter indego ligeud i stedet for at følge kablet rundt om flagstangen.
Ved efterfølgende græsslåning støder den på flagstangen og mapper den derefter som en forhindring, med det resultat, at et stort område ved flagstangen ikke bliver slået???
Hvis vi lige et øjeblik ser bort fra kablet rundt om flagstangen, så følger den ellers kablet fra start til slut under kortlægningen. Den følger også kablet når den laver kantklipning. HVORFOR kan den så ikke slå alt græsset indenfor kabel afgrænsningen???
Det ser rigtig fint ud når den klipper i parallelle eller diagonale baner, bare møj irriterende at den efterlader så meget uslået græs!
Når I nu har lavet en app til den, hvorfor laver I så ikke en løsning, hvor man kan fortælle den, hvor den skal slå, i stedet for som nu, kun at fortælle, hvornår den skal slå?
Jeg håber inderligt at I vil tage mine spørgsmål seriøst og besvare dem. Og endnu bedre at I finder en brugbar løsning på problemerne. For det er skisme den smarteste robotklipper jeg endnu har set, så det vil give god mening at i fulgte jeres opfindelse til dørs og fik alt til at fungere, som jeres fine reklamefilm viser.
5500 kroner + tilbehør er altså en pæn udskrivning for noget der kun virker halvt.
Ser frem til at høre fra jer.
Mvh
Brian
Svar til Bosch
Jamen jeg har jo netop skrevet en ubesvaret mail til jer. Det er jo derfor jeg skriver herinde nu.
Så jeg havde jo håbet at i ville besvare min lange skrivelse herinde. Er sikker på at, der også er andre, som har de samme problemer, og som også ville have glæde af jeres svar.

Besvarelse fra Bosch
Bestilling af dele til Græstrimmer.
Bestilling af dele til Græstrimmer ”AdvancedGrassCut 36”
Prisen på delene 198kr. Ekspeditionsgebyr / transport 72,50kr.
Efter lang tid ser jeg at beløb er hævet på min konto. Men varen har jeg ikke hørt noget om at varen var på vej.
Jeg talte med en rar medarbejder hos Bosch der kan se at varen er på vej retur til Bosch, da den ikke er afhentet. Der har INGEN information været om afhentning i GLS shop.
De krediterer varerne, men ikke transporten??? Det er Bosch som der har aftale GLS. GLS som ikke har informeret mig om afhentning i pakkeshop. Så bør de også hæfte for fejlen!
Det giver virkelig ikke point. Det kan ikke anbefales at gå ind i Bosch afhængighed. Flere maskiner med fældes batterier. Dårlig support

Ledningsfri støvsuger
Købte for ca. 2 år siden en Bosch ledningsfri støvsuger..Den støvsuger fint, men når støvbeholderen skal tømmes, så er det med et stort svineri, støv og nullermænd flyver ud over det hele.
Det filter der sidder i, er fyldt med så meget fint støv, at når man ryster det, så står der en fin sky op, med et gråt ulækkert støv..
En rigtig dum måde, den støvbeholder sidder på, og dum måde den skal tømmes.
Så oplevelsen med den støvsuger, er vi meget utilfreds med, bander hver gang den skal tømmes😠
Købte en bosch støvsuger med casch…
Købte en bosch støvsuger med casch back. Det er nærmest umuligt at få sine penge ad den vej. Efter flere forsøg fik jeg en mail retur med besked om der manglede oplysninger og et link hvor jeg kunne uploade kvitteringen. Linket virkede heller ikke men fører til en henvisning til forsiden.. : skørt.