Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ben met mijn dochter 10dagen naar Salou geweest. Voor mij 20 jaar geleden en dochter eerste keer vriendelijke chauffeurs en hostesses. Wij zijn in Hotel best oasis park salou Geweest. Eten wa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Boeking ging makkelijk en extra opties maakten het alsnog tot een goede prijs. Keurig gereden vanuit Limburg en vlot op bestemming. Chauffeurs en hostes zeer vriendelijk. Keurig verzorgd. Hotel da vi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Losse buspendel van Pineda de Mar (verblijf bij daar wonende vrienden) terug naar Maastricht. Vertrek mooi op tijd, zelfs te vroeg. Aardige chauffeurs Dennis en Erik met betrouwbare uitstraling en s... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op de heenreis koffer vermist, terwijl onze koffers er als 1e ingingen omdat wij als laatste afgezet zouden worden. We hebben gezien dat ze in zijn geladen.In Benidorm 1 grote chaos. Mensen worden afg... Se mere

Virksomheden har svaret

1 stjerne

Har besvaret 87 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Boosten Autobusreizen.

De bus was comfortabel, op gezette tijden pauzes ingelast en het hotel Reymar Playa was wat voor ons betreft
uitstekend, ruime slaapkamer, geweldige douche het ontbijt en diner was gewoon goed niks mis mee.

18. august 2023

Voor herhaling vatbaar !

Afgelopen juli voor de 1e keer met Boosten Reizen naar Tossa de Mar geweest samen met mijn dochter.
Alles was super geregeld al vanaf het moment dat we opgepikt werden in Venlo was onze vakantie al begonnen.
Ook het laatste stuk naar het hotel met de auto was super geregeld.
De chauffeurs waren ook erg gezellig en ze hebben fijn gereden zowel heen als terug maar ook de hostessen aan boord zorgden ervoor dat we niks tekort kwamen.
Bij een volgende keer zouden we wel voor de royalclass-plus gaan, qua ruimte toch wel prettiger.

14. juli 2023

Geweldige ervaring

Net terug uit Salou, Spanje. Na een heerlijke zonvakantie, welke in Nederland tijdens de busreis al begon.

Voor het eerst met 2 pubers op vakantie naar Spanje met de bus. Een hele uitdaging voor ons. We hadden de royalplus stoelen geboekt, omdat onze oudste 2 meter is.

Bij aankomst op het transferium was er gelegenheid om een betaalbaar snackje of patatje te kopen. De bus kwam precies op tijd aan. Na een vriendelijke verwelkoming reen we 13.00 uur weg vanuit Nederland. De bus was nieuw en van alle gemakken voorzien. Geen ijskoude airco, maar heerlijke ventilatie, welke de temperatuur goed hield in de bus. Dus niet te warm of te koud. We werden hartelijk en met humor verwelkomt door de chauffeurs en de hostess Mandy. We kregen van te voren de planning voor de reis. o wisten we elke stop van te voren. En dit was ongeveer na elke drie uur, 20 minuten. Er werden animatiefilms gedraaid voor de kinderen en stiekem ook de volwassenen keken natuurlijk mee.

Na de avond stop was er snachts een stille stop en daarna nog een ochtend stop, voordat we bij het hotel aankwamen.

Hier werden we hartelijk door de plaatselijke hostess ontvangen en kregen we de nodige informatie toegedeeld.

Om14.00 uur konden we de hotelkamers in. Het verblijf was geweldig. Vriendelijk personeel en service. Ook met mijn glutenintolerantie werd goed rekening gehouden. Zo kreeg ik elke dag een rondleiding van wat ik wel en niet kon eten.

Na een geweldig verblijf, werden we netjes op tijd door de bus opgehaald. Dezelfde bus en chauffeurs, dus de reis was terug net zo fijn als heen.

De kinderen willen weer graag met de bus naar Spanje, dus voor volgend jaar is er een grote kans dat we weer gaan. Er is enkel twijfe tussen eigen vervoer of Boosten Reizen.

24. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Boek nooit (online) bij Boosten!

