Virkelig god servic! Jeg havde ved en fejl sat et nummer for meget på leveringenadressen af min pakke. Men da den ikke matchede med det som skulle stå på selve tegnet skrev de en mail for at få afkla... Se mere
Rigtig god kundeservice! Grundet misforståelse fik jeg et alt for stort hundetegn til min hundehvalp. Uden problemer tilsendte billigehundetegn.com den den rigtige størrelse til mig, uden ekstra regni... Se mere
Yderst tilfreds. Jeg måtte vente 14 dage på varen, ringede og gjorde opmærksom på dette. Fik en helt fantastisk betjening med lovning på en ny hvis ikke varen kom. Næste dag fik jeg det. Ikke jeres sk... Se mere
Hundetegn med gravering. Hundetegn med personlig tekst, 59 DKK inkl. porto.
2 C Chemin des Rentiers, 26200, Montelimar, Frankrig
Virkelig god servic!
Jeg havde ved en fejl sat et nummer for meget på leveringenadressen af min pakke. Men da den ikke matchede med det som skulle stå på selve tegnet skrev de en mail for at få afklaret situationen. Super dejligt, da det jo var min egen fejl. Tegnet kom ca. 10 dage efter og er fin tage prisen i betragtning.

Besvarelse fra Billigehundetegn.com
Modtog hundetegnene efter 2-3 uger, så noget længere leveringstid end forventet.

Besvarelse fra Billigehundetegn.com
Venter på 2. Uge på 2 hundetegn, får en sludder for en sladder når jeg rykker.
Er du sikker på du har skrevet korrekt adresse ?
PostNord har 2-7 dages levering
Du har ikke bestilt sporing på pakken 😡😡
Tænker 2 hundetegn sendes i en kuvert som brev , der er betalt rigeligt i forsendelse og pengene er selvfølgelig trukket fra min konto, de var de hurtige til.
Har i ventetiden bestilt 2 hundetegn fra Alttilhundogkat. De er modtaget efter 3 dage
FUSKER-FIRMA!
De sender aldrig produktet. Kommer bare med søforklaringer som fx corona - 1 år efter at alt er normaliseret.. for at forklare ventetid.
Det er eddermaneme usselt at snyde folk på den måde.

Besvarelse fra Billigehundetegn.com
Har ikke modtaget det hundetegn jeg har bestilt, har skrevet med dem , men det er åbenbart min egen skyld. Så køb ikke noget fra dem, de har trukket pengene.!!

Besvarelse fra Billigehundetegn.com
Hundetegnet kom hurtigt, uden problemer. MEN synes ikke hundetegnet er godt nok lavet. Bodstaverne sidder uretmæssigt langt fra hinanden med forskellige mellemrum mellem bogstaverne og så begynder vores hunds navn helt ovre fra venstre side, så navnet ikke er i midten. Det er en ommer og spild af penge! Hvis man ønsker god kvalitet vil jeg søge andre steder hen. Det gør jeg ihvertfald.

Besvarelse fra Billigehundetegn.com
Fine skilte til god pris, men lang leveringstid, som der dog var gjort opmærksom på.

Besvarelse fra Billigehundetegn.com
Lidt lang leveringstid men vi er så glade for de to hundetegn vi fik

Besvarelse fra Billigehundetegn.com
😊Virkelig nemt og hurtigt, at bestille /købe hundetegn
Pænt udseende
🌼

Besvarelse fra Billigehundetegn.com
Er skuffet over ikke at blive gjort opmærksom på det skal navn og adresse på.
For at tegnet er lovligt.😏