Bog & idé Anmeldelser

53.085

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 3.644 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er virkelig utrolig glade for den nemme online bestilling og den hurtige mulighed for at hente varerne i den lokale butik. De oplever konsekvent en fantastisk service fra et hjælpsomt og venligt personale samt et bredt udvalg af spændende varer. Nogle anmeldere var ikke glade for leveringstiden, da det adskillige gange har taget væsentligt længere tid at modtage de bestilte varer end oprindeligt lovet. Flere forbrugere savnede desuden en langt bedre information undervejs, når de oplevede, at forsendelserne trak unødvendig ud i ugevis eller blev opdelt i flere separate pakker.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Brugere beskriver positive oplevelser med leveringstjenesten og fremhæver, at det er nemt og ligetil at... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service og fremhæver ofte hurtig levering samt venlig... Se mere

Order

Kunder deler positive meninger om ordrer og fremhæver, at det er nemt og enkelt at bestille på nettet.... Se mere

Product

Forbrugere er generelt glade for produktet og fremhæver det store udvalg samt de gode priser. Mange anmeldere... Se mere

Staff

Anmeldere udtrykker generelt stor tilfredshed med personalet, idet mange fremhæver en sød, venlig og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bestilte bogen hos Bog og Ide over nettet, nemt og hurtigt, bogen endda billigere end hvad jeg havde fået tilbudt fra anden formidler. Et par timer senere kunne jeg afhente den hos min lokale Bog og I... Se mere

Hurtig at bestille, god konkret tracking og relevante informationer, og hurtig levering. Derudover er bogkøb der understøtter fysiske butikker altafgørende for mig - at browse fysiske bøger kan bare... Se mere

Let at bestille den ønskede bog på Bog & ide’s hjemmeside. Her kunne jeg også se om bogen var på lager i den lokale Bog & idé. Det var den ikke, men bogen blev leveret til butikken, hvor den kunne hen... Se mere

Min lokale B&I ligger i Holbæk med lyse lokaler i to plan. Kæmpe udvalg, bla. a. engelske bøger og meget kompetent service.

1. nr. 10 af de 13 bedste virksomheder i Boghandel

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

53 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(53.085)

3.607 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bestilte 3 varer den 12

Bestilte 3 varer den 12. August. På hjemmesiden stod alle tre som på lager og med 1-3 dages leveringstid.
Den 17. Ringer jeg jeg til kundeservice, for at få status på levering, og får af vide, at de er ved at skifte lokation på deres lager. Jeg skal bruge det bestilte som gaver den 21. August og vælger at handle de to dele de har hjemme i den lokale bog og ide. Grunden til at jeg i første omgang ikke gjorde det, var at den sidste del, ikke var hjemme i butikken.
Så elendigt at der ikke står noget på hjemmesiden om længere leveringstider. Men at der ud fra hver af den enkelte vare jeg bestilte stod 1 - 3 dage.
I dag er det den 25. Og jeg har stadig kun fået leveret den ene del, afhentet lørdag den 22. August. Har intet hørt om de andre to dele fra samme bestilling. Så alt i alt øv, at jeg skal bruge tid og energi på, at hente varerne i dele, og så sende retur, fordi jeg måtte købe de dele de havde hjemme lokalt.
Den ene stjerne få den søde person jeg talte med hos kundeservice.

12. august 2026

Mangelfuld information om leveringstid

Jeg har ad 2 omgange bestilt bøger på jeres hjemmesiden, uden at få at vide det var bestillingsvarer. Jeg går ud fra at når jeg bestiller på nettet, at de er i butikken og klar til afhentning senest dagen efter. Får først besked om at det er skaffevarer når jeg selv kontakter butikken.
Ærgerligt når man skal bruge det til gave, og ikke får besked om forventet levering.

18. august 2026

Det var en fin oplevelse men…

Det var en fin oplevelse men købte en bog onsdag der udkom torsdag så havde selvfølgelig en forventning om den ville blive sendt torsdag og ankomme fredag men måtte lige vente en ekstra dag på den.

22. august 2026

Bestilte og betalte en bog via klik og…

Bestilte og betalte en bog via klik og hent, og fik aldrig bogen. De giver indtryk af, at en bog er på lager og kan købes via klik og hent - men bogen er ikke på lager - herefter giver de skylden på de lokale butikker, som ikke kan levere en bog, de ikke har på lager. Det er det rene fup og svindel. Brug aldrig Bog og Idé via “ Hent og Klik”
B.H,

21. august 2026