Goede site om (gebruikte) boeken te verkopen. Handig en eenvoudig om de benodigde gegevens in te vullen, zoals ISBN, titel, eventuele extra foto's. Gemakkelijk versturen dmv een QR code die je ontvan... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Verkopen verloopt soepel. Wat soms onplezierig is voor de verkoper is het feit dat de verkoper een prima boek zo snel mogelijk verzendt en dan bij de beoordeling van Sara(16 april 2026) staat dat pagi... Se mere
Al meerdere tweedehands (studie) boeken aangeschaft via deze website voor interessante prijzen. De omschrijving van de kwaliteit van de boeken berust op vertrouwen in de aanbieder. Tot nu toe nog niet... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Op Booknext.nl kan je tweedehands boeken kopen of juist verkopen.
Kontaktoplysninger
Zielhorsterweg 85A, 3813ZX, Amersfoort, Holland
- info@booknext.nl
- www.booknext.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hulp bij verkeerde afhandeling
Hulp bij verkeerde afhandeling, van mijn kant, was prima

Besvarelse fra Booknext
Booknext je boeken te verkopen.
Prima manier om je boeken te verkopen.
Handig via DHL punt. Geen geprint, gewoon inleveren met QR-code.
Snelle afhandeling!

Besvarelse fra Booknext
Goede informatie over de verkoop en de…
Goede informatie over de verkoop en de betaling
Ik ben er zeer tevreden over

Snelheid
Bericht en app gehad dat iemand een boek van mij had gekocht. Via de site een pakketlabel gekocht en het boek verzonden. Binnen een week mijn geld ontvangen.

Besvarelse fra Booknext
Niet veel belangstelling als verkopende partij
Zeker een mooie en duidelijke app, alles is snel vindbaar. Alleen als verkoper valt de interesse enorm tegen. Ik heb een maand geleden 20 verschillende boeken aangeboden, waaromder recente uitgave, maar er komt totaal geen reactie op. Ik heb de boeken ook op een andere site geplaatst en daar wordt beter en sneller gereageerd. Ik vraag mij dus af hoe populair Booknext is en of de lezers deze site kunnen vinden.

Besvarelse fra Booknext
Product was geheel naar verwachting
Product was geheel naar verwachting. Je word goed door het hele proces begeleid. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Duidelijke informatie en service.

Besvarelse fra Booknext
Hele proces verliep heel soepel
Hele proces verliep heel soepel. De bezorging was supersnel. Het hangt natuurlijk af van de verkoper, maar dit keer had ik het product 's avonds besteld en de volgende morgen al in huis! Ik vind het fijn dat je gewoon via Booknext betaalt en dat uitbetaling standaard pas plaats vindt na ontvangst.

Super goede communicatie
Super goede communicatie! Via app, mail en website.
Nu al enkele boeken via Booknext verkocht. Website is overzichtelijk en constant up to date betreffende een verkoop. Heel tevreden.

Besvarelse fra Booknext
Booknext heeft heldere communicatie en…
Booknext heeft heldere communicatie en ook zeer nette regels(zoals betaling pas doorzetten als boek ontvangen is)

Besvarelse fra Booknext
Alleen review door koper op verkoper
Alleen review door koper op verkoper, waarom niet door verkoper op koper? opmerking in review van koper dat het niet snel verstuurd werd is onzin, ik heb het meteen de eerste werkdag volgend op aankoop verstuurd....dat dhl (door verkoper gekozen?) er lang over doet (ook omdat het niet in een vezendbox kan maar bij bemand DHL servicepunt) moet worden aangeboden, daar kan ik niets aan doen...

Soepele ervaring
Was skeptisch om van deze site mijn school boeken te kopen. Maar het ging heel soepel! Mijn boeken waren er binnen 1 week.

Vlotte afhandeling
Vlotte afhandeling , duidelijke communicatie, ook met de verkoper.
Boek in goede orde ontvangen en zo goed als nieuw.
Binnen een paar dagen binnen het boek .
Ik ga zeker vaker gebruik maken van dit platform.

Feed back
Boek goed aangekomen. Feed back met wachteoord etc. veel te ingewikkeld.

Prima communicatie en afhandeling
Als bemiddelaar wekt het vertrouwen dat u ook contactgegevens van de koper met de verkoper deelt.
Verder heeft u exact gedaan wat u heeft toegezegd en ook de betaling is binnen de door u gestelde termijn ontvangen. Dank voor uw bemiddeling.

Besvarelse fra Booknext
Het boek was absoluut nieuw en het was…
Het boek was absoluut nieuw en het was snel besteld. Dus perfect: 5 van 5.

Besvarelse fra Booknext
Læs mere om andre typer anmeldelser.