Jeg bestilte i september 20 sandwich til en udenlandsk gruppe, men havde på besøg på en københavnsk skole. Skolen bor i midlertidige bygninger, mens selve skolen bygges på en anden adresse.... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
bestille, bestilling, kage, festkager, morgenbrød, boller, stenovnsbrød, fest, brød, lagkager, lagkage, kager, Bodenhoff, bodenhoffs Bodenhoff Bageri har byens bedste kager - Bodenhoff, festkager, fest festkager, fest, kager,Bager, bageri, Konditor...
Finsensvej 54, 2000, Frederiksberg, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Betalte 66 kr. for 3 juleboller på Finsensvej. Dårligste juleboller jeg nogensinde har købt. Totalt uden fyld og fulstændig tørre.

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
26/11 forsøgte vi at købe theboller og theboller med rosiner , dog er det åbenbart for svært at bage så simple joller , der var birkes på bunden af bollerne der var rosiner i nogle af dem hvor der ikke skulle værre rosiner og nogle af dem med rosiner var hårde og små som kanonkugler
Medarbejderne kunne ikke tá ansvar for det udleveres tiltræde at de havde masser af fine boller tilbage , men nej ansvar lærer man ikke i denne kæde,super ærligt at de unge mennesker ikke lærer hvordan den virkelig verden er
Så 88kr for 8 boller er smidt i skraldespanden vi tåler nemlig ikke birkes og forventer ikke at få birkes på en thebolle i bunden og boller der ligner noget børn har lavet
Hold jer væk fra dem
Jeg har foto af alle bollerne hvis Bodenhoff er int

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Meget skuffende oplevelse – manglende kage og dårlig kundeservice
Jeg har i årevis købt kager fra Bodenhoff til særlige lejligheder, men denne oplevelse var helt uacceptabel.
Til mine forældres guldbryllup bestilte jeg to store, flotte kager med marcipanbånd og dekorationer. Da Wolt leverede, var der kun den ene kage – den anden var erstattet af 6 små citronkager. Bodenhoff havde lagt et brev ved, hvor de skrev, at de “ikke kunne finde” den store citronkage, jeg havde bestilt. Det er simpelthen amatøragtigt.
Vi ringer til kundeservice for at få en løsning. Svaret? “Chef-konditoren er gået hjem, vi kan ikke gøre noget.” Det er en stor kæde – hvordan kan der ikke være en ansvarlig, der kan tage beslutninger? Vi beder om at få en tilsvarende kage sendt hurtigst muligt. De lover at vende tilbage. Det sker aldrig. Jeg ringer igen og igen – telefonen går på svarer, selv inden for åbningstiden. Til sidst sender jeg en mail. Svaret? En refundering for den manglende kage og et sølle gavekort på 300 kr. Det er langt fra godt nok, når man har ødelagt en vigtig fejring.
Til det skal da siges, da jeg så kommer for at hente gavekortet er det også væk! Seriøst!! Der var dog en meget sød medarbejder der i løbet af en times tid får ringet rundt, og får styr på gavekortet.
Når man vælger Bodenhoff til en stor dag, forventer man kvalitet og service – ikke rod, manglende kommunikation og en “det må du leve med”-attitude.

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Havde bestilt 1 kage og 4 poser a 6 boller. Kagen var udemærket. Men…. To af poserne var overskredet dato og de to andre var præcis på dato.
Virkelig ringe og utilfredsstillende. Fik senere en mail, om alt havde været tilfredsstillende- svarede … men hørte aldrig mere

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg købte en varm kakao til min søn i forbindelse med en tur i Tivoli, hvor juletræet også blev tændt. Der var derfor enormt mange mennesker.
Der var dog 3 personer på arbejde, den ene mere forvirret og stresset end den anden. Min søns kakao var 1/2 fyldt med kakao og 1/4 skum/luft og den sidste 1/4 var ingen ting. En teske flødeskum var på toppen.
Kundeservice finder det helt i orden at betale 60 kr for luft, og at jeg skulle henvende mig til personalet i boden - altså stille mig i kø yderligere 10-15 minutter.
Aldrig aldrig vil jeg bruge mine penge hos Bodenhoffs igen. Mit service gen kan på ingen måde, acceptere eller stå inden for et så inkompetent svar fra den såkaldte "Kundeservice". Ikke en gang en undskyldning kunne de give.

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg bad om to klejner, men kom hjem med to hundelort lignende klumper. De havde fået for meget bagetid og smagte ikke af så meget.

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Kvaliteten af jeres mandelcroissant er virkelig dårlig. Den både smagte og så rå og ubagt ud indeni. Dejen var klæg og fugtig, så jeg endte med at smide den ud.

