BoligaAnmeldelser

1,6

Misvisende info på Boliga omkring ens ejendom. Vores bolig er kommet på markedet, vi har så lavet pris justering 3% som svare til markedet,samt nye billeder, ej er der heller ikke taget højde for at b... Se mere

Vedr. Boliga boost (Facebook). Køb af boost annonce ved. boligsalg havde ingen målbar effekt og heller ingen forhøjet aktivitet hos ejd. mægler. Boliga påstår selv annoncen fik en (helt vild) høj kli... Se mere

Boliga er siden seneste UI opdatering blevet elendigt. Visningen af boliger er blevet fuldstændig uoverskueligt ift. før. Før kunne man se antal tinglyste kvadratmeter i stedet for blot BBR... Se mere

Min kæreste og jeg fik udarbejdet nyt skøde ifm. 50% køb i eksisterende ejendom hos BoligaSkøde. Vi var i løbende kontakt med Anders Beier, der kyndigt og professionelt rådgav os gennem processen.... Se mere

1. Boligmægler

Boliga.dk - Danmarks største uafhængige boligside

Vi arbejder for et mere gennemsigtigt og overskueligt boligmarked
Med mere end 1,1 million besøgende hver måned er Boliga.dk Danmarks største uafhængige boligside. Vi elsker boligmarkedet og arbejder hver dag for at danske boligkøbere/sælger kan gennemskue boligmarkedet. På Boliga.dk kan du let finde din nye bolig, se hvad den koster, har kostet og om den har været udbudt tidligere. Du kan søge via en søgemaskine, se boligerne på et kort eller bruge vores app til iPhone eller Android. Du kan også let sælge din egen bolig med Boliga Selvsalg.

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

Huskøberens Schweizerkniv

Boliga har alt hvad man skal bruge for at få et overblik over boligmarkedet. Derudover er deres vurderingsrapport et fantastisk værktøj til at gå i dialog med sælger. Som med alt andet statistik skal man naturligivs selv tænke sig om, men historikken på området giver et godt overblik. Derudover er deres overvågningsfunktion også alt hvad man kan ønske sig, så man kan være blandt de første, som kommer ud og ser nye boliger på markedet.

8. marts 2019

Hej Morten.

Mange tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

De bedste hilsner Team Boliga/Manja

Nemt at få overblik og information om…

Nemt at få overblik og information om de ledige boliger, der er på markedet.

18. februar 2019

Hej Emma.

Tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

De bedste hilsner Team Boliga/Manja

30 dages fremhævning betyder automatisk månedlig fornyelse

Min ejendomsmægler havde i forvejen min lejlighed annonceret. Jeg tilkøbte 30 dages fremhævning. Jeg lagde ikke mærke til, at 30 dages fremhævning betyder, at de forlænger det automatisk med 30 dage ad gangen. Dumme mig. Jeg blev derfor trukket - efter lejligheden var solgt. Jeg skrev så en venlig mail med en indvending. Den blev afvist. Ringede og klagede voldsomt over deres forretningsmetoder. De lovede at tilbageføre pengene inden for en uge. Jeg kan se i anmeldelserne, jeg ikke er den eneste, der har overset den automatiske fornyelse. Det har åbenbart ikke fået dem til at gøre det .... sværere at overse? Som jeg, har han skrevet pænt og ikke fået noget ud af det. Så må man jo skrue bissen på eller leve med usmagelige forretningsmetoder. Eller vælge en anden måde at sælge på. Min mailer siger Boliga giver færre klik end dba og Boligsiden. Så Robin Hus og Boligsiden er en bedre ide.

1. november 2018

Hej Lene.

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af at du har haft en dårlig oplevelse med at benytte ét af vores produkter, men fra vores side er det dog vigtigt at påpege følgende: vi gør opmærksom på at der er tale om et abonnement både når du køber adgang, i vores vilkår og i den e-mail du modtager fra os som kvittering lige efter dit køb. Det fremgår lige der hvor du skal betale med dit kort, så det er bestemt ikke fordi vi forsøger at skjule det.

Endvidere er vi som regel endog meget large med at kreditere betalinger, når der bliver taget kontakt til os, men der går næsten 3 uger, før du henvender dig til os vedrørende forlængelsen. Det anser vi som ret længe, specielt taget i betragtning af at du har fraskrevet dig din 14-dages fortrydelsesret ved køb (idet varen leveres med det samme).

Efter en telefonsamtale hvor du har fremført dine argumenter, har vi krediteret din betaling, trods vi dog stadig vil fastholde at næsten 3 uger er en lang reaktionstid i forhold til at vi helt automatisk også sender dig en e-mail som kvittering på forlængelsen.

Hvad angår ejendomsmægleres trafiktal m.m. er det en god idé at tage disse med et gran salt.

Mvh Team Boliga.

Tilfreds

Bruger jævnligt boliga. Hurtigt overblik.

7. august 2018

Hej Lise.