We hadden onze eerste vakantie online via de website bij Boosten geboekt. We hadden 10 dagen volpension met water of wijn geboekt. De reis was ons prima bevallen. Echter bij aankomst kregen we te horen dat we alleen gebruik konden maken van water of wijn tijdens de eetmomenten. Dit vonden wij al enig sinds opmerkelijk aangezien dit nergens vermeld was op de website. Na telefonisch contact met boosten kregen wij terug dat dit normaal was aangezien het geen all inclusive was. Hierover valt te discussiëren, maar goed. Echter toen we de eetzaal inliepen kregen we te horen dat we tijdens het eten alleen maar recht hadden op 0.5 liter water of wijn, alles wat we meer dronken moesten we zelf betalen. Dit verbaasde ons enorm! Dit staat nergens op de website van Boosten vermeld. Daarnaast heeft dit tijdens de boeking nergens gestaan. Het stond ook niet op de papieren of de factuur. We hebben Boosten gebeld en het bij hen neergelegd aangezien we ruim €110 meer betaald hadden hiervoor. We kregen van Boosten terug dat ze er niks aan konden doen en dat we maar telefonisch moesten boeken dan hadden ze dat ons verteld. Dit is natuurlijk raar als je de mogelijkheid biedt om online te boeken. Je betaalt voor iets wat je helemaal niet krijgt. Voor ons was de maat dus vol. Desondanks dat hebben we er een leuke vakantie van gemaakt.

29. juli 2023
Boosten Reizen-logo

Besvarelse fra Boosten Reizen

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw bericht.

Het spijt ons te horen dat u onduidelijkheid ervaarde over de verzorging.
Zoals vermeld in het "Informatie" gedeelte onder het hoofdstuk "Verzorging", is gratis water en wijn inderdaad alleen beschikbaar tijdens de maaltijden.

Mooie F1 vacantie

Wij hebben een heel mooie goed verzorgde week mogen beleven dankzij Boosten reizen.Alles was goed geregeld de busreis goede chauffeurs, goede opvang bij aankomst en vertrek,het hotel was goed de hostes Inge Borgh is een klasse appart een geweldige vrouw die haar vak goed verstaat en veel voor ons heeft gedaan tijdens ons verblijf nogmaals bedankt.Volgende vacantie gaan wij weer met jullie mee.een ervaring om niet te vergeten.Frans en Sanne.

29. maj 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte ervaring

Vorige jaar hadden wij dronken mensen achter ons zitten die heel vervelend waren, maar ze deden er niks aan. Maar dit keer was het nog 10 keer erger: we hadden nu tokkies achter ons zitten (Riet van den Berg). Ze ging ons aanvallen, slaan, en k*nker toewensen alleen maar omdat we de stoel een stukje naar achter wouden doen om te slapen, dit mocht niet van hun. Hele rit last gehad van deze tokkies uit Den Haag

2. juni 2023
Boosten Reizen-logo

Besvarelse fra Boosten Reizen

Beste meneer / mevrouw,

Wat jammer dat u ons een slechte review geeft wegens het wangedrag van anderen.

We vragen u in zo'n situatie altijd de hulp van de chauffeur aan boord in te schakelen zodat zij direct kunnen ingrijpen. Mocht dat niet het gewenste resultaat leveren kunt u 24/7 ons kantoor bellen om contact op te nemen met de bus bemanning.

Wij hopen dat uw vakantie verder uitstekend is bevallen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor het eerst in December met Boosten…

Voor het eerst in December met Boosten naar Benidorm, hele prettige reis en is voor herhaling vatbaar. de stops die onderweg waren , zijn kleiner plaatsen lekker rustig geen gehaast voor toiletten. Dat is bij Solmar wel anders dat is altijd hollen vliegen rennen naar de wc en de tussen stops zijn ook vrij lang, en bij Boosten niet. smorgens om 11 uur uit Hoensbroek vertrokken en 13 uur de volgende dag waren we al in Benidorm, ook de terugweg ging goed 11 uur vertrokken we uit Benidorm en waren al in Hoensbroek om 13 uur. Ruime zitplaatsen. We gaan weer boeken voor Jan2024

28. december 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eerste keer met Boosten reizen naar…

Eerste keer met Boosten reizen naar Reymar in Malgrat. Heen een fijne reis met Jos en Henk en hostess Jamie, lekker koekjes bij de thee, goed vermaakt in de bus. Hotel Reymar is me ontzettend meegevallen. Leuk hotel, kamer eenvoudig maar schoon. Eetzaal wat aan de kleine kant en buffet eenvoudig maar prijs kwaliteit top! Terugreis met Ernst Jan en Rudy, hostess Jamie ook fijne reis gehad heren die prima rijden en van alle informatie voorzien. Kortom voor herhaling vatbaar

