BoConcept København/Ishøj Anmeldelser 211

3,7

Jeg ringer og venter i kø for at komme igennem til personalet i 10 min. Da jeg endelig kommer igennem til Mette, får jeg at vide, at de ikke har tid til kunder over telefonen grundet travlhed med kund... Se mere

BoConcept har et flot showroom i Ishøj. Der er en behagelig stemning, og personalet er venlige og gode til at rådgive om deres sortiment. Jeg har købt flere møbler hos BoConcept, og har altid været ti... Se mere

Vi købte 2 sofaer, gulvtæppe, sofaborde og reol. Vi blev meget professionelt vejledt af Signe Kok Nielsen fra BoConcept Ishøj gennem hele processen. Hun lavede 3D tegning af vores hjem og indsatte for... Se mere

Kæmpe oplevelse og service fra butikken i Ishøj! Efter flytning manglede jeg afstiver til mit cupertino skrivebord! Jeg fik at vide i telefonen, at de ville ringe tilbage. Der gik et par d... Se mere

1. Dagligstuemøbelbutik

Moderne møbler - luksus til attraktive priser og indretningshjælp - BoConcept

3,7

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Møbel købt

Opdatering. 28.1.2022. Stadig intet hørt, derfor ændrer til 1 stjerne. Hvordan kan i være jer selv bekendt. En skænk til 20T, og i gider ikke engang svare på utallige henvendelser.
Møbel købt, meget fin service i butikken. Leveres og samles i hjemmet, meget høflige. Fortæller endda at der er fejl på endestykke, og der kommer et nyt. Men så knækker
filmen fuldstændig. Låger og skuffer skæve. Klapren i fronten på både skuffer og låger. Kundecenter kontaktes. 3 uger efter kommer svar. Billeder sendes og besked om de skal finde ud af om det er en ombytter eller en rep. Og så er der fuldstændig tavshed siden den 25.november 2021. Vi har i forvejen ventet 4 måneder på produktet. Så pludselig kommer der besked om de kommer med nævnelse af dato og tidspunkt. Besvarer mailen og spørger ind til hvad der kommer. Det er så endestykke der kommer, og nej, de får besked på de skal have en løsning på hele problemet, før jeg tager fri fra arbejde. Og så er der atter tavshed. Rykker på mail. Men ingen besked. Telefon nummer er ikke at finde.
Virkelig uprofessionelt firma.
Det næste må jo være vi tager i butikken og klager vores nød.

13. januar 2022

Kvaliteten tilsvare ikke prisen og dårlig oplevelsen med kundeservice

Kvaliteten tilsvare ikke prisen og dårlig oplevelsen med kundeservice.

Jeg køber en sofa og venter 3 måneder på levering... Ok

14 dag efter jeg modtager sofaen er den går den op i syning. Jeg henvender mig til butikken på gl mønt i Kbh med fejlen.. Ikke ok !

Efter yderlig 6 ugers ventetid, får jeg besked om at der nu er bestilt en ny sædehynde og de forventer at kunne leverer den om 3 måneder.... Dvs jeg skal venter ialt 7 1/2 måned alt. Hmmmmm !!

Desværre tror jeg at Boconcept udemærket er klar over at virksomhedens forsyningskæde er utrolig dårligt struktureret , og derfor er denne dårlig anmeldelse bare en dråbe i havet . Dog håber jeg på at interesseret køber hos Boconcept, finder vej til Trustpilot og i den forbindelse vil overveje om man skal skulle købe handle et andet sted.

11. december 2021

Total tavshed?

Opdat. Nov’21: Er efterfølgende blevet kontaktet og har nu fået fint svar, hvorfor jeg ændre stjerne fra 2 til nu 4 stjerner👍

——————-
Har nu 3 gange skrevet til jer og forespurgt på muligheden af at tilkøbe en sengeryg til vores seng vi har købt hos jer men intet hørt fra jer på noget tidspunkt?

Har købt en del ting hos jer igennem tiden og servicen var tidligere rigtig god men her er det godt nok gået HELT galt!!

9. november 2021

Uprofessionelt og ligeglade med kunder

Det sejler rundt i BoConcept.

