Nemt at bestille online og få leveret i butikken. Da næsten alle bøger var ankommet inden for to dage fik jeg et opkald om at den sidste bog manglede men jeg var velkommen til at hente de første bøg... Se mere
Leveringen til den ønskede butik skete hurtigt, der var styr på ordren og det hele gik gnidningsfrit. Betjeningen var god og jeg fik hurtigt udleveret mine vare uden bøvl.
Jer er normalt altid rigtig godt tilfreds.men lige denne gang hakker i bogen og mørke mærker på kanten af bogen det kommer jo med tiden, men når den skulle gives som gave måtte det gerne være uden og... Se mere
- nr. 12 af de 15 bedste virksomheder i Boghandel
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Østergade 36., 5600, Faaborg, Faaborg, Danmark
- 62 61 01 38
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
God service 👍🏻Hurtig levering
Suber god service
Bestilt bog
Alt virkede fint og gik hurtigt.
Gider ikke tilfredshedsundersøgelse og derfor bliver det kun 4 stjerner
Super betjening.
Super betjening.
Godt udvalg af titler ved fag- og skønlitteratur.
Engagerende medarbejdere der er super-professionelle.
Flot gave indpakning
Meget glad og tilfreds med mit køb.
Bogen var pakket flot ind, da den var til en gave.
Købte lovprist rubrikterning 😄
Købte en rubrikterning - beskrivelsen var for rosende og passede ikke med den leddeløse terning jeg modtog ( som dog kan bruges )
Og hvad kan man forlange for 50,- så har ikke henvendt mig for returnering

Besvarelse fra Bog & idé - Faaborg
Tryg og hurtig levering
Meget venligt og kompetent personale.
Meget venligt og kompetent personale.
Altid klar til at give gode indput til fantastiske læseoplevelse
Sætter stor pris på en lokal Bog & Idé
Jeg finder det meget dejligt, at jeg kan se udvalget af varer, bestille bøger og andet på nettet og få det leveret til den lokale Bog & Idé. Her er medarbejderne altid søde og venlige og parate til at hjælpe én. I øvrigt har butikken et stort og fint udvalg af både bøger, legetøj, spil mv. Det er et stort plus i byen.
Hurtig levering til butik i nærområdet…
Hurtig levering til butik i nærområdet og god service.
Dog begrænset farve udvalg, særligt når det eneste produkt i den ønskede farve blå ikke fremstår blå ved modtagelse, da den er så mørk at den næsten er sort. Så bedre farve beskrivelse for varerne online ønskes.