Udmærket service - min bog lå klar til afhentning i den valgte boghandel 2 dage efter købet på nettet! Har benyttet mig af denne mulighed flere gange før - og vil bestemt gøre det igen, når vi kommer... Se mere
Jeg havde fuld tillid til at det var en STÆRK pris da jeg forudbestilte bogen Ken Follets Lysets Våben. Så det var lidt øv, at opdage jeg kunne have fået bogen 50,- billigere i Føtex
Så nemt at bestille og betale den ønskede bog. Jeg kunne hente den en time efter bestillingen i den valgte butik. Samtidig kan man se, hvor varerne er tilgængelige.
Meget dygtige og venlige medarbejdere og frem for alt: der er BØGER i Kleins Boghandel til det læsestærke lokalmiljø og alle andre. Tak for at I stadig findes!
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Gammel Kongevej 125, 1850, Frederiksberg, Frederiksberg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Hurtig klarmelding og god service på bogkøb på hjemmesiden.
Fin pris, kort leveringstid og dejligt at hente bogen i en rigtig boghandler med rigtige levende boghandlere 👍😊
Super god og hjælpsom service. Blev mødt med smil og glæde. Den bedste boghandel i Kbh.
Masser af titler at vælge imellem. Gode priser og hurtig levering
Omhyggelig kommunikation omkring ordren, da der var forskellige udfordringer, men de blev løst meget ordentligt.
Det er let at bruge hjemmesiden og udlevering af bog når den hentes går hurtigt
Fik den hjælp jeg havde brug for og levering til aftalt tid. Jeg kan på det varmeste anbefale Kleins Boghandel
Det var muligt at finde og bestille en lidt anderledes og ikke så kendt bog hos Bog & Idé igennem klik og hent med en sød betjening i butikken ❤️