BookSpot Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I ordered a code book two weeks ago that was needed for my current position at work. I've inquired to as if it shipped via email and I'm getting no response. I recommend using a different company for... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vandaag vertragingsmail numero vijf ontvangen omtrent een boek dat ten tijde van de bestelling twee à drie werkdagen levertijd zou beslaan. Inmiddels staat de teller op drie weken levertijd, met het... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na lang zoeken achter critter van Frozen uiteindelijk hier nog gevonden. Nergens anders kon ik deze nog bestellen of waren de prijzen belachelijk hoog! Ondanks zoveel slechte reviews te lezen heb ik... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 16 december een bestelling geplaatst. Artikelen worden nog steeds verkocht, maar mijn bestelstatus staat ‘niet leverbaar’. Klantenservice via telefoon niet bereikbaar. Ik wacht nog steeds op ee... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Boghandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

BookSpot is één van de grootste online boekwinkels van Nederland en België. Naast een groot assortiment kun je op de website ook cadeauzoekers, leestips en advies vinden. Zo kun je altijd het boek vinden wat je zoekt, ook boeken waarvan je niet wist dat je ze zocht! Naast boeken verkoopt BookSpot ook films & series, games en muziek. BookSpot zet zich tevens in voor leesbevordering en de BookSpot missie: méér lezen, voor een betere samenleving. Lezen maakt mensen aantoonbaar gelukkiger en daarom maken we lezen voor iedereen aantrekkelijk, bereikbaar en betaalbaar. Ontdek BookSpot!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Fout meteen rechtgezet.

Verkeerd boek geleverd. Snelle reactie van klantendienst en correcte boek na 2 dagen netjes thuis afgeleverd. Klantendienst heel vriendelijk en hulpvaardig. Topservice.

12. december 2022

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice, reageert niet op mail en ook telefonisch onbereikbaar.

6. december 2022

Besvarelse fra BookSpot

Beste Teddy, op dit moment is het helaas wat drukker. Onze excuses dat wij nog niet aan je e-mail zijn toegekomen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00. In het weekend zijn wij niet bereikbaar. Met vriendelijke groet, Diana

Positief verlopen

Positief verlopen. Ik zet het hier maar, omdat ik op basis van de info hier getwijfeld heb om op bookspot een bestelling te plaatsen.
Twee bestellingen geplaatst, beide netjes op tijd geleverd (eentje wat langer dankzij bpost). Producten besteld die in voorraad waren.
Verpakking kan beter, wel geen schade. Boeken zaten in beide gevallen los in een grote(re) doos, dus dat is een verbeterpunt.

8. december 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf heeft mij een boek verkocht…

Dit bedrijf heeft mij een boek verkocht dat ze niet op voorraad hebben. En het is al betaald. Vrij onbeschoft van dit bedrijf. Ik adviseer daarom iedereen om niet met dit bedrijf in zee te gaan.

27. november 2022

Besvarelse fra BookSpot

Beste Kees, wat jammer dat het product niet voorradig was. Helaas kan het voor voorkomen dat de voorraad en bestelling elkaar kruisen. Het product is ook niet meer te bestellen. Ik begrijp dat dit vervelend is. Ik zie dat je al een annulering hebt aangevraagd. Ik wens je een fijne dag. Met vriendelijke groet, Diana

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfecte afhandeling van mijn bestelling!

Overzichtelijke website. Mooie prijzen. Snel de producten besteld die ik zocht. Mooie korting ontvangen voor de feestdagen. En alles werd snel en netjes geleverd. Zeer tevreden. Heb een nieuwe bestelling geplaatst!

29. november 2022

Besvarelse fra BookSpot

Goedemiddag, bedankt voor je mooie feedback. Fijn om te lezen dat je blij bent met onze website en dat je bestelling op tijd is bezorgd. Heel fijn dat je een nieuwe bestelling hebt geplaatst.
Met vriendelijke groet, Pieter

Prima ontvangen.

