Boliga Anmeldelser 181

1,6

Misvisende info på Boliga omkring ens ejendom. Vores bolig er kommet på markedet, vi har så lavet pris justering 3% som svare til markedet,samt nye billeder, ej er der heller ikke taget højde for at b... Se mere

Vedr. Boliga boost (Facebook). Køb af boost annonce ved. boligsalg havde ingen målbar effekt og heller ingen forhøjet aktivitet hos ejd. mægler. Boliga påstår selv annoncen fik en (helt vild) høj kli... Se mere

Boliga er siden seneste UI opdatering blevet elendigt. Visningen af boliger er blevet fuldstændig uoverskueligt ift. før. Før kunne man se antal tinglyste kvadratmeter i stedet for blot BBR... Se mere

Min kæreste og jeg fik udarbejdet nyt skøde ifm. 50% køb i eksisterende ejendom hos BoligaSkøde. Vi var i løbende kontakt med Anders Beier, der kyndigt og professionelt rådgav os gennem processen.... Se mere

1. Boligmægler

Boliga.dk - Danmarks største uafhængige boligside

Vi arbejder for et mere gennemsigtigt og overskueligt boligmarked
Med mere end 1,1 million besøgende hver måned er Boliga.dk Danmarks største uafhængige boligside. Vi elsker boligmarkedet og arbejder hver dag for at danske boligkøbere/sælger kan gennemskue boligmarkedet. På Boliga.dk kan du let finde din nye bolig, se hvad den koster, har kostet og om den har været udbudt tidligere. Du kan søge via en søgemaskine, se boligerne på et kort eller bruge vores app til iPhone eller Android. Du kan også let sælge din egen bolig med Boliga Selvsalg.

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

Boliga Skøde spiller Max

Har efterhånden været igennem en hel del bolighandler og har altid brugt advokater til at berigtige handlen, men i forbindelse med køb af ejerlejlighed til vores yngste søn valgte jeg denne gang Boliga til at klare opgaven og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Dårligt var købsaftalen underskrevet, før Boliga havde udkast til skøde klar og sådan har det været hele vejen igennem - stor tak til Anders Beier fra Boliga, som dygtigt og effektivt har kørt det hele i mål.
Boliga Skøde er virkelig value for money, her kan du spare markant på de kedelige omkostninger i forbindelse med din bolighandel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

15. juni 2021

Hej Finn Foldager
Tusind tak for den meget fine anmeldelse. Vores kunders mening er meget vigtig for os. Derfor er vi glade for at se, at du er yderst tilfreds med den service du har oplevet hos Boliga.
Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Du ønskes en god dag.

Mvh. Oliver
Boliga.dk

Google Map

Tror at Google Map (Kort) på jeres side mangler opdatering ! Er alt for skør

13. april 2021

Hej Umar

Tak for din anmeldelse!
Vi vil meget gerne høre nærmere om hvor kortet ikke skulle fungere. Du er meget velkommen til, at sende os en mail til kontakt@boliga.dk med uddybelse af hvor kortet mangler opdatering.

Mvh. Boliga.dk / Camilla

Boliga er "Guds gave" til såvel sælger…

Boliga er "Guds gave" til såvel sælger som køber, når du handler fast ejendom! Lige fra oprettelse af profileringen af vores bolig, tilvejebringelse af dokumenter samt ikke mindst (og allerbedst) en supergod berigtelse af handelspapirerne fungerer Boliga, som en rigtig god og troværdig samarbejdspartner. Af en række bolighandler igennem årene har vores oplevelser med Boliga så afgjort været den mindste problemfrie handel.

12. april 2021

Hej Agner

Virker overhovedet ikke

7. april 2021

Hej Emilie.

Tak for din anmeldelse. Jeg har svært ved at genkende at hjemmesiden ikke virker, men jeg vil meget gerne høre mere om din oplevelse. Hvis du har tid og lyst, må du meget gerne sende os en e-mail på kontakt@boliga.dk med flere oplysninger.

Tak igen for din anmeldelse.

Bedste hilsner Boliga.dk / Manja

En tryg guide gennem skøde og huskøb

God service, hurtige svartider, god og behagelig kommunikation og en tryg guide gennem hele processen - Vi er utrolig glade for oplevelsen, og vil helt klart anbefale den til andre

29. marts 2021

Hej Jacob

Value for money.

Value for money.
Hurtigt, effektivt, billigt.
Gør skødedelen og refusionsopgørelsen så nem, at der ikke er grund til at gøre det selv.
Har ikke haft behov for rådgivning, så den service kan jeg ikke vurdere.
Men mon den ikke er lige så god 😉

22. marts 2021

Hej Ganer

400 kr for rapporter der kan ikke tilgås

Betalte 400 dkr for vurderingsrapport og køberrapport. Betalingen gik fint igennem men derefter brugte jeg over 30 minutter for at tilgå rapporterne. Jeg fandt dem ALDRIG (er ellers rimelig tech savvy). Det er et rod på hjemmesiden og der er ingen guide eller link til rapporter i kvitteringsmail.

Skuffet aflyste jeg derefter vores abonnement, hvorefter der står at det nu ikke længere er aktivt, på trods at jeg har betalt for en måned. 400 kr. for ca. 1 times abonnement uden de lovede rapporter. Det er simpelthen ikke godt nok

Har bedt om at få pengene tilbage,

16. marts 2021

Hej Thomas.

