Arbejdet er fuldført OK. "Prisoverslag" på opgaven langt fra virkeligheden. Ringer til en Lokal elektriker (TL El Teknik), som ligger i min baghave -for at få løst opgaven. Blue-Tech kommer... Se mere
Blue-Tech tog imod en mindre special opgave med opsætning af en billader inkl. powerboost og Eco-Smart funktion. Det var ikke let da underleverandøren var svær at arbejde sammen med men til sidst l... Se mere
Fik 4 timer sweetdeal af min far i fødselsdagsgave, så jeg kunne få lavet lidt af alt det el der skal laves i mit 120 år gamle hus. Fik lavet kontakter i mit soveværelse, som havde været uden lys/... Se mere
Vores ovn stod af i en weekend sammensmeltning af dåse bag ovnen. Mandag morgen 7.30 ringede vi til Blue-tech 8.15 stod der en behagelig og kompetent ung fyr som vidste hvad der skulle gøres... Dej... Se mere
Blue-Tech A/S er rådgivende og udførende installatører. Vi udfører tekniske serviceopgaver indenfor Industri installationer, El installationer, Ventilation og indeklima samt teknisk energirådgivning. Vore primære kunder er den erhvervsmæssige sektor Vore medarbejdere leverer professionel service, og går aldrig på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. Blue-Tech’s Døgnvagt 70 900 200 er en sikker service, når I mangler en installatør, tekniker eller elektriker. Vi sikrer Jer og Jeres samarbejdspartnere det bedste, uanset hvor og hvornår. Giv os et kald, og lad os være Jeres foretrukne samarbejdspartner. - I vil ikke blive skuffet.
Industrivej 55, 6740, Bramming, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Arbejdet er fuldført OK.
"Prisoverslag" på opgaven langt fra virkeligheden.
Blue-Tech kommer ud.
Så forventer man også de trækker kørsel fra TL El teknik og ikke et sted gud ved hvor - 3timer blev det i hvert fald til?
Faktura sammensat af div. skjulte fortjent-gebyrer og overdreven fortjeneste på produkter(minimum 70% ift. min private indkøbspris) - på en i forvejen dyr basis pris(Blue-Tech).
Alt i alt en skuffende og dyr oplevelse, som jeg ikke forstår strategien i ift. en ny lokal forankret kunde med et helt hus der skal energi og el-optimeres.

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Har efterladt ting i et halvt år så børn kan stikke fingre indi invertere og elskab
Der er ik sat plomber på
Og de sendte en regning på 1000 kr for et telefon opkald hvor jeg spurgte om de kunne fixe min vandvarmer
Det kunne de ikke
Så den har jeg måtte få et andet firma til og fixe
forbrugerstyrrelsen er åbent valget frem for at give en service som folk har krav på ifølge loven
1000krfor et telefon opkald, eri klar over hvor dyre den slags regninger kan blive for jer.
Når i direkte handler umoralsk forventer i så folk gør andet med jeres shop
En absolut fantastisk oplevelse!
Blue-Tech A/S
holder aftaler, kommer med gode, fornuftige løsninger og er fair med prisen. Som alle andre kørende håndværkere koster kørslen til opgaven. Men det opvejes så rigeligt af gode løsninger og stort serviceniveau.
Blue-Tech A/S anbefales

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
I første omgang fik vi en hel anden pris på regningen end først aftalt, men efter en god snak med chefen for blue tech fik vi styr på sagerne og arbejdet blev udført flot og proffesionelt.

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Jeg skulle have flyttet en el-lader til min bil på min mur, og det blev udført hurtigt og præcist. Der var lidt tid til overs af de 45 minutter, og dem brugte han på at sætte en lampe op i mit køkken, flot!
Alt i alt godt arbejde!
Der var dog lige den hage, at jeg efterfølgende fik en regning på det dobbelte af de godt 700 kr. som jeg telefonisk havde fået at vide, at det ville koste - jeg havde i øvrigt indhentet tilbud andre steder, og de godt 700 var langt det billigste!
Men efter at jeg havde skrevet om det herinde, fik jeg den pris, som jeg var blevet lovet.
Så Trustpilot er også godt!
Hvis jeg ikke havde haft denne lidt kedelige oplevelse efterfølgende, ville jeg bestemt have givet 5 stjerner!

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Vores ovn stod af i en weekend sammensmeltning af dåse bag ovnen.
Dejligt at det kunne klares hurtigt.
Vi havde fået firmaet anbefalet af vores søn, som er i et bygge rådgivningsfirma.

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Super service. Veludført arbejdet. Hurtigt og professionel rådgivning og udførelse. Dette fra første kontakt til færdigt arbejde

