Bog & idéAnmeldelser

52.792

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 4.132 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den hurtige og nemme bestillingsproces online samt den effektive levering, hvor varer ofte er klar til afhentning eller sendes hurtigere end forventet. Mange sætter pris på den gode service og det venlige, imødekommende personale i butikkerne, som bidrager til en behagelig samlet oplevelse. Forbrugerne er generelt tilfredse med både produkterne og den problemfri håndtering af ordrer. Dog oplevede nogle kunder længere leveringstider end angivet, manglende opdateringer på ordrestatus og i enkelte tilfælde beskadigede varer ved modtagelse. Der var også tilfælde, hvor ordrer blev ændret uden varsel, eller hvor kundeservice ikke levede op til forventningerne, hvilket førte til frustration.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen positiv, med mange der roser den hurtige levering og gode service. Kunder... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver hurtig og nem betjening samt venligt og... Se mere

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med produkter, der ofte er på tilbud og af god kvalitet. Kunder... Se mere

Order

Kunder havde positive oplevelser med bestilling, idet mange fandt processen nem og hurtig, især ved... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet, hvor mange roser den venlige, servicemindede og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fra jeg købte bøgerne on-line, har jeg får opdateringer hele tiden. Selvom bøger kom fra 2 forskellige lagre, gik der kun 1 dag mellem leveringerne. At bøgerne så også var på tilbud, gør jo bare det... Se mere

Jeg fandt den vare jeg havde søgt flere steder en rød BRIO Racer en barselsgave, til en sådan set Ok pris, man kan vel altid tænke sig en lavere pris …. men varen ledede 100 % op til mine forventnin... Se mere

Bestilte bogen hos Bog og Ide over nettet, nemt og hurtigt, bogen endda billigere end hvad jeg havde fået tilbudt fra anden formidler. Et par timer senere kunne jeg afhente den hos min lokale Bog og I... Se mere

Jeg køber sædvanligvis bøger i Bog & idé fordi det altid fungerer. Stort udvalg og gode priser. Jeg kan godt lide konceptet med både nethandel og fysisk butik. Ofte bestiller jeg på hjemmesiden og a... Se mere

1. nr. 11 af de 13 bedste virksomheder i Boghandel

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

53 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(52.792)

3.795 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Pas på jeres børn

Pas på jeres børn, når I handler i Bog&idé (Frederiksberg/Klein – Gl. Kongevej 125).
Jeg oplevede en meget ubehagelig situation, da jeg var i butikken med min 9-årige datter.

En ældre dame ekspedient havde en irritabel og hård tone, når børn nærmede sig legetøjet omkring kassen. Min datter kiggede på nogle “dumpling squishy”-bokse, som stod halvåbne, fordi hun ville vælge den rigtige. Ekspedienten reagerede ved at blive tydeligt sur og talte til hende på en måde, der virkede skældende og kontrollerende.

Det var især ærgerligt, fordi min datter i forvejen er meget forsigtig og ikke har tendens til at ødelægge ting—hun ville blot have den korrekte vare.

Jeg håber, at butikken vil være opmærksom på, hvordan personale taler til børn i en situation som denne. Hvis I tager børn med, så vær opmærksomme på situationen, hvis der opstår konfrontation ved kassen.

16. juni 2026

Dejligt bogudvalg men lad være med at…

Dejligt bogudvalg men lad være med at tilbyde bøger fra fjernvarer-lager hvis de ikke kan komme hjem indenfor leveringstiden. Bestilte d. 29. Maj 10 bøger fra fjernvarelager, leveringstid på udenlandske bøger er 4-7 hverdage. Onsdag d. 10 er mine bøger stadig ikke sendt fra bog&ide’s lager. Jeg kontakter kundeservice på mail d. 10, hvor jeg får besked den 12. M info om, at det vil de følge op på og vende tilbage.
Pt. Er det d. 16 og har hverken hørt fra kundeservice eller modtaget mine bøger.

Virkelig ærgerligt da jeg typisk køber bøger månedligt ved bog&ide, men ser mig snart nødsaget til at finde en ny bog-pusher :-(

16. juni 2026

Har bestilt 3 bøger

Har bestilt 3 bøger, hvor der står 1-3 dages levering. Det 3 dage siden og har skrevet til kundeservice, har stadigvæk intet hørt. Bøgerne er pludselig ikke på hjemmesiden mere. Sidste gang jeg bestiller her.

9. juni 2026

Jeg bestilte 4 bøger på hjemmesiden

Jeg bestilte 4 bøger på hjemmesiden, som skulle gives i gave. Derfor var jeg opmærksom på hvor lang leveringstid tid der var inden jeg bestilte. På alle 4 bøger stod der 1-3 dage.
Jeg får så efterfølgende mail om at 1 af bøgerne er sendt, og derfor skriver jeg en mail til deres kundeservice, for at spørge til de 3 andre. Jeg får intet svar. Efter et par dage ringer jeg til deres kundeservice og får her at vide at den ene bog først bliver sendt i tryk når man bestiller og der vil derfor gå 2-3 uger. Jeg vælger af den årsag at annullere min ordre og bestille bøgerne et andet sted, og her er de, allerede dagen efter under levering. Så jeg køber bøger andre steder fremadrettet

11. juni 2026

En stjerne havde jeg kunne give 0 var…

En stjerne havde jeg kunne give 0 var det blevet et stort rundt 0.

Skulle have leveret en pakke, leveringstid 3 dage. Uden besked finder jeg ud af pakken har fået forkert ordrenummer og nu først en måned senere har jeg fået mine penge retur.

Kundeservice var ikke til nogen hjælp overhovedet og var mere eller mindre ligeglade. De ville først sende min penge retur når pakke var tilbage hos dem, men måtte følge op flere gange før de tilbageførte beløbet.

Alt i alt en dårlig oplevelse og det er ikke første gang jeg bestiller, hvor deres estimerer leveringstid overskrides, denne gang kom pakken dog aldrig frem noget jeg selv skulle finde ud af, da der ikke kom nogen information fra dem før jeg skrev.

Hold jer langt væk fra denne virksomhed

9. juni 2026

Den ringeste kundeservice

Den ringeste kundeservice. Jeg bestiller en bog på Klik og Collect til levering i Bog & Ide Ballerup. Jeg kan med det samme se, at pengene er reserveret på min bank. Men ingen ordre bekræftigelse fra Bog & Ide. Jeg ringer et par dage efter til forretningen og får at vide, at deres webshop er i uorden, men bestillingen er der helt sikkert, og jeg vil få besked på sms når den er der. 2 dage efter stadig ingen ordrebekræftigelse, men ved opringning til butik får jeg at vide, at bogen er der. Jeg henter den, men kan ikke få byttemærke, da den ligger sammen med ordre bekræftigelsen, som jeg stadig ikke har fået. Jeg kan kun få byttemærke på selve bogen, hvis ekspedienten annullerer min ordre og jeg betaler en ny ved kassen. Altså pengene på bogen er stadig reserveret på min bank og jeg skal betale igen, hvis jeg vil have byttemærke, og ellers skal jeg bruge byttemærket fra min ordre... Hmmmm! som jeg stadig ikke har fået. Så mit råd er, køb aldrig bøger hos Bog & Ide, hvis du skal bruge den som gave.

2. juni 2026