Mange tak for den flotte anmeldelse fra hele teamet :)

Bedste hilsner fra Boliga.dk//Manja

prøver at finde frem til Bagsværd…

prøver at finde frem til Bagsværd findes ikke i kbh leelr kbh omegn eller nordsjælland og der er ikke nogen steder man kan skrive søge ord

1. august 2018

Hej Finn.

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, du har haft en dårlig oplevelse med vores søgning og jeg vil gerne prøve at hjælpe dig videre.

Bagsværd hører til "Københavns omegn" i søgningen - og ellers har Bagsværd postnummer 2880 :)

Du kan enten skrive "Bagsværd" i søgefeltet på forsiden/på den udvidede søgning eller du kan skrive postnummeret - det er helt op til dig.

Der er pt. mere end 2.500 boliger til salg i det område, der hedder "Københavns omegn" på Boliga.dk. Når du kommer ind på listen med søgeresultater er den sorteret efter postnummer og Bagsværd, som er et af de højere postnumre i det område, vil derfor være mange sider inde, før boligerne kommer frem - medmindre du altså vender sorteringen om, så du sorterer den modsatte vej. Boliger til salg i Bagsværd kommer fra side 99 - eller side 25, hvis man sorterer den modsatte vej, så de højeste postnumre kommer først.

Du kan udfylde fritekst på den udvidede søgning eller ved at folde søgeboksen i toppen af listen med søgeresultater ud.

Du er meget velkommen til at sende os en e-mail på kontakt@boliga.dk så jeg evt. kan guide dig videre :)

Bedste hilsner fra Boliga.dk/Manja

Boliga vurdering af hvad sælger tjener …

Boliga vurdering af hvad sælger tjener hvis ejendommen bliver solgt til prisen er rent gætværk og kan ikke bruges til noget som helst.
I mit tilfælde har jeg boet i min ejendom i 25 år og har bygget til mm og har brugt tæt på et par millioner, ikke desto mindre skriver de at jeg tjener adskillige millioner,vrøvl fra ende til anden

11. juni 2017

Kære Bo

Tak for din kommentar – og beklager at det tog så lang tid at svare på den.

Udregningen af hvor meget sælger tjener, tager udgangspunkt i den pris, som sælgeren betalte, da han eller hun erhvervede ejendommen, sammenlignet med den nuværende udbudspris.

Formuleringen skal således læses som det, man tjener ved salg til udbudsprisen, og her bliver vi – idet vi ikke har alle oplysninger om den enkeltes økonomiske dispositioner – nødt til at gøre det ud fra en alt-andet-lige-betragtning.

Jeg er med på, at man kan diskutere semantikken i betegnelsen ’tjener’, men vores vurdering er, at det giver et billede af sælgerens potentielle gevinst. Hvordan sælger har forvaltet sin ejendom siden købet, har vi af gode grunde ikke nogen mulighed for at vurdere.

Det er Boligas APP jeg anmelder her

Det er Boligas APP jeg anmelder her. Det er rigtig synd, for der er lagt op til en masse gode funktioner, men der simpelthen så mange fejl, og hver gang man lige har vænnet sig til at bruge app'en med de fejl der nu er, så laver Boliga en opdatering, som er lige så ringe som før, men fejlene er nogle andre, så man skal til at vænne sig til det igen. Desværre er konkurrencen for svag på området, måske kan Boliga ikke tjene reklamepenge nok via app'en og nedprioriterer derfor denne, for boliga.dk fungerer rigtig fint. Deres feedback på app'en fungerer heller ikke, så man kan ikke engang oplyse dem om problemerne. Det er en ommer, Boliga!

11. april 2017

Kære Thomas

Tak fordi du gav dig tid til at give feedback på app'en.

Jeg vil starte med at beklage den lange svartid på din fuldstændig legitime kritik.

App’en har været ramt af en serie alvorlige, grundlæggende problemer, som for det første har været usædvanligt svære at identificere og for det andet har været komplicerede at løse.

Der har ikke været tale om, at vi har nedprioriteret app’en – snarere at vi har skullet skabe et nyt A4-ark ud af 40 kilo makuleret papir.

Nu er det efterhånden ni måneder siden du skrev, og vi har efter utallige fixes fået lanceret ny, forbedret version, som vi håber du får glæde af.

God søgemaskine.

Jeg har især brugt kortsøgning meget og har været godt tilfreds med resultatet. Desuden finder jeg oplysningerne om historiske salgspriser meget nyttige.

21. marts 2017

Kære John

Det er vi glade for at høre ☺

Jeg kan afsløre – hvis du ikke selv har opdaget det – at vi har tilføjet nogle ekstra features til vores annoncesider. Blandt andet kan du nu se, om støjniveauet ved boligen er til at holde ud, om haven bliver omdannet til en swimmingpool, når det støvregner, og om der er aftensol på terrassen.

God boligsøgning!

Vurderingsrapporter ubrugelige

Boligas vurderingsrapporter er fuldstændigt ubrugelige. Lad være med at smide penge ud på det. Vurderingen afveg 30% fra hvad samlignelige boliger er solgt for.

