Billigbilpleje.dk

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Købte en skumlanse og fik den forkerte fordi de ikke ha de den anden på lager også passede den ik og de er simpelthen for besværlige og skrive med iforhold til at få den retur Havde bestilte nogle k... Se mere

Jeg havde bestilt forlygtepærer en lørdag. Søndag opdagede jeg at jeg havde valgt forkert type - og bestilte yderligere et sæt, nu den rigtige type. Samtidig skrev jeg til BilligBilpleje og fork... Se mere

Omkring levering privat for en L Sonax autoshampo der tager i 79kr for levering. I skræmmer jeres kunder væk ved at bruge leverandører der tager skyhøje priser for levering fra Billig bilpleje... Se mere

Modbydelig kundeservice. Nul hjælp, hvis der opstår et problem, eller hvis du har spørgsmål. Varen ankom med manglende dele - firmaets skyld! Refunderet kun vare pris! TABT TID, MISTET forsendel... Se mere

1. Bilreservedelsbutik
  2. Butik med biltilbehør

Alt indenfor bilplejeprodukter til DK´s billigste priser. Vi fører vinduesviskere, bilplejeprodukter, motorolie m.m. Alt hvad du skal bruge til din bil, hurtig levering direkte til døren.

Overtrædelse af retningslinjer

(17.968)

19 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

BILLIGBILPLEJE.DK ET GODT STED AT HANDLE

Billigbilpleje.dk er et godt sted at handle.
Rigtig god og hurtig kundeservice, både på telefonen og over mail der er altid hurtig respons.
De er meget billig med deres priser.
Har handlet der mange gange og servicen er altid lige god, flinke og serviceminded medarbejder.

29. september 2022

Servicen kan man ikke klage over, for der er ingen service.

Jeg har købt et sæt Zimmermann bremseskiver hos BilligBilpleje, efter kort tid konstaterer jeg og min mekaniker, at en af bremseskiverne har en defekt, der får bremseklodser/kaliberen til at give bankelyde, som øges kraftigt når skiverne bliver varme.
Jeg kontaktede BilligBilpleje for at få tilsendt et andet sæt skiver, hvilket de ikke var villige til. Jeg prøver at bytte skiverne fra hjul til hjul, hvorefter bankelyden forsvinder. Men efter ca. 200km. kørsel kommer bankelyden igen og jeg kan med sikkerhed konstatere hvilken en af skiverne der er defekt.
Efter alenlang korrespondance aftaler vi, at jeg skal bestille et nyt sæt skiver, som jeg i første omgang skal betale for. Jeg returnerer de defekte skiver og får så at vide, at deres leverandør har afvist reklamationen og at de kun vil kreditere det halve beløb for det defekte sæt skiver, hvilket jeg selvsagt ikke kan acceptere. Jeg har konstateret, at skiverne ikke har været sendt til fabrikanten for check, da de stadig er hos BilligBilpleje i Brørup.
BilligBilpleje vil/kan ikke oplyse hvem der har afvist reklamationen.
Hvor useriøs har man lov at være.

19. september 2022

Ekstra god kundeservice

Hurtig respons på min forespørgsel vedr. min ordre og var villig, uden opfordring, til at yde ekstra god kundeservice som svar på mit spørgsmål.

19. september 2022

FRAGTFRIT VED KØB OVER 500,-

FRAGTFRIT VED KØB OVER 500,-
Øh NEJ
Kun hvis vi kan sende for 49kr kan du får det fragtfrit.
Men køber du for 10000 kr og vi ikke kan sende det til 49Kr kommer du til at betale fragten!!!
Men så gør opmærksom på at der kommer fragt på større forsendelser når man går ind på varen 😉
Men 5 stjerner for hurtigt levering.

8. august 2022
Billigbilpleje.dk-logo

Besvarelse fra Billigbilpleje.dk

Hej Stig,

Vi er kede af at vi ikke kunne få mere end to stjerner fra dig, vi har fragtfri levering til GLS Pakkeshop. Men vi har ikke mulighed for at levere en 208 Liters olie tønde med GLS, dette skal sendes med en palle via lastbil.

