Blue-Tech A/S Anmeldelser 58

3,6

Arbejdet er fuldført OK. "Prisoverslag" på opgaven langt fra virkeligheden. Ringer til en Lokal elektriker (TL El Teknik), som ligger i min baghave -for at få løst opgaven. Blue-Tech kommer... Se mere

Blue-Tech tog imod en mindre special opgave med opsætning af en billader inkl. powerboost og Eco-Smart funktion. Det var ikke let da underleverandøren var svær at arbejde sammen med men til sidst l... Se mere

Fik 4 timer sweetdeal af min far i fødselsdagsgave, så jeg kunne få lavet lidt af alt det el der skal laves i mit 120 år gamle hus. Fik lavet kontakter i mit soveværelse, som havde været uden lys/... Se mere

Vores ovn stod af i en weekend sammensmeltning af dåse bag ovnen. Mandag morgen 7.30 ringede vi til Blue-tech 8.15 stod der en behagelig og kompetent ung fyr som vidste hvad der skulle gøres... Dej... Se mere

1. Elektriker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Blue-Tech A/S er rådgivende og udførende installatører. Vi udfører tekniske serviceopgaver indenfor Industri installationer, El installationer, Ventilation og indeklima samt teknisk energirådgivning. Vore primære kunder er den erhvervsmæssige sektor Vore medarbejdere leverer professionel service, og går aldrig på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. Blue-Tech’s Døgnvagt 70 900 200 er en sikker service, når I mangler en installatør, tekniker eller elektriker. Vi sikrer Jer og Jeres samarbejdspartnere det bedste, uanset hvor og hvornår. Giv os et kald, og lad os være Jeres foretrukne samarbejdspartner. - I vil ikke blive skuffet.

3,6

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Super god service

Super god service. De kommer med det samme og udfører et super flot stykke arbejde til gode priser. Jeg bruger dem altid og vil også gøre det i fremtiden

15. november 2022

Besvarelse fra Blue-Tech A/S

Tusinde tak for den fine anmeldelse :-)

Fantastisk serviceoplevelse

Fantastisk serviceoplevelse.

Blue-Tech var nemme at komme i kontakt med. Allerede dagen efter var de forbi og sendte efterfølgende forsalg og tilbud til de forskellige løsningsmuligheder ud fra vores behov.

Ugen efter var alt installeret (og rengjort efter sig👏🏻).
Vi har fået en bedre og tilmed billigere løsning hos Blue-Tech, end vi havde forventet.

De ansatte var meget imødekommende og havde alle tid til at forklare og give os tips og gode råd ift. indstillinger og genneralle råd ift. sundt indeklima mm.

De varmeste anbefalinger til alle der ønsker en nem løsning af tillidsfulde mennesker.

13. juni 2022

Besvarelse fra Blue-Tech A/S

Wauw en flot anmeldelse! Den sætter vi kæmpe stor pris på.
Tusind tak til dig, Christine - og selv tak for et godt samarbejde.

/Blue-Tech

Hurtig hjælp.

Da min klinik åbnede i et nyt lejemål med kort varsel, rykkede I hurtigt ud og fik lavet al loft belysning på to dage. Super professionelle, hjælpsomme og glade kreative medarbejdere. Det krævede uden tvivl lidt omstrukturering i jeres arbejdskalender. Jeg takker for hurtig hjælp👌
/Susanne

1. juni 2022

Besvarelse fra Blue-Tech A/S

Hej Susanne - tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris. Vi er glade for at kunne hjælpe dig med kort varsel.
/Blue-Tech

Helt igennem god service og håndværk

Helt igennem god service og håndværk. Både folk på kontoret og håndværkerne er serviceminded, imødekommende og reelle. Kan virkelig anbefale dette firma

15. juni 2021

Besvarelse fra Blue-Tech A/S

Tusind tak for den flotte anmeldelse og ikke mindst anbefalingen af os!
Det sætter vi rigtig stor pris på. Vi ser frem til at kunne servicere dig igen en anden gang.

Mvh Blue-Tech

Godt slutresultat og søde og rare…

Godt slutresultat og søde og rare mennesker! 👍

28. maj 2021

Besvarelse fra Blue-Tech A/S

Tusind tak for din anmeldelse, Jesper - den sætter vi stor pris på. Dejligt at du er fuldt tilfreds med resultatet.

Vi håber, vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

mvh Blue-Tech

Får mine varmeste anbefalinger

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling

11. marts 2021

Besvarelse fra Blue-Tech A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse, Ole. Vi er rigtig glade for, at du vil anbefale os.

Blue-Tech A/S

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle…

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech
Mvh
Timm Lauridsen

4. marts 2021

Besvarelse fra Blue-Tech A/S

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Timm.
Den sætter vi stor pris på!

mvh Blue-Tech

Venlig og hurtig svar, kvalitet.