12. januar 2017

Kære Mette

Jeg vil starte med at beklage det sene svar.

Vurderingsrapporten skulle gerne give en indikation af, hvad de enkelte boliger er værd. Der vil dog være situationer, hvor vurderingen kan ramme forbi, f.eks. i områder med få handler eller i områder, hvor boligmassen er uensartet.

Det er desværre ikke muligt at lave et perfekt, maskinelt vurderingsværktøj – guderne skal vide, at vi har prøvet - og derfor skal man selvfølgelig bruge sin snusfornuft, som du jo også har gjort i dette tilfælde.

Af samme årsag lægger vi beregningerne åbent frem i vurderingsrapporten, så man selv har mulighed for at vurdere datagrundlaget.

Laust Farver

Ok bolig søgemaskine men mange fejl på app'en

Ok bolig søgemaskine men mange fejl på app'en.

7. januar 2017

Kære A. J.

Jeg skal starte med at beklage de mange fejl på app’en.

Der har været så mange grundlæggende problemer i det forløbne år, at det af og til har føltes som at afværge en græshoppesværm med en fluesmækker.

Vi har dog efter utallige bug-fixes fået elimineret fejlene, så hvis du stadig har app’en liggende på din telefon, vil en opdatering give dig en ny og væsentligt forbedret version.

Laust Farver, Boliga

Jeg kan ikke afmelde deres service

Jeg er træt af de mails .. har prøvet og afmelde , det virker ikke .

22. september 2016

Hej Michael.

Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe dig med at slå e-mails fra. Hvis du kan fremsende en af de e-mails du har fået fra os til kontakt@boliga.dk, så skal vi nok sørge for, du ikke modtager yderligere fra os :)

Bedste hilsner
Boliga.dk

Rigtig dårligt produkt og kundehåndtering

Kære Boliga.

I forbindelse med salg af min lejlighed har jeg haft en ufattelig dårlig oplevelse af både jeres produkt og jeres kundehåndtering.

Casen er, at jeres IT system bygger på eksterne services som Google Maps.

Da Google har en fejl i deres system, betyder dette, at min lejlighed bliver placeret forkert - hvilket er en meget dårligere placering. Dette betyder at jeg får langt færre kliks ind på min lejlighed.

Boliga har kastet bolden videre til, at jeg skal kontakte Google. Men hvad er det for et svar? Jeg har da ingen indflydelse på Google, og jeg har på ingen måde bedt jer om at bruge Google frem for andre online korts.

Da Boliga er det største sted at finde købere til ens lejlighed, taber jeg nu penge på at have en dårligere placering.

Da jeg endda er betalende kunde med en fremhævet annonce får jeg ingen hjælp at hente. De har tilbudt mig pengene retur, men jeg ønsker i stedet de enten ændre min position eller giver mig endnu flere besøgende.

Samtidig forklarer i, at jeres IT system ikke kan håndtere at flytte min lejlighed korrekt. Men i har allerede flyttet placeringen en gang for mig, men pga. løbende opdateringer over natten, bliver min placering ændret igen.

Da jeg aktivt ved at denne udfordring er ganske normal (trods kundeservice benægter dette), burde i enten:
- Få styr på kortet
- Eller sørger for at i IT mæssigt kan "overrule" en placering uden en opdatering smadre dette

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. En oplevelse der minder om en tur med DSB, hvor jeg ikke kan flytte til andre udbydere.

I stadig velkommen til at ringe - men i skal komme med en bedre løsning eller tilbud.

24. august 2016

Forkerte tal og dårlig kundeservice

Jeg har nu i mange år benyttet mig af en betalingsfunktion på boliga.dk kaldet vurderingsrapporter. Jeg har flere gange gjort opmærksom på at disse rapporter er fejlbehæftet, og denne gang er svaret at det ved man godt. Vurderingsrapporterne er bare ikke en prioritering for man oplyst og ingen ønsker at tage ansvaret. Dette er svaret fra en både fræk og ubehøvlet kundemedarbejder ved navn Manja, hvis serviceniveau kan ligge på et meget lille sted. Boliga er til gengæld altid lynhurtige til at hæve de 200kr. rapporterne koster, hver måned.

20. maj 2016

Kære Robin

Først og fremmest vil jeg beklage, at du har fået en dårlig behandling, da du ringede herind. Det er ikke i orden.

Vurderingsrapporten skal give en indikation af prisen på en given bolig, og den vil ikke altid være helt præcis. Det er umuligt at lave en fuldstændig skudsikker, maskinel vurdering – bare spørg Skat - så man skal naturligvis bruge sin sunde fornuft, når man benytter rapporterne.

Derfor har vi i rapporten sørget for at lægge beregningerne frem, så man selv kan justere sin analyse af markedet og ramme en mere præcis vurdering.

Som du selv skriver, har du i flere år abonneret på vurderingsrapporterne, så jeg formoder, at du på den ene eller anden måde har haft glæde af dem.