Forudbestilt bog blev, på grund af min udrejse, afhentet mange dage efter jeg havde fået besked om ankomst. Positiv og hjælpsom personale som altid.
Hurtigt og nemt at bestille hjemme og afhente min vare i den lokale Bog & Ide. Hvor der altid er søde og hjælpsomme personaler i Ringkøbing
Jeg er medlem af Bog og Ide og får masser af mails, men jeg da jeg gerne ville bruge mit medlemskab til at få fri fragt kunne systemet pludselig ikke genkende min mail.
Bestilte en gave i form af en bog online. Der gik ikke længe før den var klar til afhentning og blev pakket rigtig flot ind. Mega sød service 😊
- nr. 12 af de 15 bedste virksomheder i Boghandel
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Nygade 12, 6950, Ringkøbing, Ringkøbing, Danmark
- 97 32 00 84
Svarer typisk inden for 2 uger
Nemt at købe online og få leveret til…
Nemt at købe online og få leveret til lokal butik.

Jeg har allerede anmeldt
Jeg har allerede anmeldt, og sagen er OK.
Jeg syntes, det var underligt, at forudbestillingen var dyrere end premieredagens pris. Men tak, jeg har fået differencen tilbagebetalt (selvom jeg ikke bad om det😊).

Besvarelse fra Bog & idé - Ringkøbing
Super god butik med høj service.Stor…
Super god butik med høj service.Stor viden om bøgerne - og altid klar til at finde og bestille bøger, der ikke er på lager.
Bøger jeg bestiller og køber er naturligvis mit eget valg
God service da jeg hentede bogen og fik den pakket ind til julegave
Super hurtig betjening selv på Black friday og kunne hente bogen dagen efter...
Nemt og god service i den fysiske butik

Jeg kan kun sige
Jeg kan kun sige, at Bog & idé på alle måder lever op til mine forventninger. Jeg bestilte en bog over nettet, og fik SMS fra Bog & idé i Ringkøbing, da den var kommet. Jeg holder af bøger og læser mange, og jeg skal have dem i papirformat, så jeg er en flittig kunde i Bog & ide i Ringkøbing, hvor jeg altid får god hjælp og betjening.

Besvarelse fra Bog & idé - Ringkøbing
God service og en god betjening i…
God service og en god betjening i butikken iRingkøbing