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Blue-Tech har opsat og installeret vores nye ladestander. Det gik vildt hurtigt i forhold til leveringstiden. Derudover hjalp de med at opsætte alt på de nye app til standeren samt i forhold til refusion mm. Klar anbefaling til at vælge dem, hvis man skal have ny ladestander og er helt grøn på området⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Vi er dybt chokerede over behandlingen og jeres metoder. Tænk at man vil gå så langt mod en fast kunde, fordi der laves en berettiget anmeldelse?!!
At I som firma vil true med at tilbageholde penge som man uberettiget har indkrævet, hvis ikke vi genovervejer vores anmeldelse!
At man vil true med at offentliggøre kundens persondata, hvilket I så har gjort i dag. Dette bliver naturligvis meldt til Datatilsynet!
Tænk at man som firma vil lave et langt svar herinde, fuld af usandheder og hvor de “truende” passager er redigeret ud og der er tilskrevet ting og lagt ord i munden. Og I så endda selv skriver, det skal være sagligt?!! Hold da op at man vil være det bekendt!!
Første servicebesøg var 9. August- men intet er lavet endnu, men den fulde regning er betalt efter advarsel om Inkasso.
Vi kan dokumentere regningen ikke er pålydende 2100kr, som du skriver og ja, der var efterfølgende en aftale om I ville tilbage betale for en test som ikke er udført og for materialer som har lagt her uden aftale i flere måneder, men kun hvis vi genovervejer vores anmeldelse?
"2060 er betalt efter flere mails og tilbagebetaling af kreditnota"
Vi kan også dokumentere at den mail vi modtog, var af ret anden ordlyd end den du har offentliggjort her!
Vi er ret uforstående overfor hvorfor I tænker, at I har beføjelser til at diktere, hvem der I husstanden må lave en anmeldelse?!
Vi tænker denne sag taler for sig selv og giver et godt billede af hvordan I driver firma.
Her lytter man kun til tilfredse kunder, hvis man vover at være utilfreds, får kunden den mest modbydelige behandling!
Håber virkelig ikke andre havner i samme situation!

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Jeg ville aldrig anbefale blue tech til andre. De reklamere med tilbud men i sidste ende koster det dig dyrt! Vi har haft meget bøvl med blue tech og vores nybyggede hus. Håndværker som kom og skulle montere udendørslamper 4 stk og to loftslamper over spisebord i troltek loft, gik rundt i 45 min og lavede undskyldninger for hvorfor han ikke kunne gøre det, sked på vores toilet uden at gøre rent efter sig og tog videre. Vi fik en ny håndværker ud, som lavede alt - men fik så opkrævning for begge håndværkere trods ham den første ikke lavede noget!
Det tog tid men de slettede den første regning.
Efter få måneder begyndte vi at få strømafbrydelser i huset. 3 ud af de 4 udendørs lamper de havde monteret, var utætte! Og de ville ikke dække/sende ny håndværker ud gratis , da de mente at det kunne ske og garanti ikke dækker fordi lamperne ikke var købt ved dem.
Vi havde bøvl med at få lamperne af, da de havde monteret dem således at hele gevindet på skruen var slidt. De opkrævede endnu en regning på elektriker som kom og fandt lamperne i carport efter min far lang om længe havde fået dem af.
Men fordi han heller ikke lavede noget , så blev den også slettet efter klageri!
Alt i alt - ikke god service, elektriker som fusker og bøvl med regninger!

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Advarsel!! Hold jer langt væk - firmaet tager penge for opgave som ikke laves!!
Ingen service eller forståelse, selvom man er fast kunde- men en meget irritabel mand i telefonen. Han fastholder regningen på over 2000kr for ingenting!
Vi har ellers været faste kunder gennem flere år og brugt dette firma flere gange.
Denne gang havde vi firmaet ude fordi gulvvarmen sagde en klik lyd.
Første Mand kommer og konstaterer det ikke er El afd. men VVS afd. og kører igen. Han sender en fra VVS afd.
Anden mand kommer ud og laver fejlfinding og hælder vand på og kører igen.
Gulvvarmen klikker stadig.
Vi ringer og får at vide, vi vil blive ringet op.
Vi venter og venter og må selv ringe og rykke af flere omgange.
Så kommer der en regning- vi ringer og siger vi ikke har fået noget lavet. Der bliver aftalt vi naturligvis ikke skal betale.
Så i går får vi pludselig en inkasso advarsel??
Vi ringer og får at vide det er en smed vi skal have ud og lave det, men Blue tech vil stadig have 2100kr for de første 2 mænd, som ingenting har udbedret.
Plus en kommende regning til det firma som rent faktisk skal løse problemet, efter Blue Tech har konstateret, de ikke kan.
Det har været en forløb over flere måneder hvor vi har ventet og ventet…. Og selv måtte rykke for handling.
Vi er ikke kunder der mere og vil på det kraftigste opfordre andre til at finde andet firma !!!!!

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
5 stjerner da montøren Alexander har lavet et flot stykke arbejde..
Pris giver Glenn har været yderst kontaktbar..
Det eneste er som privat person ville være rart med tilbuddet tilsendt at prisen inkl. Moms
Men vi er yderst tilfredse med firmaet og deres kundeservice og arbejdet
Det er 2 gang vi bruger dem

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Har brugt virksomheden flere gange, de holder deres aftaler og sender dygtige folk ud på opgaven.

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Det var ikke let da underleverandøren var svær at arbejde sammen med men til sidst lykkedes det Blue-Tech at lave den rigtige installation som understøttede den ønskede løsning.
De tog ansvar, selvom det tog længere tid end forventet, og kom i mål. Stærkt arbejde. Tak for hjælpen.

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Jeg har benyttet bluetech i forbindelse med at der er blevet indlagt el i vores foreningsklubhus. Til trods for en lang proces har de været meget behjælpelig og fleksible i forbindelse med projektet.

Super ihærdighed og tålmodighed
i.fm. tilmelding/opstart af solcelleanlæg

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
Super go service fra blue-tech elektrikker har bare styr på tingene. Stor tak for fint arbejde.

Besvarelse fra Blue-Tech A/S
HURTIG LEVERING OG SKARP PRIS...!
Har af flere omgange købe spots her inkl lyskilde og hver gang går det mega stærkt og prisen er i orden.
Gode anbefalinger her fra.