BoConcept København/Ishøj Anmeldelser 211

3,7

Jeg ringer og venter i kø for at komme igennem til personalet i 10 min. Da jeg endelig kommer igennem til Mette, får jeg at vide, at de ikke har tid til kunder over telefonen grundet travlhed med kund... Se mere

BoConcept har et flot showroom i Ishøj. Der er en behagelig stemning, og personalet er venlige og gode til at rådgive om deres sortiment. Jeg har købt flere møbler hos BoConcept, og har altid været ti... Se mere

Vi købte 2 sofaer, gulvtæppe, sofaborde og reol. Vi blev meget professionelt vejledt af Signe Kok Nielsen fra BoConcept Ishøj gennem hele processen. Hun lavede 3D tegning af vores hjem og indsatte for... Se mere

Kæmpe oplevelse og service fra butikken i Ishøj! Efter flytning manglede jeg afstiver til mit cupertino skrivebord! Jeg fik at vide i telefonen, at de ville ringe tilbage. Der gik et par d... Se mere

1. Dagligstuemøbelbutik

Moderne møbler - luksus til attraktive priser og indretningshjælp - BoConcept

3,7

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

BoConcept har kunden i fokus - Har haft en super god oplevelse!

Super god oplevelse! Jeg vil klart anbefale BoConcept til alle!

Fik leveret vores sofa med chaiselong, men desværre i den forkerte side. Ringede ind til Ishøj afdelingen og fik den bedste kundeservice (af Emil) jeg nogensinde har oplevet! Uden at fortælle andet en ordrenummer og at den vendte forkert, fik jeg undskyldning og en perfekt løsning.

Beholdte sofaen som var det min egen, i tiden det tog at producere en ny, og herefter kom de ud med den nye, samlede den for mig, tog den forkerte med tilbage, og kun med positiv behandling.

Tak for en god oplevelse til både Ishøj og fragtmændende (Jan og Adam), og vil 100% købe fra jer igen!

De bedste virksomheder ses ud fra hvordan de håndterer udfordringer - Og det har BoConcept vist til perfektion.

4. marts 2020

Hej Christopher.

Fantastisk anmeldelse, som det glæder mig at læse - de fine ord er selvfølgelig givet videre til teamet.

Mange TAK fordi du har givet dig tid til at dele din oplevelse - jeg er glad for, at du er tilfreds med den løsning vi har foreslået dig, når vi nu fejlede første gang :)

Professionel og personlig designhjælp

Efter flytning havde jeg brug for nye møbler, og også gode råd til hvordan jeg skabte det nye hjem, som jeg drømte om. Signe Kok Nielsen kom som designer på opgaven og har virkelig været en fantastisk hjælp. Jeg har fået nogle møbler, som jeg aldrig bliver træt af! Signe forstod mine ønsker - og udfordrede også mit mod i valg af farver. Den største anbefaling til at bruge det super gode tilbud som Boconcept har. Og tak til Signe for en professionel og personlig indsats til at skabe mit nye hjem.

26. august 2019

Hej Anne,

Tak for din gode anmeldelse. De varme ord er givet videre til Signe .

Og Tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse.

Med venlig hilsen,

Ishøj afdeling.! Dårlig kundeservice

Ishøj afdeling.!
Skulle idag afhente lejet Free trailer ved BoConcept.
Jeg stiller mig i kø ved disk, og kan se ekspedient har kunde ved stof prøver. Venter tålmodigt, selvom jeg havde travlt, efter ca 6 min, kommer han til kassen(uden kunde) og jeg spørger pænt, at jeg skal afhente trailer, han beder mig vente “et øjeblik”... Han går tilbage til kunde... efter yderligere 5 min, kommer en ung mand... jeg spørger om det samme, og han skal lige tale med en 3. Kollega, som fortæller, at alt ang Free trailer hos BoConcept, nu foregår automatisk vis App, ved traileren...?
Den 1. mand kommer hen til disk.. og jeg spørger om hvorfor han ik lige kunne side det, som hans kollega fortalte på 4 sek, da jeg spurgte ham pænt 1 gang .... ”Jeg havde en kunde”...
Magen til arrogant idiot...👎 Slut med køb fra Ishøj fremover... 15 min spildt... Jeg stillede et simpelt spørgsmål mens han stod alene ved kassen...