Jeg vil gerne starte med at sige at jeg ikke har modtaget min sofa endnu, men min begrundelse for 1 stjerne er berettiget i min optik. Jeg vil ikke pege fingre ad nogle sælgere, men jeg købte min sofa i deres butik på Gammel Mønt 11 i Indre by.

Det startede allerede sløvt med at sælgeren ikke rigtig virkede engageret i at hjælpe en med at få det bedste ud af sit møbel. I mit tilfælde skulle jeg købe en sofa, men sælgeren i butikken virkede meget uerfaren/uinteresseret. I tilfælde af at sælgeren var uerfaren burde der have været en anden ansat for at hjælpe på vej. I flere tilfælde svarede sælgeren ''Det ved jeg ikke'' eller 'Det tror jeg ikke'' til flere af mine spørgsmål. Det virker lidt useriøst.

Når man besøger en butik som BoConcept hvor de vægter ens egne præferencer til at personliggøre sit møbel højt, virker det lidt demotiverende når sælgeren mest af alt virker som om de gerne vil have handlen overstået så de kan komme videre i dagen.
Jeg kom igennem handlen men allerede dér havde jeg en dårlig smag på tungen.

Hvis vi spoler nogle måneder frem havde jeg aftalt med en af deres ansatte pr. telefon + mail at jeg ville få leveret min sofa tirsdag den 15/06. Der var vel og mærke gået flere måneder uden ændring i plan fra BoConcepts side, og den 14/06 modtager jeg sågar en SMS klokken 11 om formiddagen om at min sofa vil ankomme dagen efter (15/06) mellem 12-16 som var det aftale tidspunkt.

Som så mange andre mennesker er for- og eftermiddagstimerne i hverdagen et besværligt tidspunkt at få tid til at vente derhjemme og vente på en sofa da man enten er på arbejde eller skal hente børn , men fred være med det, jeg fik det til at fungere.

15/06
Jeg fik taget fri fra arbejde til dagen flere uger før og ventede spændt på min sofa. Jeg ventede hele eftermiddagen uden held, og da jeg prøvede at ringe klokken 16:15 (et kvarter over deres leveringstid) til deres kundeservice sagde deres telefonsvarer så at deres telefontider var fra 10-15! Jeg var nødsaget til at vente til dagen efter for at finde hoved og hale i denne sag.

16/06
Klokken 10 taler jeg så med deres kundeservice som siger at de har prøvet at ringe til mig den 14/06 (DAGEN FØR MIN LEVERING), hvor de ville sige til mig at det ikke ville være muligt at levere sofaen på det aftale tidspunkt. Jeg tjekker min logbog på min telefon og de har ringet fra SKJULT NUMMER 1 time EFTER de har sendt en SMS til mig vedrørende en bekræftelse om levering.

Jeg var på arbejde så jeg kunne ikke engang ringe tilbage til dem da deres nummer var skjult, hvordan skulle jeg vide det var dem der havde ringet? Herren fra kundeservice nævner så at de i tilfælde af at de ikke får fat på kunden (DAGEN FØR) at de sender en e-mail om ny leveringsdag. Jeg nåede ikke lige at tjekke min mail om eftermiddagen, og tænkte ikke at tjekke for eventuelle ændringer da BoConcept allerede havde sendt mig en SMS med bekræftelse små 24 timer før levering.

Det er simpelthen for dårligt at de ikke kan varsle i bedre tid at ens sofa ikke er klar til levering. Jeg nægter at tro på at det har taget helt indtil 24 timer før leveringstidspunktet for en ansat at indse ''hov... måske bliver den ikke færdig til tiden''. Jeg har taget fri fra arbejde så jeg kan vente derhjemme, men det er åbenbart ligegyldigt for dem, for da jeg nævnte det til kundeservice sagde han ''Ja det er lidt surt''

Selv hvis jeg havde taget telefonen den 14/06 én time efter de havde bekræftet deres leveringstidspunkt pr. sms, og blevet informeret om fejlen fra deres side, ændrer det ikke på at jeg havde under én dags varsel til deres ændring i planen.

