Boliga Anmeldelser 181

1,6

Misvisende info på Boliga omkring ens ejendom. Vores bolig er kommet på markedet, vi har så lavet pris justering 3% som svare til markedet,samt nye billeder, ej er der heller ikke taget højde for at b... Se mere

Vedr. Boliga boost (Facebook). Køb af boost annonce ved. boligsalg havde ingen målbar effekt og heller ingen forhøjet aktivitet hos ejd. mægler. Boliga påstår selv annoncen fik en (helt vild) høj kli... Se mere

Boliga er siden seneste UI opdatering blevet elendigt. Visningen af boliger er blevet fuldstændig uoverskueligt ift. før. Før kunne man se antal tinglyste kvadratmeter i stedet for blot BBR... Se mere

Min kæreste og jeg fik udarbejdet nyt skøde ifm. 50% køb i eksisterende ejendom hos BoligaSkøde. Vi var i løbende kontakt med Anders Beier, der kyndigt og professionelt rådgav os gennem processen.... Se mere

1. Boligmægler

Boliga.dk - Danmarks største uafhængige boligside

Vi arbejder for et mere gennemsigtigt og overskueligt boligmarked
Med mere end 1,1 million besøgende hver måned er Boliga.dk Danmarks største uafhængige boligside. Vi elsker boligmarkedet og arbejder hver dag for at danske boligkøbere/sælger kan gennemskue boligmarkedet. På Boliga.dk kan du let finde din nye bolig, se hvad den koster, har kostet og om den har været udbudt tidligere. Du kan søge via en søgemaskine, se boligerne på et kort eller bruge vores app til iPhone eller Android. Du kan også let sælge din egen bolig med Boliga Selvsalg.

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

God service, hurtig behandling. Billig pris. Kan anbefales

4. marts 2020

Hej Niels.

Mange tak for anmeldelsen - den sætter vi meget stor pris på :)

Bedste hilsner fra Boliga.dk / Manja

Både app og site døjer konstant med…

Både app og site døjer konstant med alvorlige tekniske problemer. Man må tit bare give op. Selv når det virker, virker det ikke 100% og det kan jeg sige som absolut superbruger.
Når det så er agt er der nogle fede funktioner man ikke finder andre steder. Men de burde have fået baghjul for længst af nogle hurtigere It-mus

17. februar 2020

Nemt

Nemt og overskueligt

5. februar 2020

Hej Christoffer.

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Bedste hilsner fra hele holdet på Boliga.dk / Manja

Pas på fejl i oplysningerne om ejerlejligheders ejerudgifter

De første afgørende tal i kroner, man bliver præsenteret for på boliga.dk, når man ser en lejlighed, der er til salg, er kontantprisen, kvadratmeterprisen og ejerudgiften. Ejerudgiften er vigtig, fordi den repræsenterer de faste udgifter, det koster at være ejer af lejligheden. De kommer altså oveni ejerens udgifter til finansieringen af lejligheden. Nærmere bestemt er der tale om især bidrag til ejerforeningen, ejendomsværdiskat og grundskyld. Er ejerudgiften høj, kan det f.eks. skyldes, at ejerforeningen har store omkostninger til vedligeholdelse af ejendommen, eller der kan være tale om en høj grundskyld. Det skal en køber naturligvis gøres opmærksom på, og derfor er det også et lovkrav, at ejendomsmæglere angiver tallet korrekt i salgsopstillingen.

På boliga.dk kan man desværre ikke altid regne med, at tallet er korrekt, i hvert fald ikke, når man støder på en selvsalgsbolig. Jeg har for nylig set flere eksempler på selvsalgsboliger, hvor der oplyses en for lav ejerudgift. Det skyldes forkerte salgsopstillinger.

I skrivende stund den 4. december har en enkelt sælger således mindst 5(!) lejligheder til salg alene i Københavns Kommune, hvor han i salgsopstillingerne har "glemt" at medtage udgifterne til grundskyld, som kan være på mange tusinde kroner om året. Dermed ser lejlighederne ved første blik ud til at være billigere at være ejer af, end hvad der rent faktisk er tilfældet. Og sælgeren er endda ikke hvem som helst, men en professionel med egen bolighjemmeside. Sælgeren ejer lejlighederne gennem sit bankierfirma eller andre selskaber.

Så pas på boligsøgende, og ret op Boliga!

4. december 2019

Elendig hjemmeside.