17. august 2019

Fantastiske møbler af god kvalitet

Fantastiske møbler af god kvalitet og ikke mindst en kundeservice ud over det sædvanlige og langt over forventning selv år efter man har købt møblerne. Man går ikke galt i byen her.

2. maj 2019

Kære Erik.

Tak for din fine anmeldelse - og tak fordi, du har givet dig tid til at skrive anmeldelsen.

Dine flotte ord er gået videre til alle - ikke mindst vores kundeservice :)

Vi glæder os til at se dig igen i vores butikker,

Jon H

Vil varmt anbefale butikken i Ishøj

Vil varmt anbefale butikken i Ishøj, der får man den bedste service fra det profesionelle og smilende team.

Hilsen John og Lotte

27. februar 2019

Hej John & Lotte,

Dejligt at høre.

Mange tak for at I har givet jer tid til at skrive anmeldelsen - de fine ord bliver viderebragt :)

Jon

Har købt sofa og spisestole i BoConcept…

Har købt sofa og spisestole i BoConcept Ishøj og kan kun anbefale deres service, gode priser samt hurtig levering.
Vi havde booket et møde med deres professionelle indretnings konsulent som gav råd og vejledning som jeg ikke oplever nogen andre steder.

Hilsen Bo & Jessie

31. januar 2019

Hej Bo & Jessie.

Tak for jeres dejlige anmeldelse.

Den fine ros er givet videre - og stort tak for, at I har givet jer tid til at skrive til os :)

Fremragende service

Vi købte et Milano bord hos BoConcepr i København for 2år siden. Bordpladen modtog flere og flere pletter som ikke kunne vaskes af, (tænker det må være en produktionsfejl) Jeg tog billeder af bordpladen og sendte dem til servicafdelingen hos BoConcept. Efter to dage modtager jeg en mail hvor der står, at jeg vil modtage en ny bordplade indenfor 3 uger. I dag har jeg modtaget den nye bordplade. Fantastisk. Dette kalder jeg for god service efter der er gået 2 år.

22. november 2018

Kære Helena.

Tak for din gode anmeldelse og den fine ros til vores kundeservice. Den er givet videre og jeg vil gerne takke dig for, at du har givet dig tid til at skrive de fine ord.

Go' weekend, når den kommer til dig !

Jon

Virkelig god og imødekommende service i…

Virkelig god og imødekommende service i BoConcept Ishøj, dejligt med søde mennesker til at hjælpe med at finde det perfekte spisebord. Meget tilfreds! Nu venter jeg bare spændt på mit spisebord (levering inden for 14 dage, hvilket er fuldt ud acceptabelt)

OPDATERING: Jeg har nu modtaget mit bord af en MEGET sød mand, som slæbte de fire tunge pakker til første sal i min lejlighed. Virkelig sød mand, som stillede pakkerne strategisk, så det var let at pakke ud. Alt i alt en RIGTIG GOD oplevelse fra start til slut. Tak for det!!

8. november 2018

Hej Catherina,

Tak for din anmeldelse, som vi er super glade for at få :)

Dine fine ord er givet videre - og så glæder vi os til fortsat at give dig en god service, når vores montører kommer på besøg hos dig om 14 dage.

OPDATERET : Mange tak, igen :))

Jon

Jeg har købt en meget lækker Boston…

Jeg har købt en meget lækker Boston lænestol med dreje- og vippefunktion hos Boconcept København.