30. oktober 2022

Busreis naar Malgrat de Mar

Busreis naar hotel Aqua Hotel Silhouette in Malgrat de Mar
We wilden een echte “relaxvakantie” met de bus en zeker niet met het vliegtuig na alle problemen op de luchthavens. We hebben gekozen om “boven Barcelona” te verblijven. Dit stuk van Spanje (Catalonië) is een populaire bestemming van veel Nederlanders, dus van tevoren alles uitgespit (recensies en aanbevelingen) waar we precies wilden zitten en met welke busmaatschappij we wilden gaan. Uiteindelijk gekozen om met Boosten te gaan, met verblijf in het Aqua Hotel Silhouette in Malgrat. Rustig plaatsje vlakbij het treinstation (5 min lopen) en toch ook op loopafstand van de boulevard richting Santa Susanna. Eerst persoonlijk contact gehad met Boosten voor wat vragen. Dat ging prima, ze namen de tijd voor ons en dat gaf de doorslag om te boeken.
De heenreis (vertrek om 14.00 uur uit Hoensbroek) verliep vlotjes met 2 geweldige (Belgische) chauffeurs en hostess Jamie. Schone, comfortabele bus en lekkere stoelen. De tussenstops die we onderweg maakten waren goed. Niks mis mee. Geen vertragingen gehad en op tijd om alle passagiers op hun plaats van de bestemming af te zetten. Reisleiding ter plaatse aanwezig voor uitleg hoe alles werkt en wat te doen. Wij werden ’s morgens om 08.00 uur afgezet in Malgrat de Mar recht voor ons hotel. Ingecheckt en we mochten al om 10.00 uur al naar onze kamer. Geweldige tijd gehad in het hotel met uitstekend buffet en erg vriendelijke bediening. Voor ons leek het net één grote familie die hun gasten een fantastische vakantie wilden bezorgen en dat is zeker gelukt. Voor ons zeker 4 sterren waard. Nu moet ik er wel bij vertellen dat mijn vrouw vloeiend Spaans, Engels en Frans spreekt en dat scheelt veel. Spanjaarden vinden het fijn als je moeite doet om, al zijn het maar enkele woordjes, Spaans te spreken. De communicatie is dan ook veel fijner, dat merkten wij al snel. De laatste dag vonden we minder leuk, omdat we terug moesten naar Nederland. Gelukkig hoefden we pas om 11.30 uur uit te checken (normaal is dat om 10.00 uur), en de koffers konden we (beveiligde ruimte) achter de receptie zetten. Omdat onze terugreis pas om 19.00 uur was gepland, hebben we ’s middags nog uitgebreid gegeten bij het zwembad. De bus was precies op tijd met 2 (ook Belgische) chauffeurs en jawel hoor ook met hostess Jamie. De bus was maar halfvol, dus ruimte genoeg en dan is het wel lekker dat je dan gelijk de avond/nacht ingaat, want als je dan wakker wordt, dan ben je al half Frankrijk door en ben je rond 13.00 uur weer in Hoensbroek. Conclusie zoals wij het hebben ervaren: de vakantie met Boosten is erg goed bevallen en als je toch niet met het vliegtuig of eigen auto naar Spanje wilt, dan is dit een comfortabele (en voordelige) manier om naar Spanje te gaan.

19. oktober 2022

Busreis naar Spanje

Busreis naar Spanje was best lang en in de bus deed de tv het niet, of geen geluid of geen beeld, maar voor de rest was t goed te doen wij hadden ook een leuke hostess, Wilhelmina was heel lief en behulpzaam, ja en de busreis terug was iets sneller maar daarvoor hebben wij wel bijna 2 uur moeten wachten bij aankomst in Nederland op de bus die ons naar huis bracht maar al bij al was het goed te doen.

8. august 2022

Goede service van Wil.

27 juli thuis gekomen met bus 4. We hadden fijne chauffeurs en een zeer goede hostess. Wil is haar naam. Was een fijne rit en goede bediening. Chauffeurs en Wil, nogmaals bedankt!

