Billigbilpleje.dk

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Købte en skumlanse og fik den forkerte fordi de ikke ha de den anden på lager også passede den ik og de er simpelthen for besværlige og skrive med iforhold til at få den retur Havde bestilte nogle k... Se mere

Jeg havde bestilt forlygtepærer en lørdag. Søndag opdagede jeg at jeg havde valgt forkert type - og bestilte yderligere et sæt, nu den rigtige type. Samtidig skrev jeg til BilligBilpleje og fork... Se mere

Omkring levering privat for en L Sonax autoshampo der tager i 79kr for levering. I skræmmer jeres kunder væk ved at bruge leverandører der tager skyhøje priser for levering fra Billig bilpleje... Se mere

Modbydelig kundeservice. Nul hjælp, hvis der opstår et problem, eller hvis du har spørgsmål. Varen ankom med manglende dele - firmaets skyld! Refunderet kun vare pris! TABT TID, MISTET forsendel... Se mere

1. Bilreservedelsbutik
  2. Butik med biltilbehør

Alt indenfor bilplejeprodukter til DK´s billigste priser. Vi fører vinduesviskere, bilplejeprodukter, motorolie m.m. Alt hvad du skal bruge til din bil, hurtig levering direkte til døren.

Overtrædelse af retningslinjer

(17.968)

Jeg køber ALDRIG MERE FRA DEM.

Jeg undersøgte hjemmesiden, da jeg fik at vide at der var rigtig mange fine billige ting til autolakering. Jeg bestilte en masse ting derinde og fik det tilsendt, hvor varerne var trykket og ødelagt. Det var afsenderens ansvar at pakkerne blev sendt i det rette emballage, fik jeg besked fra GLS.
Da jeg senere i mit forløb finder ud af, at deres klarlak ikke kan samarbejde med det produkt som jeg ellers har købt, beslutter jeg mig for, at sende varerne retur. Det viser sig så, at GLS har beskadeligt pakken undervejs og der er gået hul på en bøtte. Dette resulterer i at Billigbilpleje ikke vil erstatte mine varer eller give mig pengene retur efter flere dages kamp, hvor jeg prøver at forklare dem, at jeg bare har sendt pakken afsted som jeg fik den tilsendt af dem.
Mit råd er: køb aldrig fra Billigbilpleje da der er massere af leverandører, som kan sende produkterne i samme pris.

Klart ingen anbefaling herfra. 🙁 👎🏻
0 stjerner herfra.

26. juni 2022

Fem stjerner - intet mindre

Bestilte nye viskerblade til min bil mandag middag og næste formiddag blev de leveret med GLS. Fik et top produkt til en rigtig fair pris og så oven i købet hurtigt leveret - derfor 5 velfortjente ⭐⭐⭐⭐⭐ til Billigbilpleje.dk.

23. juni 2022

14 minutter

Så lang (Kort :-)) tid gik der fra jeg bestilte, til der begyndte at tikke mails ind om, at varen var pakket og klar til forsendelse. Allerede næste formiddag havde jeg varerne. Exceptionelt.

17. juni 2022

Dårlig stemning

Har to gange handlet med Click&Collect. Hold da op der er dårlig stemning ved udleveringen. Personalet er fåmælt og meget stresset. Svarer kort og kontant uden smil på læben. Faktisk ikke et sted jeg gider at komme mere.

23. maj 2022

Hej Mogens,

Jeg er ked af at læse din oplevelse i vores Click&Collect, dette er bestemt ikke mening at man skal have sådan en oplevelse ved afhenting af sin ordre.

Jeg har vendt den med teamet herude i morges, og der var ikke en som kunne huske en specifik situation omhandlende din ordre. Men jeg kan forsikre dig omkring, at dette bliver der strammet op omkring så jeg håber vi kan få muligheden for at levere en ordre til dig igen.

Mvh / Mads Afdelingsleder.

Synes enlig Billigbilpleje fortjener…

Synes enlig Billigbilpleje fortjener mere for deres hurtige pakning og forsendelse af varerne. Men jeg kan simpelhen ikke give dem mere når deres koncept om prismatche ikke glæder deres egen hjemmeside og produkter de selv nedsætter på “tilbud”.

De skriver pænt man har 14 prismatch efter forsendelse. Jeg bestilte et mikrofiber håndklæde d. 5/5-22 og den sætter de selv på tilbud 9/5-22. De vil ikke prismatche den fordi jeg har købt den før tilbudet var gældende. De vil hellere, at jeg bruger tid på at sende den jeg har købt retur (14 dages fortrydelsret) og køber en ny til prisen. Det giver ingen meningen.

