Banner for boohoo

boohoo Anmeldelser

207.782

2,4

Jeg har nu prøvet at komme i kontakt med dem i 72 timer (selv om de siger at der bliver svaret efter 24 timer), da der er en fejl på min ordre. Derudover er pengene trækket fra mit kort, men når jeg p... Se mere

Selv om deres tøj har virkelig høj kvalitet, er deres kundeservice desværre den dårligste, jeg nogensinde har oplevet – især når det handler om refundering. Det er nærmest umuligt at få fat i dem, sva... Se mere

Bestilte tre kjoler til galla, og ville sende to af dem tilbage. Jeg følger deres instrukser med returnering, hvilket går fint indtil jeg har afleveret den til posten. Den bliver godkendt på PostNord... Se mere

Kundeservicen er rigtig god, de svare ca inde for en dag og er meget søde. Kjolerne er ikke den bedste kvalitet men god kvalitet i forhold til prisen og de passer meget godt i størrelserne Frag... Se mere

1. Butik med modetilbehør
  2. Herretøjsbutik
  3. Dametøjsbutik

boohoo is a global fashion destination delivering trend-led style for the digital generation. Since launching in 2006, the brand has become a leader in accessible online fashion, offering inclusive collections, competitive pricing and fast-moving styles for millions of customers worldwide.

New season starts here.

New drops. Fresh fits. All eyes on you.

Under middel

208 t anmeldelser

(207.782)

4.568 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Absurd returnering

Jeg har været en trofast kunde hos boohoo i lang tid. Har altid gerne villet handle der fordi man kan finde nogle guldklumper på deres hjemmeside. Men jeg har her sidst december start januar bestilt 2 pakker hos dem. Og ville returnere begge nu her. Har altid haft nemt ved at returnere, ingen problemer og det har ikke kostet noget. Har printet det de siger jeg skal og det var det. Nu koster det 50 pund som er over 400 kr hvilket er absurd, man kan dog vælge at selv finde ud af det hvilket jeg gjorde fordi i Brugsen koster det 132 kr for et sporbart rekommanderet brev under 1 kg. Men jeg har ikke haft andet end problemer. Og det at jeg skal betale 100kr eller mere er det skjulte gebyrer der er kommet her under brexit som vi alle skal passe på. For det er fint de siger told er på dem men det nytter ikke noget de så prøver at tjene pengene tilbage via forsendelse og returnering. Jeg kommer aldrig til at handle hos boohoo igen pga alt det her, det kan ikke betale sig, det er for dyrt.

21. januar 2021

Besvarelse fra boohoo

Tak, fordi du tog dig tid til at efterlade en anmeldelse, og jeg er meget ked af at høre om den dårlige oplevelse, du har haft med vores retur service.

Jeg er nødt til at anbefale, at retur fra Danmark skal foretages for egen regning, da dette er et gebyr, der er angivet i vores T & C'er, som du accepterede, da du bestilte.

Gebyret betaler for en fuld sporbar sporingstjeneste for din returpakke, der stort set garanterer en refusion, hvis der skulle ske noget med pakken på vej tilbage til os. Hvis vi kunne tilbyde denne fantastiske service gratis, ville vi absolut gøre det, og det er noget, vi meget gerne vil tilbyde i fremtiden! - Jack

Jeg plejer ikk e at have nogen form for…

Jeg plejer ikk e at have nogen form for problemer med levering. Men denne gang har i sendt det med et helt andet fragt firma, som jeg faktisk slet ikke kender til. Jeg søgte derfor på trustpilot omkring dem, og fandt ud af at mange faktisk ikke modtager deres vare/varer.. det gør mig bekymret. OGSÅ fordi jeg aldrig har haft problemer med jer før. Jeg står i samme situation som Michelle og trim. Min ordre står også stille i Belgien.. jeg håber da at modtage min pakke, ellers håber jeg da vi kan få vores penge tilbage og at i efterfølgende finder et andet fragtfirma, som kan finde ud af at leverer vores ting..