Vi håber vi får muligheden, for igen en dag at levere en ordre til dig.

God dag.

Mvh. Mads

Altid til tiden

Altid til tiden. Jeg har handlet alt hvad jeg skal bruge til min bilpleje de sidste 4 år, det drejer sig om olie, diverse filtre og plejeprodukter. De har en absolut god kundeservice, og varene kommer altid til tiden uden restordre.

5. august 2022

Stærk kundeservice

Stærk kundeservice.
Jeg har nu for første gang bestilt noget inde hos Billigbilpleje.dk og er langt fra skuffet. Jeg bestilte mine varer tirsdag d. 26. juli 2022, undrede mig over jeg ikke havde fået en bekræftelse på mail, så jeg ringede op til kundeservice dagen efter, og fandt ud af, at jeg SELV havde skrevet forkert mail. Blev tilbudt pakke nummer og det hele, og informationen om, at den blev leveret onsdag d. 27. juli 2022 (dagen efter bestilling!!). Jeg finder ud af, at der mangler nogle spray-dimser, og kontakter dem på facebook for at forhøre mig om jeg havde glemt at bestille dem. Jeg bliver hurtigt ringet op af en medarbejder, der beklager fejlen, og sender spray-dimserne afsted samme dag. Jeg har nu på under 48 timer fra jeg bestilte fået alle mine produkter, det synes jeg er god stil.

28. juli 2022

Dårlig kommunikation og 3 år gammelt additiv.

Bestilte lørdag den 02.07.22 bl.a. en vare, der stod som "på lager" og forventede at ordren blev afsendt om mandagen. Hørte intet, og ringede derfor om onsdagen, da jeg aldrig har handlet der før.

Først der får jeg beskeden om at 1 af 3 varer lige var modtaget "Jeg står og kigger på 990 flasker af den", at der nok kun havde været en tilbage da jeg bestilte den og en anden havde handlet den før mig om lørdagen, derfor stod den så stadig som værende på lager. Min ordre ville blive afsendt samme dag.

Fint nok, men hvorfor ikke give besked om at ordren var delvist udsolgt og afsendelsen således ville blive forsinket?

Derudover opdagede jeg igår at den lille flaske benzinadditiv (varenr. 9505) var for gammel. Produktionsdato 18/06/2019 EXP: 3 Years. De andre varer er fra i år.

Nu var det ikke noget jeg skulle bruge akut, så jeg kan bære over med leveringen, men det går ikke at sælge varer, som er for gamle. Heller ikke selvom de sikkert stadig er i orden. Alt i alt, under middel oplevelse.

17. juli 2022

Hej jeg købte en/ECO Skumlanse +…

Hej jeg købte en/ECO Skumlanse + Skumvask til Nilfisk Alto ,1 sæt. Og sæben Valet Pro PH Neutral Snow Foam /1 LT.
Lansen var utæt (pga akademiker-tape) - fik fornøjelsen af samtidig at rense dysen. Den pålagte mængde gevindtape var alt for lidt. Så jeg måtte bruge det, som alle burde bruge - pakkesalve og fehår, for at få den tæt. Efter at få lansen tæt - synes jeg, at lansen fungerer rimeligt godt - taget prisen i betragtning. Sæben blev blandet op efter opskriften - sikke den kunne skumme. Men ren blev bilen altså ikke. (Og vi taler altså ikke om møgbeskidt bil inden - det var kun en uge siden, den sidst blev vasket) Så måtte vaske den igen - denne gang med Sonax xtreme (købt til 75 kr. forinden) som gjorde jobbet til bravour. Mit råd til Billigbilpleje.dk - sørg for jeres produkter er tætte - det er ikke alle forbrugere, der kan pakke tingene tæt selv. Sæben bliver brugt på mit nye drivhus - der passer den nok bedre til. Men ellers hurtig levering - og jeg tager det som en ommer fra Billigbilpleje.dk.

7. juli 2022

olie produkter

Har handlet med Billigbilpleje .dk igennem en del år , har har altid fået de korrekte varer jeg har bestilt til en god pris og hurtig levering , for min bedste anbefalinger

7. juli 2022