Arbejdet er fuldført OK. "Prisoverslag" på opgaven langt fra virkeligheden. Ringer til en Lokal elektriker (TL El Teknik), som ligger i min baghave -for at få løst opgaven. Blue-Tech kommer... Se mere
Blue-Tech tog imod en mindre special opgave med opsætning af en billader inkl. powerboost og Eco-Smart funktion. Det var ikke let da underleverandøren var svær at arbejde sammen med men til sidst l... Se mere
Fik 4 timer sweetdeal af min far i fødselsdagsgave, så jeg kunne få lavet lidt af alt det el der skal laves i mit 120 år gamle hus. Fik lavet kontakter i mit soveværelse, som havde været uden lys/... Se mere
Vores ovn stod af i en weekend sammensmeltning af dåse bag ovnen. Mandag morgen 7.30 ringede vi til Blue-tech 8.15 stod der en behagelig og kompetent ung fyr som vidste hvad der skulle gøres... Dej... Se mere
Blue-Tech A/S er rådgivende og udførende installatører. Vi udfører tekniske serviceopgaver indenfor Industri installationer, El installationer, Ventilation og indeklima samt teknisk energirådgivning. Vore primære kunder er den erhvervsmæssige sektor Vore medarbejdere leverer professionel service, og går aldrig på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. Blue-Tech’s Døgnvagt 70 900 200 er en sikker service, når I mangler en installatør, tekniker eller elektriker. Vi sikrer Jer og Jeres samarbejdspartnere det bedste, uanset hvor og hvornår. Giv os et kald, og lad os være Jeres foretrukne samarbejdspartner. - I vil ikke blive skuffet.
Industrivej 55, 6740, Bramming, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Veludført elektrikerarbejde med besøg af rigtig venlig medarbejder
En god oplevelse at have Blue-tech på besøg. Erfaren elektriker som møder op på aftalt tidspunkt og udfører et flot arbejde. Vil gerne bruge firmaet igen.

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Ved første øjekast virker det som en almindelig elektriker virksomhed. Men efter at have arbejdet sammen med Blue-tech finder man hurtig ud af at det er en virksomhed der går op i detaljer, kvalitet, rådgivning og den optimale løsning for kunden. Du er med hele vejen og bliver vidne til et stykke professionelt arbejdet.
Kan anbefale Blue-tech til de kvalitetsbevidste!

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Vi er meget tilfredse med BlueTech, hvorfor vi altid anvender firmaet til opgaver i huset.
Man kan regne med, at aftaler holdes.
Venlige folk, kvalificeret arbejde.

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Flot, hurtig og præcis udførsel af opgaven. Og, god rådgivning ifht en anden løsning.

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Høj grad af professionalisme kombineret med en imødekommende fremtoning af jeres Tekniker Jens. En ualmindelig dejlig oplevelse som privatkunde at få løst opgaven på en hurtig og effektiv måde.
Først blev opgaven vurderet, derefter aftalt med mig, hvordan Blue Tech ville foreslå opgaven løst. Ansvaret løftet fra mine skuldre.
Alt i alt blev opgaven løst til stor glæde for mig, og det er bestemt ikke sidste gang jeg henvender mig til Blue Tech.
Derfor vil jeg varmt anbefale andre at bruge Blue Tech.
Lissi

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Jeg er meget tilfreds med det arbejde, som Blue Tech har udført for mig. Umiddelbart efter min henvendelse til firmaet, blev jeg ringet op af den medarbejder, som skulle udføre installationen. Vi traf aftale om besigtigelse, hvor vi så lavede de endelige aftaler.
Medarbejderen udførte herefter arbejdet som aftalt. Det var omhyggeligt og i orden og tilmed udført af en meget imødekommende medarbejder.
Den udspecificerede faktura modtog jeg 2 dage efter. Beløbets størrelse svarede til min vurdering af arbejdets omfang, materialer og løn er holdt på et rimeligt niveau.
Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde.