Besvarelse fra boohoo

Hej Camilla, håber du har det godt! Jeg er ked af at høre, at du endnu ikke har modtaget din ordre. I øjeblikket på grund af Brexit har der været mange forsinkelser i hele Europa, som er uden for vores kontrol og ikke noget, vi kan opfange. Ordren er på rute, og den skal snart være hos dig. Lad det være længere, før dette ankommer. Ha en dejlig dag! - Nicole

Jeg har d. 3/1-21

Jeg har d. 3/1-21 bestilt en masse hos jer. Jeg følger pakken på track & trace hver dag, men den har ikke flyttet sig fra lokationen i Belgien siden fredag d. 15/1. Jeg fik en mail om at der var chance for at min pakke ville kunne blive yderligere 3 dage forsinket, hvilket jeg forstår og acceptere. Men at den er yderligere forsinket begynder at frustrere mig.

Hvad sker der?

Besvarelse fra boohoo

Hej Michelle, jeg sætter pris på at du gjorde dette opmærksom på mig.

Jeg beklager, at din ordre ikke er ankommet, når det forventes, og at den vises at have været yderligere forsinket. Jeg forstår fuldstændigt, hvor frustreret du må føle, og jeg kan absolut hjælpe med at rådgive videre om sagen. Når man ser på sporing og ser, at den ikke er opdateret siden den 15. januar, ser det ud til, at kureren oplever en lille forsinkelse med behandlingen af ​​pakken. Vi har fundet ud af, at nogle kurerer oplever nogle forsinkelser i betragtning af de problemer, der opstår med den igangværende pandemi, men de vil prøve deres bedste for at få denne forsinkelse løst, og selvfølgelig vil din pakke ud til levering til dig.

Den bedste ting at gøre er at holde øje med den sporing, der ville være sendt til dig via e-mail, og hvis der ikke er flere opdateringer inden den 1. Februar, bedes du sende en e-mail til vores kundeserviceteam via customerservices@boohoo.com, og vi kan se på enten at ombestille varerne til dig uden ekstra omkostninger, eller vi kan udstede fuld refusion. Hav en dejlig dag & vær sikker! - Jade J

ALT for lang leveringstid

Siden jeg nu ikke kan komme i kontakt med jer på anden vis, og min pakke står stille i Belgien, så må jeg jo prøve her. Jeg modtog en mail fra jer d. 11.01.21, om at min pakke var på vej - fantastisk jo -, men som jeg kan følge med på track and trace, så har den stået stille i Belgien siden d. 12.01.21. Estimeret dato for aflevering var d. 19.01.21.. Jeg har fuld forståelse for, at der KAN være længere leveringstid, men så ville jeg også forvente, at jeg ville blive holdt opdateret. Ydermere, så er det fuldstændig umuligt, at komme i kontakt med jeres udbringnings partner (Landmark Global)

Besvarelse fra boohoo

Hej Trim. Jeg sætter pris på, at du gjorde dette opmærksom på mig, og jeg er ked af at høre, at du har haft problemer med at komme i kontakt med at have endnu ikke modtaget din ordre. Alle vores kontaktoplysninger kan findes på stedet her; https://no.boohoo.com/customer-service#folder-cs-folder-contact, og vi forventer ikke, at vores kunder når ud til kureren, medmindre det er instrueret. Vi anbefaler vores kunder at holde øje med sporing til enhver tid, da det er her en given opdatering til ordren vises. Vores kundeserviceteam leverer ikke løbende opdateringer, du ser, hvorfor derfor sporingsoplysningerne gives. Jeg vil sende dig en privat besked for at anmode om et par ordreoplysninger, så jeg kan få dette undersøgt for dig, men kan du svare så snart du kan? Tal snart! - Jade J

Dårlige I deres størrelser

Billigt tøj. Noget i god kvalitet andet I ret lav kvalitet. Jeg ved ikke endnu om jeg vender tilbage, men det kunne være jeg vil give dem en chance mere. De får helt klart points for flot billigt tøj og hurtigt levering. Noget er måske endda for dyrt i forhold til kvaliteten på tøjet. Købte 28 stk tøj for knap 1500-1600kr. Det er hvad min anmeldelse er baseret på.

Enten så elsker man deres tøj ellers gør man ikke. Tænker det er en vurderings sag.

10. januar 2021

Besvarelse fra boohoo

Hej Aliya. Jeg sætter pris på at du tog dig tid til at give os en gennemgang af kvaliteten og priserne på vores varer og tak for din feedback også. Al feedback er meget værdsat, især hvor den fortæller os, hvor vi har brug for at forbedre, da vi altid leder efter en ny måde at gøre det på. Jeg håber, du vil holde fat i dine dejlige nye varer, men hvis du beslutter at returnere nogen tilbage til os, kan du naturligvis finde alle vores returneringsoplysninger på hjemmesiden. Jeg håber at se dig shoppe med os igen snart, pas på! - Jade J

Tilfreds

Jeg har bestilt fra boohoo et par gange nu og jeg er super tilfreds! Varerne er super billige og leveringen er altid som forventet.
Selvfølgelig hænger pris og kvaliteten sammen, men stadig rigtig gode produkter!