Hjemmesiden viser gamle billeder af min mors hus (Asmildhøjen 18) som er sat til salg hos HOME i Viborg.
Køber ser ikke det nye tag + tagrender/nedløb, udvendig malerarbejde samt den nye hæk m.m.
Kun prisen er rigtig.
Et problem, hvis man er sælger.

19. oktober 2019

Hej Arno.

Tak for din anmeldelse. Din mors ejendomsmægler har desværre ikke givet tilladelse til at vi kan vise billeder af de boliger, de har til salg, hvorfor vi viser arkivbilleder i stedet. Det er komplet gratis for mægler at vise billeder på Boliga.dk og de skal ikke foretage sig noget - vi sørger for det hele :)

Som vi også har informeret din mor om, kan hun sende os et billede af boligen, som vi kan lægge ind. Det er vigtigt at hun selv ejer rettighederne til billedet.

Alternativt kan din mors mægler give os tilladelse til at vise billeder på de sager, de har til salg. De kan blot kontakte os på mail kontakt@boliga.dk.

Lækker side

Lækker side nem og overskuelig

26. september 2019

Hej Daniel.

Mange tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

Bedste hilsner Boliga.dk/Manja

det nye layout er elendigt

før var boliga godt, det nye layout er super dårligt, de har fjernet den bedste funktion: sortering, jeg kan ikke længere sortere efter noget som helst, filtrering erstatter på ingen måde sortering.. det bliver en omer, jeg hopper over på boligsiden fremover.

22. august 2019

Hej Mikkel.

Tak for din anmeldelse. Du skulle meget gerne kunne benytte sortering af dit søgeresultat stadigvæk - der er en dropdown-menu i toppen af dit søgeresultat, hvor du kan vælge at sortere efter nøjagtigt samme kriterier som tidligere.

Send os meget gerne en e-mail på kontakt@boliga.dk, hvis det fortsat volder problemer.

Bedste hilsner, Boliga.dk/Manja

Boliga giver mange svar til både boligejere og lejere

Boliga giver dig god information om alle former for bolig, og Bolig foreslår løsninger på mange af de problemer der opstår, når man bor i en eller anden form for bolig. Du har selv mulighed for at spørge hos Boligas advokat.

21. august 2019

Hej Klaus.

Mange tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

Nemt og overskueligt

20. juli 2019

Hej Kim.

Mange tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på :)

Bedste hilsner Boliga.dk/Manja

Ekstrem dårlig side med forkerte…

Ekstrem dårlig side med forkerte oplysninger, som ikke opdaterer, når der er ændringer i BBR - slet ikke til at stole på. jane C

20. juni 2019

Hej Jane.

Tak for din anmeldelse. Vi viser BBR-oplysninger m.m. som det fremgår af OIS.dk og disse oplysninger opdateres ugentligt. Vi er dog desværre ikke i kontrol over hvilke oplysninger vi får hvornår, men der går typisk ikke ret længe fra de er opdateret på OIS.dk til vi får dem.

Du er meget velkommen til at sende os en e-mail på kontakt@boliga.dk med oplysninger om hvilken adresse der er tale om, så vi kan undersøge nærmere.

Transportkorridor-funktionen?

Har egentlig været meget tilfreds med Boliga.dk, især funktionen vedr. Transportkorridoren. Men efter ændringen har jeg ikke kunne finde og bruge funktionen. Vi er rigtig mange mennesker, som vil blive berørte af en evt. Ring 5-motorvej, og vi bruger funktionen til at blive klogere på, hvem og hvor vejforløbet kan risikere at løbe. Hvad er der sket med funktionen?
Vh Mette Larsen

12. juni 2019

Hej Mette.

Tak for din anmeldelse. Funktionen med transportkorridor på kortet vender tilbage inden alt for længe - præcis hvornår kan jeg dog ikke sige endnu. Vi er slet ikke færdige med at tilpasse og justere på den nye side, så det er blot et spørgsmål om tid :)

Bedste hilsner Boliga.dk/Manja

Det nye layout er forfærdeligt

Det nye layout er forfærdeligt. Kortet er dårligt og virker ikke optimalt, søgeresultater er blevet uoverskueligt. Jeg vil på nuværende sige at boligsiden.dk er blevet bedre. Det er en mega Ommer!

10. juni 2019

Hej Jon.

Tak for din anmeldelse. Vi er på ingen måde færdige med at finpudse og tilpasse det nye site og vi tager selvfølgelig din feedback med i det videre forløb.