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Jeg fik tilbud på en messe i Toftlund på en Panasonic NZ25TKE varmepumpe og da jeg allerede havde en varmepumpe installeret spurgte ind til timelønnen (595 kr) da mente ikke deres standard pris på 3000:- kr var ok og det gav sælgeren mig medhold i på messen.
Jeg gerne ville have den installeret på timepris.
Jeg fik efterfølgende 3 forskellige regninger, forskellige beløb og diverse underlige forklaringer på dette forhold og ved henvendelse til Blue-tech får man kun halve svar.
Desuden løber de fra tilbud som de kom med på messen, uagtet at flere hørte på det. Timelønnen som i oplyste er også ændret og dele på regning 3 som fx 4 dobbelt isolerede rør (Jeg funderer så på om de har samlet ude og indedel på midten) siden skal bruge 4 rør.
Det kalder jeg alternative sandheder fra Blus-tech, og vil gerne informere andre om at skal man handle med Blue-tech skal alt være på skrift hvis man vil undgå ligende ubehagelige oplevelser.
Jeg havde brug for at få løst en mindre opgave og skrev derfor ind til Blue Tech. De svarede hurtigt tilbage og kort tid efter stod en elektriker-lærling i mit hjem.
Fantastisk service, godt humør og et hurtigt og veludført stykke arbejde.
Stor ros til lærlingen. Ham kan I være glade for.
De kommer hurtigt når man har brug for dem hilsen Thomas
Blue-Tech er en helt igennem anbefalelsesværdigt installatørvirksomhed.
De arbejder både hurtigt, samvittighedsfuldt og dygtigt. Så vidt jeg kan bedømme til en absolut fair pris. Min kone og jeg vil fremover benytte Blue-Tech hver gang vii har brug for hjælp på området.
Vi købte 2 sweetdeal 20/2 2017. Vi kontaktede firmaet adskillige gange for at lave en aftale og vi rykkede dem telefonisk mange gange. Firmaet havde først tid i maj måned.
Da vi modtog regningen blev vi meget overrrasket over beløbet størrelse, idet at de enkelte produkter som skulle bruges i forbindelse med arbejdet kostede eksplosivt mere end, hvad man normalt betaler for en sådan vare ( 80 % mere end priser på nettet)
Vi kontaktede firmaet ( telefonisk), hvor vi fik en meget dårlig behandling.
Vi vil aldrig bruge dette firma igen . Stjernen tildeles elektrikeren som udførte arbejdet.

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Vi har ikke engang brugt dem endnu! Vi købte 2 sweet-deals i dec måned, flyttede i hus 1 nov, så mente vi kunne bruge de 4 timer meget godt. Ringer til dem før jul og de siger de skal nok skrive det på som en haster og der vil komme en hurtigst muligt. I dag 16 januar, har der stadig ikke været nogen, og når man ringer får man af vide: "ja der er jo altså lidt ventetid på og indløse sweetdeal - det er jo ikke lige det vi prioriterer mest"
Okay, så allerede med den holdning, så er man da spændt på hvad der så sker når de engang dukker op!

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Er netop blevet ringet op af firma, De fortæller mig at de er utilfredse med den anmeldelse jeg har lavet på deres Facebook side og jeg har fyldt tykt på anmeldelsen.
Derfor vedlægger jeg kopi af regning så alle kan se hvad jeg har betalt for.
Denne regning er på 907 kr plus sweetdeal på 2 håndværker timer 578 kr
I ALT 1485 Kr
Som i kan se er der kun sat lamper op……og brugt 98 kr på dette
Da vi jo har 2 timer tager dette jo ikke lang tid.
Elektrikeren spørger om han ikke skal tjekke vores hpfi.. Vi bliver ikke oplyst at dette koster 128 kr
Efterfølgende bruger han resten af tiden på at tjekke antenne og spot….Dette burde gå ind over de 2 timer som vi har betalt 578kr for.
Efterfølgende betaler vi for 4 gange servicevogn af 45 kr
+ 425kr for en ekstra håndværkertime ??? Han har kun været hos os i 2 timer...
MM 28/7 Gennem gået instalation til antenne og spot i loft. Opsætning af lamper i stue og på værelse. Lavet KLS
rapport, Defekt HPFI relæ.
Vi beklager meget den sene fakturering.
LEDNING 2X0,75 H03VV-F,HV.100SP 3,00 MTR 8,84 26,76
Miljø: Udgør kr. 0.08 pr. MTR
Lovpligtig KLS test med macrotester 1,00 Stk. 128,00 128,00
Miljø/småmaterialer 1,00 Stk. 98,00 98,00
Elektriker 1,00 Time 428,00 428,00
Elektriker 3,00 Time 428,00 100,00 0,00
Servicevogn 1,00 Time 45,00 45,00
Servicevogn 3,00 Time 45,00 100,00 0,00
Kære kunde. Besøg os på www.blue-tech.dk, og følg os på Facebook og LinkedIn. Så er du altid opdateret.
Netto 8 dage
907,20