26. juli 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Busreis was goed ophalen en thuisbrengen drama

Busreis was goed. Nooit meer laten ophalen via de ophaalservice.

Heenreis om 6 uur opgehaald in Haarlem. Om 745 werden we de bus uitgezet bij la place omdat de chauffeur al 45 minuten pauze moest hebben. La place was dicht.
Vervolgens verder naar hoensbroek waar we om 1130 aankwamen. De 2de bus had vertraging waardoor we pas om 14 uur verder gingen.
Dus 9 uur weg om 10 man op te halen en om 15 uur pas Nederland uit te rijden.
Vervolgens om 8 uur in Spanje aangekomen. Reis verliep soepel en snel. Korte stops. Mooie luxe bus.
Hotel was oud maar schoon. Goed vermaakt
Terugreis om 19 uur opgehaald. Om 13 uur in hoensbroek. Top reis.
Maar dan weet naar huis. 10 man van 2 bussen moesten door heel Nederland naar huis gebracht worden. Om 1330 vertrokken en om 1730 aangekomen in Haarlem. Dat ging sneller dan de heenreis terwijl er door heel Nederland moesten. Helaas moesten de laatste 2 mensen weet 45 minuten wachten om verder te reizen ivm wettelijke rustpauzes.
Als we zelf met de auto naar hoensbroek waren gereden dan had de reis een 10 gekregen maar de ophaal ervaring was verschrikkelijk.
Denk dat als we nog een keer gaan we gewoon zelf naar hoensbroek rijden dat scheelt echt veel tijd.
Verder top.
Hostess aan boord super.

14. juli 2022
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Dit nooit meer reis en hotel vielen zwaar tegen.

Het ophalen en terug brengen was een ramp met circa 6 uur in de bus zitten het hotel Oasis Park Hotel in Salou is 4 **** niet waard wij kregen eerst een kamer aan de verkeerde kant als geboekt bij de receptie en personeel spreekt niemand Nederlands of Duits ondanks de vele Nederlandse gasten kregen de andere dag andere kamer in beide ontbrak de stop in het bad ook niet meer gekregen in de nieuwe kamer hing de douchekop los na veel gebarentaal uiteindelijk gemaakt de airco werkte niet die word pas op 15 Juni ingeschakeld het eten was zeer matig geen variatie en snel lauw tot koud de vele Nederlandse gasten gaven aan nooit meer naar dit hotel te gaan voor de terugreis geen communicatie toen ik al thuis was kreeg ik een mail van David dat de bus later kwam ?? al met al zeer ontevreden.

17. maj 2022
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik wil even wat kwijt over onze reis…

Ik wil even wat kwijt over onze reis met Boosten reizen naar Malgrat de Mar op 6 september heen en 21 september retour. Op de eerste dag brak er een stuk van mijn kies af, na een paar dagen begon het toch wat pijnlijk te worden
De desbetreffende hostes Ingeborg vd Pol gaf aan bij aankomst, dat zij alleen was en mocht er een probleem zijn dat wij haar een Whatsapp konden sturen, waarna zal z.s.m.contact op zou nemen.
Ik heb haar dus gevraagd of zij de tandarts (welk telefoonnummer ik aan haar doorgaf dat op de praktijk stond) kon bellen en zeggen wat er was gebeurd en om een afspraak te regelen, wat ik spreek geen Spaans tot mijn spijt.
Een aantal uren later kreeg ik een berichtje terug dat zij jarig was en op een boot zat, en of ik daar gewoon zelf even naar binnen kon lopen en vragen wanneer ik terecht kon.
Ik weet niet wat het werk is van een hostes, maar dit behoort er volgens mij ook bij . Ik heb een Spaanse collega in Amsterdam gebeld die via WhatsApp een bericht gestuurd in het Spaans zodat ik daarmee naar de tandarts kon gaan .Heb 2x bij de tandarts gezeten.
Daar ook de reis tegenviel door stoelen die niet helemaal in orde waren, en de terugreis van Hoensbroek bijna 7 uur heeft geduurd door files(dat kwam ook nog omdat in Rotterdam de chauffeur aangaf dat hij 45 minuten pauze moest inlassen omdat hij nu niet verder mocht rijden, (aardige man hij kon er ook niets aan doen) en dat er maar 1 bus door het hele land mensen af moeten zetten of op moet halen zodat je zonder file op de heenweg al 4 1/2 uur in de bus zit. Over het personeel op de bus niets dan lof, aardig en behulpzaam. Het was de eerste keer met Boosten reizen, jammer genoeg hebben wij geen goede ervaring gehad met Boosten en zullen wij niet meer gebruik maken van deze Firma, die toch goed over het algemeen word beoordeelt. ik heb Boosten eerst mijn verhaal laten horen, maar omdat ik geen reactie terug heb gehad plaats ik deze ook maar op trustpilot