2. november 2022

Besvarelse fra BookSpot

Beste Wam, Het hele team van BookSpot wordt blij van jouw positieve review. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review achter te laten. Groet, Michelle

Weer perfect

Het was een tijd geleden dat ik besteld had nu 3 dvd's besteld erg goedkoop en snel geleverd Top!!

4. november 2022

Besvarelse fra BookSpot

Beste Robert, bedankt voor jouw review! Super leuk om te lezen dat je zo blij met ons bent, hier doen we elke dag erg ons best voor! Hopelijk zien we je snel weer eens bij ons terug. Groet, Michelle

Boeken als afval

Omdat ik ouder en minder mobiel ben, bestel ik hier altijd mijn boeken. Maar deze keer is de laatste keer! Telkens en telkens zijn de geleverde boeken erg geschonden (alsof ze uit een kringloopwinkel komen). Ook krijg ik telkens hetzelfde antwoord: U mag ze terugsturen (hoewel ik niet meer naar het Postkantoor kan gaan)! In plaats van het inpakpersoneel hierover aan te spreken, wimpelen ze de klanten af met steeds hetzelfde riedeltje. Onnodig daarvoor nog te chatten of te telefoneren. Vandaag weer prijs: 2 nieuwe uitgegeven boeken (ongeveer 50 €) toegekomen als vodden (tientallen pagina's omgeplooid, de boekomslagen geheel in accordeon geplooid). Nee, genoeg is genoeg! Er zijn andere webwinkels (ietsje duurder) waar men wel met respect voor de klant omgaat. En nu zullen ze hieronder terug hetzelfde schrijven: spijtig maar u mag ze terugsturen!!!! Mijn geld is goed, de geleverde goederen moeten onberispelijk zijn. Bookspot, tot NOOIT meer...

31. oktober 2022

Beste Noël,

Hier schrik ik toch echt van. Onze boeken gaan nieuw in de doos en als het dan als kringloopmateriaal er uitkomt, vraag ik me af wat er onderweg is gebeurd. Het hangt niet alleen af van het inpakpersoneel.

Nu zag ik dat jij 2 boeken hebt besteld in 2 bestellingen. Ik snap je gedachte om op die manier schade te voorkomen. Ik denk echter dat wanneer ze beide in dezelfde doos hadden gezeten er minder ruimte voor beweging zou zijn geweest. Hoe dan ook, ook 1 boek in een doos mag niet dusdanig heen en weer gaan dat de pagina's zijn omgeplooid.

Wij hebben juist heel veel respect voor onze klanten. Als een boek geschonden uit de strijd komt op het afleveradres, dan lossen we dat altijd in overleg met de klant op. Jij geeft aan dat je telkens geschonden boeken ontvangt, in jouw bestelhistorie kan ik daar helaas geen gegevens van vinden. We maken van elk contact een notitie, zodat elke collega weet wat er speelt. Heb je het niet eerder bij ons gemeld? Dit soort meldingen zijn juist zeer belangrijk.

Ik stuur je een privébericht met voorstellen hoe we dit kunnen oplossen.

Antoinette
Klantenservice BookSpot

Order geannuleerd

Gisterenavond een bestelling geplaatst. Bij het afrekenen stond er een extra boek bij, gratis. Tot zover gaat het goed.

Maar deze ochtend blijkt dat mijn order gewoon volledig geannuleerd is. De levertijd stond op 2 tot 4 weken maar nu zeggen ze via de mail dat het niet leverbaar is.

Erg balen dit, hou je site een beetje up to date dan krijg je dit gehannes niet.

28. oktober 2022

Besvarelse fra BookSpot

Goedemorgen Priscilla, wat jammer om te lezen dat je bestelling geannuleerd is. Je bestelling is helaas niet meer leverbaar. Dit bleek pas na het verwerken van de bestelling. We hebben geprobeerd nog nieuwe voorraad te bemachtigen, maar dat is helaas niet gelukt. Onze excuses voor dit ongemak.
Uiteraard zullen we het door jou betaalde bedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 7 werkdagen, aan je terugbetalen. We hopen je een volgende keer beter van dienst te kunnen zijn. Groet, Michelle

ex klanten bestelen

vorig jaar lidmaatschap na 30 jaar opgezegd nadat er gezeur en gedoe was met tegoedbonnen enz en wat schetst mijn verbazing nadat ik een jaar niks gehoord heb, word er doodleuk 24,99 van mijn rekening afgeschreven voor een tegoedbon