Venlig og hurtig svar fra kontoret .
Velforberedt og kvalificeret elektriker kom til tiden og arbejdede sikkert og hurtigt .
Havde gode ideer til forbedring .
Kan Anbefale Blue-Tech hvis du vil have ordentlighed og kvalitet 😊
Tak for Blue-Tech

30. november 2020

Besvarelse fra Blue-Tech A/S

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse. Den sætter vi enorm stor pris på!

Venlige og kompetente håndværkere

Venlige og kompetente håndværkere, der kom til tiden. Vi kan kun give den vores bedste anbefalinger.

4. november 2020

Besvarelse fra Blue-Tech A/S

Dejligt at høre, I er godt tilfredse med vores service.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på!

Hurtig respons

Hurtig respons, super service og seriøse håndværkere som ikke forsøger at presse et “mersalg”.

17. oktober 2020

Besvarelse fra Blue-Tech A/S

Wauu. Tusinde tak for den fine anmeldelse. Den er vi godt nok glade for.
Ha´ en dejlig dag.
Vh. Blue-Tech

Har købt 2 timer på sweatdel til…

Har købt 2 timer på sweatdel, fik hurtig tid. Min stikkontakt har ikke virket, fik den skiftet. Fint og hurtig arb.

19. juni 2020

Hej Aleksandra,

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glad for.
Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse i forbindelse med vores arbejde, det betyder meget for os, og vi vil give rosen videre til vores tekniker.

Blue-Tech

kan anbefales

Fornuftige priser og dygtige folk der udfører et godt stykke arbejde.
Vi har brugt blue tech på flere småprojekter og har været tilfreds hvergang.
Man får hurtig svar på mail og der er kort tid fra aftalen er lavet til opgaven bliver udført.

15. april 2020

Besvarelse fra Blue-Tech A/S

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Jonas. Vi tilstræber altid at hjælpe vores kunder så hurtigt, som muligt, så det er dejligt, at det også opleves sådan.

Stor ros herfra til Blue-Tech

Stor ros herfra til Blue-Tech. Vi skulle have lavet ventilation i badeværelset og det er bare blevet så godt. Professionelt og godt udført. Kun ros herfra!

4. januar 2020

Besvarelse fra Blue-Tech A/S

Wauu. Tusinde tak for den fine anmeldelse. Den bliver videregivet til montøren :-)

God service og rådgivning

Hermed min anbefaling af Blue-Tech efter en positiv oplevelse. Blue-Tech leverer god service og rådgivning - specielt skal det fremhæves at de mødte op med det samme (samme dag som jeg kontaktede dem) og gik straks i gang med opgaven (belysning i forbindelse med ny gårdhave). Desuden gav overmontøren rådgivning og indspark omkring belysning og placering af lamper / udtag, og vi er rigtig glade for det endelig resultat.

22. oktober 2019

Kære Bo
Tusinde tak for den fine anmeldelse du her har givet os. Vi er bare så glade for at du har haft en god oplevelse, og lader naturligvis rosen gå videre til de relevante medarbejdere.
Venlig hilsen Blue-Tech A/S

Er super tilfreds med min oplevelse som…

Er super tilfreds med min oplevelse som kunde hos Blue-Tech👍👍😊
Top motiverede og profesionelle medarbejdere som førte mig igennem hele processen fra tilbud til udførelse og efterfølgende opfølgning💪 Jeg forventede en almindelig elektriker men fandt en virksomhed som har gnist i øjnene og som brænder for deres fag - hvor er det dejligt at der stadig findes håndværkere som dem i vor dage.
Stor tak - jeg ringer sikkert igen 😊👍

-Niels fra Esbjerg

15. oktober 2019

Besvarelse fra Blue-Tech A/S

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Det kan vi rigtig bruge til noget :-)

Super service og resultat

Har haft Blue-Tech forbi for at hjælpe med et par småopgaver.

Alt blev udført til den aftalte pris og som ønsket.
Kan varmt anbefale Blue-Tech.

15. oktober 2019

Besvarelse fra Blue-Tech A/S

Wauuu. Tusinde tak . Vi samler jo på tilfredse kunder :-)

Fantastisk:-)

Fik lavet kontakter i mit soveværelse, som havde været uden lys/strøm i 3 år. Helt fantastisk at jeg nu ikke behøver have forlængerledninger liggende i det halve af soveværelset, men rent faktisk har stikkontakter rundt i hele soveværelset 😊

27. september 2019

Besvarelse fra Blue-Tech A/S

Wauu. Tusinde tak for den fine anmeldelse. Det er vi rigtig glade for :-)

Bestilte dem til at lave en opgave for…

Har haft dem til at skifte en motor, montere en varme flade, samt eftervarmer. Det var lidt komplikationer, men det blev løst på bedst mulig måde, personligt fremmøde af chefen, som efter kort tid fik vi det løst til UG og alle var tilfredse

24. september 2019

Hej Morten
Tusinde tak for de rosende ord. Det sætter vi stor pris på :-)