Billigehundetegn.com Anmeldelser

4,6

Det er anden gang, at jeg har benyttet billigehundetegn.com, og begge gange var kvaliteten i top.

Rigtig god kundeservice! Grundet misforståelse fik jeg et alt for stort hundetegn til min hundehvalp. Uden problemer tilsendte billigehundetegn.com den den rigtige størrelse til mig, uden ekstra regni... Se mere

Yderst tilfreds. Jeg måtte vente 14 dage på varen, ringede og gjorde opmærksom på dette. Fik en helt fantastisk betjening med lovning på en ny hvis ikke varen kom. Næste dag fik jeg det. Ikke jeres sk... Se mere

Rigtig fine og billige hundetegn med en lille ring til. Leveringen tager lidt tid, men det viste sig at være fordi de bliver sendt fra Frankrig og det informerer de ikke om på hjemmesiden. Men god ser... Se mere

1. Dyrehandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hundetegn med gravering. Hundetegn med personlig tekst, 59 DKK inkl. porto.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Alt for ringe

Alt for ringe! Tekst for lille og alt for tyndt fræset ned.

Tak for svar. Jeg forstår argumentet med graveringen - men jeg så desværre ikke mulighed for større tekst, da jeg bestilte....

31. marts 2022

Hej,

Jeg er ked af, at du ikke er tilfreds med din ordre.

Vi fremstillede din ordre, som du har tilpasset den. De modtagne produkter skal ligne den tilpasning, du har lavet og godkendt på hjemmesiden.

Hvad angår graveringen, bruger vi en lasergravør. Vi mener, at dette er den mest økonomiske og praktiske måde at gravere aluminiumsmedaljer på.
Dyb gravering vil ikke være meget bedre på aluminiumsmedaljer, da det, der sker med alle aluminiumsmedaljer, er, når det bliver ridset eller tygget, farven på medaljen fjernes, ikke graveringen. så selv med dyb gravering, der ikke løser nogen problemer med aluminiumsmedaljer.

Vores aluminiumsmedaljer er af en fantastisk kvalitet til aluminiumsmedaljer. Vi tilbyder andre typer medaljer, der måske bedre passer til dine behov.

God og hurtig service

God og hurtig service. OG endda meget fint serivce. De fandt en afvigelse i det telefon nummer jeg havde skrevet på hundetegnet og det telefon nummer jeg havde oplyst.. Meget fint service

23. marts 2022

Mange Tak

Det tag en lang tid for levering

Det tag en lang tid inden levering. Og kvalitet er ikke supergodt. Efter flere uger kan man godt se skræmmer på hundetegn.

19. marts 2022

Hej,

Vi beklager forsinkelsen i leveringen fra PostNord. Vi annoncerede 3-7 hverdage til levering, men uheldigvis er transportører ikke 100 % pålidelige og pådrager sig nogle gange forsinkelser.

Hvad angår kvaliteten af vores tag, tilbyder vi forskelligt materiale til vores medaljer.

Den du valgte, som er aluminium, er fra et aluminium af god kvalitet. Men de er af aluminium og er mere fornuftige over for ridser og bid fra dit kæledyr. Vi råder vores kunder til at påføre et tyndt lag klar neglelak som en økonomisk måde at beskytte vores medaljer mod sådan noget.

Hvis dit kæledyr er virkelig aktivt og sejt, rådgiver vi om at vælge et andet materiale til din medalje. Vi tilbyder også silikone kæledyrsmærker.

Det var et god køb

Det var et god køb.
Mine katte er meget tilfreds med de nye smykke.
Leveret, som lovet.

13. marts 2022

Langsom forsendelse

Produktet er fint. Forsendelsen langsom.

28. februar 2022

Hej,
Vi beklager forsinkelsen i leveringen fra PostNord. Vi annoncerede 3-7 hverdage til levering, men desværre er transportører ikke 100 % pålidelige og pådrager sig nogle gange forsinkelser.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

Nem hjemmeside, hurtig behandling - og et super fint hundetegn.

Handler der bestemt igen!

22. februar 2022