bodyman.dk Anmeldelser

5.784

3,1

26. maj sender jeg en pakke retur ved hjælp af deres eget retursystem Jeg kan se i PostNord app at pakken er leveret 29. maj dd. 3 juni har jeg ikke modtaget mail eller lign. og de skriver på h... Se mere

De tilbyder gratis gave med, som denne gang er 6 glas med vitaminpiller.. 3 af 6 glas er expiry date for længst udløbet, har skrevet til kunde service for 5 dage siden, stadig intet svar. Idag har... Se mere

For knap 2 uger siden, har jeg handlet via bodyman.dk for første gang. Det er bestemt ikke sidste gang! Ordren blev leveret super hurtigt, og jeg er så imponeret over kvalitet, farver og pasform. De... Se mere

1. Butik med fitnessudstyr
  2. Fitness- og ernæringstjeneste

Om bodyman.dk

Hos Bodyman.dk finder du det fedeste og største udvalg af proteinpulver, kosttilskud, fitness tøj og træningstøj. Vi har en klar mission om at levere de bedste og billigste produkter til fitness, styrketræning, CrossFit og vægtløftning – så vores kunder altid er sikret den bedste kvalitet til den bedste pris. Hos Bodyman udvælger vi kun de bedste og nyeste produkter, med henblik på at kunne tilbyde dig et bredt og spændende sortiment. Af populære produkter på bodyman.dk kan nævnes: proteinpulver, kreatin, weight gainer m.m. Vi fører kosttilskud fra Bodylab, Nutramino, Barebells osv.

Middel

6 t anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

(5.784)

Købte protein-barer hos bodyman.dk og…

Købte protein-barer hos bodyman.dk og fik det ikke blot leveret dagen efter bestillingen, men fik også pre-workout med.
Mega god stil og køber gerne igen hos jer :)

13. januar 2023

Besvarelse fra bodyman.dk

Hej Valdemar. Dejligt at høre :) Du skal være velkommen igen.

God kvalitet af tøjet 10

God kvalitet af tøjet, sider perfekt på kroppen. Hurtig levering 👍👍👍👍og jeg fik gratis Pre Workout , tak

11. januar 2023

Hej Violeta.

Det er bare dejligt at høre :)

Sikke en service👍🏻👏🏻👏🏻

Helt helt i top og ikke sidst gang jeg handler på Bodyman..👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Tak for en god oplevelse..

11. januar 2023

Hej Heidi.

Det er vi bare super glade for at høre! :)

Tak for din flotte anmeldelse.

Bodyman.dk

Min anmeldelse af bodyman.dk…

Jeg har handlet kosttilskud hos Bodyman.dk over 40 gange, hvilket ikke er et tilfælde:
*hurtig levering.
*de rigtige priser i deres produktportefølje.
*ofte rigtige gode tilbud.
*venlig og god kundeservice.
Jeg har altid været tilfreds med bodyman.dk og kan kun anbefale dem.

5. januar 2023

Hej Morten.

Tak for anmeldelsen og de mange handler :)
Du skal være så velkommen hos os igen :)

Bodyman.dk

Min ynglingsbutik, når det kommer til træning og sundhed!

Jeg har handlet både på webshoppen og i den fysiske butik i Randers mange gange og altid kun modtaget hurtig og god service og priser, som oftest ligger under lignende butikker.

Min klart favorit butik indenfor helse/sundhed/træning!

4. januar 2023

Hej Lucy.

Tak for din anmeldelse! Mange tak for de fine ord. Vi er super glade for at høre at du er tilfreds:)

Bodyman.dk

Virkelig god service, min ordre blev sendt afsted samme dag, og modtog allerede morgen efter. Ser manglede en ting i pakken, men sendte en mail i går middag og en halv time efter var pakken sendt og modtog den sidste del af min ordre i morges, så rigtig god service

4. januar 2023

Hej Julie.

Tak for din anmeldelse :)

Dejligt at vi fik løst det :)

god service

jeg havde et problem med et par bukser hvor jeg valgte at henvende mig. de gav hurtigt svar og har sendt mig et par nye

3. januar 2023

Hej Lykke.

Tak for din anmeldelse :) Godt vi fik løst det for dig.

Bodyman.dk

Bestilling sendt samme dag og…

Bestilling sendt samme dag og henvendelse til kundeservice ang. reklamation håndteret eksemplarisk.

28. december 2022

Hej Mikkel.

Tak for de pæne ord - dejligt at din reklamation blev håndteret tilfredsstillende :)

Rigtig godt firma

Helt igennem en god oplevelse i denne stressede juletid. Gode billige produkter og super service.

26. december 2022

Hej Ole.

