bodyman.dk Anmeldelser

5.784

3,1

26. maj sender jeg en pakke retur ved hjælp af deres eget retursystem Jeg kan se i PostNord app at pakken er leveret 29. maj dd. 3 juni har jeg ikke modtaget mail eller lign. og de skriver på h... Se mere

Sender en mail da jeg modtog forkert pakke.. Prøvede at ringe men ingen tog den, dog da jeg skrev en mail gik der dælme ikke længe før en medarbejder ved navn Thomas svarede og var super flink og kund... Se mere

De tilbyder gratis gave med, som denne gang er 6 glas med vitaminpiller.. 3 af 6 glas er expiry date for længst udløbet, har skrevet til kunde service for 5 dage siden, stadig intet svar. Idag har... Se mere

For knap 2 uger siden, har jeg handlet via bodyman.dk for første gang. Det er bestemt ikke sidste gang! Ordren blev leveret super hurtigt, og jeg er så imponeret over kvalitet, farver og pasform. De... Se mere

1. Butik med fitnessudstyr
  2. Fitness- og ernæringstjeneste

Om bodyman.dk

Hos Bodyman.dk finder du det fedeste og største udvalg af proteinpulver, kosttilskud, fitness tøj og træningstøj. Vi har en klar mission om at levere de bedste og billigste produkter til fitness, styrketræning, CrossFit og vægtløftning – så vores kunder altid er sikret den bedste kvalitet til den bedste pris. Hos Bodyman udvælger vi kun de bedste og nyeste produkter, med henblik på at kunne tilbyde dig et bredt og spændende sortiment. Af populære produkter på bodyman.dk kan nævnes: proteinpulver, kreatin, weight gainer m.m. Vi fører kosttilskud fra Bodylab, Nutramino, Barebells osv.

Middel

6 t anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

(5.784)

Det er altid en fornøjelse at handle på…

Det er altid en fornøjelse at handle på bodyman. De kontakter en hvis varen ikke er på lager og i samråd finder vi en løsning. Det gør mig tryg som kunde. Tak for den altid gode kundeservice som I yder.

29. november 2022

Hej Maria.

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Vi er altid klar til at hjælpe hvis der skulle opstå fejl, mangler eller lign. :)

Bodyman.dk

GLS beskadiger pakke - Bodyman tager ansvar!

Min pakke blev desværre beskadiget undet forsendelse, og blev derfor sendt retur til GLS. Bodyman fik sendt en ny pakke afsted til mig med det samme + et par dåser ekstra energidrinks min vej. Det er kanon service, så det basker!
5 ud af 5 stjerne herfra. Stor ros til Thomas Jensen :)

7. november 2022

Besvarelse fra bodyman.dk

Hej Hassaan. Mange tak for de pæne ord - vi gør det ypperste for at kunden efterlades glad og tilfreds med handlen, så super dejligt at høre det bliver taget godt imod :)

Super kundeservice

Købte nogle drikke som desværre var gået i stykker under levering, så den kom ikke frem til mig.. Skrev en mail til bodyman og 10 minutter efter fik jeg svar, samt en mail med trackinglink. Dagen efter kunne jeg hente pakken 👍

Hej Anna Lise.

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at vi kunne få løst sagen effektivt og hurtigt :)

Bodyman.dk

Altid god service hos Bodyman!

Altid god service hos Bodyman!

Har handlet der fast gennem de seneste 4 år og kunne aldrig drømme om at handle andre steder. Deres service er uovertruffen - både fysisk i butikkerne, men også online på telefon og mail.

5 KÆMPE stjerner! Keep up the good work ;)

2. november 2022

Hej Philip.

Tak for din anmeldelse og de pæne ord - hvor er det dejligt at høre du er en glad kunde hos os :)

Fantastisk kunde service

Fantastisk kunde service, de gør alt for at at kunde skal blive tilfreds. 7 stjerner herfra

17. november 2022

Hej Brian.

Tak for din fine anmeldelse :)

Vi gør alt hvad vi kan for at have glade kunder, så super dejligt at høre :)

Bodyman.dk

Mistede min pakke grundet udlevering til forkert person. Bodyman var hurtigt behjælpelige, og sendte straks en ny pakke. Virkelig god oplevelse :-)

Hej Morten.

Tak for din fine anmeldelse :)
Vi er glade for vi fik den løst på en god måde.

God weekend.

Kanon god service

Kanon god service - havde bestille nogen energidrik, da jeg modtog pakken der mange a dem ødelagt og hul på flere a dem. Ringede til dem og fik dagen efter en mail fra dem at de selvfølgelig erstattede de ødelagte. Dog havde de ikke det jeg havde bestilt og kunne så vælge mellem nogen andre eller pengene tilbage. Alt sammen gik virkeligt hurtigt.. super tilfreds - handler der gerne en anden gang

Hej Helene.