Bedste hilsner, Boliga.dk/Manja

Nyt er - desværre - ikke altid bedre!

Jeg har været STOR fan og hyppig bruger af jeres side, hvor jeg i sin tid fandt min første ejerbolig - og nu leder efter en ny.
Men hvor er jeg dog ked af at jeres "nye look" (der selvfølgelig skal optimere for mobilbrugerne) har kostet funktioner og fungerer så utrolig dårligt på PC!!
Den tidligere mulighed for at se fx. hav- og vandløbsstigninger var rigtig vigtig, når man skal købe landejendom eller "bare" i Vandkantsdanmark.
Alle ejendommens stamoplysninger fra BBR, ejendomsskat osv. var yderligere grunde til at foretrække jer, frem for fx. boligsiden.dk (hvor jeg må indrømme, at jeg nu er "flyttet over"). Hele idéen med jeres side (for mig) var at I havde samlet en masse relevante oplysninger, som jeg ellers skulle bruge en masse tid på at finde, 7 forskellige steder..
Format af billede og kort er smadderdårligt på PC, fordi det næsten fylder den halve skærm, men samtidig har proportioner der giver rigtig dårligt overblik.
Det virker næsten som om I, i processen med at optimere til mobil, helt har undladt at teste til PC.
Jeg - og sikkert en hel del andre, købedygtige, gamle tosser som mig, ville sætte STOR pris på, hvis I kunne justere på nogle af de ting!

10. juni 2019

Hej B.

Tak for din anmeldelse. Vi er slet ikke færdige med at finpudse og færdiggøre vores nye side og hav- og vandløbsstigninger vender tilbage inden for en meget overskuelig fremtid :) *

Du skulle meget gerne fortsat kunne se BBR-oplysninger m.m., både via søgning på siden og via link fra en boligvisningsside.

Jeg kan forsikre dig for at vi har testet meget og grundigt - også til PC.

Bedste hilsner, Boliga.dk/Manja

Der blev frigivet en ny version i maj…

Der blev frigivet en ny version i maj og den er godt nok ringe. Under indtastning af en adresse autocompletes alt for hurtigt med et ubrugeligt resultat. Boliga.dk har tidligere svaret at der har været nogle serverproblemer i starten. Men det er ikke bragt i orden her en måned senere

9. juni 2019

Hej Benny.

Tak for din anmeldelse. Vi kigger på at få gjort autocompleterne lidt mindre ivrige, så du ikke får resultater, der ikke er brugbare for dig :)

En skam man ikke kan give 0 stjerner

En skam man ikke kan give 0 stjerner. Den nye side fungerer helt ad h....... til. Mine søgeagenter er forsvundet, siden kan ikke loade, kortfunktionen lagger. Er der overhovedet noget som er bedre?

Måske skulle man bare bruge boligsiden.dk i stedet. Og den har altid været håbløst ringe.

13. maj 2019

Hej Mads.

Tak for din anmeldelse. Vi har desværre haft lidt opstartsvanskeligheder i forbindelse med lanceringen af det nye Boliga.dk. Jeg håber at du vil give os en ny chance, nu hvor siden er stabiliseret :) Dine gemte søgninger skulle meget gerne stadig være at finde i Mit Boliga. Hvis de mod forventning ikke er der, er du meget velkommen til at sende os en e-mail på kontakt@boliga.dk - så finder vi ud af det :)

Bedste hilsner, Boliga.dk/Manja

Den nye boliga releaset i dag fungere dårligt

Den nye boliga releaset i dag er godt nok dårlig .. kan overhovedet ikke få den til at søge det frem jeg beder om på mobilen .. der er vist nogle test procedurer som skal strammes lidt op

10. maj 2019

Besvarelse fra Boliga

Hej Per. Tak for din anmeldelse.

Vi har haft nogle serverproblemer her efter vi lagde det nye site ud og det er naturligvis meget beklageligt. Vi har testet rigtigt, rigtigt meget og vi glæder os til vi er over opstartsvanskelighederne, så I brugere kan få en god oplevelse hos os.

Bedste hilsner Boliga.dk/Manja

Denne side er let at bruge og fungerer…

Denne side er let at bruge og fungerer fint.

29. april 2019

Hej Anni.

Mange tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på :)

Hvis du har input til hvordan vi kan komme op på 5 stjerner, er du meget velkommen til at sende os en e-mail på kontakt@boliga.dk :)

Tak igen for din anmeldelse.

Mange hilsner fra hele holdet på Boliga.dk/Manja