Stolen har fem ben i metal, og på hver ben hviler den på et smalt stykke hård plastik. Benene ødelægger mit plankegulv fuldstændigt, da de nærmest skærer sig ned i gulvet og laver dybe furer og ridser.

Jeg har kontaktet kundeservice, men de mener ikke, at det er deres problem/ansvar.

Jeg mener godt, at man kan forvente, at en lænestol kan stå på et gulv uden at ødelægge det.

De anbefaler filtpuder, selvom jeg har oplyst dem om, at det desværre ikke er muligt at få dem til at sidde fast på de smalle stykker hård plast, der har kontakt til gulvet.

Jeg er rigtig ærgerlig over, at købet af en ny dyr lænestol giver mig flere problemer end glæder.
Jeg står tilbage med et ødelagt gulv og ingen løsning på problemet.

7. august 2018

Kære Lene,

Tak for din anmeldelse, der gør, at vi kan få gjort noget ved problemet :)

Som udgangspunkt anbefaler vi altid filtdupper til vores stole og lænestole. Kan de ikke hænge fast, så findes der masser af andre løsninger, som vi altid rigtig gerne vil supportere med, så man undgår de skader, som er sket i dit tilfælde.

Vi har sendt dig en besked, hvori vi beder dig om at fremskaffe 2 tilbud på at få lavet gulvet, så dækker vi regningen fra vores side af.

Som bonusinfo, kan jeg fortælle, at din henvendelse har givet os anledning til at kigge vores samlevejledninger igennem en ekstra gang og vi arbejder på, at få tilføjet et afsnit omkring brug af filtdupper, så vi undgår uheldige oplevelser lige som din i fremtiden.

Jeg håber, at du er tilfreds med vores håndtering af din dårlige oplevelse, at du får lavet gulvet pænt igen - og at vi ser dig igen hos BoConcept.

Jeg har i dag haft Jan og Adam

Jeg har i dag haft Jan og Adam, to håndværkere fra kundeservice/ reklamations afdelingen, til at skifte en fod på en stol. Jeg fik DEN BEDSTE service!! De ringede i forvejen, var venlige og smilende. De tog ovenikøbet deres fodtøj af! Selve monteringen gik hurtigt og effektivt. Der blev påsat filt for at skåne mit gulv- og de bar den tunge stol på plads. Alt med smil og venlighed. BoConcept kan kun være yderst tilfredse med Jan og Adam. Det var jeg i hvert fald!

7. august 2018

Kære Kirsten,

Tak for din varme anmeldelse.

Dejligt, at du havde en god oplevelse med Jan & Adam, de fine ord er allerede videregivet :)

BoConcept Ishøj

Knald god service hos BoConcept i Ishøj.
Man skal godt nok lede længe efter mere servicemindede, søde, reelle og imødekommende sælgere, end Louise (som vi handlede med) og hendes kollegaer.
Hvis omsætningen stiger den næste periode, så er det helt sikkert fordi vi har anbefalet Jer til alle vi kender. :-)
Og iøvrigt super fede møbler i god kvalitet.

Mvh Jeanette og Morten

5. januar 2018

Super service og produkter

Har købt en del forskellige møbler hos boconcept de senere år - servicen er super god - og har man problemer med det leverede så står de på hovedet for at hjælpe en 😀 kan kun anbefale virksomheden og deres produkter 👍

22. december 2017

Jeg købte 6 barstole i lækker kvalitet

Jeg købte 6 barstole i lækker kvalitet, men skruebenene under stolene ridser gulvet og jeg blev rigtig godt træt af, at have brugt 20.000 kroner på stole, som ødelægger mit gulv. Jeg ringer til afdelingen i Ishøj, hvor jeg har købt stolene. Jeg taler med deres søde medarbejder Linn, som hurtigt tager sig af problemet. Hun får fremstillet nye skrueben til samtlige stole og 3 dage senere er problemet løst. Tusind tak for rigtig god service! :-)

11. december 2017

Super god service og kvalitet

Super god service, super god vejledning til ny indretning, super levering og overholdt aftaler. Vi er meget tilfredse med det hele. BoConcept kan vi varmt anbefale.