Tak for anmeldelsen og de pæne ord :)

Bodyman.dk

Kun positivt - handlet flere gange

Min søn har handlet div. Produkter flere gange i år på bodyman.
Altid tilfreds. Både med kvalitet og levering.
Jeg skulle bruge fødselsdag og julegaver og var total på glatis.
Bestilte forskellige t shirts og træningstøj - super lækker kvalitet til en god pris. Knægten er så tilfreds🙏🏼🤗

24. november 2022

Hej Lisbeth.

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi håber din søn fortsat er glad og tilfreds med tingene :)

Bodyman.dk

Sender en mail da jeg modtog forkert odre (lyn hurtigt svar og hjælp)

Sender en mail da jeg modtog forkert pakke.. Prøvede at ringe men ingen tog den, dog da jeg skrev en mail gik der dælme ikke længe før en medarbejder ved navn Thomas svarede og var super flink og kundeminded, han hjalp mig med min pakke og sendte den rette pakke min vej uden nogle former for unødig konspondance. Super fedt team der sidder bag Bodyman

19. december 2022

Hej med dig.

Mange tak for din fine anmeldelse! :) Vi giver din ros videre til Thomas :)

Utrolig god service

Utrolig god service. Altid gode tilbud og varer af høj kvalitet. Highly recommend.

11. december 2022

Hej Silvia.

Tak for de pæne ord - dejligt at høre :)

Bodyman.dk

Virkelig god service :) og virkelig…

Virkelig god service :) og virkelig gode tights..
Jeg købte to par ens tights, hvor der var lidt forskel i pasformen (tror en konstruktionsfejl).. jeg skrev og spurgte til det, og meget hurtigt fik jeg tilbudt et par nye valgfri tights. Og de blev sendt med det samme. Det havde jeg ikke forventet. Så tak for god service og rigtig gode tights :)

11. december 2022

Hej Louise.

Mange tak for den fine anmeldelse :)

Dejligt at vi fandt en god løsning :)

Overhovedet ikke squatproof!

Købte efter sigende ‘squatproof’ tights hos jer, som da overhovedet ikke var det. Tightsene er nu sendt tilbage men mangler fortsat min tilbagebetaling efter 2 8 dage.

30. november 2022

Hej Sarah.

Beklager produktet ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg kan se din vare kom retur 5/12 og vi refunderede beløbet fra vores system 7/12 :)

Bodyman.dk

Dag til dag levering er total forkert

Dag til dag levering er total forkert.

Selvom jeg har bestilt til afhentning i Bodyman warehouse Aalborg.

Pengene blev taget fra konto med det samme. Men 48 timer senere stadig ingen pakke at hente nogen steder.

Men skulle antage at dag til dag levering ville passe når det er til afhentning i deres egen butik.

9. december 2022

Hej Jim.

Vi gør alt hvad vi kan for at få vores pakker afsted hurtigst muligt, så vi er selvfølgelig kede af hvis du har oplevet forsinkelse på din ordre.

Super god kundeservice

Super god kundeservice
Jeg fik rigtig god behandling da jeg havde glemt noget i en bestilling.
Svarede hurtigt på min henvendelse og kom med en god løsning.

1. december 2022

Besvarelse fra bodyman.dk

Hej Henrik, det er vi glade for at høre :) Tak for din fine anmeldelse!

Bodyman.dk

Super god service og billige vare

Vil absolut anbefale at handle hos dette firma. Super betjening og billige vare. Jeg havde bestilt diet pancake mix, men ved en fejl havde de kommet til at sende Alm pancake mix. Jeg kontakter dem så på mail og foreslår at jeg beholder pakken (da jeg også godt kan lide den Alm pancake mix) og de så overføre prisforskellen til min konto. Jeg får svar samme dag, hvor de acceptere mit forslag, samt giver mig lidt ekstra oveni som kompensation for fejlen. Pengene står på min konto samme dag. Det må siges at være god behandling og service og jeg vil helt sikkert handle der igen, samt anbefale det til andre

4. december 2022

Hej Jette.

Tak for de pæne ord. Dejligt at der på trods af den uheldige fejl, blev fundet en god og tilfredsstillende løsning på problemet :)

Ingen fejl på kundeservicen

Ingen fejl på kundeservicen.
Havde glemt at afhente pakken, lidt stress på.
Spurgte om de ville sende den igen, hvis jeg betalte portoen.
Dét skulle jeg ikke tænke på, de sender bare pakken igen… Tusind tak… ☺️👍

29. november 2022

Hej Johnny.

Tak for anmeldelsen og det var skam så lidt. Forglemmelser kan ske i en travl hverdag :D