15. december 2020

Besvarelse fra boohoo

Hej tak Mathilde, fordi du tog dig tid til at give en femstjernet anmeldelse til os. Dine venlige ord går virkelig langt, og vi ser frem til at høre fra dig igen i fremtiden! - Jack

Jeg har bestilt varer for boohoo

Jeg har bestilt varer for boohoo - Pludselige 2 uger efter jeg har bestilt mine varer, og stadig ikke modtaget det. Får jeg besked om, at de er refunderet!!!

13. december 2020

Besvarelse fra boohoo

Hej tak, fordi du tog dig tid til at give en anmeldelse, og jeg er så bedrøvet over at høre dette!
Jeg har tjekket sporingen, og det ser ud til, at pakken var gået tabt på vej til kurerer, så vores lagerfyr hurtigt fik ordren fuldt tilbagebetalt til dig, så du ikke behøvede at vente på en pakke, der muligvis aldrig er ankommet!

Som du kan forestille dig, er dette ikke noget, der ofte sker her, og det sidste, vi vil gøre, er at erklære en pakke som tabt, fordi der ikke er en bedre følelse end at åbne en pakke fuld af smukke nye tøj.

Jeg er gået igennem og har betalt leveringsgebyret nu for dig, og dette rammer din konto senest den 12. januar med en e-mail-bekræftelse.

Vi beklager, at vi ikke kunne få pakken til dig ved denne lejlighed, men det er noget, vi vil undersøge med kurerer for at sikre, at dette aldrig sker igen. - Jack

Har været fast kunde siden 2014

Har været fast kunde siden 2014, og overordnet set har/er jeg tilfreds, der er nogle enkle gange hvor tøjet har været dårlig i kvaliteten eller lidt misvisende kontra billedet af tøjet på hjemmesiden, men langt de fleste gange meget tilfreds.
Jo billigere pris, desto billigere kvalitet af tøjet..
Har en gang prøvet at få refunderet penge for tøjet som var udsolgt, 2 dage efter stod de på kontoen igen..

12. december 2020

Hej frøken J

Tak, fordi du tog dig tid til at efterlade en femstjernet anmeldelse til os. Det er så rart at høre, at du har været en så loyal kunde i så mange år! Vi sætter stor pris på din feedback oven på din glødende loyalitet!

Håber at høre fra dig igen i fremtiden Miss J, har en dejlig dag! - Jack

Rigtig god kundeservice

Boohoos kundeservice er altid yderst tilfredsstillende. De håndterer alle problemer meget professionelt, de svarer hurtigt på henvendelser og er meget venlige. Jeg vil til enhver tid anbefale at handle hos Boohoo!

5. december 2020

Besvarelse fra boohoo

Hej, mange tak for den dejlige anmeldelse. Vi elsker at høre, hvor godt vi har været i stand til at gøre for dig i dag med problemet, og jeg håber, du ikke har yderligere problemer med os. Håber du får en dejlig weekend, vi håber snart at se dig shoppe med os igen! - Nicole

penge tilbage

Har jeg fået mine penge tilbage.

25. november 2020

Besvarelse fra boohoo

Hej, jeg har tjekket din konto, og jeg kan se, at en refusion blev udstedt tilbage til din oprindelige betalingsmetode den 23. oktober og vil være ryddet inden den 30. oktober. Hvis du ikke kan finde din refusion, bedes du kontakte din kortudstedende bank - Mange tak Michelle

Jeg har bestilt noget tøj fra jer her…

Jeg har bestilt noget tøj fra jer her den 17, men pakken har slet ikke rykket sig overhovedet. Der står den stadig er i London klar til transport, men intet sker. Der stod der ville gå 2-3 dage for 5 dage siden.

