Super service! Hjemmeside som har mange forskellige brands til ski/snowboard. Flere betalingsmetoder inkl. Klarna hvis man er tvivl om størrelse. Shipping er selvfølgelig lidt længere end lokale... Se mere
Helt hen i vejret kundeservice. Jeg købte et par støvler og få dage efter var de med 25% rabat hvorfor jeg bestilte dem igen - jeg returnerede inden for fristen det første par støvler dog vil de kun... Se mere
Min søn kom og ville købe tøj fra Blue Tomato. Jeg kendte ikke siden, så undersøgte den (her). Alt så fint ud og vi købte en jakke, strømper og en hue. Tøjet kom i 2 pakker på 2 forskellige dage. Kom... Se mere
Jeg bestilte et par sko som kom endnu hurtigere end forventet. Jeg følte mig tryg hele vejen og ikke presset som mange andre benytter. Eneste negative er indpakning af pakken som var en papirspose. Sk... Se mere
Founded in 1988, Blue Tomato has become one of the most renowned shops for snowboard, freeski, surf, skate and streetstyle. The online shop is available in 14 languages and offers a selection of over 450.000 products from over 500 renowned brands. Blue Tomato counts also over 40 shops in Austria, Germany, Switzerland and the Netherlands.
8970, Schladming, Østrig
Svarer typisk inden for 1 uge
Gode varer og hurtig levering - kan godt anbefales ! :)

Besvarelse fra Blue Tomato
Havde bestilt en 2 meter høj oppustelig sprinkler unicorn. Til 59,95 euro men da vi pakkede den ud havde den en reparation?! Og den Var ikke tæt.... Skrev og spurgte hvorfor de havde sendt en varer der havde en lap på og var defekt når jeg havde købt en ny varer. De tilbød mig så 10 euro på et gavekort til brug næste gang jeg handlede, sagde men varer koster 59,95 euro og kan ikke bruges det jo ikke en skønheds fejl den har, den kan ikke holde tæt. jeg kunne så sende den retur på egen regning ( med den vægt koster det ca 300 kr at sende retur ) og der vil gå 4-6 uger før de besluttede hvad der skulle ske. Så det kunne så være forgæves at sende den retur..... Så har simpelthen modtaget en defekt varer med reparation fra tidligere og skal selv betale returnering til Østrig fra Danmark, selv om de har sendt en varer der ikke fremstår som ny og er defekt. Bad dem om en returlabel men det får man ikke når det er i Danmark i følge deres politik. Dette gælder så også hvis varer man modtager ikke virker.

Besvarelse fra Blue Tomato
Har handlet der flere gange og har været super tilfreds alle gange

Besvarelse fra Blue Tomato
Har handlet der utallige gange. Dejligt med fri fragt, uden at man skal bruge alt for mange penge. Desuden er kvaliteten altid i orden, samt en altid meget hjælpende kundeservice

Besvarelse fra Blue Tomato
Bestilte en T-shirt som min datter ønskede sig i fødselsdagsgave. Fik en faktura, hvor beløbet stod i danske kroner. Der stod intet om hvad der skulle betales i euro. Undrede mig da der står at de arbejder med euro. Men det kunne jeg jo ikke betale, da der ikke stod noget beløb. Så overførte beløbet som de opkrævede i danske kroner. Så fik jeg en besked retur om at de manglede 15 euro da deres bank havde taget gebyr for omveksling. Så skulle pludselig betale 115 danske kroner ekstra for en t-shirt som i forvejen havde kostet 334 dkr. Det nægtede jeg selvfølgelig og bad om mine penge retur. Så tilbagebetalte de kun 224 dkr, altså manglede jeg at få de sidste 110 dkr som svarer til det deres bank har taget for omveksling. Det er bare ikke ok. Så kunne de have opkrævet beløbet på fakturaen i euro og ikke dkr. Det er da at prøve at snyde folk. Har haft adskillige mail korrespondancer med dem uden resultat.

Besvarelse fra Blue Tomato
Jeg har bestilt en pakke, men har hverken fået besked om tracking eller hvornår den kommer. Det er en gave jeg skal bruge på mandag, så det ville være rart at vide hvornår ens pakke kommer. På siden stod der 2-4 dage.

Besvarelse fra Blue Tomato
Yderst ypperlig. God service, hurtig fragt. Generelt en fantastisk oplevelse. Kan helt klart anbefales!

Har handlet to gange hos Blue Tomato
Varen var begge gange lidt længe undervejs for den var i restordre begge gange, fik jeg at vide. Information i ventetiden var god. Ved min anden handel fik jeg behov for ar returnere varen, hvilket gik glat og med fin kommunikation frem og tilbage - og tilbagebetaling af mine penge uden problemer. Der var ikke vedlagt Porto-label til at returnere varen med, så jeg betalte selv for transport tilbage. Det beløb blev jeg også uden problemer godtgjort, da jeg gjorde opmærksom på det.

Besvarelse fra Blue Tomato
Virkelig vær opmærksom på, at de ikke sender returneringslabel med, hvilket fremgår af deres hjemmeside, men langt inde bagved fremgår det, at dette ikke gælder for Danmark. Så hvis det skal retur, skal man selv betale for fragten, hvilket er pænt dyrt, når den skal helt til Østrig. Så godt råd hold jer langt fra denne hjemmeside😄 meget dårlig oplevelse!