Derfor kun 2 stjerner for deres latterlige måde at reklamere med at de har prismatch. Det gælder bare ikke deres egen hjemmeside. Det simpelthen for ringe og utrolig dårlig kundeservice.

Så jeg finder finder et nyt sted at handle bilpleje fremadrettet og anbefaler andre det samme.

13. maj 2022

Hej Morten,

Vi er kede af at læse vi ikke har fortjent en bedre anmeldelse end dette.

Jeg kan se ordren er bestilt den 05/05 og leveret den 06/05. Du har henvendt dig da du ønskede at gøre brug af vores prismatch, dette kræver at varen/varerne er mærket med prismatch. Vi har gjort brug af prismatchen på din ordre, på den vare som er omfattet af vores prismatch garanti og krediteret dig differencen.

Men den omtalte vare i anmeldelsen, er ikke mærket med prismatch og vi kan derfor ikke gøre brug af prismmatch.

Vi håber dog stadig, at kan få lov at levere dit pleje til bilen igen en dag i fremtiden.

/ Mads Billigbilpleje.dk

Købt Bell add service rens hvor der er…

Købt Bell add service rens hvor der er en udløbsdato på 3 år.
Det fremsendte havde 1 år tilbage hvilket jo forringer brugen.
Havde jeg været oplyst om dette havde jeg ikke købt så mange.
Dårlig service at sælge det til fuld pris uden at oplyse sine kunder.

9. maj 2022

Hej Ole,

Vi er kede af at læse din anmeldelse ikke, kunne give mere end en enkelt stjerne. Varen er stadig i helt ny stand, og ikke ude over udløbsdatoen som er på sat grundet den indeholder kemi.

Som tidligere nævnt, er du selvfølgelig velkommen til at returnere varerne igen hvis du ikke ønsker at beholde dem. Men det er ikke muligt for os, at tage forbehold for at en vare skal stå yderligere opbevaret 1 år længere.

Vi håber dog stadig, at vi en dag kan få lov at levere varerer til dig igen.

/ Mads

Når du har et problem med en ordre

Når du har et problem med en ordre, feks. antal af bestilt vare, fylder deres kundeservice dig bare med løgn, og ligger ansvaret over på kunden. har handlet det 2 gange "første og sidste gang".

6. maj 2022

Hej Niels,

Jeg er ked af at læse, din anmeldelse ikke kunne blive til mere end 1 stjerne. Jeg kunne forstå du har talt med kundeservice i dag, som har prøvet at forklare dig sagen. Der er bestilt 4 stk. af en vare, som viser sig og er udgået i sortimentet og vi kun havde 3 stk. tilbage på lager.

Da vi ikke har fået nogen tilbagemeldelse, på vores mail omkring varen er udgået har vi rettet ordren til og afsendt de sidste 3 stk. Hvis du ikke ønsker at beholde de 3 stk, tager vi dem selvfølgelig gerne retur igen.

Vi håber at vi igen i fremtiden, kan få lov at levere varer til dig igen.

Mvh. Mads
/ Billigbilpleje.dk

Meget mangelfuld kundeservice

Jeg har været tilfreds kunde hos billigbilpleje i del år - lige indtil jeg kom i kontakt med deres kundeservice.
Efter at have brugt en lader fra hjemmesiden, døde ikke blot et, men to af mine batterier.
Billigbilpleje kalder det et tilfælde, og siger at deres test af laderen ikke viser fejl… sikke et tilfælde.
Efter lang dialog med firmaet, kom jeg ingen steder, og jeg fik sendt den defekte lader tilbage igen.
En dyr affære, og en kundeservice der hårdnakkede nægtede at gøre noget som helst, og som hellere vil midste en god kunde, end at tage problemet seriøst.

5. april 2022

Hej Michael,

Vi er kede af at læse din anmeldelse, og at du føler du har oplevet en mangelfuld kundeservice.

Vi har haft din lader inde til en reklamation, og testet laderen her hos os i første omgang på forskellige batterier uden at opleve den omtalte fejl du reklamere over.

Oveni dette har vi haft laderen, til kontrol hos leverandøren som ej heller kan konstatere nogen fejl på laderen.

Vi forsøger altid at opretholde den bedste service, overfor vores kunder. Og i dette tilfælde da vi ikke selv konstere nogen fejl på varen, lader tvivlen komme til gode beder vi om et ekstra tjek hos leverandøren.

Vi håber selvfølgelig at vi en dag, i fremtiden kan få lov endnu engang at levere vare til dig.

Mvh. Mads