Boliga Anmeldelser 181

1,6

Misvisende info på Boliga omkring ens ejendom. Vores bolig er kommet på markedet, vi har så lavet pris justering 3% som svare til markedet,samt nye billeder, ej er der heller ikke taget højde for at b... Se mere

Vedr. Boliga boost (Facebook). Køb af boost annonce ved. boligsalg havde ingen målbar effekt og heller ingen forhøjet aktivitet hos ejd. mægler. Boliga påstår selv annoncen fik en (helt vild) høj kli... Se mere

Boliga er siden seneste UI opdatering blevet elendigt. Visningen af boliger er blevet fuldstændig uoverskueligt ift. før. Før kunne man se antal tinglyste kvadratmeter i stedet for blot BBR... Se mere

Min kæreste og jeg fik udarbejdet nyt skøde ifm. 50% køb i eksisterende ejendom hos BoligaSkøde. Vi var i løbende kontakt med Anders Beier, der kyndigt og professionelt rådgav os gennem processen.... Se mere

1. Boligmægler

Boliga.dk - Danmarks største uafhængige boligside

Vi arbejder for et mere gennemsigtigt og overskueligt boligmarked
Med mere end 1,1 million besøgende hver måned er Boliga.dk Danmarks største uafhængige boligside. Vi elsker boligmarkedet og arbejder hver dag for at danske boligkøbere/sælger kan gennemskue boligmarkedet. På Boliga.dk kan du let finde din nye bolig, se hvad den koster, har kostet og om den har været udbudt tidligere. Du kan søge via en søgemaskine, se boligerne på et kort eller bruge vores app til iPhone eller Android. Du kan også let sælge din egen bolig med Boliga Selvsalg.

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

Boliga skøde det gode valg

Boliga skøde var det gode valg i købet af sommerhus. Anders løste tingene hurtigt og nemt, og var altid klar med et godt råd.

Vi kan kun anbefale andre at bruge Boliga, til deres næste hushandel, hvis man ønsker en hurtig og billig handel, og med en fantastisk kundeservice.

4. oktober 2020

Hej Morten

Kompetent fagligt overblik.

Kompetent fagligt overblik.
Rådgivning og vejledning i et forståeligt sprog.
Let adgang til kontakt og hurtig respons.

30. september 2020

Hej Bodil

Tak for din fine anmeldelse :)

Et godt forløb…

Vi har fået en god og konstruktiv behandling. Fået forklaret hvad der skulle ske og der har været en god kommunikation.
Vi er fuldt ud tilfreds med forløbet.

11. september 2020

Hej Bo

Kanon oplevelse!

Fra start til slut har det været en fornøjelse at få assistance til købet af bolig, gennem Anders Beier og Boliga skøde.

10. september 2020

Hej Carsten

Mvh. Boliga.dk / Camilla

Jeg har brugt Boliga ved Anders Beier…

Jeg har brugt Boliga ved Anders Beier til at håndtere alt papirarbejde i forbindelse med køb af lejlighed. Super god håndtering. Det har været hurtigt, smidig og meget højt serviceniveau. Jeg er en super tilfreds kunde og kommer igen næste gang jeg skal handle, uanset om det er køb eller salg. Tak :-)

4. september 2020

Hej Ken

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse. Det er et fantastisk produkt de har givet boligkøbere mulighed for at bruge.
Det er billigt - og har en høj kvalitet, både i svartider, og så sandelig også i det udførte arbejde.
Som kunde føler man at der tages personligt hånd om netop DIN sag, og det er netop et koncept som mange virksomheder kan lære af - DET sætter nemlig kunden i centrum.
Spørgsmål besvaret hurtigt og meget hjælpsomt - det er utroligt de kan holde den lave pris på den service.
Nu køber vi jo ikke lige ejendom hver uge, men vil anbefale jer til enhver tid ;o)

4. september 2020

Hej JB

Stor tilfredshed

Anders Beier gjorde det virkelig godt, jeg var meget tilfreds med samarbejdet, der var meget professionelt.
Hurtigt, effektivt, trygt, uden unødige udgifter og meget venligt.

6. august 2020

Hej Lillian

Tak for din anmeldelse :)
Den er delt med Anders og resten af teamet!

Rapporter til hussalg

Vi har anvendt Boliga til at bestille tilstandsrapport, energimærke og el-rapport i forbindelse med hussalg. Det kan dårligt være nemmere og billigere end hos dem. Super service og oplevelse med den samarbejdspartner de sendte ud.

21. juli 2020

Hej Tanja

Tusinde tak for din anmeldelse :)
Vi har delt den med hele teamet og vi er glade for at kunne hjælpe!

Mvh. Boliga.dk / Camilla

Vi har anvendt Boliga i forbindelse med køb af ét-familie hus

Vi har anvendt Boliga i forbindelse med køb af hus og skivning af skøde.
Det har helt igennem været en fremragende og inddragende proces, hvor vi har følt os godt vejledt og dermed sikre på, at der sad en professionel person, klar til at hjælpe.
Hvis man har købt et ganske almindeligt hus, med en ukompliceret købsaftale, så ville jeg ikke have problemer med at ‘undvære’ en rigtig boligadvokat, men blot bruge Boliga.

