Se, hvad kunderne siger
Al meerdere tweedehands (studie) boeken aangeschaft via deze website voor interessante prijzen. De omschrijving van de kwaliteit van de boeken berust op vertrouwen in de aanbieder. Tot nu toe nog niet... Se mere
Virksomheden har svaret
Voor mij was boeken verkopen via Booknext nieuw, maar account aanmaken en mijn aanbod uploaden was erg eenvoudig. De site is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ik heb mijn eerste boek verkocht en... Se mere
Virksomheden har svaret
Proces zat logisch in elkaar, goed begrijpelijk wat er nog gedaan moest worden. Enige negatief puntje was dat het boek ook uit de lijst met aanbod was gehaald, ik dus niet meer zelf inzichtelijk had o... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Op Booknext.nl kan je tweedehands boeken kopen of juist verkopen.
Kontaktoplysninger
Zielhorsterweg 85A, 3813ZX, Amersfoort, Holland
- info@booknext.nl
- www.booknext.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vlotte berichtgeving en waar nodig…
Vlotte berichtgeving en waar nodig persoonlijke communicatie. Goed georganiseerd.
Gebruiksvriendelijk en transparant
Het proces is duidelijk, overzichtelijk en kost weinig tijd. Er wordt rekening gehouden met de belangen van alle partijen.
Verkopen verloopt soepel, soms mindere beoordeling (onterecht) voor verkoper
Verkopen verloopt soepel. Wat soms onplezierig is voor de verkoper is het feit dat de verkoper een prima boek zo snel mogelijk verzendt en dan bij de beoordeling van Sara(16 april 2026) staat dat pagina’s verkreukeld zijn en beschadigd en dat was pertinent niet het geval!! Er stond bij dat het boek zo goed als nieuw was: 2x in gekeken. Dan vind ik zo’n beoordeling zeer teleurstellend en onjuist. Maar hier kan Booknext natuurlijk niets aan doen. Sara verwachtte een nieuw boek voor 2 tientjes terwijl een echt nieuw boek meer dan € 80,00 kostte.
Snelle reactie en levering
Zeer snelle reactie op mijn bestelling.
Zeer snelle reactie op mijn bestelling.
Hele goede communicatie over de voortgang.
Het boek komt geheel overeen met mijn verwachtingen.
Dubbele marge bereken....bah!
Volgens mij proberen ze dubbel te verdienen; ik zet iets voor 15 te koop, zie dat ze bemiddelingfee 2,49 rekenen (logisch) + fee voor verzending dhl (2,50). So far so good. Zoek ik mijn eigen aangeboden boek op (heb ik te koop gezet voor 15 euro), zie ik dat ik deze kan kopen voor 17,50. Waardoor ze via mij 2,49 + 2,50 euro als bemiddelingfee rekenen + 2,50 voor DHL. Niet integer.....bah!

Topper 2e hands boeken
Top 2e hands boekensite Milieuvriendelijke manier om je 2e hands boeken te kopen of verkopen. Redelijke verzendkosten via DHL of Post.nl.
Snelle reactie!

Goed bedrijf
Goed bedrijf, eerlijk, snel en transparant. Doet wat het beloofd.

Beloofde kwaliteit, goede communicatie
Goede communicatie. Beloofde kwaliteit geleverd.

Snelle reacties
Snelle reacties. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Top bedrijf
Ben blij dat er zo'n bedrijf is als mediator tussen koper en verkoper

De nieuwkomer
Een snelle afhandeling .
En ze hebben met nog een paar andere vragen goed geholpen.

Besvarelse fra Booknext
Alles snel en naar wens afgehandeld.
Alles snel en naar wens afgehandeld.
Zeer duidelijke communicatie.
Een retourbedrag stond heel snel weer op mijn rekening. Booknext is betrouwbaar gebleken .

Besvarelse fra Booknext
Een 2e leven voor je boek: eenvoudig!
Het is eenvoudig om je boeken aan te beiden op de site en te bewerken. Het is ook makkelijk als een boek verkocht is, alles spreekt voor zich en iemand wordt blij van je boek.

Besvarelse fra Booknext
Fijne samenwerking en gemakkelijk in…
Fijne samenwerking en gemakkelijk in gebruik.

Booknext is duidelijk
Booknext is duidelijk, veilig,aan regels gebonden. Duidelijk voor koper en verkoper.

Hulp bij verkeerde afhandeling
Hulp bij verkeerde afhandeling, van mijn kant, was prima

Besvarelse fra Booknext
Læs mere om andre typer anmeldelser.