24. november 2020

Besvarelse fra boohoo

Hej Catrine, hvis du kan svare på min private besked med dit ordrenummer og din e-mail-adresse, vil jeg bestemt se på din konto og rådgive dig yderligere - Tal snart Michelle

update

Thanks for sending over your account details Catrine. I can see that you selected the standard delivery and this can take up to 10 working days to be received. I can see on the tracking that your order is in transit and is now in your country and will be with you no later than the 30th of November 2020. Thanks and take care. Lynda

Har handlet fra boohoo mange gange

Har handlet fra boohoo mange gange! Nogle gange er kvaliteten af tøjet bedre end andre, men jeg er oftest tilfreds. Denne gang havde jeg nogle ting jeg skulle returnere, og det kostede 50,- for returlabel. Jeg sendte afsted, og efter et par ugers ventetid fik jeg mine penge tilbage. Jeg er glad for at handle på boohoo :)

23. november 2020

Besvarelse fra boohoo

Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​recensie achter te laten Sarah.Blijf veilig.

Helt fantastisk kundeservice

Helt fantastisk kundeservice! Vi havde købt varer og skulle returnere nogle af dem. Kom til at krydse en forkert ting af på retursedlen, så fik refunderet for lidt. Skrev til deres kundeservice og de svarede inden for 1 time og klarede lige den ekstra refusion uden yderligere spørgsmål. Det eneste ærgerlige er, at man selv skal finansiere og betale for returforsendelser til England, så det er jo lidt dyrt her fra DK af.

1. november 2020

Besvarelse fra boohoo

Thanks for taking the time to leave us a great review Karin !Charles

Kom på 5 dage

Elsker tøjet! Normalt passer jeg en 38 i butikker. Jeg bestilte en størrelse 38 til et par bukser, og de var lidt store da de kom, men kan stadig tage den på. Jeg skulle bare købe en 36 her så ville den passe perfekt. Kvaliteten er der i mod også god i forhold til priserne. Da jeg bestilte var der 50% rabat. ELSKER min taske, lidt lille indeni i forhold til hvad jeg regnede med. Jeg anbefaler helt klart, at man lige kigger forbi herinde! Jeg skal i hvert fald bestille igen.

20. oktober 2020

Besvarelse fra boohoo

Tak for din feedback, super glad for at du kunne bestille størrelse 36 og var i stand til at pakke dig selv 50% rabat! Glad for at du elsker din taske! Pas på! Amelia

BEDRAGERI VED RETUR

Hej!
Jeg har igennem lang tid været en fast og trofast kunde ..

Nu har jeg så modtaget en pakke hvor meget af tøjet ikke lever op til den kvalitet jeg havde forventet samt meget af det slet ikke passer i str ...

Jeg ville returnere og derefter ligge en ny ordre som jeg plejer men nu kan jeg se jeres returnerings system er ændret... så jeg skal nu betale 870 for at sende tøj retur for 900kr!!!!! Det er godt nok det mest forfærdelig Jeg længe har hørt om! Havde jeg vidst at i ikke længere kørte med fri returnering havde jeg aldrig købt hos jer! Og ikke nok med jeg skal betale så har i også gjort sådan at fordi jeg købte så meget at jeg skulle ha det leveret i 2 pakker så kan jeg kun få lov at returnere tøjet i 2 pakker! Selvom det sagtens kan være i en skal jeg nu betale dobbelt for at sende 2 pakker til jer!!
Tænk at fordi man bestiller hos jer og ikke kan bruge alt skal jeg miste 900kr eller beholde noget tøj som er yderst forfærdeligt!

Det jo det rene bedrageri!!!

Jeg ønsker en redegørelse for dette og jeg ønsker en forklaring på hvorfor i ikke har gjort jeres nuværende kunder opmærksomme på at i har ændret returnerings procedurerne????

Vh
En meget sur og utilfreds kunde!!!

13. oktober 2020

Besvarelse fra boohoo

Jeg sætter pris på at du tog dig tid til at give os feedback Sofie. Undskyld, at du er utilfreds med din ordre ved denne lejlighed. Jeg sætter pris på kvaliteten og størrelsen på den modtagne ordre ikke var som forventet, og det er helt fint at ønske at returnere dette. Jeg kan se, at du sidst returnerede en vare tilbage til os for 3 år siden, og returprocessen er nu ændret, og alle oplysninger om, hvordan du vender tilbage fra dit land, findes på hjemmesiden. Du er velkommen til at returnere ordren i 1 pakke med kureren efter eget valg, og så snart denne er modtaget tilbage, vil vi helt sikkert få refusionerne behandlet.
Dine kommentarer til den erfaring, du har haft, er vigtige for os og vil blive videregivet til det relevante team for at foretage forbedringer, hvor det er muligt. Hvis du har brug for hjælp til returprocessen,
bedes du kontakte os ved hjælp af Twitter Whats-appen eller på Facebook for et hurtigere svar eller e-maile os på customerservices@boohoo.com. og vi hjælper dig gerne. Retur tager normalt
29 dage fra returdagen for en refusion, der skal udstedes. Opbevar forsendelsesbeviset et sikkert sted, indtil der er foretaget en refusion. Tak. Lynda

Virkelig dårlig retunerings politik!

