Jeg køber sædvanligvis bøger i Bog & idé fordi det altid fungerer. Stort udvalg og gode priser. Jeg kan godt lide konceptet med både nethandel og fysisk butik. Ofte bestiller jeg på hjemmesiden og a... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 10 af de 13 bedste virksomheder i Boghandel
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Mossvej 2, 8700, Horsens, Danmark
- 7675 2020
- kundeservice@bogogide.dk
- www.bog-ide.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Den var super god
Venlig og hjælpsom brtjening.
Nemt at bestille bogen på hjemmesiden
Nemt at bestille bogen på hjemmesiden. Blev mødt af meget venlig medarbejder i butikken. Fik bogen med det samme.
Kunne ikke levere alt det jeg havde…
Kunne ikke levere alt det jeg havde bestilt, og der gik ca. 5 dage inden de informerede omkring det.
Nem bestilling
Nem bestilling, hurtig afhentning. Rigtig god service.
Bestilte to bøger til afhentning i min…
Bestilte to bøger til afhentning i min lokale"sommerhus" Bog og Ide, og det fungerede upåklageligt.
Jeg køber næsten alle bøger hos…
Jeg køber næsten alle bøger hos Bog&Idé. Vi har en meget fin boghandel.
Enkelt
Let at bestille den ønskede bog på Bog & ide’s hjemmeside. Her kunne jeg også se om bogen var på lager i den lokale Bog & idé. Det var den ikke, men bogen blev leveret til butikken, hvor den kunne hentes efter den lovede leveringstid.
Hurtigt ekspedition
Hurtigt ekspedition. Desværre var det en anden bog end den bestilte, det kan jo ske, men der var ingen problemer med at få den ombyttet. Hurtig og utrolig flot service.
hurtigt og nemt
Præcis som forventet
Præcis som forventet. Ikke mindre, ikke mere.
Men ikke nogen dårlig oplevelse og derfor kan jeg anbefale at handle hos Bog og Idé,
I er så hurtige om at give besked og…
I er så hurtige om at give besked og jeg kan ofte hente bogen inden for 2 døgn.