26. maj sender jeg en pakke retur ved hjælp af deres eget retursystem Jeg kan se i PostNord app at pakken er leveret 29. maj dd. 3 juni har jeg ikke modtaget mail eller lign. og de skriver på h... Se mere
Sender en mail da jeg modtog forkert pakke.. Prøvede at ringe men ingen tog den, dog da jeg skrev en mail gik der dælme ikke længe før en medarbejder ved navn Thomas svarede og var super flink og kund... Se mere
De tilbyder gratis gave med, som denne gang er 6 glas med vitaminpiller.. 3 af 6 glas er expiry date for længst udløbet, har skrevet til kunde service for 5 dage siden, stadig intet svar. Idag har... Se mere
For knap 2 uger siden, har jeg handlet via bodyman.dk for første gang. Det er bestemt ikke sidste gang! Ordren blev leveret super hurtigt, og jeg er så imponeret over kvalitet, farver og pasform. De... Se mere
Svetsarvägen 15, 171 41, Solna, Sverige
Det tager typisk over 1 måned at svare
Dejligt nemt at bestille varer på hjemmesiden og leveringen gik som smurt👍

Besvarelse fra bodyman.dk
Mega god service, bestilte 6L æggehvider, og skrev lidt kækt om de ikke smed et par smagsprøver med. BUM. 2 lækre proteinbarer var sendt sammen med min ordre. Har handlet der før, og har aldrig oplevet et eneste problem. Tak for smagsprøverne, i har fortjent de 5 stjerner

Super god service 👌🏻
Der er absolut ingen problemer med, at få ombyttet min vare indenfor Reklamationsretten.
Desværre havde de ikke længere denne vare.

Besvarelse fra bodyman.dk
Har bestilt 2 gange fra bodyman nu, og service spiller bare. Hurtig svar, hvis det problemer og tingene kommer hurtigt

Besvarelse fra bodyman.dk
Sindssyg lækre tshirts sidder godt og en god pris.

Besvarelse fra bodyman.dk
Bestilte mandag morgen og havde varen tirsdag morgen. Det bliver da ikke bedre. Bestillingsprocessen er nem og overskuelig, samt indpakningen solid og holdbar.

Besvarelse fra bodyman.dk
Super tilbud på proteinbarer, fri fragt og meget hurtig levering. Bestilte kl. 15 og næste dag kl. 12 var pakken klar til afhentning - fantastisk😊
Absolut ikke sidste gang jeg handler der.

Besvarelse fra bodyman.dk
Jeg har haft et problem med noget proteinpulver der var gået hul på under transport jeg fik en rigtig god snak med Thomas Jensen fra kundeservice Om problemet og dagen efter havde han allerede sendt en pakke på vej hjem til mig det er service på højt plan

Besvarelse fra bodyman.dk
Super god service. Havde mistet min pakke og blev tilbudt refundering med det samme

Besvarelse fra bodyman.dk
Der var løbet en syning i de Løbebukser jeg lige havde købt. Mega god kundeservice med rigtig hurtige svar. Efter ikke ret længe sendte de mig et nyt par. Super god service! Handler det helt klart igen

Besvarelse fra bodyman.dk
Gir dem 5 stjerner ' fordi deres vare lever op til deres beskrivelser , hurtig levering , hurtig returnering, god service ! Alt i alt intet at sætte den finger på ! Jeg oven ud til freds ! Klart jeg Anbefaler bodyman !

Besvarelse fra bodyman.dk
Fantastisk kunndeservice og altid hurtig levering

Besvarelse fra bodyman.dk
Hurtig og venlig kundeservice - og nem side at bestille fra.

Besvarelse fra bodyman.dk
Ikke eksisterende kundeservice da jeg i starten af januar købte nogle elbow wraps som de sendte mig i en forkert størrelse. Har mailet, ringet flere gange og skrevet til dem på Facebook mange gange inkl på deres opslag, men uden at få svar….
Virkelig sløjt, jeg havde faktisk en højere forventning til dem, så er lidt skuffet. Men jeg ser ikke nogen anden udvej end at lave det her opslag når jeg absolut ikke kan komme i kontakt med dem.

Besvarelse fra bodyman.dk
Jeg havde til black friday bestilt 2 sæt. Jeg opdager så her i januar efter træningspause, at det ene sæt er forkerte størrelser og overdel. Jeg skriver til bodyman, og der går ikke engang 12 timer før der er svaret. Og et nyt sæt er på vej! Jeg er kæmpe fan af bodyman og har tit handlet hos jer/dem. Og det fortsætter jeg helt sikkert med! I har/udviser en fantastisk kundeservice. Tusind tak!

Besvarelse fra bodyman.dk
De pakker ikke deres varer ordentlig så de går i stykker under fragt. derefter skriver jeg til deres kundeservice som ikke har givet et svar flere uger efter sendte endda billedbeviser.

Besvarelse fra bodyman.dk
Har handlet hos Bodyman et par gange efterhånden, og har endnu ikke haft en negativ oplevelse. De har de billigste priser på bl.a. proteinbarer, leveringen har været hurtig og gratis, og der er mulighed for at vælge mellem flere forskellige fragtselskaber. Intet at sætte en finger på - stor anbefaling herfra.