Het boekje "Geluk zit in een klein boekje" "97 tips voor een gelukkig en gezond leven" gegeven aan mijn man Eric. Heel speciaal voor hem, want zijn vader was vroeger figurant bij Baantjer en kent Mari... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Nadat ik de Instagram post van Céline Mollink had gezien, heb ik bij Boekenwereld een preorder bestelling gedaan: het gesigneerd boek "Autismekracht" met een leuke tote bag erbij. Het pakket werd g... Se mere
Volgens PostNL was het pakket van Boekenwereld afgeleverd, maar ik had niets ontvangen. Contact gezocht met Boekenwereld, in overleg nog een paar dagen afgewacht, maar nog steeds niets. Toen hebben ze... Se mere
Ik heb begin december een boek over ballettechniek besteld voor de verjaardag van mijn nicht. Vanwege de korte termijn waarbinnen ik het boek nodig had en de drukke periode vlak voor Sinterklaas heb i... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Boekenwereld.com is de winkel van Veen Bosch & Keuning (VBK uitgevers) VBK uitgevers is een groep van sterke fictie- en non-fictie-uitgeverijen. Samen zijn we marktleider in de algemene boekenmarkt. De uitgeverijen van VBK uitgevers maken (e-)boeken in alle soorten en maten. Van (literaire) romans, (literaire) thrillers, kinderboeken, reisboeken, kookboeken, poëziebundels, stripboeken, woordenboeken, sportboeken, fantasyboeken en chicklits, tot boeken over onder andere politiek, cultuur, natuur, spiritualiteit en kunst. Daarnaast maken we tijdschriften, apps en websites, en worden er geregeld evenementen georganiseerd.
Kontaktoplysninger
Herculesplein 96, 3584AA, Utrecht, Holland
- klantenservice@boekenwereld.com
- www.boekenwereld.com
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
ZEKER AAN TE RADEN!!
ZEKER AAN TE RADEN!!! Vlotte transactie, verzorgde zending, dank je wel!!
Netjes op tijd geleverd..
Een mooi boek van Eva💖 in 1 ruk…
Een mooi boek van Eva💖 in 1 ruk uitgelezen!
Goede boeken
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden.
Het was een e-book en prachtig om te lezen!
de bestelling blijft maar uit
de bestelling blijft maar uit, de ganse dag thuis gebleven en niemand gezien. Misschien niet eens de moeite gedaan om aan te bellen
Heel veel titels
Heel veel titels, toch nog beperkt voor de Belgische markt, te weinig Vlaamse schrijvers
Correct afgehandeld
Normaal koop ik boeken bij de…
Normaal koop ik boeken bij de plaatselijke boekhandel, maar daar heb ik (wegens omstandigheden) een keer van afgeweken. Het was fijn om mee te maken dat het bestelproces en de levering zo vlot verliepen. Hulde aan Boekenwereld.
Tevreden!
Na bestelling snel bericht, goede afhandeling en snelle en goede levering. Troueens een goed boek!
Snelle levering en het boek is…
Snelle levering en het boek is hartstikke interessant.
De boeken waren netjes verpakt
De boeken waren netjes verpakt, nergens deukjes of omgevouwen hoekjes! Daarnaast waren de verhalen ook gewoon super!
Makkelijk bestellen en snelle.levering
Makkelijk bestellen en snelle.levering, top!
Snelle levering en snelle reactie bij…
Snelle levering en snelle reactie bij een vraag.
Heel blij met dit bedrijf
voordelig en snel geleverd.
Vlugge levering en goedkope prijzen
Geeft vertrouwen
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.
Verpakking van boek was zorgvuldig verzorgd.
Het boek was eenvoudig te bestellen en…
Het boek was eenvoudig te bestellen en de download werkte goed.
Gemakkelijk bestellen en snelle levering.
Gemakkelijk om te bestellen. Zeer snelle levering en "Het eerstvolgende station is . . ." is een mooi gebonden boek. Ik had me niet eens gerealiseerd dat het gebonden was, maar des te beter.