Se, hvad kunderne siger
Als eerst even telefonische contact gehad of het product ook daadwerkelijk op voorraad was (i.v.m. oplopende levertijden van tegenwoordig). Ik werd netjes geholpen en mijn vraag wedt naar tevredenheid... Se mere
Virksomheden har svaret
Aansluitset besteld voor boiler orgineel van Siebel en eltron zoals op site staat maar je krijg een eigen samen gesteld setje dus weer terug gestuurd nu nog wachten tot we het geld teruggestort krij... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Boilermarkt is gespecialiseerd in boilers. Bij ons kun je terecht voor kwaliteitsboilers, advies en montage!
Kontaktoplysninger
Kievitsven 88, 5249JK, Rosmalen, Holland
- 073-612 18 55
- info@boilermarkt.nl
- www.boilermarkt.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
terugbetaling schadegeval na 2,5 maanden nog steeds niet in orde (bestelnummer 39308)
Vorig jaar een boiler gekocht met levering rond de jaarwisseling. Bij aankomst blijkt er transportschade te zijn, waarvan notitie gemaakt door de transporteur en melding gemaakt door ons bij boilermarkt.nl. We kregen de zekerheid dat de werking 100% zou zijn, maar omwille van externe schade (boiler hangt in badkamer) werd ons een schadevergoeding beloofd. Deze hebben wij na ettelijke mails en telefoons nog steeds niet ontvangen, ondanks telkens de belofte om het "tegen het einde van de week in orde te brengen". Op mails komt er zelfs geen antwoord meer. Nochtans werd gezegd dat de schade verhaald werd op de transporteur, dus in mijn ogen speelt boilermarkt.nl nu mooi weer met mijn centen. Daar kan niemand mee akkoord gaan...
Geen klantendienst
Bestelling geplaatst en betaalt op 9 januari. Tot op de dag van vandaag geen verdere informatie gekregen behalve bestellingsbevestiging. Emails worden straal genegeerd en telefonisch niet bereikbaar.
Geen levering en geen service
Geen levering en geen service. Er staat binnen 1 dag levering na 17 dagen nog niets. Ook geen contact mee te krijgen
Naast de goede prijs staat ook de klantvriendelijkheid
Naast de goede prijs staat ook de service op een hoog peil. Had de verkeerde keukenboiler besteld. Kwam daar pas na een aantal weken achter bij de installatie. Kon deze echter zonder problemen retour sturen. Werd snel geholpen en de juiste keukenboiler werd ook binnen enkele dagen geleverd.
Hele goede ervaring met dit bedrijf
Hele goede ervaring met dit bedrijf. Vlotte en vriendelijke klantenservice. Ik had een verkeerd artikel besteld, deze is door boiler markt.nl kosteloos omgeruild door het juiste artikel.
Doe zo voort ,aanrader!
Zeer scherpe prijs gekregen voor een zuinige merk-keukenboiler van topkwaliteit (volledig in koper opgebouwd en dit voor de prijs van een 'Bouwmarkt'-boiler in plaatstaal...) en ook bij het telefonisch stellen van een bijkomende vraag nadien goed geholpen geweest.Een mooi voorbeeld dat scherpe prijzen en uitstekende klantenservice zeker ook kunnen samengaan .Dit adresje gaan we onthouden,aanrader!
Top bedrijf, uitstekende nazorg.
Ik wil graag de service afdeling bedanken voor hun inzet. Er was via email verkeer een communicatie probleempje ontstaan en men heeft op eigen initiatief telefonisch contact met mij opgenomen en er voor gezorgd dat de garantie aanvraag probleemloos en vlot werd afgehandeld. Zo een reactie ben ik niet echt gewend van internetbedrijven. Top bedrijf en aanrader
Alleen maar lof
Alleen maar lof. Ik had een verkeerd toestel gekocht. Ik kon dit retourneren ondanks dat ik de originele verpakking niet meer had. Bedrag volledig terug gekregen! 😊
Heel erg bedankt!!
Misleading statements on the website and used product
Awful experience!
1. The promised next-day delivery was the other day's delivery. The courier marked the parcel as delivered but he never delivered the boiler.
2. The boiler itself was used already. The internal packaging was damaged. The connectors had signs of rust. Also, the boiler was dirty.
3. If you return this "second hand" boiler you also need to convert shipping cost.
I will never buy anything from this store and its affiliates.

Besvarelse fra Boilermarkt
Super service
Super service! Mooie producten. We hadden ons vergist in het aantal amperage van de doorstroomboilers en konden, na een half jaar, onze 3 bestelde doorstroomboilers (nieuw in doos) nog omruilen voor 3 normale boilers. Binnen 24 uur was alles geregeld, retourgenomen en waren de nieuwe boilers geleverd. Heel fijn telefonisch contact gehad, echt super geholpen! Zo kan het dus ook!
Eerlijke levertijd?
Een Stiebel Eltron Close-in Set 10 liter boiler en eenhendel MES kraan besteld op 26-04-2023 er stond vandaag besteld morgen in huis. een mail ontvangen van de boilermarkt.nl: In onderstaande set mis ik de speciale boiler en staan in nalevering blijkt. Worden week 20 bij ons binnen verwacht. Mogen we de order voor u in nalevering zetten?
Erna gekeken op de website staat dat de Stiebel Eltron Close-in Set 10 liter boiler en eenhendel MES kraan op 28-04-2023 in huis zou zijn.
Geantwoord op de mail dat op hun website staat dat als ik de Stiebel Eltron Close-in Set 10 liter boiler en eenhendel MES kraan die zelfde dag besteld dat hij op 28-04-2023 in huis zou zijn en dat ik daar mee akkoord zou gaan.
Hierop een mail gehad van de firma: Ik heb voor deze set de boilers momenteel niet.
Als men vandaag de dag bekijkt zou de boilermarkt.nl de Stiebel Eltron Close-in Set 10 liter boiler en eenhendel MES kraan de volgende dag kunnen leveren???
Waarom liegen jullie dan op jullie site?
Ik zal met deze firma geen zaken doen!

Besvarelse fra Boilermarkt
Duidelijk en overzichtelijk
werkt zuinig en prettig
Snel en eenvoudig bestelproces
Snel en eenvoudig bestelproces, tijdige levering, waarbij je goed op de hoogte van het aflevermoment wordt gehouden
Sevice zeer goed netjes geleverd binnen…
Sevice zeer goed netjes geleverd binnen een dag .
Hij hangt al en doet zijn werk.
Snel en goed geleverd
levering snel en juist ,ook het terug…
levering snel en juist ,ook het terug bellen voor extra info was mij duidelijk welke boiler ik ga kiezen
Læs mere om andre typer anmeldelser.