Jeg havde bedt om fri lang tid før dette da de varsler med et ekstragebyr på 500 DKK hvis man ikke er hjemme. Nu skal jeg vente yderligere to uger da jeg ikke er hjemme under deres leveringstider før slut juni. Jeg har ikke tænkt mig at tage fri endnu en dag for at vente forgæves.

Fuldkomment uprofessionelt og man kan lige så godt købe en færdiglavet Ikeasofa. Så får man den i det mindste til tiden.

16. juni 2021

Bestilte et bord for længe siden i…

Bestilte et bord for længe siden i Ishøj afdelingen, de sagde det kom den 19/5-21 jeg spurgte om de var helt sikre og det var de, så vi sælger vores andet bord og står uden bord nu med to små børn, pludselig laver de det om til vi høre noget den 25/5-21 dette gør vi så heller ikke og jeg må selv ringe og de beklager mange gange og de siger selv dette ikke er iorden, og de vil vende tilbage men siger vi står på kørsel til dagen efter, vi høre intet og har stadig intet hørt på trods af jeg har ringet flere gange!
Vi er så skuffet over denne service, kvalitet og service hænger bestemt ikke sammen... øv en kedelig oplevelse

Os-030204 ordre nr

27. maj 2021

Virkelig uprofessionelt firma

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde.
Da jeg skulle have min sofa blev leveringen udskudt utallige af gange!!
Og den ene gang kostede det mig en fridag fordi jeg ikke havde fået besked på at de ville ændre leveringen så jeg sad og ventede uden at høre fra dem!

Da jeg fik min sofa var der fejl på både ryg og armlæn…
Da jeg laver en reklamation er de naturligvis flinke til at få bestilt en ny ryg og armlæn hjem …
Men leveringen af denne skulle jeg hele tiden rykke dem for få at aftalt nærmere !

Nu er ryg og armlæn endelig monteret …
Men det er som om at ryg og armlæn ikke passer sammen…
Der er store mellemrum det ser ikke normalt ud.. nu har jeg igen lavet en reklamation som jeg afventer at høre tilbage på… så alt i alt en trist omgang grundet en meget dyr sofa som stadig bare ikke er hel og intakt !

12. maj 2021

Rigtig god oplevelse. Overgik mine forventninger

Det er første gang, at jeg handler hos BoConcept, men det bliver bestemt ikke den sidste. Det har været en oplevelse, der har overgået mine forventninger.
BoConcept fremstiller de fleste møbler på bestilling, og det gjaldt også min kommode, der blev leveret inden for den aftalte frist på tre uger.
Undervejs har jeg et par gange haft brug for at skrive til kundeservice, og de har hver gang været hurtige til at svare.
Jeg havde på forhånd valgt at få leveret og samlet min kommode, og montøren ringede 30 minutter i forvejen og ankom inden for det aftalte interval mellem kl. 8-12.
Han var hurtig, effektiv og tilbød at hjælpe med at få kommoden placeret rigtigt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!

14. april 2021

Super kundeoplevelse i Ishøj

Efter længere tids søgen efter den rigtige sofa, endte vi med den rigtigt gode kundeoplevelse og derefter den helt rigtige sofa. Vi fik en meget imødekommende modtagelse, og på trods af travlhed i butikken var der overskud. Vi fik en seriøst god behandling, vi blev budt kaffe, og vi blev guidet igennem på bedste måde. Vi har været rundt de seneste uger for at finde en sofa, og vi må bare konstatere at den rigtigt gode kundeoplevelse kan føre til et køb. Tak for handlen til Karoline - hun er bare i særklasse. Nu mangler bare sofaen :-)

23. marts 2021

Fremragende service

Fremragende service. I juli 2016 køber vi 8 flotte men også relativt dyre spisebordsstole. Nylonbøsningen på stellene bliver lidt slørede efter et par år, så stolene vipper. BoConcept leverer uden yderligere bøvl nye understel og monterer selv disse ved levering. I januar 2021 oplever vi samme problem med de fleste nylonbøsninger. Vi kontakter kundeservice som beder os sende billeder eller film af sløret, og allerede få dage senere modtager vi uden videre svaret, at alle understel vil blive skiftet endnu engang og forventet leveringsdato (få uger senere) på de nye stel. Stellet skiftes af medarbejderen der leverer stellene og stolene står nu igen så gode som nye. Flot service, hurtigt svar og ingen diskussion om garanti mv. og vi bliver kontaktet pr telefon for at aftale tidspunkt for levering og reparation. Formidabel, venlig, imødekommende og kompetent service fra både kundeservice og medarb der leverede/reparerede stolene.

