Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ben met mijn dochter 10dagen naar Salou geweest. Voor mij 20 jaar geleden en dochter eerste keer vriendelijke chauffeurs en hostesses. Wij zijn in Hotel best oasis park salou Geweest. Eten wa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Boeking ging makkelijk en extra opties maakten het alsnog tot een goede prijs. Keurig gereden vanuit Limburg en vlot op bestemming. Chauffeurs en hostes zeer vriendelijk. Keurig verzorgd. Hotel da vi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Losse buspendel van Pineda de Mar (verblijf bij daar wonende vrienden) terug naar Maastricht. Vertrek mooi op tijd, zelfs te vroeg. Aardige chauffeurs Dennis en Erik met betrouwbare uitstraling en s... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op de heenreis koffer vermist, terwijl onze koffers er als 1e ingingen omdat wij als laatste afgezet zouden worden. We hebben gezien dat ze in zijn geladen.In Benidorm 1 grote chaos. Mensen worden afg... Se mere

Virksomheden har svaret

1 stjerne

Har besvaret 87 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik en mijn kids zijn net terug van een…

Ik en mijn kids zijn net terug van een heerlijke 10 daagse vakantie naar salou , hotel california garden een aanrader.
Voor zowel de heen als de terugreis geldt dat het goed geregeld was , met regelmaat kwam Kevin voorbij op de heenreis om de reizigers van een hapje en een drankje te voorzien .
Ook op de terugreis werden de reizigers voorzien van eten en drinken door een andere maar zeker niet minder leuke hostess , verder hadden we op de heenweg wat oponthoud door de bosbranden in zuid Frankrijk maar daar draaide het team chauffeurs hun hand niet voor om en werd de bus over de smalle weggetjes in de bergen gemanoeuvreerd om ons op onze plaats van bestemming te krijgen ( een verfijnd stuk stuurmanskunst en teamwork tussen de twee aanwezige chauffeurs).
Mitchel en Michel hebben er een gezellige heen rit van gemaakt met ruim voldoende stops daarnaast werd er een bingo georganiseerd , de terug rit werd verzorgd door Michel en roel en deze verliep ook zeer soepel met wederom voldoende stops.

Lang verhaal kort is dat deze reis van mij en van mijn kids 5 sterren krijgt , voor mijn kinderen was het overigens de eerste keer op vakantie naar Spanje.

7. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We gaan 2x per jaar met boosten de reis…

We gaan 2x per jaar met boosten de reis zo als altijd super verlopen chauffeur en hostess altijd vriendelijk vraag je wat krijg je een duidelijk antwoord we zijn nu in tossa de mar hotel golden bahia geen massa toerisme lekker rustig gelegen het hotel heeft 4 sterren van mij mag er 1 ster bij zo goed je ziet nergens iets beschadigd super hotel in alle opzichten de slaapkamer nog nooit zo mooie kamer gehad super
Zeer tevreden met boosten reizen en hotel
Vrg gebr corvers

20. maj 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Wij zouden 28-o4 vertrekken had me…

Wij zouden 28-o4 vertrekken had me vergist in opstap plaats bus mis gelopen gebeld naar boosten konden op vrijdag gelukkig toch op vakantie met de nodige extra kosten wat normaal is want het was eigen schuld. We hadden een 2 p kamer in eerste boeking maar wat schets onze verbazing kregen een 1 p k geen ruimte om de koffers en kleren goed weg te zetten met als gevolg de kamer niet douche niet goed schoon te maken haren op de douch vloer stof vlokken dwarrelde als de deur open stond.Reymar playa etenswaar koud ijs was half gesmolten al met al nooit meer naar reymar playa wat een slecht hotel vellen prijs te duur

12. maj 2025

Besvarelse fra Boosten Reizen

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u, ondanks het missen van de opstapplaats, alsnog met ons op vakantie bent kunnen gaan.

Jammer om te lezen dat het verblijf in het hotel niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Het betreft een eenvoudig hotel met een goede prijs-kwaliteitverhouding, dat door veel van onze reizigers naar tevredenheid wordt geboekt. Ervaringen kunnen hierin persoonlijk verschillen en de kamerindeling is afhankelijk van beschikbaarheid ter plaatse.

Wij nemen uw opmerkingen mee om toekomstige reizigers zo goed mogelijk te informeren.

Boosten Reizen / AquaMarinaHotel

We zijn vaker met Boosten Reizen geweest. Erg fijn en vertrouwd.
De heen- en terugreis was goed. Het is fijn om met Boosten te reizen!
Een 10-daagse reis en we verbleven 7nachten in het Aquamarina Hotel & Spa.

Contact en communicatie vanaf boeking en vakantiemoment was goed.

Volgend jaar weer!

7. maj 2025

Boosten Reizen is TOP!

Gisteren teruggekomen uit Benidorm met bus 1, super geregeld. Veilig en snel verlopen reis. Ik ga al meerdere jaren met Boosten Reizen, altijd top geregeld. Hostess aanbood, broodje worst. Goed geregeld. Ik wil niets anders meer als Boosten! Alle chauffeurs zijn even vrolijk en bekwaam!

27. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

BOOSTEN REIZEN ZIJN OPLICHTERS!!!

By far slechtste werkgever ooit!

ZE DOEN NIKS MET KLACHTEN!!!! Let op mensen. Je kunt klagen wat je wilt..., maar ze nemen letterlijk alles met een korreltje zout!
NAAR JE CENTEN KUN JE LETTERLIJK FLUITEN

Lonen laag..
Collega's die je meteen aan je lot overlaten... en heel onvriendelijk ook!

Vraag je om meer uren.... krijg je er naderhand MINDER.

Ga maar lekker naar Slangen Reizen of Solmar ofz. Daar wordt je beter behandeld!

7. marts 2024

Beste meneer Alexandre,

Wat jammer om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Uw bericht verrast ons, omdat wij geen melding hebben ontvangen van de situatie die u beschrijft en wij u ook niet kennen.

Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met zowel onze medewerkers als onze klanten en nemen opmerkingen altijd serieus.

We zouden graag met u in contact komen om uw ervaring beter te begrijpen en te kijken hoe we eventueel zaken kunnen verbeteren. U kunt ons bereiken via info@boosten.nl of telefonisch via 045-522 77 77.

Wij wensen u hoe dan ook het beste toe in uw verdere carrière.

Boosten Reizen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Telkens weer een fijne ervaring!

De persoonlijke en warme service van de medewerkers aan de telefoon en in de bus voelt erg prettig.

Onze reizen worden steeds perfect geregeld en tóp uitgevoerd. Wat willen we nog meer.

Alle lof voor …. eeeh …. Boosten! 😉

26. januar 2025

Fantastisch

DE persoonlijke aandacht en de manier waarop de chauffeur maar ook de hostess de reis tot een beleving hebben gemaakt. Ga zeker vaker bij ze boeken als ik naar Benidorm of Costa Brava ga

19. oktober 2024

Een dikke 10 voor service

Gisteren onze vakantie geboekt voor juni 2025 en wat zijn de medewerkers toch allemaal vriendelijk en behulpzaam! Geen vraag is teveel en ze denken echt goed met je mee! Kan niet wachten tot het zover is om weer heerlijk weg te gaan!

5. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een vreselijke vakantie naar R4 Salou…

Een vreselijke vakantie naar R4 Salou park1.

Ik ben met Boosten Reizen daar 22 oktober aangekomen voor een 10 daagse reis en vanaf dag 1 tot de 4e dag zat het hotel vol met 300 schoolpubers ( 12 jaar- 15 jaar) uit Engeland en Frankrijk die veel overlast gaven in de gang, hal, zwembad en eetzaal met veel gegil, geschreeuw zoals pubers kunnen zijn.. Via Dorien, een hostess van Boosten, ben ik van de 3e verdieping naar de 8ste verdieping gegaan waar het rustiger was in de gangen. De rest bleef hetzelfde. De 4e dag vertrokken de 300 pubers en dag 5 kwamen en weer 150 schoolpubers en 150 bejaarden in groepen naar het hotel. Ook deze groepen gaven heel veel overlast met gegil, schreeuwen en voordringen enz. Dit soort hotels wil je niet boeken voor je vakantie want dit zijn jeugdherbergen enz en ik heb na deze " vakantie" rust en vakantie nodig. Bij Boosten Reizen is dit bekend dat de R4 hotels dit toestaan dus was ik daar totaal verbaasd over dat Boosten dit accepteerd . Dit kost klanten voor het hotel en Boosten want de meeste mensen klaagde volop .Ga hier niet naar toe raad ik aan.

22. oktober 2024

Beste meneer van der Trogt,

We vinden het heel jammer dat uw vakantie is tegengevallen door vakantiegangers uit andere landen.
Volgens mij bedoelt u deze review voor hotel Salou Park I, niet voor Boosten Reizen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Alles was top !!!!

De busreis was lang maar goed verzorgd
Prima chauffeurs
Zowel heen als terug
Hostess ook goed
Verblijf in milords suites was top
Mooi appartement
Schoon en alles aanwezig wat je nodig hebt
Vriendelijk personeel / receptie
We gaan volgend jaar weer

27. september 2024

Goed

Wij gingen al meer dan 10x met Boosten naar Malgrat de Mar in Spanje bij hotel Reymar Playa, nooit problemen mee, chauffeurs en hostess allemaal behulpzaam en vriendelijk

28. september 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dat het goed verzorgd is en was.

Beste,
Wij zijn met jullie reisagentschap 10 dagen naar Tossa de Mar geweest van 20 september 2024 t/m 29 september 2024, het genieten begon al van toen wij in de bus stapten, nette bus, ruime plaatsen voor de benen, vriendelijk personeel, het hotel waar wij verbleven, zeer goed, mooie kamers netjes verzorgd, het eten, was ook zeer goed, een aanrader om bij jullie een reis te boeken.

30. september 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.