25. juni 2020

Hej Gert.

Mange tak for den flotte anmeldelse - vi er glade for at kunne hjælpe dig :)
Jeg har delt din anmeldelse med hele teamet!

Mvh. Boliga.dk / Camilla

Har haft en rigtig god og positiv…

Har haft en rigtig god og positiv oplevelse med denne måde at få skrevet skøde. Langt billigere end normale skødeadvokater, og stadig med hurtig og professionel kommunikation. vh Klaus Olsen

25. juni 2020

Hej Klaus.

Mange tak for den flotte anmeldelse - det er bare så dejligt at læse at du har haft en god oplevelse :) Jeg har delt din anmeldelse med hele teamet.

Mvh. Boliga.dk / Manja

Hurtig og god sagsbehandling.

Hurtig og god sagsbehandling.
Venlig og imødekommende rådgivning til en fornuftig pris. Kan anbefales!

23. juni 2020

Hej Martin.

Mange tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på! Jeg har delt din anmeldelse med hele teamet :)

Mvh. Boliga.dk / Manja

Hurtig hjælp i forbindelse med boligkøb

Vi har købt sommerhus og havde i den forbindelse brug for hurtig hjælp. Vi sad fredag efter Kr. Himmelfart og skulle bruge hjælp inden underskrift af købsaftale, så vi kunne være sikker på at vi kunne nå de angivne deadlines til skødet, da overtagelsesdatoen kun var 1,5 uge ud i fremtiden. Jeg ringede rundt til de lokale advokater, men holdt lukket.

Efter lidt søgning rundt, fandt jeg fandt ud af at Boliga både kan hjælpe med køberrådgivning, skøde og refusionsopgørelse og de sad klar til at hjælpe på telefonen, også fredag efter Kr. Himmelfart. Vi har i hele processen oplevet hurtig hjælp og rigtigt god service. Tak for det, det var en stor hjælp i en presset situation.

Næste gang vi skal købe fast ejendom, så kontakter vi Boliga, for igen at få hurtig, sikker og tryg hjælp.

12. juni 2020

Hej Tine

Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at kunne hjælpe dig, og din anbefaling er selvfølgelig delt med hele teamet :)

Rigtig god weekend
Boliga.dk // Camilla

Jeg er simpelthen så sur på Boliga.dk…

Jeg er simpelthen så sur på Boliga.dk fordi at nu vil de have at man skal melde sig ind og sige ja til at modtage Boligas nyhedsbreve og anden markedsføring ellers kan man overhovedet ikke få lov til at kigge på de boliger der er til salg på Danmarks største boligsite. Jeg vil sgu ikke sige ja til at få reklamer skidt og møg ind på min computer bare fordi at Boliga er grådige og vil køre en uetisk linie for reklamepengenes skyld. Så Boliga der førhen har været god for brugerne kan nu for min skyld få lov til at gå rabundus med deres reklame tvangsudskrivning føj for pokker.

11. juni 2020

Hej Steen.

Tak for din anmeldelse og for din mail, som vi selvfølgelig også har besvaret.

Der er ikke krav om at du skal tilmelde dig som bruger eller tilmelde vores nyhedsbrev for at kunne bruge Boliga.dk. Der er nogle få funktioner, du ikke kan bruge uden en tilmeldt bruger, men du kan sagtens kigge på boliger til salg uden at være logget ind eller være oprettet som bruger.

Du kan også tilpasse dine tilladelser til cookies efter dine egne ønsker.

Du kan således sagtens kigge på boliger til salg uden at være tilmeldt nyhedsbrev eller være oprettet som bruger.

Tak igen for din anmeldelse :)

Bedste hilsner Boliga.dk / Manja

Hurtig og kompetent

Hurtig, kompetent og behagelig service. Anders har styr på tingene, og der er ingen ventetid ved spørgsmål.

28. maj 2020

Hej Lars,

Tusinde tak for din anmeldelse og anbefaling!
Jeg har delt den med hele teamet og Anders :)

Rigtig god fredag
Boliga.dk // Camilla

Lynhurtig og professionel service i…

Lynhurtig og professionel service i forbindelse med bodeling.
Meget behagelig og gennemskuelig proces.
STOR tak for hjælpen

25. maj 2020

Hej David,

Tusinde tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at kunne hjælpe :)

Rigtig god onsdag

Professionelt forløb

Dejligt som Boliga Skøde har håndteret vores køb af fritidshus. Fin kommunikation og opfølgning hele vejen igennem til en meget favorabel pris. Tak til Anders for et helt og holdent professionelt forløb.

22. maj 2020

Hej Flemming,

Tusinde tak for din anmeldelse og anbefaling 🤗
Jeg har delt den med hele teamet og Anders!

Rigtig god mandag