Klage vedrørende besøg hos Bodenhoff i Tivoli
Vi besøgte Bodenhoff i Tivoli den 15. november 2025.
Vi købte tre klejner og tre kakao.
❌ Problemer med klejner og opvarmning
Kvalitet: Klejnerne var alt for mørke – på grænsen til sorte.
Opvarmning: Vi spurgte, om vi kunne få klejnerne varmet op. Dette takkede vi ja til, men det medførte et ekstra gebyr på 5 kr..
Vedcheck af betalingen viste det sig at de tog 5 kr pr. Klejne.
Urimelig afregning: Det er helt urimeligt, at vi blev afregnet 5 kr. for hver enkelt klejne for opvarmning, når processen tydeligvis foregik samtidig, og merudgiften for Bodenhoff må anses for at være den samme, uanset om man varmer én eller tre klejner. Derudover blev klejnerne ikke rigtigt varme.
⏳ Lang ventetid på kakao
Vi fik oplyst, at der ville gå fem minutter, før vi fik kakaoen.
Der gik i stedet 20 minutter.
Konklusion
Oplevelsen var generelt af et helt uacceptabelt niveau, især den urimelige betaling på 5 kr. per klejne for samme opvarmningsproces.
Det var en rigtig dårlig oplevelse, og vi anbefaler andre at købe klejner et andet sted i Tivoli.

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Portørerne på Frederiksberg Hospital takker mange gange for alle de kagemænd som har gjort mange glade rundt omkring på afdelingerne incl os selv.
Vi lovede 6 stjerner så den sidste stjerne må vi lige tilføje her *
Med Bodenhoff kage i kroppen er man altid på toppen!!

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg havde en øv oplevelse ved bodenhoff i Valby.
En veninde og jeg plejer ellers at komme og drikke kaffe efter yoga, men nu har vi ikke lyst til at støtte det mere.
Købte en frisk appelsinjuice, som jeg gik op for at ville bytte, da den var helt udrikkelig og smagte af sæbe- ekspedienten sagde bare at hun ikke kunne gøre noget, da den ikke var udløbet- virkelig dårlig service.

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Kvaliteten af Jeres Napoli brød er betydeligt forringet, er klistret og ligger tungt i maven
Meget skuffende
Har I ændret opskriften

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg ville i dag købe 2 jordbærtærter til i alt 260 kr.
Desværre havde jeg ikke mit kort med, men jeg havde 700 kr. i kontanter. Jeg tilbød at betale med en 500-kroneseddel, men fik at vide, at de slet ikke tager imod 500-kronesedler.
Jeg spurgte, om det også gjaldt, hvis jeg købte for eksempelvis varer for 450 kr., og stadig kun havde en 500-kroneseddel. Til det svarede ekspedienten, at de stadig ikke ville tage imod den.
Jeg har aldrig følt mig så dårligt behandlet som kunde. Jeg har været fast kunde hos jer i lang tid, men efter denne oplevelse vælger jeg ikke at handle hos jer fremover.
Det drejer sig om Bodenhoff i Valby – butikken inde i MENY overfor Toftegårds Plads.

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg fik desværre en rigtig dårlig oplevelse. Cafe latte var ikke god, og jeg bad derfor om enten at få en ny, et ekstra espresso-shot eller mine penge tilbage, men fik afslag på det hele. Jeg blev serviceret af Rihanna og Laura (Borups Allé lokation), som desværre ikke virkede som om de havde lyst eller evner til at arbejde i et servicefag. Det er ærgerligt, for en god kop kaffe og venlig betjening burde være en selvfølge. Jeg kommer desværre ikke igen

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg bestilte i god tid noget brød om morgenen, men da jeg kom om eftermiddagen for at hente det, fik jeg blot besked om, at jeg måtte vælge noget andet, da de havde solgt mine varer. Midt på dagen havde de ellers rigeligt, men valgte alligevel at sælge det, jeg havde reserveret.
Da vi skulle bruge brødet om aftenen, måtte vi køre til Lagkagehuset, som naturligvis havde varerne.
Den butiksansvarlige kunne ikke forklare, hvorfor mine varer var solgt, og hun kunne heller ikke hjælpe med at tilbagebetale pengene. Hun henviste blot til kundeservice – som allerede havde lukket.
En utrolig dårlig oplevelse: en butik uden service og personale uden bemyndigelse til at hjælpe kunderne.

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Super lækker og flot gluten fri lagkage. Smagen var perfekt. Mennnn da 2 af vores gæster trak et hår ud af deres stykke faldt stemningen. Så hvis jeg kunne give 0 stjerner ville i desværre få det.

Butikkerne har ikke spandauer, klassisk dansk wienerbrød siden 1850
Til gengæld masser af nyere brød, som f.eks. croissanter, der først kom til Danmark i 1980erne

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg bestiller to god to go , og får llinser med mug på , jeg skriver til hovedekontoret og bliver afvist , og får ad vide det er to god to go der har problemet , men kagerne kommer fra dem , så det bliver nu dem der bliver kommenteret på da det er deres personale der pakker poserne

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
For lidt tid siden var jeg inde på Bodenhoffs hjemmeside - her stod der "Få en gratis valgfri drik - tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage din gave". Det gjorde jeg så og modtog også et værdibevis. Nu, da jeg ville indløse beviset, var det væk. I stedet lå der et nyt værdibevis til et stykke wienerbrød. Jeg sendte en mail til Bodenhoff om dette, hvor de svarer tilbage, at der stod inde i det oprindelige bevis (som nu er væk) at de forbeholder sig retten til at ændre varen. Men det stod der ikke noget om på hjemmesiden, hvorfor jeg vil mene, at det er falsk markedsføring.