Tak for din anmeldelse. Du kan tilgå rapporterne enten direkte via vores venstremenu eller ved at klikke på forskellige knapper rundt omkring på Boliga.dk.

Grunden til at dit abonnement ikke fremgår under dine aktive abonnementer er fordi det er stoppet, men det løber stadig i de 30 dage du har betalt for, dvs. du har adgang til at trække alle de rapporter du ønsker dig.

Jeg har også besvaret din e-mail :)

Bedste hilsner Boliga.dk / Manja

Jeg giver Boliga og Anders Beier

Jeg giver Boliga og Anders Beier, mine bedste anbefalinger. Anders Beier var bare helt igennem hurtig og yder en personlig service og rådgivning. Tak for hjælpen Anders.

7. marts 2021

Hej Susanne

Mvh. Boliga.dk / Camilla

En stor tak til Boliga Skøde og Anders…

En stor tak til Boliga Skøde og Anders Beier - vi fik skøde på plads på 24 timer hos Boliga Skøde. Super effektivt og super service!
Mvh
Bo
Bjerggade 34, 6200 Aabenraa

23. februar 2021

Hej Bo

Boliga skøde

Vi har fået en fantastisk service af Anders. Altid imødekommende og super hurtig til at få alt lavet og fulgt op hvis det mangler oplysninger. Har lavet vores skøde og refusinsopgørelse til UG med kryds og slange. De bedste anbefalinger herfra

19. januar 2021

Hej Tom

Mvh. Boliga.dk / Camilla

Helt fantastik og ukompliceret proces

Helt fantastik og ukompliceret proces, til en rigtig god pris.

19. januar 2021

Hej Nicolai

Mvh. Boliga.dk / Camilla

Har brugt hjemmesiden i årevis

Har brugt hjemmesiden i årevis, men nu “fryser” den, jeg har forsøgt at skifte password mv. men uden held, så nu er jeg ude, ærgerligt

17. januar 2021

Hej John

Det er rigtig ærgerligt at du oplever dette!
Skriv meget gerne ind til vores kundeservice på kontakt@boliga.dk, de vil kunne hjælpe dig med, at skifte password og finde ud af hvorfor siden fryser for dig.

De ser frem til din henvendelse :)

100% tryg i bolighandel

Har haft en meget positiv oplevelse med Anders Beier og Boliga Skøde i forbindelse med køb af sommerhus. Fantastisk god kommunikation, og lynhurtig response på henvendelser. De bedste penge jeg har givet ud i forbindelse med hushandelen. Kan på det varmeste anbefale Boliga Skøde til alle fremtidige huskøbere.

8. januar 2021

Hej Dan

Køb af sommerhusgrund.

Har lige købt en sommerhusgrund. Sammen med sælger enedes vi om at bruge Boliga. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem, lige fra udfærdigelse af skøde til efterfølgende tinglysning.
Kompetent, hurtigt, venligt og billigt.
Top karakter herfra.
Henrik

4. januar 2021

Hej Britta

Tak for din fine anmeldelse :)
Den er selvfølgelig delt med alle i teamet!

Mvh. Boliga.dk / Camilla

Jeg kan kun varmt anbefale Boliga

Jeg kan kun varmt anbefale Boliga, man føler sig tryg og de arbejder utrolig hurtigt.

8. december 2020

Hej Maja

Tak for din fine anmeldelse :)
Den er selvfølgelig delt med alle i teamet!

Skift retorik

Min oplevelse er, at det er latterligt at skrive om "millionvillaer". Der er jo årtier siden, at det udtryk var noget specielt. Hvilken lille knaldhytte er ikke en millionvilla i dag? Du kan jo ikke købe en villa for under en million.
Forny jer!

Jytte Elmholt

7. november 2020

Hej Jytte

Tak for din anmeldelse og feedback - det sætter vi altid stor pris på!

Vi bruger fra tid til anden udtrykket millionvilla i vores journalistisk, da det langt fra er i alle dele af landet, at en villa koster mere end én million kroner. For øjeblikket er der f.eks. omkring 6.380 villaer til salg til under 1 mio. kr. ud af 25.650 villaer til salg i alt :)

Mvh. Boliga.dk / Camilla

Bestilte skøde i forbindelse med…

Bestilte skøde i forbindelse med familieoverdragelse af ejerlejlighed. Hele processen inkl. tinglysning blev gennemført på under 24 timer. Mere effektivt bliver det ikke - og så til en attraktiv pris.

4. november 2020

Hej Kasper

Tak for din fine anmeldelse og beskrivelse :)
Den er selvfølgelig delt med Anders og resten af teamet!

Rigtig god weekend

Lynhurtigt skødearbejde

Vi fik lavet skødearbejdet af Anders Beir hos Boliga for en skarp pris på 1495kr. Det tog ham kun 4 dage at få den proces i mål. Han var lynhurtig ved telefonen og på mail. Vi sender den dybeste anerkendelse og vil fremadrettet anbefale ham, når vores familie og venner vil købe hus.

3. november 2020

Hej Palle-Michael

Tak for din fine anmeldelse og beskrivelse :)
Den er selvfølgelig delt med Anders og resten af teamet!

1st Class Service

1st Class Service
Kan kun sige positivt om en fantastisk service - keep up the good work!
Man skal ikke føle sig utryg ved at bruge Boliga, det virker bare!

9. oktober 2020

Kære bruger