Billigehundetegn.com Anmeldelser

4,6

Det er anden gang, at jeg har benyttet billigehundetegn.com, og begge gange var kvaliteten i top.

Rigtig god kundeservice! Grundet misforståelse fik jeg et alt for stort hundetegn til min hundehvalp. Uden problemer tilsendte billigehundetegn.com den den rigtige størrelse til mig, uden ekstra regni... Se mere

Yderst tilfreds. Jeg måtte vente 14 dage på varen, ringede og gjorde opmærksom på dette. Fik en helt fantastisk betjening med lovning på en ny hvis ikke varen kom. Næste dag fik jeg det. Ikke jeres sk... Se mere

Rigtig fine og billige hundetegn med en lille ring til. Leveringen tager lidt tid, men det viste sig at være fordi de bliver sendt fra Frankrig og det informerer de ikke om på hjemmesiden. Men god ser... Se mere

1. Dyrehandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hundetegn med gravering. Hundetegn med personlig tekst, 59 DKK inkl. porto.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Ok, men….

Billigehundetegn leverede rimelig hurtigt efter bestilling.
Prisen var god, men desværre er kvaliteten af tegnet også derefter.
Det bliver meget hurtigt ridset og bogstaverne kan “forsvinde” da der ikke er en fordybning i dem, som nogle andre tegn har, da de er graveret ned i tegnet.

10. oktober 2021

Hej,

Jeg er ked af, at du ikke er tilfreds med kvaliteten af vores tags. Vores tags, synes jeg, har et fantastisk forhold mellem kvalitet og pris. Du kan helt sikkert finde tags af bedre kvalitet, men ikke til samme pris.

Vi tilbyder andre typer tags på vores hjemmeside, men de har ikke samme pris.

Varer er billig kvalitet alt for lang…

Varer er billig kvalitet alt for lang tid i forsendelse.

3. oktober 2021

Besvarelse fra Billigehundetegn.com

Hej, vores produkt er af en god kvalitet til aluminiumsmedaljer. Vi beklager den lange levering. Det er normalt hurtigere, men det er op til PostNord og desværre uden for vores kontrol.

Stadig ikke leveret efter knap 3 uger

Stadig ikke leveret efter knap 3 uger. Bedt om pengene tilbage og ingen svar. Køb ikke !

5. september 2021

Besvarelse fra Billigehundetegn.com

OPDATERING: Jeg har lige modtaget meddelelsen om, at du har modtaget din ordre.

Hej,

vi har besvaret din e -mail. Vi har afsendt din ordre, og den er blevet forsinket af FedEx. Vi har sendt dig sporingen. Vi arbejder på dette tidspunkt med FedEx på dette tidspunkt, men de afviste vores første krav, da den sidste sats blev set den 2. september. Desværre er mine hænder bundet lige nu, mens jeg venter på resultatet. Jeg vil genåbne et andet krav hurtigst muligt, men jeg må vente 48 timers åbningstid uden bevægelse på sporing for at genåbne et krav. Jeg kontrollerer sporing hver dag.

Jeg beklager oprigtigt denne forsinkelse i levering fra FedEx.

Tak for din forståelse.

Virkelig dårlig kvalitet!

Virkelig dårlig kvalitet!
Bestilte et hundetegn, og forventede den var graveret, men det er bare noget tyndt skrift der er trykt på, og det kommer af bare man gnider lidt for hårdt i det.
Pakken blev sendt fra Frankrig, hvilket også undrer mig. Hjemmesiden og trackingen er også lidt forvirrende

31. august 2021

Hej,

Jeg beklager, at du ikke kan lide kvaliteten af vores medalje. Vi tilbyder to typer mærker, og begge er graveret og ikke malet. Aluminiumsmærket, du valgte, er af god kvalitet, men det er stadig aluminium, så de er mere tilbøjelige til at ridse. Dette kan beskyttes med klar neglelak. Men dette er konstant for alle kæledyrsmærker i aluminium på markedet. Ikke kun vores.
Ja, vi producerer vores medaljer i Frankrig, og vi sender alt fra Frankrig. Leveringstiden er virkelig hurtig det meste af tiden, men transportører har nogle gange forsinkelser, og det er ikke meget anderledes end alle forsinkelser, du også ville støde på med bare PostNord.

Endnu ikke leveret

Endnu ikke leveret. Bestilte 13 dage siden. Under al kritik

15. august 2021

Hej,

Jeg beklager oprigtigt denne forsinkelse i levering fra posttjenesterne.

Uheldigvis PostNord siden denne pandemi startede er ikke 100% pålidelig.

Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig på info@billigehundetegn.com

Hilsen,

jeg venter stadig her 14 dage efter de…

jeg venter stadig her 14 dage efter de skrev det var afsendt....det er et snydefirma, da jeg så gik på facebook så jeg der skrives på fransk

27. juli 2021

Hej,

Vi er ikke et løgnevirksomhed. Vi sender alle vores ordrer. Desværre støder du på nogle forsinkelser i leveringen fra postbefordrere, og jeg undskylder det.

Vi har sendt dig en e-mail for at bekræfte din leveringsadresse. Hvis din adresse er korrekt, giver vi maksimalt 4 uger til transportøren at levere din ordre. Hvis de ikke leverer den 13. august, så lad os det vide, og vi kan sende din ordre helt gratis eller udstede en refusion.

Hilsen,

Ikke så holdbart i længden...

Fint tegn, men det holdt under et år.
Købte det med en silikone-kant til lyddæmpning, men den kasserede jeg hurtigt - den hoppede konstant af og hang bare løs på båndet.
Toppen. hvor hullet er, blev også bøjet efter et stykke tid, men nu efter under et år er det allerede ubrugeligt, da det er så slidt og ridset, at man ikke kan se mine kontaktoplysninger mere. Det er en meget overfladisk laser-gravering.

9. juli 2021