30. september 2022

Besvarelse fra BookSpot

Beste Ron, ik kan mij voorstellen dat je hier niet blij van wordt. Helaas is je iets fout gegaan bij het verwerken van je opzegging. Mijn excuses hiervoor. Daardoor heb je onterecht het Boekentegoed ontvangen.
Het Boekentegoed is geannuleerd, je hoeft het niet te betalen.
Het bedrag van 24,99 wat is geincaseerd is van je bestelling van 29 september met ordernummer 0129649514. Dit bedrag is inmiddels aan je terugbetaald.
Groet, Margo

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In maart een product besteld.

In maart een product besteld.
Talloze keren een fatsoenlijk bericht gekregen dat het product tijdelijk niet leverbaar was.
Uiteindelijk, meer dan 6 maanden later kom ik er achter dat bol.com dit artikel gewoon had.
Ik had het netter gevonden wanneer men eerlijk had gezegd dat ze het niet hadden en voorlopig ook niet zouden krijgen.

15. september 2022

Beste Eric,
Wat vervelend om te lezen dat je al zo lang wacht op je bestelling. Mijn excuses voor het ongemak. Bol.com hanteert op dit moment inderdaad een levertijd van 2-3 weken. De uitgever heeft bij ons aangegeven dat het boek in herdruk is gegaan. Ik ga navraag doen bij onze leverancier over de nieuwe verschijningsdatum. Je hoort van ons binnen enkele werkdagen. We informeren je via e-mail. Alvast bedankt voor je geduld. Groet, Michelle

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

CD van Tommy Mclain in voorverkoop bij…

CD van Tommy Mclain in voorverkoop bij BookSpot besteld. Ik was heel benieuwd hoe dit zou gaan lopen. Er zou immers bijna een half jaar tussen bestellen en leveren gaan zitten. Vandaag is de CD geleverd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik in de tussentijd fantastisch op de hoogte ben gehouden. Petje af voor BookSpot.

10. september 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik koop al jaren bij deze online boekwinkel!!

Ik bestel al jaren na tevredenheid bij BookSpot. Bijna altijd op tijd geleverd en anders wordt je goed op de hoogte gehouden van de nieuwe levertijd. Het assortiment is groot. Ik heb ook een aantal jaar geleden een e-reader bij hun gekocht en sindsdien koop ik ook mijn digitale boeken bij BookSpot. Ik ben VIP member en krijg hierdoor korting op mijn ebooks en tastbare boeken die ik ook nog regelmatig koopt. Ook cd's en Blurays koop ik bij BookSpot met korting. Ik vindt het een goede online winkel voor boeken en multimedia!

28. august 2022

Beschadigd boek

Ik kocht een boek bij bookspot voor € 22,00. Zij stuurden mij een beschadigd boek op. Nooit meer koop ik daar nog een boek. Ik ga voortaan de boeken kopen in de boekhandel en dan heb je tenminste geen beschadigd boek.

17. august 2022

Besvarelse fra BookSpot

Beste Mia, wat vervelend dat je het boek beschadigd hebt ontvangen. Ik zie dat er al via email contact met je is geweest. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust via email, chat of whatsapp. Met vriendelijke groet, Diana

Verrassend snelle bezorging

Verrassend snelle bezorging! De verwachting was 2 a 3 dagen, zoals vermeld! Maar ook met de belofte -voor 23.00u besteld was het boek er inderdaad al de volgende dag. Geweldig. Perfect verpakt en uitstekende afleverservice.

6. august 2022

Besvarelse fra BookSpot

Beste Lucy, bedankt voor het plaatsen van je review. Wat fijn om te lezen dat jouw pakketje zo snel werd geleverd! We hopen je in de toekomst nog veel vaker van dienst te mogen zijn. Groet, Michelle

Læs mere om andre typer anmeldelser.