Bestilte et snowboard og en masse udstyr som kom ca. 3 uger efter

Besvarelse fra Blue Tomato
Bestilte julegaver med deres "under træet garanti". Julegaverne ankom ikke før juleaften...
Der stod man skulle købe varerne inden d. 17 dec. så var man garanteret, jeg købte d. 14. dec.
Kontaktede deres kundeservice, som jeg vil tro er outsourcet til Indien, her fik jeg i hvertfald fat i en sød kundeservice medarbejder, der ikke vidste hvilket firma jeg refererede til, og han blev bare ved med instuderet at sige "very sorry Sir" "I understand Sir" til alt jeg sagde... op ad bakke.
Dårlig oplevelse.

Besvarelse fra Blue Tomato
Bestilte G-Form knæbeskytter som ankom 4 dage senere. Varen var som forventet ingen problemer så vil gerne handle der igen.

Besvarelse fra Blue Tomato
Jeg har desværre en rigtig dårlig oplevelse med Blue Tomato og står helt uafklaret med en stor ordre som jeg bestilte for flere uger siden, pengene er trukket, men jeg har aldrig modtaget en bekræftelse på ordren, pakken med fire skijakker er udeblevet, jeg har ikke noget track og trace nummer, deres kundeservice mail på hjemmesiden duer ikke mere og deres kundeservice numre på hjemmesiden er ude af drift undtagen et af dem som er optaget konstant. Jeg ved ingenting, andet end at mine penge er trukket uden jeg har modtaget min bestilling. Blue Tomatos service er ikke kun dårlig den er ikke- eksisterende. Jeg er så frustreret og skal snart på skiferie.. uden mine skijakker.

Besvarelse fra Blue Tomato
Bestilte en Snowboardbag og en Vinterjakke til afkom, som en gave. Jeg bestilte og betalte 5/10 i god tid inden gaven skulle gives. Venter en uge uden nogen form for info om at mine varer skulle være på vej, og ringer så 12/10, en uge efter, for at checke op da jeg fik ikke svar på den mail jeg sendte 10/10. Beskeden er at Snowboardtasken er i restordre. Jakken er på lager og klar, men da man kun vil sende samlet vil man gerne vente til tasken kan sendes samtidig - Kundeservice lover at jeg SENEST onsdag, men nok allerede tirsdag 16/10 vil have fået mine varer. Fortæller ham at det er ok, men at jeg SKAL bruge jakken som en gave d. 24/10 så der skal den altså være fremme. Venter til onsdag...ingen opdateringer i ordren, heller ikke torsdag og ringer så igen til dem 19/10 omkring frokost...Svaret er at tasken fortsat er i restordre. Jeg forklarer endnu engang at det er fint, men jakken som er betalt og som de har haft på lager siden 5/10 SKAL bruges som gave. De siger helt fint og splitter ordren og vil sende jakken separat....da den dog kommer fra Østrig tager det indtil torsdag inden den er fremme...altså dagen EFTER den skulle gives (3,5 uger efter bestilling). Tasken kom frem 26/10 dvs lige nøjagtig på sin 4ugers jubilæumsdag (og kan se at den på sin ankomstdag kunne købes 100kr billigere i en DK shop). Kundeservice skal ikke love noget de ikke kan leve op til. Ret elendig oplevelse.

Besvarelse fra Blue Tomato
Pas på hvis du bor i Danmark og vil sende retur. Jeg har lige betalt 305 kr for at sende en jakke retur. Desværre var jeg ikke informeret om det og kan ikke ummiddelbart se det på deres fine “ danske” hjemmeside. Jeg handler aldrig der igen.
. Tak for svar men jeg mener stadig at det skal stå på jeres "danske" hjemmeside. Det eneste jeg kan se er, at jeg skal være obs på at der kan koste ekstra på ikke europæiske lande og da Danmark er et europæisk land var jeg af den overbevisning at der var fri returret. Og hvad kan jeg bruge det til at det står på ordren, så har jeg jo købt.
Nej, til køb hos Blue Tomato!
HER ER JERES INFO VEDR. RETUNERING:
Udfyld den vedlagt returneringsformel ( Brugen af returneringformlen er valgfri og påvirker ikke din ret til tilbagekaldelse.)
Pak produktet ( og vedhæft returneringsformlen)
Fastgør det vedlagte returnerings label eller send det med korrekt porto til følgende adresse:
Blue Tomato Distribution Center
Köglerweg 50 - Halle 1
8042 Graz
Österreich
Send pakken.
Ved returnering fra ikke EU-lande kan der pålægges høje takster grundet takstregulativer, importafgifter mv. Disse omkostninger pålægges dig. Kontakt venligst vores kundeservies på forhånd, når spørgsmål opstår.
Her kan du finde returneringsformlen igen til at printe:

Besvarelse fra Blue Tomato
Købte min nye ski-jakke via Blue-tomato, Og kan kun anbefale det, pengene blev først trukket da jeg modtog varen, som jeg modtog 7 dage efter bestilling.
Lækker kvalitet, og er 100 % tilsvarende de billeder og beskrivelse den havde.

Besvarelse fra Blue Tomato
så jeg skulle have et par independent trucks og et nyt board. Det står til 350kr. Køber produktet fordi det er billigt. Jeg modtager én truck. ringer til kundeserice, rigtigt fin service. Men synes der skulle være en bedre indikation for trucks ikke kommer i par, som normalt

Ingen problemer overhovedet 🙂
Kan anbefaledes 👍👍

Besvarelse fra Blue Tomato
Helt fin service, hvor der ikke er noget at klage over. Det eneste minus er at der ikke er returnering med, og derfor ville det i mit tilfælde koste 210 kroner at sende en 550 kroners hjelm retur fra Danmark. Dog helt min egen fejl, da jeg bare kunne have læst op på dette.