Virkelig dårlig returnerings politik!!!
Jeg endte dsv med at betale 490 kr, for at sende min pakke retur!!!!!!!
Det er simpelthen for åndssvagt og latterligt.
Anbefaler ingen at handle fra Boohoo.
Mine veninder har dsv også haft rigtig dårlige oplevelser, i form af modtagelse af forkert vare og dårlig kundeservice.
Gør dig selv den tjeneste, og hold dig langt væk fra Boohoo.

12. oktober 2020

Besvarelse fra boohoo

Jeg sætter pris på at du tog dig tid til at give os feedback. Undskyld, at du er utilfreds med din ordre Yasemin.
Vi er opmærksomme på, at tilbagevenden fra nogle områder undertiden kan være lidt dyrere, så vi arbejder aktivt med at udvide og få flere returcentre derude. Forhåbentlig kan vi tilbyde gratis retur fra dit land til en dag. Pas på. Lynda

DÅRLIG kvalitet

Svar til Boohoo: Det koster mere at returnere end jeres tøj gør, og problemet er at det er jer som virksomhed, der burde betale returfragt, når det er fordi at tøjet ikke er tilsvarende med tøjet på billederne.

Boohoo har et kæmpe udvalg af tøj, men desværre er stort set alt tøjet i SÅ DÅRLIG kvalitet. Meget af det jeg har købt, går hurtigt i stykker eller ser bare mega billigt ud. Jeg købte også et par jogging bukser, men da jeg modtog dem var de fuldstændigt gennemsigtige, man kunne se ALT igennem. Da jeg skriver til dem omkring bl.a. det, får jeg bare at vide at det ikke betegnes en fejl på buksen, (måske I så skulle skrive i beskrivelsen at de er komplet gennemsigtige?!)
Jeg plejede at bestille meget fra boohoo nogle år tilbage, dengang havde de ofte gratis fragt og varerne var billigere dengang. Nu er varerne blevet dyrere og dårligere kvalitet, hvad sker der boohoo?

8. oktober 2020

Besvarelse fra boohoo

Hej Laura, hvis du er utilfreds med varernes kvalitet, er du mere end velkommen til at returnere dem tilbage til os ved hjælp af en af ​​vores returmuligheder, der er tilgængelige på hjemmesiden, så længe de stadig har deres tags på og ikke er blevet båret. Hvis du har brug for en hånd med returprocessen, bedes du kontakte "kundeservices@boohoo.com", så hjælper vi mere end gerne - Mange tak Michelle

Ubeskrivelig dårlig kundeservice

Ubeskrivelig dårlig kundeservice! Bestille et par bukser jeg og modtager nogle helt andre end dem bestilt. Havde bestilt dem to gange før, så derfor vidste jeg de var helt anderledes end dem før bestilt. Efter mega lang korrespondance med kundeservice, og efter at de havde prøvet at bilde mig ind at de kunne variere (fuldstændig anden farve, kvalitet og style) får jeg at vide jeg selv skal ligge ud for Porto som er 250 kr og dyere end selve bukserne jeg købte og at de først kan sende de nye bukser til mig når de har modtaget de gamle og så er det ikke sikkert de har dem på lager. Aldrig oplevet så dårlig service og inkompetent kundeservice!

26. september 2020

Besvarelse fra boohoo

Jeg har set på ordren og kan se, at joggerne returneres, og vi har tilbudt at sende dig et gavekort som en måde at undskylde. Så snart ordren er modtaget, refunderes dette, eller hvis du kan sende postkvitteringen som tilbudt, kan vi få denne tilbagebetalt hurtigere ved denne lejlighed. Send denne kvittering ved at sende os en besked ved hjælp af Twitter Whats-appen eller på Facebook for et hurtigere svar, eller mail os på customerservices@boohoo.com, så vi kan få dette sorteret. Det lyder som om dette parti joggers er lidt anderledes, eller at der er et problem, som vi nu kan se på, så tak for at gøre opmærksom på dette. Pas på. Lynda