22. marts 2021

Lige før jul har jeg købt en sofa og en…

Opdatering:
Min anmeldelse har krydset et lidt langsomt svar fra kundeservice, som har tilbudt forskellige løsninger af mit problem. Det glæder mig og jeg har takket ja, til et af løsningsforslagene. Derfor har jeg givet en ekstra stjerne. Når alt er overstået og fikset, vil jeg nok give en stjerne mere, trods alt, men det har været en ret langsom korrespondance og stadig forundret over de hårde ryghynder, der ikke blev gjort opmærksom på, ved fremmøde og prøvning i butikken inden køb.
——-
Lige før jul har jeg købt en sofa og en lænestol og fået leveret begge dele meget fint. God betjening i butikken og meget dygtig levering af fragtfirma, ligesom jeg er glad for lænestolen, derfor 2 stjerner. De sidste stjerne mangler, da ryghynderne i sofaen er ekstrem hårde at sidde op ad. Man kan ikke “synke” ned i dem, som jeg kunne i udstillingsmodellen. Kundeservice er meget lang tid om at svare og glider af på klagen. Har fået at vide at de “bare” skal siddes til ??? Jeg er meget uforstående over, at det ikke blev oplyst ved købet og har da aldrig hørt om noget så ulogisk. Jeg regner da med at kunne sidde behageligt fra start af i min sofa. Hynderne er så hårde at vi sidder ret og og ned med dem og har allerede nu måtte købe en masse løse puder i IKEA og skifte dem ud med. Jeg kan på ingen måde anbefale at købe sofa i BoConcept. Det er mangelfuld information og utroværdig kundeservice af møbler i den prisklasse. Jeg er mega skuffet, da jeg har prøvet sofaer af i rigtig lang tid, for at finde den rigtige, så jeg var ikke i tvivl i butikken.

2. marts 2021

Super god service!

Super god service og fremragende hjælp fra deres indretningsarkitekt Signe K. Nielsen der opmærksomt lyttede til vores behov og drømme og indrettede Stue/Spisestue/Fællesrum samt kontor i lige den stil vi var ude efter. Alt gik nemt og overstej vores forventninger, især taget i betragtning at vi ikke har haft en krone op ad lommen. Det har været en kæmpe hjælp og vi benytter helt sikkert BoCOnecept fremadrettet :)

8. februar 2021

Suveræn service og smuk sofa

Jeg skrev til BoConcept Aarhus ang. stofprøver til en sofa og blev mødt med topklasse service fra Jon. Uden at have spurgt blev jeg tilbudt rabat på sofaen plus gratis levering og montering. Det er noget, en single uden bil sætter pris på! Og selvom jeg skrev en sen eftermiddag blev prøverne afsendt samme dag og fulgt op på et par dage efter.

Uanset tidspunktet på dagen har jeg altid fået lynhurtigt svar fra Jon og blevet mødt med stor forståelse. Lignende service skal man lede længe efter.

Nu har jeg modtaget sofaen, som lynhurtigt blev monteret ved ankomst. Og den er lige, som jeg havde håbet!

Skulle jeg komme med et forbedringsforslag til BoConcept, skulle det dog være mere præcise og strukturerede leveringstider/planlægningsproces. Jeg følte næsten, at det var forventet, at jeg med få dages varsel kunne have fri fra arbejde lige op til jul. Også selvom jeg først fik besked næsten en uge efter den estimerede dag for aftale af leveringstid. Og så blev jeg først ringet op et par dage efter, at fragtmanden havde lovet at vende tilbage med et nyt leveringstidspunkt. Jons gode service, de andre flinke medarbejdere og den smukke sofa sikrer dog BoConcept 5 stjerner alligevel.