Tak for de pæne ord. Vi er glade for vi fandt en løsning :)

Vi ser frem til at handle med dig igen :)

Bodyman.dk

Kan varmt anbefale denne butik

Kan varmt anbefale denne butik. Min datter købte en par tights - som viste sig at være gået op i syningen. De tilbød hende et valgfrit nyt par uanset pris. Det må siges at være god service .

14. november 2022

Hej Louise.

Tak for din fine anmeldelse :) Vi sidder altid klar til at yde god service ved fejl og mangler på produkter eller ordrer, så dejligt at høre du er glad for servicen.

Bodyman.dk

Fantastisk service både online og i fysiske butikker!

Altid god og grundig service.

Hjemmesiden er nem at navigere i og det altid hyggeligt at besøge butikkerne hvis man mangler råd omkring kost og træning.

9. november 2022

Hej Sara.

Tak for din flotte anmeldelse.
Det er skønt at høre at vores personale har været gode og hjælpsomme :)
Det giver vi videre til dem.

Bodyman.dk

ALTID god service og ALTID de lækreste…

ALTID god service og ALTID de lækreste produkter!

9. november 2022

Hej Mille.

Tak for den fine anmeldelse. Vi gør vores ypperste hver dag for at alle kunder får en super shopping oplevelse :)

Bodyman.dk

Ikke dag til dag levering

Ikke dag til dag levering, og når man skriver nogen dage efter bestilling om hvorfor man ikke har fået truck and trace eller noget. Så det fordi de åbenbart ikke ha de alle vare på lager.

Aftaler så at de bare sender en anden farve med istedet for valgte. Og så høre jeg ikke mere og stadig ingen pakke nummer heller ikke her dagen efter.

Det er nu 4 dage siden jeg bestilte tingene, det er første og sidste gang jeg bestiller hos dem.

Under alt kritik, de ikke kontakter kunden når en vare ikke er på lager alligevel og så de venter på kunden kontakter dem efter flere dage.

Og at de så stadig ikke for sendt varen efter at have snakket med kunden, er bare endnu ringere.

6. november 2022

Hej Steffen.

Vi beklager meget. Vi har været ramt af sygdom på lageret og en øget mængde ordrer i denne uge, så den her oplevelse er bestemt ikke hvad man som kunde skal forvente af os.

Der er sendt en mail til dig for lige at forklare lidt yderligere.

Bodyman.dk

Hæver penge før levering ..

Det er bestemt første og sidste gang jeg køber her ..

Købte Mandag og sidder her Torsdag og er IKKE leveret ..

Får mail de skriver ja men du får den senere i dag ..

Fair nok indtil man ser PENGENE er hævet i går inden varen i det hele taget er ankommet 😵‍💫
Gitte Holm

3. november 2022

Hej Gitte.

Jeg kan se vi har været i kontakt over mail.
Forsendelsen har desværre været forsinket hos DAO, hvilket vi selvfølgelig beklager meget. Vi er dog kede af at det koster os en 1-stjernet anmeldelse.

Ift. pengene, så er de hævet idet vi sætter pakken klar i vognen til DAO. Ved fjernsalg er det den normale arbejdsgang, i modsætning til fysisk salg i butikker, hvor du betaler når du får varen udleveret.

Sådan skal det være!

Bodyman.dk ved hvordan ting skal spille. Jeg har til dagen i dag lagt mange ordre hos dem, med samme gode oplevelse! Ens pakke bliver sendt hurtigt og sikkert, det er fantastisk!
Det er også fedt, at de vælger at sælge varer som har overskredet "Bedst før" datoen, til en bedre pris, fremfor at smide varen ud! Det er god og grøn stil!

Jeg fortsætter klart med at handle hos dem, og anbefaler andre til at gøre det samme.

28. oktober 2022

Hej Sigurd.

1000 tak for din fine anmeldelse. Ydermere dejligt at høre du værdsætter vores initiativ for at forsøge at mindske madspild :)

Virkelig god service

Virkelig god service. Jeg bestilte nogle produkter, som jeg var for langsom til at afhente i pakkeshoppen. Jeg skrev derfor til kundeservice, og fik hurtigt svar tilbage om at de villegens sende parken kvit og frit. Virkeligt hurtigt svar og god service, kan stærkt anbefales.

28. oktober 2022

Kanon Service og gode varer

Hjemmesiden er let at finde rundt på og kvaliteten på det leverede levede op til forventningen. Især skal nævnes den rigtig gode service. Jeg havde desværre fået en fejllevering, men det tog blot en mail og så blev problemet løst. Jeg vil klart anbefale Bodyman til enhver som skal shoppe

26. oktober 2022