31. oktober 2017

Super fin service. De holder det de lover.

Jeg har købt en seng til min datter gennem boconcept på Gammelkongevej.
Der var en rigtig fin service i butikken, der blev lyttet til mig og vi fandt hurtigt frem til mit produkt. Yderligere holdt boconcept deres tidsplan for monteringen, jeg blev ringet op 15 min før de var der. Super fin service, dejligt at se et firma der holder det de lover.
Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg mangler nye møbler og skal handle der igen.
Kunne jeg give flere stjerne have de fået det.

11. oktober 2017

God service!

Har været uheldig med køb af en kontorstol. Første gang jeg klagede over stolen var nogle mdr. efter købsdatoen. Sara tog sig meget fint og professionelt af min reklamation og sendte et nyt stel efter, jeg havde vist problematikken via. billeder på mail.
Med det nye stel oplevede jeg igen problemer med stolen og endnu engang tog Sara sig meget fint af min henvendelse på trods af, at jeg ikke kontaktede hende med det samme vi opdagede problematikken. Tak for en fin og imødekommende måde at yde god service på.

6. september 2017

Intet mindre end fantastisk service

Jeg kan kun give give de varmeste anbefalinger til Boconcept.

Købte for 4 år siden en recliner stol og en tilhørende skammel for 14.995 kr.Kort tid efter købet blev automatikken i ryggen slap, så ryglænet langsomt falder tilbage og skal rettes tilbage igen.

De var ude at kigge på det og løste problemet kortvarigt.
Så lukkede de Odense butikken og jeg lærte lidt at leve med det.
Det endte så med, at det var både 4 og 5 gange hver aften, at jeg skulle rette ryggen op og det var rimeligt træls.

Jeg ringer op til Boconcept i Århus for at høre om de har nogle reservedele til stolen - men den var desværre udgået og de kunne ikke gøre noget.
Men de tilbød vi kunne komme op og se på en ny stol.
Ja ja tænkte jeg - en ny stol kan man jo købe alle steder.

Men det endte med vi tog en hyggetur til Århus og blev virkeligt overraskede da vi kom ind i butikken.
Sælgeren sagde, at vi havde 14.995 kr at købe for og at vi kunne vælge lige hvad vi ville. Tænk at få alle pengene retur efter 4 år og helt uden at skulle sige et eneste ord om kulance eller lignende.

Vi fandt så en stærkt nedsat og superlækker stol, som stadig kostede 25.000 - de resterende 10.000 delte vi så på midten og så fik vi efter 14 dage stolen leveret.
Og så måtte vi ovenikøbet beholde den gamle stol. Den er nu blevet "låst" og virker som alm lænestol.

Vi kører helt sikkert til Århus næste gang vi ska have nye møbler.
De har ikke kun nogle superlækre produkter, de har også en formidabel service.

De varmeste anbefalinger herfra.

24. august 2017

BoConcept har den bedste service!!!

BoConcept har simpelthen givet os den bedste service, vi nogenside har fået! Vores dyre glasbord sprang for et par uger siden og gik i 1000 stykker. Vores forsikring ville ikke dække skaden - så vi kontaktede BoConcept for at høre om de kunne hjælpe os! En uge senere kom to meget søde medarbejdere og satte to nye plader op. Vores adresse var oplyst forkert så de var desværre kørt en pænt stor omvej. Det tog de med at smil! 👌

3. august 2017

Jeg manglede en reservedel til mit …

Vi manglede en reservedel til mit skrivebord, der var forsvundet under flytning. Ringede og snakkede med en dame fra BoConcept Århus, som sendte os reservedelene uden beregning, selvom jeg ikke kunne finde min kvittering.

Det er god service!

3. august 2017