5. januar 2021

Boconcept har været helt fremragende…

Boconcept har været fremragende hele vejen igennem. Fra Mia, der gav fantastiske ideer til indretning, servicen i butikken af engagerede medarbejdere og den professionelle levering af vores møbler, der fremstår i høj kvalitet. De kan varmt anbefales til alle, der ønsker lækre møbler til en god pris samt professionel service.

30. september 2020

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Boconcept. Der var super service, og super søde og imødekommende medarbejder. Jeg ser meget frem til at handle der, og klart et sted jeg ville anbefalde til andre som søger kvalitet møbler

30. juli 2020

Jeg købte otte spisebordstole i…

Jeg købte otte spisebordstole i november 2019.
De blev leveret i april 2020.De to af stolene havde fejl, det oplyste Boconcept allerede ved levering.
Så her otte uger efter kommer de for at ombytte de to stole med fejl. Men de nye stole har større fejl, hvilket jeg påpeger samme dag. Men nu er det ikke fejl, men sådan skindet skal se ud.
Hvilket er under al kritik.
Jeg skriver til Boconcept, at jeg ønsker købet af de sidste to stole ophævet, da købet ikke lever op til de andre stole. Men Boconcept nægter.
Jeg kan ikke anbefalde nogen at handle med Boconcept ishøj

21. juni 2020
BoConcept København/Ishøj-logo

Besvarelse fra BoConcept København/Ishøj

Hej Marianne,

Tak for din tilbagemelding.

Vi har kigget på din reklamation og vi har også sendt dig billeder af at vores stole i showroom, som har samme udtryk som det du reklamerer over. Derfor er reklamationen umiddelbart afvist.

Vi har dog også tilbudt dig, at sende en ekstern ud og vurdere dine stole - du har ikke vendt tilbage på den henvendelse.

Det er helt rigtigt, at vi ikke ophæver et køb på et produkt, som vi ikke anser som en reklamation.

Du er velkommen til at rette henvendelse såfremt du vil have den eksterne vurdering.

Med venlig hilsen,

Jon

hej boconcept

hej boconcept . aldrig har jeg varet sa skuffet over et firmas service eller nok narmere mangel pa samme.jeg bestilte en sofa den 29 februar mede levering 22. april .fa dage for bliver jeg ringet op af kundeservice med beskede om at den er forsinket til 27. dennes men med levering kun til fortov . da jeg er en enlig dame er det umuligt . f[r at vide at hvis jeg fortryder eleer kan skaffe nogle til hjalp med indbaring og samlig skal jeg bare ringe .ringede fredag den 24 da det var lykkedes mig at skaffe hjalp onsdag den 29.blev igen ringet op idag med besked at den nu var udsat til uge 20- .i mit lange liv med mage mobel kob har jeg aldrig faet sa ringe en service

27. april 2020
BoConcept København/Ishøj-logo

Besvarelse fra BoConcept København/Ishøj

Hej Birgitte.

Tak for din mail omend med en kedelig baggrund.

Forløbet du beskriver er helt korrekt. Vi har folk hjemsendte pga Corona under lønkompensationsordningen og vi gør alt hvad vi kan for ikke at fyre nogen.

Udover det sætter jeg mine ansattes ve og vel højt og de har - sammen med mig - vurderet, at de ikke vil træde ind i folk hjem. Derfor tilbyder vi levering til dør (ikke fortov, bor du på 5. sal bærer vi stadig sofaen op til døren).

Når du indledningsvist har sagt, at det ikke er en mulighed, så udskyder vi sofaens levering til vores lager, indtil vi kan levere på de vilkår du ønsker.
Dvs, ændrer du holdning, så bestiller vi varen hjem når vi hører fra dig. Og derfra er der normalt 10-12 dages leveringstid. Det er for at sikre vores likviditet, så vi ikke står med en masse varer på vores lager, som ikke skal videre hjem til dem, der har købt dem.

Sådan er vilkårene desværre for nærværende. Jeg er oprigtig ked af, at vi ikke kan leve op til det vi indledningsvist har lovet den 29/2, men jeg kan ikke se, at vi kan gøre det anderledes når nu samfundet så pludseligt ændrede sig.

Håber - trods alt - på din forståelse, og at du får en god oplevelse, når først sofaen står hjemme hos dig.

De bedste hilsner,

Jon