24. september 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Net terug van een vakantie in Tossa de…

Net terug van een vakantie in Tossa de Mar. Georganiseerd door reisorganisatie Boosten reizen. Alles was tot in de puntjes geregeld, waarvoor dank! Mooie bus en prima service! Tevens een extra dank je wel voor chauffeur John Leeflang. Deze was zeer op de hoogte van de omgeving en was uiterst behulpzaam ( o.a. Qua informatie rondom de PCR test aldaar)

29. august 2021

Coronavoucher

Ik hoor veel over problemen met de coronavoucher. Ik had er ook een, die 30 maart afliep. Ik heb op 17 maart gebeld. Er werd mij gevraagd een e-mail te sturen. Daarop kwam meteen antwoord, dat het geld op mijn rekening gestort zou worden en de volgende dag stond het inderdaad op mijn bankrekening. De manier waarop Boosten hiermee omgaat is geweldig!!! Dus alleen maar lof voor Boosten.

19. marts 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn in het verleden ruim 10x met…

Wij zijn in het verleden ruim 10x met boosten naar Spanje gegaan .
Van Lloret de mar , Malgrat de mar en benidorm .
Nooit klachten gehad super bedrijf .
Jammer dat boosten niet in het hoogziezoen naar benidorm rijd .
Als dat wel was waren wij weet bij de partij .

21. april 2018
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

juist terug van een heel zalige reis …

juist terug van een heel zalige reis van salou van 30 juni met bus 1 terug 16 julli met bus 4 was vertraging niet erg was verwitigd maar cindy op bus 4 verdient een echte pluim heeft mijn kleindochterke heerlijk verwend ventje zijne koffie nog gebracht ha ha dat was lachen echt een heel lieve schat ; we hoopen er volgend jaar weer bij te zijn en dan weer met cindy zeker altijd nu met boosten toi toi voor boosten

17. juli 2017

Vreselijk

Bij onze dagtocht naar Londen is onze chauffeur vanaf het eerste moment steeds te laat gekomen. Hierdoor hebben wij op zowel de heen- als de terugweg de shuttle gemist, wat is geresulteerd in meer dan 9 uur vertraging. Op de terugweg arriveerden wij om 23:00 bij de shuttle, en kregen we het bericht dat wij om 07:15 pas konden vertrekken!! Volgens de planning van boosten zouden wij omstreeks 04:00 de Nederlandse grens passeren. Onacceptabel, we moesten op de parkeerplaats van de shuttle wachten, in een bus met een vies, overvol toilet.

Wanneer je een busreis boekt stel je je natuurlijk in op een wat langere reis. Geen probleem voor ons, maar door dit onverantwoordelijke gedrag van zowel Boosten als de chauffeur zal ik het nooit meer doen.

Uiteindelijk hebben we 8 uurtjes door kunnen brengen in Londen, en hebben we meer dan 28 uur in de bus gezeten. Bij het bellen naar Boosten werd de schuld bij de chauffeur gelegd die niet volgens hen niet bij hun werkte, maar voor het toering bedrijf. Er kwam geen enkele hulp, compensatie of excuses vanuit het bedrijf. Ik raad iedereen af hier ooit te boeken, en zal het zeker zelf nooit meer doen.

Tijdens het bellen naar Boosten werd mij gevraagd mijn klacht op de mail te zetten. Nadat ik dat gedaan heb kreeg ik het bericht dat ik binnen maar liefst 4 tot 6 weken!!! een antwoord krijg. Zijn de klachten zo hoog opgestapeld dat het 4 weken duurt deze door te nemen? Of heeft dit bedrijf er lak aan?

Al met al, boek geen busreizen bij dit Limburgse bedrijf. Het is duidelijk dat er aan de reiziger niet wordt gedacht.

20. december 2016
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.